Dnevni horoskop 14.08.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Sunca i nježne Venere donosi strpljenje i unutarnju snagu. Većini će se horoskopskih znakova događati dobre stvari ali u svoje vrijeme stoga nemojte ništa forsirati jer bi samo mogli postići kontraefekt. Ono što će danas izaći na površinu svakako je vrijedno čekanja, smireno prihvatite izazove.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Uozbiljite se i dovršite ono što ste započeli. Dan je iznimno povoljan za rješavanje različitih zaostataka u poslu, dugovanja i repova prošlosti. Prihvatite sve ono što vam izgleda kao prilika, koncentirajte se na najbitnije i nemojte previše pozornosti pridavati detaljima kao ni komentarima onih koji nisu upućeni.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Uhvatite trenutak i zgrabite priliku jer će vrijeme inače brzo prolaziti. Možete ostvariti značajan uspjeh po pitanju ljubavi, posla i neformalnih odnosa sa kolegama. Organizirajte druženje, pokažite da ste proaktivni i kreativni jer će i to doprinijeti ugledu koji gradite. Napravite one poteze za koje smatrate da vode naprijed.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Vjerojatno će vas netko pozvati van ali biste trebali odbiti poziv i koncentirati se na rješavanje poslova. Dajte sve od sebe kako bi sagradili svoju karijeru i ostavili dojam kakav želite jer će se vrlo brzo sve svesti upravo na to. Osoba koja ima moć promijeniti vam život, danas će pokazati dobru volju ali i ostaviti dobar dojam na vas.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas se usmjerite idejama koje gradite već neko vrijeme. Podijelite ih sa drugima, uložite nešto vremena u diskusije i konzultirajte se sa onima kojima vjerujete. Na kraju će dana većina vas biti iznimno zadovoljna ali i ponosna na sebe. Izgledne su neuobičajene i neočekivane informacije koje će vam pomoći donijeti odluku.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte se previše davati u posao niti danas preuzimati na sebe nove rizike. Pokušajte se držati po strani i ni u kom slučaju nemojte stati na put osobi koja vas nervira dulje vremena. Imat ćete jako dobre ideje ali prije nego ih krenete realizirati razmislite o ciljevima koje ste si postavili. Nemojte dozvoliti da drugi utječu na vas.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Stvari polako sjedaju na svoje mjesto pa ćete se uskoro osjećati puno sigurnije i smirenije. Danas ćete se naći pred prilikom za otvoren ali neugodan razgovor, nemojte bježati od komunikacije nego raspravite sve što vas smeta. Odvojite nešto vremena za ljubav i romantiku, ne bi bilo loše voljenoj osobi pripremiti iznenađenje.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ukoliko razmišljate o promjeni radnog mjesta ili karijere, danas trebate razmisliti o tome što doista želite od života. Dan je općenito povoljan za poslovne promjene pa će tako mnogi potpisati značajan ugovor. Sve će biti u znaku pozitivnih promjena, pripremite se na dobre stvari. Ideje možete pretvoriti u novac ali sa vremenom.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Napravite ono što ste rekli odnosno obećali i vratit ćete poštovanje i povjerenje osobe za koju se pitate zašto se ponaša drugačije. Vrijeme je da razmislite o međuljudskim odnosima i tome kako nastupate prema drugima. Nemojte tolerirati one ljude koji vam stalno nešto otežavaju. Unesite željene promjene u ljubavni odnos.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete rastrgani između različitih smjerova a vjerojatno i poslovnih zadataka. Ono što želite raditi sigurno neće biti lako i prvo se trebate pripremiti na niz prepreka. Moguć je sukob sa nekim od nadređenih, izbjeći ćete ga samo ako se striktno držite pravila. Nećete proći dobro ako radite stvari na svoju ruku, strpite se.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko ste nervozni i u iščekivanju novca odnosno obećane poslovne prilike, postavite se i slobodno izvršite pritisak na osobu koja ima moć promijeniti situaciju. Ne možete pogriješiti ako nastupite pravedno i samopouzdano. Moguće su manje trzavice u odnosu sa ukućanima, nemojte ignorirati ali niti preuveličavati.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas će se u okolini odvijati čudne stvari i vjerojatno ćete se naći u središtu neugodnih situacija ali što god bilo, držite se podalje tuđih problema. Nemojte dozvoliti da vas itko uvlači u svoje privatne stvari, imate dovoljno svojih poteškoća i posla. Teško ćete danas ostvariti značajan uspjeh, radije se posvetite rutini.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bez obzira na to što planirate i na čemu radite, dan je idealan za prve poteze. Pokrenite se jer sve što danas napravite pokazat će se uspješnim. Razmislite o ugovorima, pregovorima, kupnji, prodaji ali i o privatnom životu. Vjerojatan je ljubavni odnos sa nekim iz radne okoline, budite svjesni onog u što se upuštate.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com