Dnevni horoskop 19.05.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Opozicija Sunca i Mjeseca – Pun Mjesec – stvara predispozicije za nervozu. Većina će se znakova danas osjećati vrlo nemirno što povećava i rizik od različitih nezgoda, ne samo fizičkih nego i komunikacijskih. Moguće su dramatične promjene a razočaranje može nastupiti tamo gdje najmanje očekujemo.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Moguće su financijske poteškoće radi kojih će neki od vas doživjeti neugodnu situaciju. Pokušajte ostati smireni i izbjegavajte svađu, čak i u onim trenucima kad smatrate kako je to jedini način komunikacije. Ukoliko vas netko verbalno izaziva, udaljite se. Slobodno se oslonite na intuiciju ali nemojte ignorirati ni tuđe savjete.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas ćete dosta razmišljati o poslu. Bit ćete skloni preuzimanju novih odgovornosti ali ćete se istovremeno osjećati dosta nesigurno u sebe kao i u ostvarenje uspjeha. Ukoliko ignorirate savjete i mišljenje kolega, moguća je neugodna rasprava koja će završiti svađom. Posložite vlastite prioritete i nemojte ništa forsirati.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kroz jutro su mogući neočekivani događaji koji bi mogli izazvati sukob sa najbližima, posebno ako reagirate impulzivno. Teško da ćete se moći držati današnjeg rasporeda ali se ne bi trebali radi toga nervirati. Vikend je, pokušajte se odmoriti i budite spontani. U večernjim se satima možete odlično zabaviti u društvu obitelji.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete biti vrlo odlučni ali nećete moći kontrolirati sve vanjske okolnosti pa vam tako neke stvari neće ići prema planu. Nije pravo vrijeme za sklapanje novih dogovora i za nove poslove. Bit ćete dosta zbunjeni i nećete se dobro nositi sa svakodnevnim zadacima. Usmjerite se voljenoj osobi, popričajte o emocijama.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Osjećat ćete se nemirno ali isto tako brzo shvatiti kako brinete bez nekog posebnog razloga. Imate dobre šanse za ostvariti uspjeh na polju posla i financija. Pokušajte se bolje organizirati, posebno kada su u pitanju prihodi i troškovi. Nemojte biti mrzovoljni niti tragati za tuđim pogreškama, svi ih imamo. Više odmarajte.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kroz jutro nećete biti u najboljoj formi a bit će vas dosta lako uzrujati. Nemojte neke stvari primati srcu, ljudi ponekad kritiziraju druge samo zato što se ne žele baviti svojim pogreškama i problemima. Nije vrijeme za preuzimanje rizika. Ostanite smireni i budite strpljivi, osobito prilikom komunikacije sa bitnim osobama.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete dosta zbunjeni zbog problema na ljubavnom polju. Nemojte se previše upuštati u rasprave sa voljenom osobom i klonite se ljubomornih ispada te bilo kakvog kritiziranja. Najbolje bi se bilo posvetiti prijateljima te obitelji. Odgodite donošenje većih odluka jer nećete biti u najboljoj formi, sutra ćete odlučiti puno pametnije.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas će dio vas u neformalnom razgovoru sa nekim od kolega saznati kako se odgađa važno poslovno putovanje. Nemojte dozvoliti da vas to uznemiri, shvatite to kao priliku da se još bolje pripremite i istaknete. Mnogi će biti nervozni jer će imati dojam kako gube dragocjeno vrijeme. Nemojte brzati niti forsirati stvari.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Do podneva je moguć niz neuspjeha što će vam obilježiti današnji dan. Većina će biti nervozna i sklona izazivati svađe. Dajte sve od sebe kako bi se kontrolirali i bili objektivni. Tretirajte druge ravnopravno i pokažite kako imate poštovanja. Odgodite bilo kakve poslovne sastanke, bez obzira bili oni formalni ili ne.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Bit ćete dosta zbunjeni i skloni pogreškama. Većinu ćete dana biti fokusirani na hitne probleme i zadatke a radi toga i nervozni. Mogući su nesporazumi sa okolinom koji bi u najgorim slučajevima mogli trajno narušiti pojedine odnose. Nemojte biti razočarani, sutra je novi dan. Povucite se i večer provedite u miru svog doma.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Kroz jutro ćete biti dosta mrzovoljni što bi moglo izazvati sukob sa dragim osobama. Ostanite smireni i nemojte obraćati pozornost na one trivijalne stvari. Izbjegavajte bilo kakve poslovne aktivnosti ali i one društvene koje podrazumijevaju veći broj osoba. Najbolje ćete funkcionirati samostalno. Okupirajte se nečim što volite.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Jako ćete se teško koncentrirati pa bi tako bilo najbolje ne donositi odluke. Ukoliko možete, izbjegavajte sve one poslove koji zahtijevaju intenzivan intelektualni napor. Dan je povoljan za aktivnosti koje vas opuštaju i za druženje sa dragim osobama. Klonite se onih koji u vama izazivaju osjećaj nelagode ili nesigurnosti.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com