Dnevni horoskop 26.02.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Nemojte ništa shvaćati previše osobno jer. Velike su šanse za to da će drugi danas, pod utjecajem Marsa, bez potrebe dizati ton glasa a u komunikaciji će prevladavati ćudljivost koja će izazvati brojne frustracije. Izbjegavajte impulzivne poteze i preuzimanje rizika, budite pažljivi i prevenirajte probleme.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Pokušajte danas obaviti što više toga, imat ćete dovoljno energije pa vam neće trebati puno vremena da dovršite ono što ste isplanirali. Dan je također povoljan za ljubav, slobodno kontaktirajte osobu iz prošlosti ukoliko u poslijednje vrijeme često na nju mislite. Budite jasni u svojim djelima i vratite ono što vam pripada.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Budite oprezni i pratite što se događa u okolini, netko bi vam mogao stvarati probleme ako se ne postavite od početka ispravno. Najbolje ćete proći ukoliko uspijete neke stvari zadržati u tajnosti, nemojte otkrivati detalje svog privatnog života niti dijeliti sa drugima brige povezane uz posao i karijeru. Moguća je emotivna dilema.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Mnogi će od vas danas dobiti poklon ili pozitivne informacije o nasljedstvu dok će drugi doći do povoljne nagodbe. Ukoliko se dvoumite što se tiče bolje poslovne pozicije koja zahtijeva od vas preseljenje, porazgovarajte sa ostalim ukućanima. Netko će vas podsjetiti na bivšu ljubav, budite oprezni i ne reagirajte.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Vrijeme je da još jednom razmotrite neku od prošlih ideja, ako zaključite kako je i dalje unosna onda potražite način na koji bi je mogli realizirati. Niste u najboljem periodu za rješavanje privatnih i emotivnih problema, radije se stoga suzdržite od iniciranja razgovora. Ipak, u dobroj ste fazi za udovoljiti onima koji su vam bitni.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Ako vjerujete u svoje ideje i smatrate da su originalne, onda trebate malo više o njima pričati, posebno pred nadređenima. Naći ćete se pred dobrom financijskom prilikom ali je ključno da sve što prije stavite na papir. Što god predvečer mislili, spremni ste na to da se ozbiljnije posvetite novom poslovnom ili ljubavnom odnosu.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju financije, stanite i napravite plan. Možete profitirati samo ako ste dobro pripremljeni i ako mudro birate svoje poteze. Dan je povoljan za kupnju odnosno prodaju nekretnina a oni od vas koji se time bave ostvarit će poseban uspjeh i ozbiljniju zaradu. Postoji još novca koji možete zaraditi, promotrite okolinu.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Ništa vas neće moći zaustaviti ako preuzmete kontrolu i napravite sve ono što ste rekli da hoćete. U odličnom ste periodu za nova otkrića ali i uzbudljive avanture, slobodno isplanirajte kraće putovanje ili riskirajte odlaskom na novi razgovor za posao. U ljubavi očekujte sve više zabavnih i romantičnih trenutaka, uživajte.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako smatrate da je situacija kod kuće sve lošija, razmislite o tome da vi pokrenete promjene ili da potražite alternativu na drugom mjestu. Mnogi će se od vas suočiti sa teškom odlukom povezanom uz budućnost, nemojte se povlačiti nego otvoreno progovorite i raspravite sve što vam je bitno. Tajne vam neće ići u prilog.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Brza reakcija u prošlosti sigurno je pomogla mnogima od vas, problem je tako privremeno riješen ali postoji cijena koju morate platiti. Ako niste bili iskreni ili ste bili nepošteni, sad je vrijeme da to ispravite prije nego što stvari izađu na površinu i naruše vam ugled. Posvetite se njegovanju međuljudskih odnosa, vratite usluge.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako danas želite ostvariti profit ili donijeti dobru odluku povezanu uz veće stvari, morat ćete emocije izbaciti iz jednadžbe jer vam jedino one mogu pokvariti sve planove. Dan je povoljan za promjene koje će vam ići u prilog ali ako dozvolite da vas netko usporava iz sebičnih razloga na kraju ćete se samo pokajati i razočarati.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas možete ostvariti sve što isplanirate. Novac i prilike za zaradu idu prema vama a mnogi će sklopiti dogovor koji vodi dodatnoj zaradi. Osoba koju usput upoznate ponudit će vam nešto što nećete moći odbiti. Romantična večer može donijeti odlične rezultate ali nemojte spominjati probleme koji su već raspravljeni.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte previše analizirati greške iz prošlosti niti situacije sa kojima se trenutno suočavate jer ćete samo izgubiti dragocjeno vrijeme te se osjećati anksiozno i loše. Pustite prošlost, usmjerite se na sva životna polja ali tako što ćete sebi vizualizirati budućnost kakvu želite. Marljivim ćete radom izbjeći nevolje i razne kritike.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com