Dnevni horoskop 12.02.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj Neptuna i Mjeseca donosi sklonost sanjarenju. Svi će horoskopski znakovi biti skloni suosjećati sa drugima, bit ćemo romantični ali i previše idealizirati voljenu osobu. Kada je u pitanju posao, mnogi će se početi baviti nerealnim projektima koji bi mogli rezultirati neuspjehom, dobro razmislite.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nećete biti u najboljoj formi pa su tako male šanse da ćete uspjeti dovršiti baš sve obaveze koje ste imali u planu. Nemojte na sebe preuzimati nove odgovornosti jer ćete tako samo izgubiti energiju i vrijeme. Poslijepodne će vas netko pozvati na druženje, obavezno prihvatite i povedite sa sobom voljenu osobu.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Netko će vas od kolega sa posla zamoliti za savjet. Obavezno toj osobi posvetite vrijeme jer bi se ono što planira moglo i vama financijski isplatiti. Kada je ljubav u pitanju, nemojte zaključivati unaprijed, prije nego donesete bilo kakvu odluku obavezno porazgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte zanemarivati savjete.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ukoliko niste sigurni što trebate napraviti po pitanju poslovne budućnosti a osobito ukoliko ste se našli pred poslovnom ponudom koja zahtijeva preseljenje, porazgovarajte sa starijom osobom koja ima više iskustva. Koliko god bili zbunjeni i nesigurni, možete se osloniti na pomoć i savjete onih najbližih, samo budite iskreni. 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Naći ćete se pred teškom financijskom situacijom. Mnogi su od vas tako nešto i očekivali, svjesni svojih potrošačkih navika. Nemojte odmah razmišljati o brzim rješenjima poput zaduživanja ili dizanja kredita, usmjerite se radije potrazi za honorarnim poslom. Trebate više pozornosti obratiti na vlastito zdravlje.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Trebate se bolje organizirati i posložiti prioritete. Danas će vam netko od poznanika predložiti poslovnu suradnju ali teško da ćete moći tome uopće posvetiti vremena ako prvo ne razmislite o onim obavezama koje već imate. Nemojte odluku donositi odmah niti davati obećanja za koja niste sigurni da ćete ih moći ispuniti.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Do podneva vas očekuju neplanirane obaveze. Bit ćete dosta društveni pa će tako svi susreti trajati dulje nego ste planirali, imajte na umu da će vam na to otići dosta vremena i nemojte računati kako ćete moći na sebe preuzeti dodatne obaveze. Dan je povoljan za donošenje novih financijskih planova ali i za investicije.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Prijepodne ćete biti dosta zbunjeni. Pokušajte odgoditi sve susrete koji su važni za posao ili karijeru jer ćete bit skloni donošenju pogrešnih odluka radi kojih bi čak mogli izgubiti novac koji već imate. Dan posvetite privatnoj sferi života, provedite ugodno vrijeme sa voljenom osobom, obitelji i/ili prijateljima te se opustite.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete imati dojam kako vam ništa ne ide od ruke a na to će vam otići i prilično vremena jer ćete se baviti razmišljanjima jeste li mogli nešto napraviti ili reći na drugačiji način. Okrenite se budućnosti i razmislite o novim prilikama koje već postoje u poznatom okruženju. Obitelj i prijatelji će vam dati najbolje savjete.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan nije povoljan za investicije niti za nove poslovne pothvate. Kroz jutro ćete biti nervozni a mnogi će izgubiti dosta vremena u pokušajima da objasne nekom od kolega kako nešto treba napraviti da bi stvari funkcionirale. Izbjegavajte putovanja jer će vam oduzeti previše vremena ali i novca. Nemojte ignorirati ljubavne probleme.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte na sebe preuzimati nove poslovne obaveze, odgodite donošenje bitnijih odluka a prilikom razgovora sa kolegama ili klijentima budite smireni. Vi ćete biti entuzijastični i osjećati se uobičajeno ali će ljudi iz nekog razloga smatrati kako ste nervozni. Unatoč dobroj financijskoj situaciji, većina će tragati za novim prilikama.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Vaše brige nisu opravdane jer ste u fazi koja vam nosi ne samo društveni i ljubavni već i financijski uspjeh. Nervoza koju osjećate prouzročena je umorom pa se barem danas pokušajte baviti samo onim rutinskim aktivnostima a poslijepodne posvetite sebi. Ako već ne možete odmarati, barem se bavite onim što vas opušta.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete zbunjeni i nećete objektivno razmišljati. Mogući su nesporazumi i svađe, prije nego se oslonite na vlastitu intuiciju zamolite drugu stranu da vam pojasni ono što vam se čini kompleksnim ili nesigurnim. Ako planirate kupnju nekretnine, prvo se konzultirajte sa starijim članovima obitelji. Izbjegavajte tajne spojeve.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com