JARAC - horoskop 2019.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2019.

 

2019. godina vam nosi transformaciju privatnog ali i poslovnog života. Dobrim će se dijelom ispuniti vaše dugoročne želje i nade. Imat ćete više prilika za napredak a bit ćete i dovoljno sabrani te mudri kako bi znali odabrati onaj pravi put. Ono što morate je uložiti više truda, predanosti i ozbiljnosti u rad. Ova je godina idealna za smišljanje novih planova za budućnost. Stalno će se događati stvari koje će vam pomoći da napredujete u poslovnom smjeru. Krajem godine očekujte veće pozitivne ishode koji su povezani uz karijeru.

 

 


LJUBAV I BRAK

Većinu će godine ljubavni odnosi biti poljuljani i nestabilni. Budite jako oprezni jer ćete imati dozu posesivnosti koja može uništiti svaki odnos. Oslonite se na partnera/icu, imajte povjerenja, pažljivo slušajte što vam druga strana govori i birajte vlastite riječi. Što se god dešavalo, ozbiljnim i kvalitetnim razgovorima možete izbjeći napetosti i veće probleme. Sredina godine nosi veću promjenu koja bi vam mogla dosta teško pasti. Nemojte se držati onih odnosa za koje znate i sami da nemaju smisla. Ako se ne pronalazite u odnosu sa nekim ali ste do sad to održavali jer se bojite da nećete naći nekog novog ili naprosto idete linijom manjeg otpora, prekinite to ili prekid prihvatite ako ga uzrokuje druga strana. Morate naučiti pustiti, bilo kakvi daljnji potezi koji nisu u skladu sa tim samo će vas poniziti i spriječiti u novom početku koji je sa novom osobom siguran. Kako će godina odmicati tako ćete imati sumnje a bit će i nesporazuma. Ukoliko ste u braku, pokušajte se prilagoditi i sagledati partnera/icu u novom svjetlu. Budite spremni uvjeriti tu osobu u svoje dobre i nesebične namjere. Listopad je odlično vrijeme za razmišljanje o ljubavi i svemu što ste prošli, ako niste ranije, obavezno tada podvucite crtu i zaboravite prošlost. Krajem ćete godine tako biti u novom i puno stabilnijem odnosu pa ćete automatski imati više samopouzanja i izbjegavati obrasce ponašanja koji nisu prikladni.

KARIJERA

Ove ćete godine odabrati pravi smjer karijere. Pravo je vrijeme da se aktivirate ali u potpunosti te da okolini pokažete svoja znanja i sposobnosti. Bit će perioda kad će nad onim poslovnim dominirati privatno, osobito ukoliko sa nekim sa radnog mjesta imate ljubavnu poveznicu. U tim se trenucima nemojte previše nervirati niti naprezati jer će to samo narušiti mentalno zdravlje. Radite marljivo i nemojte dozvoliti da vas preuzme pesimizam ako željeni rezultati ne dođu baš odmah. Ponekad je potrebna strpljivost a odgode i zastoji su dio svačijeg života pa tako i vašeg. Sredina godine je dobra za godišnji odmor. Obavezno stavite naglasak na odnos sa kolegama i nadređenima jer je dobra radna atmosfera temelj za bilo kakav napredak ali i za motivaciju i psihičku stabilnost. Ove vam je godine najbolje naklonjen samostalan rad, bilo kakva udruživanja, ozbiljnije suradnje ili veći timski projekti samo će donijeti nervozu i lošije rezultate.

FINANCIJE

Kroz godinu ćete biti financijski stabilni. Naravno da će biti perioda nestabilnosti ali su zanemarivi i kratkotrajni. Godinama marljivo radite pa ćete konačno doći do ishoda kojem ste težili. Kako ćete ostvarivati poslovne ciljeve tako ćete i one financijske. Imat ćete više kontrole nad vlastitim budžetom i dobre navike trošenja. Sredina godine nosi neočekivane obiteljske izdatke, tad odredite pravu mjeru, nemojte davati više nego treba odnosno prvo sačekajte poteze ostalih da bi mogli procijeniti svoju financijsku ulogu. Druga je polovina godine idealna za dugoročna ulaganja. Rizika gotovo da i neće biti a vanjske će okolnosti biti povoljne.

 

ZDRAVLJE

2019. godina vam nosi pregršt snage i motivacije. Imat ćete jako puno volje i energije koju će ženske pripadnice znaka odlično usmjeravati i kontrolirati dok će muški pripadnici imati manjih poteškoća pa bi trebali tu i tamo odmarati i ne pretjerivati sa poslom. Bez obzira na spol, odredite sami sebi intervale u kojima ćete odmarati i smanjiti količinu posla. Sredina godine nosi priliku za godišnji odmor a bez obzira koliko željeli ostati na poslu, prihvatite je. Neće se ništa promijeniti dok vas nema niti će vam izmaknuti poslovni uspjeh. Druga polovina godine nosi povećanu mogućnost zaraznih bolesti, čim primjetite prve simptome, otiđite liječniku. Nemojte zanemarivati signale koje vam šalje vlastito tijelo. Usmjerite svoju energiju ispravno i čitave ćete godine biti zdravstveno stabilni.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ova godina od vas zahtijeva jedan zreliji pristup obitelji, prijateljima ali i općenito okolini. Vrijeme je da razmislite sa kim se iz obitelji trebate više zbližiti a od koga se morate udaljiti jer vas previše kritizira ili iskorištava u bilo kojem smislu. Pokušajte kroz čitavu godinu održati balans između posla i obitelji te posla i zabave. Nemojte dozvoliti da vam obitelj i voljena osoba uskrate druženja sa prijateljima. Isto tako, držite do samih sebe i naučite ljude iz okoline da jednostavno nekad trebate vremena samo za sebe. Sredina godine nosi nemir u obitelji a vi ćete biti ona glavna ličnost koja treba vratiti stabilnost i pomiriti nekoliko osoba. Godina je odlična za putovanja ali ako nešto poslovno možete riješiti putem službene komunikacije, nemojte gubiti vrijeme na susrete licem u lice.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Pratit će vas osjećaj težine i nemir. Budite spremni na ozbiljnije rezove. Nemojte se tješiti stavkama iz prošlosti.

Veljača 2019. - Prema vama ide nešto odlično ali da bi mogli tu priliku iskoristiti kako treba, morat ćete se i žrtvovati.

Ožujak 2019. - Imat ćete sreće a uz malo te sreće možete doći do povećanja prihoda. Držite se provjerenih koraka i uspjeh vam neće izmaknuti.

Travanj 2019. - Netko će vas previše kritizirati i tjerati na poteze koje ne želite napraviti. Imate odličnu sposobnost rješavanja problema, slijedite vlastitu intuiciju.

Svibanj 2019.- Smiren period, tek druga polovina mjeseca nosi nešto više dešavanja. Koncentrirajte se na posao i svakodnevne obaveze.

Lipanj 2019. - Povećanje obujma posla. Prihvatite nove odgovornosti ali pokušajte što pažljivije rasporediti vrijeme kojim raspolažete.

Srpanj 2019. - Naići ćete na otpor. Nemojte ništa forsirati i konflikte na radnom mjestu nemojte doživljavati osobno.

Kolovoz 2019. - Imat ćete nekoliko zanimljivih prilika. Vrijeme je da razmislite o ciljevima koje imate u ljubavi.

Rujan 2019. - Polako se ostvarujete u poslu a velik će broj vas dobiti neočekivanu svotu novca. Na neki ste način na prekretnici života, učite iz vlastitih iskustava i rastete.

Listopad 2019. - Nećete biti zadovoljni sa ponašanjem pojedinih osoba. Sredina mjeseca nosi dozu drame. Ostanite smireni i klonite se sarkazma.

Studeni 2019. - Bit ćete šarmantni i pričljivi. Ovo je pravo vrijeme za potragu za novim radnim mjestom ali i za susrete sa simpatijom.

Prosinac 2019. - Na poslu ćete vjerojatno ostajati prekovremeno i raditi više nego ostali. Potrudite se ukućanima, prijateljima i voljenoj osobi objasniti situaciju.


 

ZAKLJUČAK

Postat ćete zrelija i stabilnija osoba. Bit će nedoumica i testova ali ćete iz toga izaći puno jači. Mnogi će se od vas ozbiljnije obvezati i prihvatiti više odgovornosti. Dosegnut ćete nove razine i osjećat ćete se dobro.


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com