DJEVICA - horoskop 2020.

HOROSKOP DJEVICA 2020.

2020. godina za vas neće predstavljati jedan od najboljih perioda. Pojavit će se priličan broj nevolja, smetnji i prepreka a u nekoliko ćete navrata biti direktna meta bolnih susreta i suočavanja. Ove ćete godine također biti impulzivniji nego inače a na to morate posebno pripaziti, nemojte reagirati eksplozivno i napadati ljude oko sebe. Nije sve tako loše kako se čini, ove će godine vaša kreativnost biti nenadmašna a bit će vam dodijeljeni neki od vrlo teških zadataka i poslova koje ćete uspješno dovršiti pa tako u nekoliko navrata ostvariti uspjeh. Čuvajte energiju, svakako će vam biti potrebna.

 

 

 LJUBAV I BRAK

Proteklih ste godina na polju ljubavi i braka imali manje uspone i padove ali ste zapravo bili u statusu quo koji se donekle nastavlja i u 2020. godini. Ipak, ove će godine biti nešto više stabilnosti a mnogi će od vas konačno uspostaviti čvrste ljubavne temelje. Voljena će osoba pažljivije slušati ono što govorite i svakako ćete u pozitivnom smislu dobiti više pažnje. Kako će godina odmicati, tako će polako nestajati vaše nesigurnosti i sumnje ali ostanite oprezni i nemojte dozvoliti da vas druga strana podcjenjuje. Oni od vas koji su slobodni sredinom godine mogu očekivati nekoliko romantičnih i nekoliko ozbiljnijih emotivnih susreta a ostali će u tom periodu biti presretni i više nego zadovoljni situacijom na ljubavnom polju. Ukoliko u bilo kojem trenutku smatrate da vam se netko miješa u odnos ili da postoje prepreke, odmah reagirajte. Nije naodmet spomenuti kako će pred vama biti i zanimljivih prilika za različite afere. Ova je godina idealna za izražavanje emocija, nemojte to propustiti.KARIJERA

Na polju posla i karijere u 2020. godini možete očekivati veće promjene. Kako će godina odmicati, tako ćete se polako razvijati i napredovati. Već će sredinom godine većina vas osjetiti prve, vidljive rezultate. Ono što će vam donijeti prednost svakako je jasnoća prilikom razmišljanja, biti ćete objektivni i sposobni uočiti prednosti i mane tamo gdje ih drugi ne vide. Bez obzira na vrstu posla kojim se bavite, moći ćete stvari jasno razlikovati a kada je u pitanju precizan rad, rijetko će vas tko moći nadmašiti. Svoje ambicije možete ostvariti ali uz dobru strategiju i dozu hrabrosti. Oni od vas koji imaju vlastito poduzeće ove bi godine mogli osjetiti pozitivan financijski preokret. Ipak, imajte na umu kako 2020. godina nije povoljna za promjene radnog mjesta niti za premještaje koji podrazumijevaju preseljenje.


FINANCIJE

U 2020. godini ćete puno bolje upravljati vlastitim financijama. Bit ćete ažurni, svjesni svog položaja i svojih želja ali i mogućnosti. Nemojte drugima otkrivati svoje financijsko stanje kako bi izbjegli suočavanje sa težim situacijama u kojima bi mogli potrošiti više nego si možete i smijete priuštiti. Kroz godinu poradite na stjecanju bitne navike – usmjerite se trošenju novca sukladno svojim potrebama a ne željama jer će vam jedino to osigurati stabilnost i bolju budućnost. Oni od vas koji žive sa roditeljima odnosno sa obitelji mogli bi, zbog njihovih potreba, proći kroz nekoliko faza financijske nesigurnosti. Uvijek trošite samo onoliko koliko možete i budite realni. Obavezno iskoristite prvu polovinu godine kad bi mogli zaraditi prilično novca koji onda u drugoj polovini možete uspješno uložiti ili staviti sa strane.ZDRAVLJE

Vaše će zdravstveno stanje u 2020. odražavati situacije kroz koje ćete prolaziti na privatnom i poslovnom polju. U prvoj ćete polovini godine biti prepuni energije i bez problema ćete uložiti puno truda u sve što radite. Poboljšat ćete svoj stil života a vrlo je bitno da ostanete osoba kakva ste bili i ranije, nemojte ni u čemu pretjerivati. Klonite se stresa, ako osjetite da vas posao previše zamara skrenite pozornost na ono što vas opušta ili uzmite slobodan dan. Neki će pripadnici znaka ove godine imati problema povezanih uz probavu dok će druge mučiti različite upale ali ne trebate očekivati ozbiljnije poteškoće. Ove godine možete očekivati generalno dobro zdravstveno stanje a da bi tako i ostalo okrenite se zdravijoj prehrani i fizičkim aktivnostima, posebno ukoliko se bavite uredskim poslom.


 

 


OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove ćete godine uspjeti poboljšati situaciju na obiteljskom polju. Svoju ćete pozornost usmjeriti onim stvarima koje smatrate najbitnijima i tu nećete pogriješiti. Prihvatite sve one prilike koje stavljaju važnost na obiteljske veze i vrijednosti. Imajte na umu kako slijedeće godine okolnosti neće biti ovako povoljne pa provedite kvalitetno vrijeme sa dragim osobama. Kroz čitavu godinu možete računati na podršku prijatelja, obitelji ali i poznanika, odnosi će biti dobri a sve će biti u optimističnom tonu. Još ćete jednom dokazati kako ste odgovorna osoba koja brzo reagira na potrebe drugih i trudi se pomoći. Ono na što trebate pripaziti svakako su povremene brige i osjećaj anksioznosti, nemojte dozvoliti da vam se drugi previše miješaju u odluke i planove, čuvajte svoju slobodu. Kraj godine nekima od vas donosi raskol u odnosu sa bitnom osobom, nemojte dozvoliti da itko iskorištava vašu suosjećajnost a svoju privatnost ostavite za sebe.Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Idealno vrijeme za suradnju, različite poslovne dogovore i pregovore. Razmislite o tome gdje se vidite kroz nekoliko godina. Moći ćete se puno bolje organizirati pa tako i uštedjeti vrijeme.

Veljača 2020. – Očekujte neočekivano. Budite smireni i sabrani, probleme rješavajte u hodu kako bi izbjegli njihovu eskalaciju. Ako povisite ton glasa mogli bi izgubiti nešto bitno, pripazite na komunikaciju.

Ožujak 2020. – Poradite na poboljšanju svoje osobnosti ali i stjecanju novih znanja. Mjesec je povoljan za različite društvene aktivnosti i stjecanje novih poslovnih poznanstava.

Travanj 2020. – Razmišljajte polako ali djelujte brzo. U drugoj se polovini mjeseca pripremite na neočekivane krizne situacije. Imat ćete dovoljno energije ali nemojte biti euforični, ispravno je kanalizirajte.

Svibanj 2020. – Bez problema ćete prebroditi različite izazove i poteškoće. Budite hrabri i nemojte se miješati u privatne probleme drugih. Klonite se osoba koje vas često kritiziraju.

Lipanj 2020. – Zanemarite nervozu koju osjećate i ostanite motivirani. Bavite se aktivnostima koje vam daju osjećaj pripadnosti i smisla. Netko će pohvaliti i nagraditi vašu organiziranost i disciplinu.

Srpanj 2020.  – Mars će biti u vašem znaku pa ćete biti prepuni energije i intelektualno vrlo jaki. Povremeno se okrenite meditaciji ili aktivnostima koje vas opuštaju. Razmislite o planovima za budućnost.

Kolovoz 2020. – Koncentrirajte se i uložite snagu u poslovni napredak. Nemojte se bojati rizika i izazova, prihvatite sve što vam se čini kao prilika. Slobodno donesite poneku životnu odluku.

 

 

Rujan – Većina će vas morati dokazati vjernost voljenoj osobi. Pokažite zahvalnost roditeljima i starijim osobama. Budite oprezni na radnom mjestu jer bi mogli pretjerano reagirati i osramotiti se.

Listopad 2020. – Bit ćete vrlo kreativni, prepuni energije i spremni prihvatiti nove obaveze. Ovo je za vas jako dobar period u kojem možete očekivati stabilnost i povoljne okolnosti.

Studeni 2020. – Stajat ćete čvrsto nogama na zemlji i odavati dojam vrlo stabilne osobe koja je sigurna u sebe. Klonite se situacija koje zahtijevaju previše žrtve. Nemojte biti tvrdoglavi u ljubavi.

Prosinac 2020. – Uzbudljiv mjesec ali pripazite na to kome i čemu pridajete svoju pažnju. Jako je bitno na što ćete staviti naglasak jer bi mogli krenuti dobrim ili potpuno pogrešnim smjerom.SAVJET

Nemojte previše mijenjati smjer kojim idete, držite se onog u što ste sigurni jer ćete jedino tako moći raširiti svoja krila i poletjeti. Dio će vam se želja konačno ostvariti. Nemojte ove godine biti previše izbirljivi i skloni pretjeranom analiziranju ljudi i situacija.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela