Dnevni horoskop 26.07.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se i danas nalaziti u Vodenjaku što će staviti naglasak na kreativnost i slobodu. Vrlo je bitno prihvatiti one stvari koje nas čine jedinstvenima stoga se nemojte bojati pokazati svoje kvalitete, ali i mane za koje će se ispostaviti da to zapravo nisu. Iako će nedostajati razumijevanja, ipak neće podrške.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte dozvoliti da vas previše okupiraju poslovi koje niste dovršili. Ako i postanete previše samokritični, sjetite se vanjskih okolnosti na koje niste mogli utjecati. Najbolje što možete napraviti je nastaviti dalje onim tempom koji vam najbolje odgovara i dovršiti ono što možete. Što ćete se više nervirati zbog sitnica, manje ćete toga postići.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Imat ćete dovoljno energije i koncentracije da bi se mogli uspješno nositi sa bilo kakvim izazovima. Sigurno ćete iskoristit nešto što vam se nudi i to tako što ćete pokazati znanje i smisao za odabir pravoga trenutka. Druženje sa starim prijateljima donijet će vam zanimljivu informaciju o osobi iz prošlosti, stupite u kontakt ako vam je stalo.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Koncentrirajte se na one poslove koje morate dovršiti, udaljite se od distrakcija i fokusirajte se samo na ono što vam je bitno za budućnost. Onoga trenutka kada stavite stvari pod kontrolu, moći ćete uživati u odmoru i trenucima sa posebnom osobom. Vrijeme je da se pobrinete za manje zdravstvene probleme, pazite na sebe.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Ako odlučite prihvatiti promjene koje se dešavaju, otkrit ćete o sebi nešto potpuno novo. Dan je povoljan za pronalazak dodatnog izvora prihoda i za dogovore kojima planirate stvoriti bolju poslovnu budućnost. Razmislite o tome tko je od kolega najviše neobičan, a onda se potrudite sa tom osobom sagraditi što kvalitetniji odnos.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Koliko god željeli izaći van i zabaviti se, ukoliko zanemarite svoje odgovornosti, već ćete krajem dana za to platiti visoku cijenu. Budite malo osjetljiviji za tuđe potrebe, dobra će djela imati bolji odjek od bilo kakvih riječi. Kada su u pitanju promjene povezane uz dom i obitelj, slobodno ih pokrenite, ali pripazite na novac kojim raspolažete.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas će sve ovisiti o načinu na koji reagirate na druge ljude. Moći ćete formirati dugotrajne odnose koji će vam pomoći da krenete u boljem smjeru. Nemojte dozvoliti da vas nečije emocije zaustave u realizaciji ciljeva jer ćete upravo time navesti tu osobu da vama i u budućnosti manipulira. Zauzmite se za sebe i branite svoje stavove.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Razgovarajte sa okolinom, surađujte s kolegama i iskoristite svoju kreativnost da bi došli korak bliže onome što želite. Mnogi će danas dobiti novu inspiraciju pa tako dobru ideju još bolje razraditi i dovesti je na veću razinu. Iako će vas promjene povezane uz ljubavno polje dosta uznemiriti, na kraju će vam ići u prilog i otkriti istinu.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ukoliko se osjećate loše i imate dojam da ste pod prevelikim stresom, dio tereta prebacite na drugu osobu. Previše dugo se bavite sa različitim zadacima, a ako tako nastavite dalje, izgubit ćete objektivnost i osjećaj za dobre prilike. Budite iskreni po pitanju toga kako se osjećate jer ćete samo tako konačno dobiti više slobode.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako shvatite da vam netko govori iza leđa, nemojte se previše nervirati niti se odmah suočiti sa tom osobom. Stvari sagledajte malo drugačije da bi zaključili kako su sve te glasine proizašle upravo iz ljubomore na sve ono što radite bolje od drugih. Bez obzira na to želi li vas voljena osoba saslušati, danas otvoreno izrecite misli.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nastavite dalje sa planovima koje imate i slobodno danas recite nadređenima svoje sugestije. Ako vam se nitko od kolega ne želi pridružiti, nastavite dalje sami jer ste u pravu i sigurno ćete ostvariti korist. Putovanje će vas dovesti do zanimljivih informacija koje će vam pomoći da donesete važnu odluku povezanu uz ljubav i obitelj.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte brzati sa potezima koji su povezani uz financije. Svoj novac i općenito sve ono što vam je bitno, držite podalje od osoba koje poznajete samo površno. Nije vrijeme za donacije niti za posudbe prijateljima. Na poslu će netko samo čekati da napravite pogrešku, zato sve obaveze rješavajte odmah i budite pritom što više točni.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Kada je u pitanju  odnos sa nadređenom osobom, budite oprezni jer su velike šanse za to da će se prema vama ponašati više nego dobro, a istovremeno vas iza leđa kritizirati. Upravo zato budite otvoreni po pitanju onoga što radite. Na prvo mjesto stavite komunikaciju. Samopouzdanja vam neće nedostajati kao ni podrške kolega.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com