Dnevni horoskop 10.10.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dan će biti obilježen poslom, mnogi će danas napraviti ključne korake dok će drugi biti prepuni novih ideja koje će odmah željeti implementirati. Budite oprezni prilikom bavljenja birokracijom jer upravo tu možete očekivati nerazumijevanje i odgode. Alternativne ljubavne metode neće rezultirati uspjehom.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nećete biti sigurni u to trebate li danas raditi stvari na lakši način ili sav svoj trud uložiti u nešto dugoročno i zahtjevno. Nemojte dozvoliti da na kraju vama prevlada lijenost, nećete dobro proći ako zanemarite svoje odgovornosti. Puno ćete bolji uspjeh ostvariti na natjecanjima ukoliko posložite ostala životna polja.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Druženje će vam se isplatiti stoga nemojte izbjegavati pozive na kavu, posebno ako dolaze od strane kolega. Zauzmite jedan zabavniji pristup onom na čemu radite i sa lakoćom ćete sklopiti dogovor koji se činio upitnim. Nemojte dozvoliti da vas djeca i ostali za koje ste odgovorni sprječavaju u ostvarenju ciljeva, postavite se.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Imat ćete jak utjecaj na bilo kakve današnje ishode pa birajte čemu ćete posvetiti pažnju. Možete unijeti promjene u polje doma i obitelji ako iskoristite pomoć prijatelja ili susjeda. Bit ćete u toku samim time što ćete dati nekoliko pametnih komentara i objasniti stvari na drugačiji način. Iskoristite veze iz prošlosti.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Slobodno se prepustite poslovnim promjenama i reagirajte onako kako smatrate da u određenom trenutku trebate. Dan je povoljan za upisivanje tečaja koji vam može pomoći da kasnije zaradite nešto više novca. Pokazat ćete entuzijazam što će oduševiti osobu koja vas želi nečem naučiti, očekujte potpunu podršku.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Drugi će vam se nešto više obraćati za savjete i pomoć pri odabiru smjera. Nađite mjeru, koliko god je bitno ispravno se postaviti prema ljudima iz okoline i ponuditi pomoć, toliko je bitno da imate dovoljno energije i vremena za svoje obaveze. Možete daleko dogurati u bližoj budućnosti, njegujte odnose sa svim kolegama.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nećete dobiti jasne i direktne odgovore na ono što će vas danas zanimati ali nemojte dozvoliti da vas to uznemiri. Naprosto se oslonite samo na sebe i pokušajte sami zaključiti ono najbitnije. Neće vam biti teško doći do pravih informacija, samo nemojte biti pasivni. Jedna će vam osoba uzalud trošiti vrijeme, oprezno.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Imat ćete svu potrebnu pozornost okoline stoga se opustite i budite svoji, jednostavno nastavite raditi na svoj način i ne dajte se smesti. Dan je idealan za nove zaključke, promjenu mišljenja i uvođenje reformi. Ostavite dovoljno vremena za druženje sa prijateljima jer ćete bolje shvatiti svoju poziciju i time biti puno sretniji.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pripazite na to kako se odnosite prema drugima. Taman kad pomislite da ste sve posložili i da je situacija jednostavna, mogla bi vas izazvati osoba koja je inače na vašoj strani. Jasno dajte do znanja da nećete dozvoliti da vam itko kvari planove. Bilo kakvo pretjerivanje vas samo može unazaditi, uvijek potražite balans.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kada se radi o idejama koje imate ili vašem novcu, nemojte nikome vjerovati. Ako otputujete na mjesta koja nisu uobičajena ili odete na putovanje isključivo zbog veze na daljinu, bit ćete tretirani na loš način i iznenaditi se reakcijom druge strane. Eliminirajte u svom životu sve što je negativno i okrenite se pozitivnom.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Bez obzira na to što drugi misle, nastavite sa onim što znate da morate napraviti. Dan je idealan za sve povezano uz novac, ako mudro investirate ubrzo će vam se vratiti barem duplo. Pustite druge da rade stvari na svoj način, netko će vam jako zamjeriti ako se umiješate pa makar bio u pitanju dobronamjeran savjet.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Imat ćete pregršt energije i danas vam neće nedostajati inspiracije pa će mnogi tako smisliti inovativne načine rada i bez problema se prilagoditi svemu što nije očekivano. Još ćete jednom dokazati da znate procijeniti što je ispravno. Čak i ako vam se neće svidjeti onaj prvi ishod, situacija ide u vašu korist pa reagirajte umjereno.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete biti vrlo produktivni ali istovremeno skloni eksplozivno reagirati i prebrzo donositi zaključke. Nemojte biti grubi prema drugima, pokažite empatiju i izbjegavajte rasprave jer ćete biti pogrešno shvaćeni. Ako želite ostvariti uspjeh onda se prilagodite, dan nije povoljan za suprotstavljanja niti za kritiziranje drugih.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com