Dnevni horoskop 23.09.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Današnji će dan pred nas staviti nove zahtjeve a između ostalog morat ćemo u miru razmisliti o svojim željama ali na zreliji način i uzevši u obzir prošla iskustva. Danas će se Merkur naći u četverokutnom položaju sa Saturnom u autoritativnom Jarcu pa će na svakom koraku, bili spremni ili ne, biti nova debata.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Raspolažite samo sa onim što je opipljivo i što već imate. Razmotrite stare ideje i pokušajte ih usavršiti. Nemojte previše popuštati pred osobom koja će vas nagovarati na to da se upustite u nešto što vam trenutno nije potrebno. Vrijeme je da, kada su u pitanju karijera i posao, jasno prezentirate svoju viziju budućnosti.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Oni od vas koji se nalaze u novom okruženju, posebno na novom radnom mjestu, trebali bi se što prije pokušati prilagoditi i istovremeno prihvatiti sve što je drugačije. Dan će biti vrlo uzbudljiv i sigurno vas očekuje pregršt novih izazova a najbitnije je da se ne suzdržavate i ne bježite od onog što je novo. Prihvatite sve što dolazi.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete najbolje funkcionirati u smirenoj atmosferi u kojoj nema previše ljudi niti buke. Bilo bi idealno raditi od kuće ali ako to niste u mogućnosti, barem izbjegavajte osobe koje vas nerviraju i pokušajte ignorirati distrakcije. Novčani bi problemi mogli izazvati nečije nezadovoljstvo, budite oprezni u razgovoru sa obitelji.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Velike su šanse za to da će vas netko uvući u dosta nezgodnu situaciju. Teško ćete moći izbjeći razne rasprave na radnom mjestu a zbog sastanaka bi mogli zaboraviti na bitnu obavezu. Pokušajte se koncentrirati na ono što u određenom trenutku radite. Novac možete zaraditi ali samo ako ste voljni raditi samostalno i u tišini.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Koliko god željeli izbjeći istinu i udaljiti se od nedavnog problema, dugoročno gledano time nećete ništa postići a sa pojedinim ćete se osobama morati suočiti prije ili kasnije. Nemojte ni u čemu pretjerivati i pronađite balans između privatnog i poslovnog života inače će netko biti jako ljut. Počnite opet impresionirati druge.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ćete imati odličnu ideju. Nemojte stvari odgađati nego pokrenite ono što vam intuicija nameće kao logično jer ćete jedino tako iskoristiti dobru priliku u pravo vrijeme. Slična će situacija biti i na ljubavnom polju, osim što ćete okupirati misli simpatije, uz malo mašte i kreativnosti mogli bi imati trenutke za pamćenje.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte se niti na jednom mjestu zadržavati previše dugo niti se upuštati u višesatne razgovore jer bi se moglo dogoditi nešto neugodno. Pokušajte što više vremena provesti sa osobama sa kojima možete podijeliti svoje ideje jer će se jedna od njih pokazati kao realna i vrlo brzo unosna. U ljubavi se nemojte dati smesti.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas nije jedan od onih dana kada bi se trebali dovoditi u ranjivu poziciju. Umjesto da se žalite ili iznosite drugima svoje probleme, budite spremni pozabaviti se današnjim dešavanjima na što brži i što elegantniji način. Promjene koje danas uvedete u privatni život ispast će bolje nego što se nadate iako će izazvati nemir.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Što ćete više razgovarati sa drugima, to ćete dalje dospjeti po pitanju ciljeva. Dan je idealan za putovanja, zabavu i nova uzbuđenja ali nemojte misliti da će vam drugi ponuditi dobre prilike, stvorite ih sami. Kada su u pitanju poslovni planovi, nemojte o njima samo pričati nego se odmah pokrenite, pomoć neće izostati.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko vam je potrebno odobrenje ili potvrda da ste u pravu odnosno na dobrom putu, pokrenite iskren razgovor sa osobama koje poštujete i do kojih vam je stalo. Kada je u pitanju novi posao, ukoliko želite dobiti novi projekt ili bolju plaću, morat ćete se glasnije boriti za svoja prava a ne samo čekati da vam netko ponudi.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Dosta ćete teško kontrolirati svoje emocije pa će ih samim time biti gotovo nemoguće sakriti. Na površinu će izaći sve skrivene misli koje imate a upravo vas to može dovesti u ranjivu poziciju. Nemojte se oslanjati na tuđe riječi niti osuđivati druge jer su velike šanse za to da nećete biti u potpunosti upoznati sa situacijom.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Iako će se mnogi od vas dosta teško nositi sa današnjim tempom, pokušajte ostati fokusirani na ono što vam je najbitnije i nemojte dizati ruke od stvari koje se čine teško ostvarivima. Možete zaraditi novac ako pokažete koliko ste uporni i fokusirani. U privatnom životu budite ponizni i graciozni ali pokažite i da možete davati.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com