Dnevni horoskop 15.10.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec u Biku potiče na efektivno planiranje. Prije svega posložite sve one postojeće stvari jer će red biti najbitniji. Do poslijepodnevnih sati pokušajte obaviti što više toga jer će kasnije sate obilježiti pad energije i koncentracije. Dan nije osobito povoljan za romantiku ali to ne znači da se ne možete zabaviti.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Dovedite u pitanje namjere svakoga tko vas pokušava nagovoriti na to da date svoj doprinos nečem što vam inače nije glavni fokus. Morate se zaštititi a to ćete najbolje napraviti tako što ćete se kloniti naglih odluka. Iskoristite priliku za poboljšanje privatnog života, upravo će vam to donijeti komplimente od strane prijatelja.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Budite pametni po pitanju toga što radite a što odbijate i sigurno se kasnije nećete kajati. Bit ćete nesigurni i teško odlučiti na čiju stranu stati, posebno ako je u pitanju svađa između dvije drage osobe u kojoj obje prezentiraju stvari na svoj način. Emotivne ćete probleme izbjeći ako implementirate promjenu, znate koju.

 

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Imat ćete dojam da točno znate što se oko vas događa ali nemojte biti tako sigurni u sebe. Vjerojatno ćete u zadnji trenutak morati pristati na nekoliko promjena kako bi ugodili potrebama drugih. Izgledan je incident povezan uz posao, nešto što će uzrokovati kasnije kajanje ali samo ako danas pokušate neke stvari prikriti.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Situacija djeluje vrlo povoljno stoga pokušajte to prepoznati i zabavite se. Očekuje vas romantičan događaj koji će u vama izazvati sreću ali vam pomoći i da jasnije sagledate poslovnu situaciju. Imat ćete jako dobre ideje a mnogi će razviti nove vještine. Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Nemojte trošiti previše novca.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte obraćati previše pozornosti na komentare onih sa kojima ste bliski, danas će u okolini vladati kaos pa će mnogi biti skloni iskaliti se na nekom tko je najmanje kriv. Bilo kakvim pretjerivanjem samo možete pogoršati situaciju. Razmislite o tome kako bi neke stvari mogli raditi na drugačiji način a onda se pokrenite.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako razmišljate o tome kako posložiti stvari i pripremiti se za iduće korake, odvojite dan za kraće putovanje ili otiđite na kavu sa nekim za koga smatrate da može doprinijeti. Ništa nije nemoguće, samo je stvar toga kako ćete se postaviti i u kojoj ste mjeri spremni onoga trenutka kad stvari pokrenete. Suzdržite se od kritika.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Mnogi će od vas danas dobiti želju za promjenama životnog smjera. Tako će neki donijeti odluku povezanu uz ljubavni život i to nakon što shvate da na nekoga više ne mogu računati dok će drugi urediti životopis i odlučiti kako su spremni za promjenu radnog mjesta. Kakva god promjena bila u pitanju, koristit će vam i pomoći.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Držite se onoga što znate i smatrate da najbolje radite. Dan je idealan za nekoliko dobrih financijskih poteza kao i za poslovne odluke. Isplatit će vam se i pokretanje samostalnog posla ali prvo morate odraditi jako težak posao pripreme, nemojte brzati. Maknite se od negativnih osoba jer će vam samo uzimati dragocjeno vrijeme.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Neće se baš puno toga odvijati onako kako ste se nadali. Izbjegavajte previše putovanja i držite se poznate okoline. Računajte na manje nezgode, kašnjenja i neobjašnjiv gubitak vremena, nemojte dozvoliti da vas to previše uznemiri. Najviše ćete toga postići radom od kuće a ako to nije moguće, pokušajte se izolirati na poslu.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte odustajati sad kad ste tako blizu toga što želite. Ubrzo će vam financijska situacija postati puno jasnija a možete očekivati i nenadanu povišicu ili dar. Oni od vas koji će se danas suočiti sa nervozom nekog od nadređenih trebaju biti mudri, povucite se nakon što saslušate što ta osoba govori i pričekajte svoj trenutak.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Netko vam stvara probleme bez da ste toga uopće svjesni. Vratite se u realnost i prestanite sa drugima dijeliti svoje planove i detalje poslovnog života. Ako želite izbjeći nevolje, morate postati tajnoviti i dozirati informacije. Moguća je rasprava sa nekim od kolega ili prijatelja, naći ćete se na skliskom terenu stoga oprez.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Steći ćete potpunu kontrolu nad situacijom samo ako iznenadite sve ostale i napravite ono što dugo želite a što nitko ne očekuje. Slobodno otvoreno recite svoje mišljenje, tako ćete napredovati u financijskom smislu ali i unaprijediti planove za budućnost. Oni od vas koji čekaju da im produlje ugovor mogu odahnuti, to je sigurno.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com