Dnevni horoskop 22.11.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Koliko god će danas prevladavati opuštena i ugodna atmosfera, toliko će svi horoskopski znakovi biti fokusirani na stare ciljeve i veće životne promjene. Mnogi će ih imati priliku ovoga puta implementirati ili ostvariti, a tu će biti presudno samopouzdanje kao i odnosi sa drugim osobama. Vjerujte u sebe.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte se suzdržavati, posebno kada su u pitanju privatni projekti koji vam mogu pozitivno utjecati na stalna primanja. Danas ćete uspješno moći napraviti nešto posebno za osobu koju znate jako dugo stoga se prepustite kreativnim idejama. Ako se osvrnete na prošlost, moći ćete ići prema budućnosti sa puno više samopouzdanja.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Danas možete očekivati pozitivne promjene u partnerskim odnosima, ne samo onim privatnim nego i poslovnim. Dobro razmislite o tome kako ćete nastaviti dalje sa projektom koji vam je iznimno važan jer će ciljevi koje danas odredite biti krucijalni za ostvarenje uspjeha. Povežite se sa osobama koje imaju iskustvo slično vašem.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nemojte se ponašati očajno. Budite pametni, udaljite se od tuđih problema i prestanite naglašavati one vlastite. Umjesto da gubite vrijeme na besmislene razgovore, smislite plan za dalje. Promatranje će vam danas biti najbolji prijatelj i pomoći vam da kasnije donesete prave odabire. U ljubavi budite strpljivi ali i odlučni.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Oni od vas koji imaju hobi koji jako vole i žele se još više njime baviti, trebaju razmisliti o tome kako ga pretvoriti u izvor zarade. Puno ćete toga naučiti ako se sjetite prošlih iskustava, a uz poneki savjet prijatelja lako možete odabrati najbolji mogući put i to u pravo vrijeme. Slobodno prisustvujte društvenim dešavanjima.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte pretjerivati prilikom pokušaja da nekoga impresionirate. Nije sve u novcu i materijalnom, svojim ćete šarmom i karakterom ostvariti najbolje rezultate. Ukoliko planirate neformalni poslovni sastanak ili druženje sa kolegama, pripazite na pravila ponašanja. Trebali bi biti skeptični po pitanju poslova povezanih uz nekretnine.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas nećete imati previše prilika za odabir stoga se nemojte odupirati promjenama koje vam se ne sviđaju jer ćete samo bespotrebno izgubiti vrijeme i energiju. Prilagodite se. Ukoliko smatrate da pojedini odnos nikako ne može dalje funkcionirati, razmislite o tome da krenete dalje. Stara ljubav će vas odvesti u pogrešnom smjeru.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Bez obzira na vaš trenutni pogled na svijet, nalazite se u odličnoj poziciji i trenutno se oko vas dešavaju brojne pozitivne promjene od kojih neke i ne trebate vidjeti. Kada je u pitanju posao, nemojte zanemariti tekuće obaveze jer ćete ubrzo moći iskoristiti zanimljivu priliku koja će voditi unaprjeđenju i povećanju prihoda.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte gledati unazad, toliko pažljivo slušati razne pritužbe od strane okoline i stalno dovoditi u pitanje vlastite odluke. Poradite na samopouzdanju i sjetite se u čemu ste sve do sada bili u pravu. Imate talente koje možete pretvoriti u solidan izvor zarade, fokusirajte se na njih da bi pronašli svoj mir i naposlijetku sreću.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete biti opušteniji nego inače ali nemojte dozvoliti da bezbrižnost prevlada u mjeri da zanemarite bitne obaveze i drage osobe. Ne morate rješavati probleme niti se baviti zahtjevnijim odnosima i poslovima ali dajte sve od sebe da situacija barem ostane takva kakva je. Očekujte probleme sa osobom iz kruga prijatelja.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Razmislite o tome kako pronaći balans između posla i privatnog života odnosno užitaka. Danas ćete imati dobar osjećaj za ono što funkcionira a što može stvoriti probleme. Nemojte ignorirati svoju intuiciju i budite spremni donijeti veće odluke. Možete riješiti privatne probleme i promijeniti ono što vas smeta. Vjerujte u sebe.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Kada je u pitanju posao, razmislite o novom potezu koji će vas dovesti do nečega što će vam zadržati interes dovoljno dugo da konačno ostvarite željeni napredak. Sjetite se starih ciljeva, posebno onih koji vas već neko vrijeme ponovno intrigiraju a onda smislite plan za njihovu realizaciju. Nemojte biti negativni niti pasivni.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Već kasnite sa promjenama, a ako ih još više odgodite, osjećat ćete se neproduktivno. Njihova implementacija ne mora nužno značiti stres ali će kod mnogih izazvati manjak samopouzdanja, posebno ako odlučite vjerovati drugima više nego sebi. Odluke donosite samostalno i uvijek krenite od vlastitih potreba. Uljepšajte sebi život.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com