BLIZANCI - horoskop 2019.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2019.

2019. je godina u kojoj ćete se nametnuti i zasjati. Radi se o tome da ćete učvrstiti svoju poziciju ali i povećati ugled koji imate u široj okolini. Bit ćete izrazito uspješni u komunikaciji i međuljudskim odnosima stoga slobodno u svakom trenutku recite svoje mišljenje. Dugoročne ćete planove konačno moći formulirati kroz više manjih a upravo ćete manje ostvarivati bez problema. Ponekad će vas oni najbliži pokušati obeshrabriti ali se nemojte time zamarati, budite samouvjereni i na kraju ćete godine nositi titulu uspješnog osvajača.

 

 


LJUBAV I BRAK 

Pred vama je vrlo sentimentalna i emotivna godina. Imat ćete nekoliko prilika za poboljšanje odnosa sa partnerom/icom. Očekuju vas periodi nezadovoljstva i pokoje razočaranje ali ukoliko uspijete doći do kompromisa, možete spasiti vezu odnosno brak, naravno ako to želite. Prilagodite se pa ćete se bolje zbližiti sa voljenom osobom. Po prirodi imate crtu tvrdoglavosti ali unatoč njoj se možete pomiriti nakon svake svađe što će ujedno ojačati odnos. Sredinom godine očekujte više novih poznanstava. Prije nego se sa nekim upustite u dublju raspravu, provjerite kakva je doista osoba. Ukratko, očekuju vas usponi i padovi. Sa problemima se pokušajte suočiti što prije i to na jedan opušteniji način, nemojte dozvoliti da prevlada vaš ego.

 

KARIJERA 

U poslu ćete biti vrlo jaki kroz čitavu godinu. Moći ćete raditi sami i donositi mudre odluke ali ćete najbolje i najviše zaraditi ukoliko se okrenete timskom radu. Odluka je na vama, u svakoj situaciji prvenstveno odredite je li vam najbitniji novac ili ono nematerijalno poput primanja zasluga koje pripadaju samo vama. Bit ćete brzi u reakcijama pa tako vrlo uspješno riješiti krizne situacije na radnom mjestu. Dosta ćete razgovarati sa drugima ali i pokretati rasprave koje vam nose nevolje. Ukoliko to radite, nemojte iz vida izgubiti ciljeve i ambicije koje imate. Planete će vas spontano voditi prema uspjehu a vi morate znati što je za vas taj uspjeh. Jedino ako ste svjesni sebe i ciljeva, na kraju godine možete biti jedinstvena osoba koja je ostvarila sve svoje želje i planove.

FINANCIJE

Očekujte prve rezultate dugoročnih investicija. 2019. godina nosi brojne prilike za zaradu a kako ćete koju prihvaćati, tako će vam rasti i optimizam. Budite oprezni i nemojte previše trošiti na užitke jer ćete tako vrlo brzo izgubiti financijsku prednost. Upravo vam je ta prednost potrebna kako bi mogli u svakom trenutku imati zaleđe u novcu radi kojeg ćete imati dovoljno samopouzdanja u drugoj polovini godine. Godina je jako dobra za investicije, osobito za poslove povezane sa nekretninama. Budite oprezni jer bi vas oni najbliži mogli početi više financijski iskorištavati. Sredinom ćete godine morati donijeti bitnu odluku povezanu uz financijsku budućnost. Izbor će se svoditi na privremeno, kratkoročno zadovoljstvo i na nešto dugoročno, konstruktivno. U drugoj će se polovini godine smanjiti novčani tokovi pa očekujte nešto nesigurniju situaciju ali sve u svemu, novca vam neće nedostajati, on vam i tada dolazi samo iz više različitih izvora.

ZDRAVLJE

2019. godina vam nosi odlično psihičko i mentalno zdravlje. Bit ćete svjesni sebe te uspješno brinuti ne samo o zdravlju nego i o navikama koje imate, pronaći ćete onaj pravi balans. Po prirodi ste osjetljivi ali se znate i nametnuti što bi moglo stvarati povremene zdravstvene poteškoće pa tako možete očekivati periode povećanog umora ali i osjećaja monotonije. Kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije, pokušajte ostati smireni u svakom trenutku te poduzmite pozitivne mjere za rješavanje stresa. Koliko god radili, u fazama se morate udaljiti od posla i koncentrirati samo na sebe. Energiju usmjerite svemu onom što je pozitivno i konstruktivno a kad god možete, napunite baterije. Tako ćete sačuvati vlastiti potencijal i ojačati sami sebe. Nemojte se fizički previše naprezati jer bi se jedna nezgoda mogla pretvoriti u ozbiljniji problem, osobito ako se na vrijeme za nju ne pobrinete.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Očekujte uspone i padove kroz čitavu godinu. Kako bi izbjegli probleme u privatnom životu, morat ćete naučiti izmaknuti se i na dulje periode suzdržati od rasprava. Bit ćete vrlo emotivni i skloni promjenama ponašanja što će utjecati na odnose sa najbližima ali ne trebate očekivati trajno narušavanje odnosa. Kada je u pitanju obitelj, nemojte impulzivno donositi zaključke. Prije nego se naljutite i nekoga za nešto optužite, sakupite činjenice i zauzmite realan stav. Budite se spremni pomiriti što prije sa pojedinim osobama jer ćete jedino tako zadržati mir u obitelji. Slijedite svoju intuiciju kako bi osvojili srca onih koji su vam bitni. Ove su vam godine posebno naklonjena dulja putovanja povezana uz posao. Dobro je vrijeme i za obrazovanje u inozemstvu.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Imat ćete svježe i nove ideje povezane uz posao. Neće ih svi prihvatiti ali nemojte odustajati niti se prikloniti stavu većine.

 

Veljača 2019. - Smiren i stabilan mjesec, povoljan za romantična druženja. Posvetite se rješavanju financijskih poteškoća.

Ožujak 2019. - Imat ćete dosta obaveza. Bit ćete šarmantni pa to iskoristite kako bi se pomirili sa osobama koje ste nedavno razljutili.

Travanj 2019. - Odskakat ćete od okoline. Nemojte se bojati ideja koje imate. Bit ćete pomalo umišljeni što bi moglo utjecati na odnos sa voljenom osobom ili simpatijom.

Svibanj 2019. - Bit ćete direktni prema nadređenima pa bi tako mogli svjesno reći ono što ne mislite. Odlično ćete komunicirati i biti dobre volje.

Lipanj 2019. - Razmislite o prethodnim godinama i onom što ste postigli. Budite strpljivi i ostvarit ćete dugo priželjkivano postignuće.

Srpanj 2019. - Mjesec zabave. Bit ćete skloni pretjerivanju. Obratite pozornost na karijeru jer je moguće napredovanje.

Kolovoz 2019. - Bit ćete buntovni što će donijeti dosta problema, osobito ako ste ženska osoba. Pronađite balans između odgovornosti koje imate i potrebe za slobodom.

Rujan 2019. - Ako ne pripazite na ono što govorite mogli bi naljutiti pogrešnu osobu. Mnogi će od vas raditi prekovremeno ili honorarno.

Listopad 2019. - Bit ćete šarmantni, jaki na riječima i simpatični drugima. Kraj mjeseca nosi nešto nervoze ali to nije ništa što bi vas trebalo zabrinjavati.

Studeni 2019. - Vezat ćete se uz stariju osobu ili osobu koja ima autoritet. Bit ćete šarmantni i vrlo uspješni u svim vrstama pregovora.

Prosinac 2019. - Mjesec prepun dešavanja. Bit će svađa, ljubomornih ispada i problema na radnom mjestu. Naoružajte se strpljenjem.


ZAKLJUČAK

Financije konačno postaju stabilnije. Bolje ćete se izražavati a očekuju vas i prilike koje će vam pomoći u osobnom rastu. Zapamtite, ako se nešto u poslu čini predobrim da bi bilo istinito, vjerojatno onda i je.


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com