Dnevni horoskop 14.02.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dok će se neki danas na radnom mjestu boriti sa distrakcijama i neproduktivnim kolegama, drugi će se sa sobom i poslovnim dilemama. Budite se spremni postaviti, slušajte intuiciju i slobodno dozvolite da vas povedu emocije. Dan je povoljan za sve vrste promjena ali ne za one za koje su vam motiv inat ili osveta.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte biti nepravedni prema drugima, sjetite se da nisu svi brzi kao vi i da svatko ima svoj tempo rada. Ako vam nije potpuno jasna situacija sa kojom se suočavate onda bi bilo najbolje uputiti se na mjesto koje vam može donijeti znanje, inspiraciju ili osjećaj pripadnosti. Puno se toga može promijeniti u danu, odlučite se.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Iako to inače nije slučaj, danas bi trebali pustiti da vas vode emocije jer ćete jedino tako doći do pravog stanja stvari. Slobodno intuitivno reagirajte pa makar to značilo sukob. Vjerojatno vam se neće svidjeti ono što čujete ali ćete dobiti pola bitke kad shvatite sa čime se borite. U ljubavi budite potpuno iskreni i iznesite primjedbe.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Držite se onoga što znate i što vam daje osjećaj sigurnosti. Netko će vam naime većinu dana nametati svoje ideje i navoditi vas na to da inicirate promjene koje zapravo nisu prikladne niti će vam dugoročno odgovarati. Moguć je povratak osobe iz prošlosti, zapamtite da ta osoba ima samo onoliki utjecaj koliki joj vi pripišete.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Vrijeme je za nekoliko promjena a ako ih ne inicirate sami, budite sigurni da će to napraviti netko drugi samo ne na način na koji vi planirate. Iznenadite one osobe koje vas smatraju predvidivom osobom, ohrabrite se i pokažite da ste samostalni. Najveći ćete uspjeh ostvariti nakon što pokažete da se znate brzo prilagoditi.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Bez obzira na ego i želju da se nekome suprotstavite, nemojte prihvaćati izazove za koje znate da su nerealni. Danas se radije držite onoga u što ste sigurni i što znate. Netko će vam se povjeriti ali sa namjerom da dobije vašu pažnju i pomoć, izbjegavajte tuđe probleme jer ne samo da ih nećete riješiti nego ćete sebi stvoriti nove.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Mnogi će se od vas danas osjećati krivima zbog trenutne pozicije i smjera koji su odabrali. Osjećat ćete se puno bolje i lakše ćete krenuti prema naprijed ako napravite nekoliko prilagodbi. Ljubavni odnos neće biti stabilan ako pretjerujete i prečesto otvarate diskusije, promijenite svoj stav i pokažite da ste na kraju dana zadovoljni.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit će vam teško obuzdati svoj karakter. Stvari sigurno izgledaju sve bolje a uspjeh je sve izvjesniji ali ako postanete previše agresivni ili se hvalisate, netko će vas naglo isključiti iz svih događanja. Budite ponizni i zauzmite graciozan stav, onoga trenutka kad dođete do čvršće pozicije moći ćete nastupati jače i sigurnije.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Razočarat će vas one osobe za koje mislite da su vam oslonac u financijskom smislu. Budite realni, svatko ima svoje probleme stoga radije sami preuzmite kontrolu nad novčanim pitanjima i nemojte pritom dozvoliti da netko drugi govori u vaše ime. Ako se namjeravate upustiti u poslovnu suradnju, ne prepuštajte ništa slučaju.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete skloni brzim zaključcima što može dovesti do pogrešne odluke koja vodi seriji nepovoljnih dešavanja. Prije nego nekom uputite nepravedan komentar, bolje razmislite o situaciji u kojoj se nalazite. Danas ćete često mijenjati svoje mišljenje a to može jako zbuniti ljude koji o vama ovise, pripazite na svoj integritet.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Još se jednom posvetite projektu iz prošlosti jer upravo on može dovesti do nove, profitabilne ideje. Da bi dobili ono što želite nije potrebno previše novca ali će se zahtijevati vaša snalažljivost i dobri međuljudski odnosi. Ako već neko vrijeme oklijevate sa odlukom povezanom uz ljubavno polje, danas ćete riješiti dilemu.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Emocije bi vas danas mogle odvesti u pogrešnom smjeru a to je nešto što nikako ne smijete dozvoliti. Ako želite donijeti ispravnu odluku onda gledajte širu sliku. Nemojte se suzdržavati prilikom komunikacije, otvoreno porazgovarajte o svemu što vam se čini bitnim jer ćete jedino tako dobiti sve što želite i ostati lider.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Slobodno otputujte ili napravite nekoliko neočekivanih poteza ali dovršite svoj posao. Sve što ste započeli danas možete uspješno privesti kraju ali samo ako ne dozvolite da vam netko skrene pozornost i nagovori vas na to da radite njegov/njen dio posla. Dan se svodi na vaša postignuća a zaostaci su ono što će vas koštati.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com