Dnevni horoskop 22.07.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Ulazimo u period rođendana Lava. Sunce se smješta u ovom znaku što će utjecati na sve ostale i to već od danas. Ovo je vrlo važno jer danas možemo postaviti nove ciljeve, one koji unaprijed imaju sve predispozicije za ostvarenje. Večer je stvorena za avanture, nemojte se bojati biti emotivni.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas se usmjerite poslu ali tako što ćete ignorirati sve one sitnice i više vremena uložiti u bitne dogovore, pregovore i potpisivanje ugovora. Nemojte ignorirati financijska pitanja, pozabavite se dugovanjima i isplatama. Informacije vam krije osoba sa kojom imate prisan odnos, nemojte forsirati ali budite direktni.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas će gotovo sve ovisiti o tome kako se odnosite prema drugima. Nemojte ljude podcjenjivati, pustite ih da do kraja kažu što žele i pokažite kako poštujete tuđe ideje i stavove. Sve suprotno tome samo vas može dovesti do problema i to većih. Saslušajte ono što vam voljena osoba govori, dajte sve od sebe kako bi se prilagodili.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ako uspijete prezentirati svoju ideju na jedan zanimljiv i kreativan način, dobit ćete potrebnu potporu. Netko kome vjerujete zapravo vam radi iza leđa, dobro razmislite o tome i pokušajte što prije identificirati tu osobu kako ne bi izgubili prilično novca. Nemojte dozvoliti da vas u poslu koče privatne obaveze, delegirajte.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Posvetite svoje vrijeme aktivnostima koje uključuju obitelj, prijatelje, djecu i općenito osobe koje vas inspiriraju. Nemojte se samo baviti poslom i brojkama. Prijateljski vas odnos može dovesti dalje od bilo kakvog službenog sastanka. Postavite ona pitanja koja su vam na srcu, bez obzira na to što očekujete u ljubavi.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Oslonite se samo na one osobe koje su uvijek bile uz vas i prihvaćale vas točno takve kakvi jeste. Svi drugi zapravo su prolaznici kojima ne možete u potpunosti vjerovati stoga se nemojte zavaravati tuđim lijepim riječima. Osoba iz vaše rane mladosti mogla bi izazvati osjećaj krivnje ali za nešto za što niste odgovorni.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako doista želite započeti novi poslovni projekt ili na drugačiji način obaviti posao koji ionako morate, vrijeme je da se posvetite proučavanju novih metoda i stjecanju novih znanja. Jedan dan odvojite za istraživanje jer će vam uštedjeti pet drugih dana. Moguća je promjena u ljubavi, koliko god vas to uznemirilo, za vaše je dobro.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas bi mogli potpuno drugačije razmišljati i to samo zbog privatnih problema. Pokušajte ostati čvrsto nogama na zemlji, nemojte razmišljati srcem nego gledajte što vam se financijski najviše isplati. Moguća je promjena u karijeri, nešto što uopće nije loša ideja ali što morate prihvatiti i što prije se prilagoditi.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte sakrivati informacije od drugih jer će se ubrzo sve saznati. Isto tako, ako odlučite danas otkriti sve što ste saznali, nemojte ništa uljepšavati. Puno ćete više postići ako odlučite biti direktni i iskreni. Mogući su nesporazumi na radnom mjestu ali i zbunjenost zbog koje bi mogli odobriti nešto što nije uopće pametno.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Odredite temeljna pravila i nastavite dalje kako bi napravili nužne reforme. Neće svatko shvaćati što točno pokušavate napraviti ali se time nemojte uopće zamarati. Radite ono što želite, imajte na umu da je ovo vaš život i da ćete vi živjeti sa svojim odlukama, ne drugi. U ljubavi su mogući problemi zbog nekog od prijatelja.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas zaboravite na sva ograničenja i naprosto slijedite svoje ciljeve. Sve što danas napravite, pokazat će se kao pravovremeno i uspješno pa pokušajte dan organizirati tako da stignete obaviti što više posla. U ljubavi ćete nekoga jako impresionirati i dokazati još jednom kako su takve osobe rijetke, ne umanjujte svoj trud.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Usporite, pripazite na ono što danas govorite i budite oprezni prilikom putovanja, ne brzajte. Privlačit će vas osoba koja baš i nije najbolji odabir ali ako ne možete odoljeti, barem pokušajte dozirati druženja. Nemojte se upuštati u one aktivnosti koje su prevelika distrakcija, ne treba vam u životu nered. Trebate više spavati.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Vrlo je izgledna značajnija zarada novca od koje vas dijeli još samo jedan potez ili odluka. Koncentrirajte se, razmislite još jednom a onda krenite prema onom što vam se čini najisplativijim. Nemojte sebi pripisivati sve zasluge jer bi se netko mogao uvrijediti. Dan je povoljan za rješavanje pravnih pitanja i problema nasljedstva.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com