Dnevni horoskop 23.05.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas nas očekuje Mlad Mjesec u Blizancima, horoskopskom znaku koji vlada umom i polazi od toga da bilo kakve kreacije započinju mišlju ili idejom. Obratite pozornost na ono što ćete kroz dan otkrivati i nemojte ignorirati svoje misli. Odabiri koje ćete donijeti i ono što ćete danas pokrenuti definirat će vam budućnost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Pokušajte posao staviti po strani kako bi dan proveli u druženju sa prijateljima. Očekuju vas novi izazovi a upravo će oni pomoći vama i drugima da shvatite što i koliko toga imate za ponuditi. Razmišljat ćete vrlo brzo pa ćete moći brzo i reagirati. Pokušajte se više baviti fizičkim aktivnostima jer će vam dati osjećaj postignuća.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Koliko god to bilo teško, nemojte se miješati u tuđe privatne probleme niti na sebe preuzimati nove odgovornosti. Radije se koncentrirajte na učenje ili profesionalne ciljeve, okrenite se planiranju poslovnih aktivnosti ili usmjerite misli na financije. Navečer budite oprezni, mogli bi vas uznemiriti mlađi članovi obitelji.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Oni od vas koji su slobodni vjerojatno će danas upoznati novu osobu u koju će se zaljubiti a oni koji se nalaze u nedorečenom odnosu, mogu očekivati ozbiljniji razgovor i obećavajuće trenutke. Dan je općenito dobar za razvijanje puno dubljih međuljudskih odnosa a ako smatrate da trebate obnoviti odnos iz prošlosti, pokušajte.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte gubiti vrijeme na stvari koje ne možete popraviti i pokušajte iz svake situacije izvući ono najbolje. Vrlo je bitno da se riješite negativnosti i udaljite od osoba koje su sklone prigovaranju. Onoga trenutka kad se opustite i okrenete humoru shvatit ćete koliko toga možete postići kroz neformalnu komunikaciju i zabavu.

 

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Dan je odličan za odlazak u shopping ali budite oprezni. Naići ćete na veći broj dobrih prilika koje ćete teško moći odbiti stoga se kontrolirajte inače ćete potrošiti više nego si možete priuštiti. Osoba koju volite vjerojatno će biti sklona emotivnim igricama, nemojte dozvoliti da vas itko uvuče u bitku koja ništa ne nosi.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Većina će vas danas misliti kako je sve pod kontrolom. Iako će se činiti da ste savladali situaciju koja je u vama dulje vremena izazivala negativne emocije, ništa se neće trajno riješiti sve dok ne uvedete značajnije promjene. Vratite se na početak da bi smislili nešto originalno i jedinstveno što će zadovoljiti sve uključene.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako ne budete dovoljno oprezni i ne pripazite na tuđe potrebe, mogli bi se suočiti sa nepredviđenim troškovima koje će uzrokovati starija osoba iz obitelji. Nemojte šutjeti ako vidite da nešto nije u redu i da netko griješi jer ćete kasnije ispasti glavni krivac. Ljubavna situacija djeluje dobro ali danas nemojte ići linijom manjeg otpora.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Činit će vam se da ništa ne ide kako ste planirali ali samo zato što ste previše fokusirani na detalje. Pokušajte se mentalno udaljiti od situacije u kojoj se nalazite jer ćete jedino tako sagledati širu sliku i shvatiti kome se možete obratiti za savjet. Ako uspijete napraviti odmak, već ćete danas imati ideju kako riješiti sve probleme.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte donirati novac organizaciji o kojoj znate vrlo malo niti ga posuđivati osobi koju ste tek nedavno upoznali. Umjesto toga, radije potrošite novac i vrijeme u društvu onih osoba sa kojima ste bliski i znate ih dulje vremena. Dan je dobar za putovanja i promjenu okruženja. Ostavite u životu prostora za dragu osobu.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Posložite prioritete i revidirajte stare ciljeve inače ćete izgubiti previše vremena na stvari koje više nisu aktualne. Ako se okrenete isključivo poslu i žrtvujete svoj privatni život, postići ćete manje nego da se zabavite a tek onda fokusirate i organizirate. Budite mudri i nađite balans između privatnog i poslovnog života.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

U toku dana ćete shvatiti kako ne znate čitavu priču. Nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz takta i navede na svađu sa dragom osobom, umjesto toga razmislite o motivima druge strane i saslušajte što ima za reći. Ako vas muči poslovna situacija i nedostaju vam odgovori na pitanja, nazovite mušku osobu u koju imate povjerenje.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Oni od vas koji planiraju poslovnu promjenu, danas bi se trebali okrenuti analizama i razmisliti o detaljima dogovora dok bi oni koji se bore sa zdravstvenim problemima trebali istražiti potencijalna rješenja. Nećete se dobro snalaziti po pitanju putovanja i komunikacije sa bliskim osobama. Ne upuštajte se u tajne poslove.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com