LAV - horoskop 2019.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2019.

 

Ove ćete, 2019. godine, postići puno više nego prethodnih. Ukoliko ćete željeti biti u centru pozornosti, to ćete moći kroz čitavu godinu. Ovo je odlično vrijeme za ojačati vjeru u vlastite stavove i ciljeve ali i općenito vjeru u život. Imat ćete priliku svijetu oko sebe reći ali i pokazati da možete više i bolje nego što oni misle. Imat ćete više ideala i ciljeva a sreće vam neće nedostajati pa tako slobodno preuzimajte rizike. Sve će vam ići po planu, uz uvjet da je plan razrađen. Ukratko, očekuje vas fantastičan period.

 


LJUBAV I BRAK

Pred vama je godina prepuna užitaka. Ponekad će vam biti teško pratiti voljenu osobu ali se uvijek usmjerite na to da njega/nju prvenstveno zadovoljite mentalno i fizički. Ove godine oni od vas koji su slobodni mogu stupiti u one istinske ljubavne odnose koji se zasnivaju na poštivanju i iskrenosti. Imate ćete periode optimizma a upravo tada trebate pripaziti i zadržati dozu realnosti inače ćete doći u nevolje. Bit ćete privlačniji drugima nego što ste bili onih poslijednjih godina pa ćete automatski kroz čitav ovaj period imati više prilika i to u pravilu istovremeno. Budite oprezni i nemojte nikoga vući za nos jer će vam se to obiti o glavu. U drugoj polovini godine nemojte nasjedati na nečiju slatkorječivost i lažna obećanja, ako ste nekom dali već dovoljno prilika, budite sigurni da ta iduća opet neće promijeniti ništa. U ljubavi vas ove godine svakako očekuje konstruktivan rast. 

 

KARIJERA

Ove ćete godine, kada je u pitanju karijera, nadmašiti svoje vršnjake. To će pomalo narušiti odnose sa okolinom ali ćete biti apsolutno spremni za preuzimanje novih rizika i za nastavak rada. Kako bi na radnom mjestu postigli uspjeh kakav želite, morat ćete raditi više nego inače odnosno možda i više nego su radili drugi koji su već došli na mjesto na kojem želite biti. Razmislite o tome koliko su vaše ambicije i ono čemu težite ostvarivi, ukoliko shvatite da je za nešto potrebno previše vremena, onda od toga jednostavno odustanite i usmjerite se realnijim potezima. U prvoj polovini godine stavite naglasak na vlastitu kreativnost i vještine koje imate jer ćete upravo zato sredinom godine imati veliko poslovno promaknuće i početi zarađivati puno više. Ukoliko imate vlastito poduzeće a niste zadovoljni, vrijeme je da se sa nekim udružite. Motivacija će vam dolaziti iz različitih izvora a na vama je da se usmjerite pozitivnim stvarima.

FINANCIJE

Kroz čitavu godinu možete očekivati stabilne i dobre financije što ipak ne znači da ne trebate paziti na novac i to kako ga trošite. Zaradu ćete imati iz različitih izvora a mnogi će od vas tako ove godine dobiti povećanje prihoda kojem se nadaju i na kojem rade već dulje vremena. U svakom slučaju ako novac mislite ulagati, neka to bude u prave svrhe i konstruktivno odnosno najpametnije ga je investirati. Odmah početkom godine odredite sebi budžet i držite ga se. Jedino ćete na taj način izbjeći probleme i periode nestašica. Druga vam polovina godine nosi iskušenja pa bi tako mogli previše potrošiti na sebe ili zabavu. Tada pod svaku cijenu izbjegavajte impulzivno trošenje i držite se samo onih nužnih izdataka. Ove godine nemojte posuđivati novac jer su male šanse za to da će vam biti vraćen prema dogovoru.

ZDRAVLJE

Muški će pripadnici znaka ovu godinu započeti sa pregršt energije i vitalnosti dok će ženske pripadnice imati potrebu za više odmora. Sredinom godine možete, bez obzira na spol, očekivati povećan stres a umor će tad kulminirati. Iskoristite svaku priliku za odmor jer ćete samo tako prikupiti potrebnu energiju. Optimizma vam neće nedostajati a opće zdravstveno stanje ne bi trebalo niti u jednom trenutku biti loše međutim energija je ono što nas pokreće i to nemojte zanemariti. U slobodno se vrijeme pokušajte što više baviti sportom i fizičkim aktivnostima. Ne samo da ćete tako održati dobro zdravlje nego ćete tu pronaći mir i životno zadovoljstvo. Krajem će godine neki od vas morati potpuno promijeniti režim prehrane.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kroz 2019. godinu možete očekivati nekoliko većih obiteljskih problema. Kako bi ih riješili morate zauzeti vrlo čvrst stav i biti nepopustljivi. Onog trenutka kad dozvolite da vama prevladaju emocije, izgubit ćete bitku i ništa neće biti kako ste željeli. Atmosfera će kod kuće dosta često biti napeta a stalno će se isticati pogreške koje ste napravili u prošlosti. Budite oprezni i nemojte dozvoliti da vam manje stvari predstavljaju velik teret. Bit će financijskih poteškoća početkom godine a tada trebate kalkulirati i preuzeti rizik. Većinu ćete vremena biti dobre volje i optimistični što će se povoljno odraziti na odnos sa prijateljima i općenito okolinom. U drugoj polovini godine sve poteškoće možete riješiti na taktičan i diplomatski način. Početkom će godine dobar dio vas otići u inozemstvo, vjerojatno iz poslovnih namjera. Oni od vas koji ne stanuju u mjestu gdje su se rodili, češće će tamo putovati kroz čitavu godinu.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Tragat ćete za nečim drugačijim i originalnim. Nemojte se upuštati u odnos sa osobom iz prošlosti.

Veljača 2019. - Pripazite na ono što govorite jer bi to netko mogao krivo shvatiti. Očekujte manje konflikte sa voljenom osobom.

 

Ožujak 2019. - Bit ćete zabrinuti zbog financijskih poteškoća ali ako situacija i je neizvjesna, uložite više vremena i truda u posao i sve će biti u redu.

Travanj 2019. - Bit ćete pod pritiskom okoline. Nemojte se izolirati od drugih nego prihvatite pomoć koja vam se nudi.

Svibanj 2019.- Mjesec olakšanja i smirenosti. Bit ćete usmjereni poslu i skloni zanimljivim razgovorima sa prijateljima i okolinom.

Lipanj 2019. - Nećete imati previše vremena za zabavu. Usmjerite se karijeri i obitelji ali nemojte dozvoliti da vam netko uzima previše vremena.

Srpanj 2019. - Bit ćete mudri i šarmantni. Nemojte se precijeniti, ništa nije idealno. Jedan će vam odnos postati teret.

Kolovoz 2019. - Bit ćete skloni razmišljanjima o prošlosti. U ovom periodu će velik broj vas stupiti u novi ljubavni odnos.

Rujan 2019. - Odlično ćete surađivati sa drugima a u prilog vam ide i timski rad. Bit ćete karizmatični a poteze ćete pažljivo odmjeriti.

Listopad 2019. - Odličan mjesec. Osjećat ćete se jako dobro. Neke će vam osobe postati dosadne.

Studeni 2019. - Bit ćete u jako dobroj formi. Mogući su ljutiti ispadi i to bez posebnog razloga. Nemojte trošiti energiju na beznačajne stvari i osobe.

Prosinac 2019. - Bit ćete dosta nervozni ali je mjesec dobar. Možete očekivati dobre vijesti i pomoć od strane starije osobe.

 


 

ZAKLJUČAK

Možete očekivati povoljne promjene povezane uz karijeru ali i privatan život. Nemojte ograničavati sami sebe, budite svoji. Naučite raditi sa ljudima koji vam ne odgovaraju u potpunosti i budite fleksibilni.

 

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com