Dnevni horoskop 15.01.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec koji se trenutno nalazi u Djevici polako se premješta u Vagu pa ćemo se tako kroz dan sve više fokusirati na postojeće odnose u pokušaju da pronađemo balans između vlastitih i tuđih potreba. Prevladavati će senzualna i kreativna energija a pojavit će se nove emocije i prilike koje traže iskrenost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Napravite popis onoga što možete ponuditi i onoga što trebate naučiti ili još napraviti da bi došli do bolje pozicije. Vrijeme je da se posvetite učenju i istraživanju a kada je u pitanju istraživanje, to se odnosi i na međuljudske odnose. Definirajte tko vam može pomoći a tko će vam postavljati prepreke ili vas usporavati.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte očekivati da će se stvari pokrenuti ako ne sudjelujete u ključnim dešavanjima. Pasivnost je pogrešna strategija koja samo vodi gubitku vremena ali i podrške. Dan je povoljan za rješavanje konkretnih financijskih problema, možete ostvariti dobitak kroz vlastiti rad ali ne preko noći. Odredite realan budžet i držite ga se.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Budite oprezni po pitanju toga kome vjerujete i koje informacije dijelite sa drugima. Neće svi biti na vašoj strani, posebno u situacijama u koje je uključen novac. Oni od vas koji imaju dojam da gube kontrolu nad ljubavnim dešavanjima moraju mijenjati način razmišljanja, budite kreativni i smislite nove načine zbližavanja.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Napredak ćete ostvariti ako dokažete da ste voljni prihvatiti promjene i okušati se u nečem potpuno novom. Ako niste zadovoljni trenutnim poslom ili životnim partnerom, napravite nešto po tom pitanju. Ukoliko odlučite samo sjediti i čekati druge nećete moći nikoga kriviti za ishod osim sebe. Dobrodošla je bilo kakva inicijativa.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte se iznenaditi ako stvari ne idu prema planu. Fokusirajte se na zabavu i odmor jer ćete tako skrenuti misli sa onoga što vas muči a rješenje će doći spontano. Što manje danas potrošite, to bolje. Ubrzo većinu vas očekuje nepredviđen trošak a ako se već sad počnete na njega pripremati, izbjeći ćete negativne posljedice.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte popuštati, predomišljati se i prihvatiti nešto što ste već odbili. Osoba sa kojom ste bliski danas će vas pokušati na neki način iskoristiti, reagirajte intuitivno. Ako se prestanete držati onoga što vjerujete da je za vas ispravno, moguća je neželjena promjena statusa stoga se nemojte priklanjati mišljenju većine ili šutjeti.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Koliko god vas privlačilo kraće putovanje, organizirajte ga samo ako će vas ono opustiti ili vas dovesti do raspoloženja za ljubav i romansu. Potrebna vam je manja avantura, nešto što će začiniti vaš život i pomoći vam da pronađete nov izvor motivacije. Nemojte dozvoliti da karijera i brige unesu nemir u obiteljsko okruženje.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete požaliti ako danas pokažete koliko ste samostalni i na prvo mjesto stavite kreativne potrebe. Dan je odličan za proširenje znanja i za bolje povezivanje sa onim osobama koje vole stvari koje vas intrigiraju. Budite oprezni kako vas ljubav ne bi financijski koštala, ukoliko ste u novijem odnosu provjerite motive druge strane.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pokušajte se držati poznatog okruženja i izbjegavajte biti previše glasni kada je u pitanju izražavanje stavova i mišljenja. Ukoliko nećete biti oprezni i suzdržani, izgledne su manje nezgode kao i nesporazumi sa bitnim osobama. Bilo bi idealno kad bi za savjet mogli upitati stariju osobu koja je prošla sličan put i ostvarila uspjeh.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Trenutno jako puno toga ovisi o vašem slijedećem koraku stoga nemojte brzati. Razmislite još jednom o projektima na kojima ste radili te pokušajte pronaći zajedničku poveznicu. Onoga trenutka kada je pronađete shvatit ćete što slijedeće trebate napraviti a taj potez vodi do financijskog dobitka koji je siguran i trajniji.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako vas netko zamoli za pomoć, ponudite svoje usluge ali u mjeri u kojoj će vam ostati dovoljno vremena za vlastiti posao te privatne aktivnosti. Osoba za koju ste mislili kako je dobro poznajete danas će vas zbuniti i navesti na razmišljanje, budite prvenstveno prema sebi iskreni po pitanju onoga što stvarno mislite i želite.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će danas shvatiti kako se moraju nositi sa stvarima koje nisu bile dogovorene niti ih je itko spominjao kada se posao dogovarao. Ako niste u prošlosti bili iskreni po pitanju svojih kvalifikacija, danas ćete biti prozvani. Umanjivanje situacije ili prebacivanje krivnje na nekog drugog samo će stvoriti još veći problem.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com