Dnevni horoskop 12.09.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Merkur će danas poticati sve horoskopske znakove na dublje razmišljanje i to u pravilu o onom što doista želite ili što vas muči dulje vremena. Venera će nas potaknuti na brižljivost a ujedno će donijeti nove informacije koje će otkriti nove prilike. Krećite se među ljudima, komunicirajte ali se pobrinite i za posao.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Okušajte se u nečem novom i uzbudljivom. Potrebna vam je promjena koja će vam pomoći da se vratite u formu, da uvedete u svoj život novitete zbog kojih ćete se osjećati puno bolje po pitanju sebe i svoje budućnosti. Dan je povoljan za planiranje putovanja kao i za provođenje večernjih sati u društvu prijatelja.

 

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte danas gubiti vrijeme. Prije svega se pobrinite za hitne zadatke sa naglaskom na komunikaciju a onda se usmjerite privatnim odgovornostima i aktivnostima povezanima uz dom. Poslijepodne ćete imati potrebu za samoćom, slušajte svoju intuiciju i udaljite se od onih ljudi koji vas kritiziraju i uzrokuju osjećaj krivnje.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kroz jutro promotrite situaciju na radnom mjestu a onda napravite plan i odradite svoj dio posla. Impresionirat ćete osobu koja će vas kasnije nagraditi stoga stavite poseban naglasak na komunikaciju sa nadređenima ili važnim klijentima. Puno veći uspjeh možete ostvariti ukoliko počnete stvari raditi na nov, kreativan način.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Vrijeme je da izađete van i počnete se više kretati među osobama različitih karaktera i kompetencija. Ako vam nedostaje inspiracija potrebna za projekte koji su pred vama, nekamo otputujte ili se uključite u društvene aktivnosti. Drugima se možete dokazati ako se počnete izražavati na drugačiji, otvoreniji ali blaži način.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Sami ćete sebi stvoriti najveći izazov sa kojim se trenutno možete suočiti. Fokusirajte se samo na ono što vam je bitno i napustite sve one metode za koje znate da nisu uspješne. Trenutno si ne možete dozvoliti rizike i isprobavanje novih načina rada. Budite oprezni, nemojte danas previše trošiti niti pretjerivati u bilo čemu.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Oni od vas koji prolaze kroz privatne promjene danas će biti dosta tajnoviti i neraspoloženi za otkrivanje detalja iz privatnog života. Promjena će vam goditi a isto tako dati i snagu potrebnu za ostvarenje većih planova. Vjerujte u sebe i privući ćete u svoj život puno bolje ljude koji će vam odgovarati u svakom smislu.

 

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte drugima previše otkrivati, posebno kada su u pitanju planovi za karijeru. Netko sa kim ste u dobrom odnosu zapravo nije na vašoj strani. Ako namjeravate napustiti staro radno mjesto, imajte na umu da što ste prije slobodni, prije će vam doći nove ponude. Promjena karijere doista je nešto potrebno što vodi sreći.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako niste sve dobro isplanirali danas bi se mogli osjećati poraženo pa tako i razočarano ili u onim ekstremnim slučajevima ljuto. Nemojte dozvoliti da vam drugi određuju što možete raditi a što ne. Ako se želite dobro osjećati po pitanju budućnosti i svog načina života, morat ćete preuzeti inicijativu i biti nešto glasniji.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Većinu ćete dana biti fokusirani na novac ali ako nećete biti oprezni, mogli bi ga izgubiti onoliko brzo koliko ste ga zaradili. Napravite distancu i nemojte donositi nikakve veće odluke, posebno ako razmišljate na temelju intuicije i nemate konkretne dokaze. Ako nekoga forsirate da se izjasni mogli bi potpuno uništiti odnos.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Bit ćete rastrgani između više smjerova i obaveza, teško da ćete moći samostalno odrediti što je prioritet pa se pokušajte prvo uskladiti sa nadređenima. Možete očekivati poteškoće u privatnom životu a ako se danas odlučite pokrenuti razgovor nećete biti zadovoljni ishodom kao ni druga strana, zato ga radije odgodite.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Potez koji danas napravite pomoći će vam pronaći izvor dodatne zarade a dugoročno vam može drastično promijeniti život. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu i imajte na umu kako ste vi jedini pokretač promjena u svom životu. Osoba do koje vam je stalo danas će vam dati svoju podršku, za neke će to biti početak veze.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Usmjerite se onim stvarima i obavezama koje vam djeluju neobično i koje podrazumijevaju kreativnost. Možete očekivati novac i to u obliku poklona, nasljedstva ili kroz investiciju iz prošlosti. U ljubavi se stvari polako popravljaju, izgledna je romantična večer isprepletena sa strasti ali i izazovima. Nemojte gubiti svoje „ja“.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com