Dnevni horoskop 28.07.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se danas premjestiti iz emotivnih Riba u hrabroga Ovna pa ćemo tako svi odjednom dobiti nalet energije. Iako će većina imati dojam kako je tempo odjednom prebrz, zapravo ćemo dobro funkcionirati u svim novim situacijama, ali uz uvjet da prihvatimo sebe i da ne odustajemo od stavova.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Očekujte dosta novih dešavanja, a iako će vas sve to u nekoj mjeri preplašiti, krajnji će rezultat biti odličan. Prilikom razgovora budite artikulirani i nemojte ostavljati prostora za nesporazume i pogreške. U privatnom ćete životu dobiti ono što želite samo ako se postavite kao moralna osoba koja uzima u obzir tuđe sugestije.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Iskoristite dan za odmor i opuštanje, a ako vas ponesu uspomene i sjećanje na doživljaje iz prošlosti, slobodno se prepustite i slijedite intuiciju. Bit ćete dosta emotivni u svim pitanjima povezanima uz posao i novac pa se najbolje držati osoba od povjerenja. Suzdržite se od neplaniranih kupnji te od posuđivanja stvari ili novca poznanicima.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ako dovoljno rano odredite što ćete danas raditi i isplanirate sve do najmanjeg detalja, možete ostvariti velik uspjeh i imati odličan dan. Razmislite o aktivnostima koje vas vesele i ispunjavaju a povezane su uz djecu, obitelj i prijatelje. Pokazat ćete drugima da ste dovoljno pametni i sposobni da bi mogli nešto što oni ne mogu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Obavite stvari koje morate da bi impresionirali osobu čije mišljenje smatrate bitnim. Dan je iznimno dobar za razna ostvarenja i za stjecanje novih znanja. Pokažite da imate samodisciplinu i da točno znate što radite jer će vas to dovesti do bolje budućnosti. Raznolikost će vam pomoći da donesete odluku koja mijenja živote.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Dan je idealan za privatne razgovore koji su usmjereni stvaranju obitelji, braku i financijskim pitanjima. Ako ne možete prestati misliti na osobu iz prošlosti, slobodno je kontaktirajte jer su velike šanse za to da i ona misli na vas. Putovanje, telefonski pozivi i poruke mogu voditi do zanimljivog scenarija koji je prepun izazova.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kod kuće možete očekivati napetost, situacija će se mijenjati više puta u danu a promjene neće biti prihvaćene od strane svih ukućana. Ako mislite da se ne možete nositi sa dešavanjima, slobodno se povucite i izbjegavajte one osobe koje vas nerviraju. Nije pravo vrijeme za one promjene koje su povezane uz ljubav.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Da bi posložili sve one informacije koje ste prikupili kroz posljednjih nekoliko dana, morat ćete se pobrinuti za dobre odnose sa okolinom, a to znači i da trebate otvoriti teške teme koje planirate već neko vrijeme. Puno će vam pomoći kraće putovanje ili tajni dogovor sa osobom koja ima iskustvo. Nemojte podcjenjivati sami sebe.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako imate previše posla i dojam da ništa ne stignete, razmislite o tome da dan provedete u rješavanju zaostataka i planiranju sljedećeg tjedna. Ukoliko vas netko od prijatelja zamoli za pomoć, nemojte odbiti. Da bi se na kraju dana dobro osjećali i bili na sebe ponosni, morat ćete se prilagoditi osobi koja vam nije omiljena.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Prilagodite se samo onim osobama koje vam mogu pozitivno utjecati na budućnost ili koje želite dugo zadržati u svom životu. Ukoliko planirate kraće putovanje okrenuto poslu, vjerujte u svoje sposobnosti i sigurno ćete ostvariti uspjeh. Da bi finalizirali detalje dogovora ili sklopili novi posao, morat ćete pokazati osjetljivu stranu.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Oni od vas koji nisu sigurni što mogu očekivati od poslovne pa tako i financijske budućnosti, trebali bi uložiti novac u ono što smatraju stabilnim. Ako steknete dojam da netko tko vam je bitan skriva informacije i čudno se ponaša, nemojte odmah reagirati nego pustite da vrijeme učini svoje. Previše pitanja vam neće ići u prilog.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Najgore što možete napraviti je da sjedite, ne radite ništa i samo govorite o planovima za budućnost. Pokrenite se i dajte sve od sebe da bi inicirali barem dio planova. Nemojte se sramiti svojih ideja samo zato što nisu uobičajene. Izgledna je prilika života koja uključuje novac i moć, a na vama je da je na vrijeme prepoznate.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Budite čvrsti i nemojte odstupati od svojih stavova. Netko će vas nagovarati na aktivnosti koje vam ne odgovaraju a ako popustite, mogli bi izgubiti novac ali i integritet. Općenito se danas klonite dogovora koji uključuju novac i nekretnine. Budite oprezni u ljubavi, sve što pokušate pojasniti sigurno će, barem u početku, zvučati pogrešno.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com