Dnevni horoskop 17.09.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Pred nama je konačno jedan mirniji dan, posebno povoljan za posao i sve obaveze povezane uz karijeru. Mlad se Mjesec nalazi u Djevici te stvara krasan trigon sa Saturnom. Vjerujte u sebe i svoje ciljeve jer ćete jedino tako ostvariti ono što drugi smatraju nemogućim. Nemojte se bojati marljivog rada ni velikih ambicija.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Još jednom razmislite o novcu koji planirate investirati ili pokušajte otvoriti pregovore povezano uz nekretninu koju kupujete ili eventualno prodajete. Dan je idealan za pronalazak rješenja kojima će sve strane biti zadovoljne a koja će vam pomoći ostvariti veću korist. Na poslu, ako očekujete problem, radite u tajnosti.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Danas ćete biti dosta emotivni i osjetljivi ali nikako u negativnom smislu. Posebnu pozornost obratite na osobe koje volite, fokusirajte se na zajedničke probleme ali i one koji ih muče da bi popravili odnose i doveli ih na bolju razinu. Predvečer očekujte romantiku, pokušajte ostati sabrani da bi u miru shvatili što druga strana želi.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Možete ostvariti puno toga ali samo ako ne dozvolite da vas smetaju sitnice. Ukoliko netko od kolega nije kompetentan a miješa vam se u posao, najbolje bi bilo ignorirati to i raditi po svome inače ćete izazvati sukob a druga strana će ionako smatrati kako je u pravu. Nemojte se previše oslanjati na druge, vjerujte intuiciji.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Bit ćete vrlo motivirani i odlučni a neće vam nedostajati ni energije. Iskoristite današnji dan kako bi ostvarili prednost u svemu što vam je bitno. Fokusirajte se na stvari koje nisu uobičajene a kojima ste se oduvijek željeli baviti jer ćete se tako povezati sa zanimljivim ljudima koji će dijeliti vaše stavove, snove i razmišljanja.

 

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Budite jako oprezni prilikom odabira riječi ali i sa reakcijama. Bit ćete skloni pretjerati, potrošiti previše novca ili resursa te napraviti stvari koje se od vas ne traže da bi pritom zanemarili dio onoga za što ste odgovorni. Ukoliko niste pohlepni, danas ćete vrlo lako doći do dogovora povezanog uz novac ali vjerujte samo sebi.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ćete dobiti nešto zanimljivo. To može biti nenadana usluga, poklon ili novac na koji niste računali. Dan je idealan za iskušavanje novih stvari ali samo ako pritom ne možete naštetiti drugima ili preuzeti tuđe zasluge. Upoznat ćete nekoliko kvalitetnih osoba. Budite spremni u ljubavi prvi predložiti manje promjene.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Očekujte poteškoće u odnosu sa svim osobama sa kojima morate surađivati u poslovnom smislu. Budite posebno oprezni ukoliko trebate riješiti prigovor nekoga od klijenata ili partnera. Da bi prebrodili bilo kakve poteškoće i izbjegli probleme, iskoristite svoj šarm i uputite poneki kompliment jer jedino tako kompromis neće izostati.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte dozvoliti da vam drugi određuju ciljeve ili da vam delegiraju problematične stvari sa kojima se nitko ne želi baviti. Jasno se postavite i pokažite da niste osoba koja će šutjeti kada je suočena sa nepravdom. Ako netko otvori temu o kojoj ne želite razgovarati, najbolje bi bilo udaljiti se inače ćete pokazati svoju ranjivost.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nema ništa loše u tome da se borite za ono što želite ali nemojte istovremeno biti toliko tvrdoglavi i uporni da se na kraju nitko neće htjeti sa vama baviti. U svemu pronađite mjeru, slušajte sugovornika i naučite se barem djelomično prilagoditi. U privatnom su životu izgledne promjene koje ćete teško izbjeći, prihvatite ih u hodu.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte sami sebe podcjenjivati. Potražite najbolje moguće rješenje ili priliku jer ćete je jedino tako pronaći. Promjene povezane uz poslovno polje sigurno će vam ići u prilog iako vam se u početku neće svidjeti. Budite spremni prvi reagirati jer ćete jedino tako ostvariti prednost i riješiti se konkurencije ili starih protivnika.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte na sebe preuzimati prevelike rizike niti se hvaliti stvarima koje niste obavili samostalno ili ih je u potpunosti obavio netko drugi. Okružite se pozitivnim osobama koje imaju slične interese kao i vi. Izgledna je nova prilika povezana uz poslovni život ali ćete morati sami istražiti što se od vas očekuje i kako je realizirati.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Sve će biti točno onako kako ste isplanirali ali uz uvjet da ne dozvolite da prevlada ljutnja ili ljubomora. Budite spremni na komentare od strane ljubomornih osoba ali se isto tako distancirajte i nemojte upuštati u nepotrebne rasprave. U ljubavi su izgledni novac i darovi kao i novi interes od strane osobe koju dugo znate.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com