Dnevni horoskop 13.09.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Trigon Sunca i Plutona predstavlja jednu laganu energiju koja će nam pomoći da kroz današnji ali i idućih nekoliko dana preuzmemo kontrolu. Napravite ono što smatrate da trebate ali očekujte i nepoznate faktore koji bi vas mogli zbuniti ali vas ne smiju zabrinuti. Pronađite nove tehnike rada i koristite ih.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Morat ćete se baviti osobom sa kojom su izgledni problemi ali nemojte dozvoliti da vam to pokvari dan. Pomozite starijoj osobi kojoj se divite i osjećat ćete se puno bolje ali ćete tako i skrenuti misli sa tekućih problema što će vam pomoći da pronađete pravo rješenje. Podijelite sa voljenom osobom svoja razmišljanja.

 

 

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Ako niste zadovoljni sa onim što vidite, napravite sve što smatrate da je potrebno kako bi se osjećali bolje i bili sretniji po pitanju toga kamo idete. Imate sposobnosti i možete biti uspješni ali se prvo pobrinite za sebe i zdravlje, dan je idealan za započinjanje dijete i za tjelovježbu, najbitnije je biti discipliniran i ne odustajati.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Osoba do koje vam je jako stalo danas bi vam mogla pokvariti planove, namjerno ili ne. Nemojte dozvoliti da to u vama izazove ljutnju koja će povući teme iz prošlosti. Fokusirajte se na dom i obitelj kao i na rješavanje privatnih obaveza pa ćete se osjećati puno bolje. Dan je povoljan za istraživanja kao i za učenje novih stvari.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Pokušajte se danas rasteretiti u smislu poslovnih obaveza, izađite van i družite se sa ljudima koji vam nedostaju. Dan je idealan za promjene povezane uz stanovanje, potrebno vam je prijateljsko okruženje u kojem se osjećate ugodno i gdje ćete rado provoditi vrijeme sa najbližima. Investirajte u ideju koju imate.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte niti razmišljati o tome da potrošite novac koji nemate. Vjerojatni su problemi sa osobom prema kojoj niste bili do sad iskreni a do koje vam je jako stalo. Okanite se prošlosti, nećete ništa dobiti ako ispravljate stare greške, samo ćete izgubiti prilično vremena koje nemate. Unesite više svoje osobnosti u ono što radite.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas će na površinu izaći ona vaša nepredvidiva strana što će zbuniti one koji vas poznaju. Vjerojatno ćete biti okupirani različitim zadacima pa ćete imati tako dojam da ne znate što točno želite. Nemojte ni u čemu brzati a svoje vrijeme uložite u ono što smatrate da će se najviše isplatiti. U ljubavi je moguća ljubomora.

 

 

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Taman kad pomislite da ste sve savladali i da imate situaciju pod kontrolom, netko će vam donijeti nove informacije i potaknuti u vama nesigurnost koja će vas zakočiti. Nemojte danas donositi veće odluke, radije se opustite i nastavite raditi kao do sada, najbolje samostalno. Promjene će vam pomoći da se riješite stresa.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Samosažalijevanje vam neće pomoći da riješite stvari. Nemojte se povlačiti u samoću nego izađite van i družite se sa okolinom. Možete naučiti nevjerojatne stvari ako popričate sa drugima, saslušate one koji imaju iskustvo i jednostavno pokušate primijeniti neki od savjeta. Dan je idealan za nova poznanstva ali i nove ljubavne veze.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte putovati kad znate da sve što je potrebno možete riješiti telefonskim putem ili e-mailom. Ubrzo ćete otkriti nov način na koji možete uštedjeti novac ali ćete dobiti i ponudu za dodatnu zaradu. Netko će vas pokušati suočiti sa emotivnim problemima, nemojte ni u kom slučaju davati direktan odgovor, udaljite se.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Očekuje vas zanimljiv poslovni dogovor ali prije nego sve prihvatite, istražite koliko ćete vi tu profitirati. Kada je u pitanju novac, nemojte ga posuđivati nikome bez da ste sigurni da će vam biti vraćen u dogovorenom roku. Ako danas namjeravate potpisati važan ugovor, prije svega provjerite sve napisano sa ostalim sudionicima.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako ste nedavno na sebe preuzeli previše obaveza, danas ćete se osjećati jako iscrpljeno što će uzrokovati i bezvoljnost. Oni od vas koji planiraju preseljenje mogu očekivati kaos ali dugoročno će se sve to isplatiti. Trenutno ste u fazi formiranja ljubavnog odnosa koji može voditi nečem dugoročnom i vrlo kvalitetnom.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Imate jako dobar plan, trebali bi ga što prije implementirati jer se nalazite u jako povoljnoj poslovnoj fazi. Povežite se sa ljudima iz poslovne okoline jer će vas to odvesti do osobe koja vam može pomoći promijeniti budućnost karijere. Možete zaraditi novac, ugovore slobodno potpišite a nemojte izbjegavati ni razne evente.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com