Dnevni horoskop 18.10.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas će se u aspektu naći Sunce i Pluton što će u mnogima probuditi želju za značajnijim životnim promjenama. Ako osjetimo da nas netko testira ili da smo došli do limita, bit ćemo spremni napraviti sve ono za što ranije nismo imali dovoljno hrabrosti. Sreća će doista pratiti odvažne stoga nemojte oklijevati.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Dan će većini vas proći jako dobro. Osim što ćete uživati u društvu osoba koje volite, stići ćete se posvetiti svemu što vas zanima i što morate u toku dana riješiti a usput ćete imati dovoljno vremena za ljubav i opuštanje. Teško ćete moći pogriješiti ali je najbitnije da se u ovoj fazi potpuno udaljite od starih problema.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte biti nesigurni u sebe niti odustajati od ciljeva. Pogledajte što se dešava oko vas da bi shvatili kako imate više toga nego što ste mislili. Danas možete ostvariti napredak i krenuti u pozitivnom smjeru. Oni pripadnici znaka koji su u ljubavi slobodni, danas će se susresti sa zanimljivom i karizmatičnom osobom.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas će vam se gotovo sve svoditi na obitelj i odnose sa dragim osobama. Često ćete biti u društvu djece i mlađih osoba a pritom ćete ih naučiti puno toga te istovremeno shvatiti da neke stvari gledate na pogrešan način. Poslijepodnevni će sati biti ispunjeni novim informacijama, starim poznanicima i financijskim prilikama.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Izgledna je promjena povezana uz financijsku situaciju. Novac koji će vam na kraju ostati samo će biti rezultat vašeg ponašanja u prethodnih nekoliko dana stoga, ukoliko niste zadovoljni, nemojte kriviti druge nego prihvatite odgovornost i shvatite to kao dobru školu za budućnost. Dan je povoljan za fizičke aktivnosti.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte očekivati da će svi biti na vašoj strani. Upravo će one osobe koje su vam najbliže, biti sklone dovesti u pitanje sve na čemu radite ili vas javno prozvati zbog nečeg što ste im rekli u povjerenju. Izgledna je zbunjenost stoga nemojte donositi nagle odluke. U ljubavi ćete dodatno pogoršati situaciju ako nešto tajite.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uključite se u razne aktivnosti koje su povezane uz skupine mlađih osoba, djecu ili pomaganje drugima. Danas ćete steći nova poznanstva i na te osobe ostaviti odličan prvi dojam. Saslušajte svakoga i ostavite dovoljno vremena za usputne razgovore. Sve promjene na privatnom polju pomoći će vam ojačati samopouzdanje.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Osoba sa kojom ste bliski danas vam neće otkriti sve informacije. Vjerojatno će ta ista osoba pokušavati zaštititi vas od negativnih emocija ali je problem u tome što nećete moći promijeniti nešto za što uopće ne znate da se događa. Pokušajte saznati što tko misli jer ćete se tako najbolje zaštititi od negativnih dešavanja.

 

MJESEČNI HOROSKOP

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pokušajte se što više danas udaljiti od posla. Izađite van, zabavite se i nemojte razmišljati o problemima. Ako ipak odlučite progovoriti o svemu što vas muči, suočit ćete se sa negativnim komentarima koji će voditi u nove nevolje. Prihvatite sve one aktivnosti koje vam dozvoljavaju kreativnost, zabavne su i uključuju druge ljude.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pratit će vas povoljne vanjske okolnosti i možete računati na tuđu pomoć ali se ne smijete opustiti i prebaciti odgovornost na nekoga drugoga ili smatrati da ste napravili dovoljno. Uvijek sagledajte širu sliku i razmislite o tome što je za vas dugoročno najbolje. U ljubavi su mogući problemi i otkazivanje nečeg što vam je bitno.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Netko će pokušavati sakriti od vas bitne informacije ili će vas navoditi na promjenu odluka kako bi ostvario korist. Nemojte popuštati pred osobama koje laskaju i postavljaju previše pitanja. Svaku situaciju sagledajte iz više kuteva gledišta da bi mogli donijeti objektivnu odluku. U ljubavi nemojte dati da vas netko iskorištava.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Budite jako oprezni kada su u pitanju odnosi sa okolinom. Ako odlučite nekoga iskoristiti, vrlo ćete brzo biti prozvani i morati odgovarati za svoja djela. Držite se onoga što je društveno ispravno i moralno jer će jedino tako svi biti na vašoj strani. Bilo kakvo odstupanje od dogovora ili pravila samo će vam stvoriti probleme.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete biti emotivno stabilni i mentalno jaki. Obavezno razmislite o onom što radite, sa kim se družite i u kojem smjeru idete. Mnogi se od vas neće osjećati ugodno kad sagledaju svoju životnu situaciju, posebno oni koji su započeli novi odnos na pogrešan način i slagali. Progovorite i budite iskreni o svojoj prošlosti.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela