DJEVICA - horoskop 2019.

djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2019.

 

2019. godina vam nosi obnovu životnih ciljeva. Kroz godinu ćete više puta razmišljati o vlastitim idealima i pravim potezima pa se i prilagođavati što je odlično jer vam jedino to nosi točan i dostižan uspjeh. Pravo je vrijeme za smišljanje financijskog plana za budućnost. Izbjegavajte ekstravaganciju povezanu uz privatni ali i poslovni život. Ostvarit ćete dobar dio dugoročnih ciljeva a neki bi se od vas nakon toga mogli osjećati prazno. Nemojte gubiti vrijeme, odredite sebi nove granice, postavite nove ciljeve i posvetite se budućnosti.

 

 


LJUBAV I BRAK

Ova je godina kao stvorena za ljubav. Kroz godinu ćete imati nešto manje kontrole nad odnosom što većina vas i priželjkuje. To podrazumijeva činjenicu da će voljena osoba preuzeti inicijativu i ulagati više truda u odnos. Očekuje vas zadovoljavajuć period u svakom smislu. Ovo je pravo vrijeme za riješiti se neželjenih odnosa pa će tako oni od vas koji se nalaze u lošijoj vezi ili tajnom odnosu koji je postao opterećenje, podvući crtu i to prekinuti. Samim time ćete sebi otvoriti nova vrata koja vode nećem boljem, čvršćem i kvalitetnijem. Nemojte dozvoliti da vama vlada mašta i ideja o savršenoj osobi, dajte priliku onom tko je zaslužuje jer jedino na zajedničkom putu možete shvatiti je li to ono pravo. Sredina vam godine nosi više ljubavnih prilika a upravo će vam tada podivljati strasti i emocije. Na kraju ćete godine točno znati kako stojite po pitanju ljubavi.

KARIJERA

Očekujte balans koji vodi napretku. Imat ćete odlične odnose sa kolegama na radnom mjestu, klijentima ali i sa nadređenima. Imat ćete dovoljno prilika i mogućnosti za pokazivanje vlastitih talenata, znanja i vještina. Najbitnije je da ne gubite vrijeme a u trenucima kad niste sigurni što trebate napraviti obavezno poslušajte intuiciju. Pojavit će se idealan period u kojem trebate zatražiti bolju poziciju ili povišicu plaće a na vama je da osjetite kada. Kada su u pitanju poslovno – partnerski odnosi, očekujte poteškoće i trzavice. Bit ćete previše izbirljivi i prekritični prema drugoj strani. Nećete dobro proći ako se oslonite isključivo na sebe. Ponekad ćete zbog optimizma površno rješavati zadatke ali neće biti ozbiljnijih posljediica. Ostanite smireni i obavezno napravite sve što se od vas traži jer ćete tako do kraja godine doći na puno bolju poziciju koja je bolje i plaćena.

FINANCIJE

Financije će vam ove godine biti generalno dobre ali će one dosta ovisiti o emotivnim dešavanjima. Privatni će vam život ostaviti dosta traga na novcu. Bit ćete u trenucima iskušenja kad ćete se željeti opustiti ali na način koji dosta košta a isto tako vas očekuju periodi dokazivanja kroz trošenje novca u društvu. Pokušajte mudrije raspolagati sa novcem i nemojte se previše opuštati. Uvijek si možete priuštiti nešto što želite ali nemojte raditi nemoguće kompromise niti se kockati sa stvarima koje predstavljaju životne prioritete. Sredinom godine slobodno investirajte novac u nekretninu ili novo vozilo. Kako će godina odmicati tako ćete imati više prilika za dodatnu zaradu, pažljivo odaberite čemu ćete se posvetiti jer ne smijete na sebe preuzimati previše obaveza. Kraj godine nosi dobitak.

 

ZDRAVLJE

Godina vam donosi dobro zdravlje i zadovoljstvo. Imat ćete jako puno aktivnosti radi čega vas očekuju periodi povećanog umora ali sve to možete riješiti ukoliko slušate vlastito tijelo. Niti u jednom trenutku nemojte sebe previše iscrpiti, stanite sa onim što radite prije nego uopće osjetite umor. Neki će od vas ove godine biti dosta nervozni a moguće su i probavne smetnje. Kako bi to što prije riješili, morate mijenjati prehrambene navike i to tako što ćete smanjiti unos masnoća i ugljikohidrata. Oni od vas koji se intenzivnije bave tjelovježbom, sredinom će godine morati mijenjati tempo. Bit ćete zadovoljni tek tad kad shvatite da trening mora biti prilagođen individualnim potrebama. Držite se dobrih navika, budite umjereni u jelu i piću i neće biti nikakvih problema.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove će vam godine obitelj igrati vrlo važnu ulogu a upravo kada su u pitanju one bitne životne stavke, ne bi se smjeli previše oslanjati na njihov utjecaj. Radi se o tome da ćete razmišljati dosta inovativno i doista možete postići uspjeh ali jednostavno neki članovi obitelji neće moći uopće razumjeti ono o čemu govorite pa bi vas mogli obeshrabriti i zakočiti. Kada su u pitanju potezi na privatnom polju života, budite oprezni. Uvijek nastupite ljubazno i blago jer bi u suprotnom moglo doći do većih nesporazuma. Sredina godine donosi stabilnost a tada možete očekivati i punu podršku od strane obitelji i prijatelja. Nemojte pristajati na emotivne ucjene, držite do vlastite slobode jer jedino ćete je tako doista imati. Kraj godine će vas riješiti svih sumnji i neodumica. Bit ćete vrlo uspješni po pitanju obrazovanja, najviše su vam naklonjene znanost i tehnologija a očekuje vas i nekoliko kraćih putovanja na kojima ćete sklopiti nova prijateljstva.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Stvari će postati bolje. Platit ćete dio dugovanja. Postavit ćete se za sebe na pravi način i ojačati odnos sa voljenom osobom.

Veljača 2019. - Odabrat ćete pravi smjer a izgledan je napredak u karijeri. Moguća je svađa sa nekim tko vam je bitan.

Ožujak 2019. - Bit ćete jako dobro organizirani i disciplinirani. Očekujte manje životne probleme, one realne ali i neke umišljene.

Travanj 2019. - Imat ćete više manjih projekata i dosta posla. Nemojte se previše posvećivati detaljima jer će vam to uzeti previše vremena.

Svibanj 2019. - Bit ćete puni novih ideja a istovremeno željeti više slobode i vremena za sebe. Vrijeme je za smišljanje novih strategija.

Lipanj 2019. - Osjećat ćete se nemirno i ranjivo. Posvetite se sebi i pokušajte se nešto bolje organizirati.

Srpanj 2019. - Smiren mjesec. Imat ćete sreće a dobit ćete i poneku uslugu. Očekujte pohvale ali i pomalo čudna dešavanja u intimnom životu.

Kolovoz 2019. - Na drugačiji ćete način gledati prijatelje. Obnovit će se strast u ljubavnom odnosu. Nemojte biti previše izbirljivi.

Rujan 2019. - Odlično vrijeme za razmišljanje o životnim stvarima. Puno ćete bolje proći ako ne govorite baš sve.

Listopad 2019. - Sredinom mjeseca možete ostaviti odličan dojam i tad, ukoliko to želite, trebate tražiti novi posao.

 

Studeni 2019. - Bit ćete nešto više emotivni a dani će biti prepuni uspona i padova. Prihvatite sve što vam dolazi i pokušajte biti objektivni.

Prosinac 2019. - Bit će napetih trenutaka ali puno više onih koji vam nose zadovoljstvo, sreću i zabavu. Imat ćete poteškoće prilikom izražavanja.


 

ZAKLJUČAK


Bit će uspona i padova, morate prihvatiti jedan brži životni tempo kako bi izvukli ono najbolje iz svake situacije. Bit ćete otvoreniji nego ikad prije. Godina je povoljna za nastavak obrazovanja.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com