Dnevni horoskop 18.01.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Radili danas ili ne, većina će znakova razmišljati o poslu i smjeru karijere. Dok će neki biti ugodno iznenađeni ponašanjem kolega, drugi će razmatrati nove mogućnosti te donijeti pomalo drastične odluke. Slobodno slijedite intuiciju ali pritom pokušajte biti samostalni i nemojte se oslanjati na tuđe zaključke.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Bit ćete nemirni i željni putovanja, teško ćete se moći koncentrirati na posao stoga popustite i udovoljite sebi ali nakon što odradite ono nužno. Ljubavna situacija izgleda odlično, dan je idealan za druženje sa voljenom osobom a ukoliko ste slobodni izađite na kavu ili isplanirajte večernji izlazak, ugodno ćete se iznenaditi.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Malo se pozabavite vlastitom te obiteljskom financijskom situacijom a onda napravite novi plan. Potrošite danas nešto novca na sebe jer ćete se osjećati puno pozitivnije, posebno nakon pozitivnih komentara okoline. Vaš će opušten stav privući zanimljiv prijedlog ali obratite pozornost na dosadašnje uspjehe sugovornika.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Na poslu će vas ugodno iznenaditi osoba od koje to najmanje očekujete, razmislite o tome da poradite na odnosu i zbližite se još više. Držite se stvari koje znate i koje dobro radite, nemojte popuštati pod pritiskom okoline niti se upuštati u troškove koji se ne uklapaju u budžet. Dokažite da možete funkcionirati pod stresom.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete imati potpunu kontrolu nad dešavanjima pa ćete tako moći manipulirati različitim situacijama i ljudima. Imajte na umu svoje planove i potrebe inače ćete izgubiti previše vremena na neprofitne aktivnosti. Ako želite nekoga zainteresirati za ono na čemu radite, predstavite stvari kao jedinstvene i budite kreativni.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas će vas netko dosta zaposliti i pokušati usmjeriti u drugačijem pravcu. Pokušajte održati distancu, nemojte se priklanjati mišljenju većine niti kopirati druge u njihovom radu. Fokusirajte se samo na ono što će vam pomoći da implementirate vlastite planove a ne one od kolega. Samostalno istražujte i sve ideje zapišite.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko nešto prodajete, najbolje ćete profitirati prilikom osobnog razgovora. Dan je idealan za komunikaciju, fokusirajte se na potpisivanje ugovora, dogovaranje novih poslova ili pregovaranje u vezi bolje radne pozicije odnosno plaće. Malo je toga što danas ne možete ostvariti u privatnom i poslovnom životu, odredite prioritete.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Uključite se malo više u poslovna dešavanja i pokažite ostalima koliko ste sposobni. Lijenost vam neće donijeti nikakve rezultate, zauzmite potpuno nov pristup jer će vas on dovesti do većeg interesa okoline i novih mogućnosti. Novac nećete zaraditi preko noći stoga se klonite brzih zarada, usmjerite se marljivom radu.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dan je idealan za razgovor o emocijama, nemojte skrivati ono što osjećate niti se prilagođavati sugovornicima samo zato što ste nesigurni ili vam nedostaje samopouzdanja. Što prije stavite svoje karte na stol to ćete prije ostvariti zavidan uspjeh. Kada je u pitanju obiteljska situacija, ipak malo sačekajte prije nego burno reagirate.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kada je u pitanju karijera, netko će vam danas čuvati leđa. Ipak, nemojte se kockati niti uzimati stvari zdravo za gotovo jer vam ta osoba može pomoći samo privremeno, puno toga ovisi o vama. U privatnom životu pokušajte kontrolirati ljutnju i klonite se drastičnih poteza jer ćete samo zakomplicirati ionako tešku situaciju.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte isključivati mogućnosti koje su povezane uz novi posao. Izgledna je dobra prilika a od vas će se zahtijevati koncentracija i posvećenost detaljima. Puno toga vam danas neće biti jasno ali nemojte dozvoliti da na površinu ispliva nesigurnost, nastupajte samouvjereno a slobodno se oslonite na intuiciju i prošlo iskustvo.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte vjerovati onom što vam drugi govore, posebno ako je netko od sugovornika ona osoba koja uvijek prigovara i žali se. Prije nego donesete bitnu odluku o svojoj budućnosti, stvari samostalno istražite a ako se pojavi nesigurnost, zatražite savjet voljene osobe. Ljubavna je situacija sve bolja, očekujte i iznenađenje.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Uložite nešto više truda i vremena u vlastito okruženje, posebno ako vam okolina djeluje dosadno i ne možete pronaći motivaciju na radnom mjestu. Sve fizičke i emotivne promjene koje danas uvedete u svoju rutinu pomoći će vam da krenete u puno boljem smjeru. Riješite se ljudi, stvari i situacija koje vam stvaraju nemir.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com