Dnevni horoskop 14.01.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Buntovni Uran danas završava svoj hod u Biku, točno dan nakon emotivno intenzivnog Mladog Mjeseca u Jarcu. Uran spada u nepredvidive planete pa tako možemo očekivati neočekivano. Koliko smo god željeli sa novom godinom postati nove osobe, zapitajte se jeste li nehotice usput izgubili vlastita uvjerenja.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Razmislite o svim mogućnostima koje postoje i opcijama koje imate a tek onda donesite odluku da ćete napraviti prvi potez. Osoba sa kojom provodite dosta vremena danas bi vam se mogla dosta odupirati ali upravo zato trebate biti još uvjerljiviji. Bit ćete vrlo svjesni onoga što vam odgovara pa se nemojte dati smesti.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Dobre stvari dolaze onima koji strpljivo čekaju ali u ovom slučaju ste vjerojatno čekali predugo. Nemojte biti sramežljivi niti se previše držati po strani. Danas obavite sve one pozive koji će vam dati više slobode o kojoj sanjate. Netko sa kim inače radite sigurno će se vrlo rado uključiti u vaše buduće planove i pomoći vam.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Budite oprezni kako vas drugi ne bi komplimentima naveli na to da od sebe date previše. Da bi stvari ispale onako kako se nadate, morat ćete se pobrinuti za to da imate časne motive. Mogući su problemi sa osobom koju ste tek nedavno upoznali, ali ako se požalite na njih mogli bi stvoriti još veće sa nekim koga dugo znate.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Zatražite pomoć i ona sigurno neće izostati. Mnogi će se od vas naći pred novom prilikom za uvođenje promjena povezanih uz karijeru. Ono na što se trebate fokusirati zapravo se najviše tiče povećanja prihoda ili dolazak do bolje ili zanimljivije pozicije na radnom mjestu. Dan je idealan za rješavanje emotivnih problema.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Prije nego što se oduševljeno uključite u pojedine aktivnosti ili prihvatite ponudu, malo pažljivije promotrite osobe sa kojima trebate surađivati i provjerite sve što vam govore inače bi vas to moglo skupo koštati. Novi će kolege odavati dojam samouvjerenih osoba koje znaju što rade ali budite oprezni jer je to samo fasada.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako morate ili želite samoinicijativno rješavati stare teme, pokušajte primijeniti drugi pristup. Danas trebate obaviti poziv koji vam teško pada jer ćete dobiti odgovor koji će vam dozvoliti da krenete prema naprijed. Što god se dogodilo, imajte na umu da se ponekad najbolje stvari u početku kriju iza nečeg kompliciranog.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Uključite se u volontiranje jer ćete tako ostvariti neočekivan uspjeh. Dan je povoljan i za putovanja koja u pozadini kriju vašu dobru namjeru ili želju za poboljšanjem odnosa. Stare će ideje konačno dobiti novu priliku ali će o vama ovisiti kako ćete ih unovčiti. Nipošto nemojte dozvoliti da emocije prevladaju u vašim odlukama.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako želite iznenaditi druge, uzburkati svakodnevicu i navesti kolege na to da se zapitaju o svom načinu rada, danas promijenite svoj smjer ili mišljenje. Najveći ćete uspjeh ostvariti upravo ako ostanete misteriozni i zaintrigirate sugovornika. Moguće su nenadane promjene povezane uz obitelj ali će vam i one ići u prilog.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iako vam rijetko kada nedostaje energije, danas ćete biti još više motivirani i izdržljivi. Nema sumnje kako ćete sve obavljati sa lakoćom ali bi vas ipak emotivni problemi mogli iznenaditi pa i unazaditi ukoliko ih stavite na prvo mjesto. Nemojte bježati od realnosti, stvari rješavajte u hodu i imajte na umu dugoročne ciljeve.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Sjetite se prvotnih planova koje ste imali a povezani su uz zaradu da bi onda o njima razmislili i korigirali ih. Postoje stvari koje još uvijek možete realizirati ali ćete za to trebati potporu okoline. Ako ste dobili ponudu ili prijedlog koji vam se čine dobrima, donesite odluku prije vikenda. Iskoristite sve što vam se čini zanimljivim.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko niste zadovoljni trenutnom poslovnom pozicijom, nemojte se držati loših iskustava nego se radije udaljite od svega što ste prošli, razmišljajte pozitivno a onda objektivno razmotrite opcije za budućnost. Ubrzo će se otvoriti pozicija koja će odgovarati vašim potrebama. U ljubavi očekujte sreću i romantičnu večer.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako date drugima do znanja da ste emotivni po pitanju poslovnog ili privatnog života, netko bi vas mogao početi iskorištavati. Za sada neke stvari zadržite za sebe. Ako se i osjećate krivima ili nesposobnima za nešto, nemojte to nikome govoriti jer su velike šanse za to da samo imate loš dan i da ste ipak previše samokritični.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com