Dnevni horoskop 09.11.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj retrogradnog Merkura i Plutona donosi dinamiku i brojne mogućnosti za analizu te za pronalazak mana i grešaka. U tom svjetlu mnogi će shvatiti da nisu točne ni one stvari u koje su do nedavno bili sigurni. Nemojte se previše iznenaditi ako na površinu izađu skrivene emocije i stvore napetost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Stvari će se brzo mijenjati ali će vam to danas i odgovarati. Birat ćete društvo jedinstvenih osoba i dosta vremena razgovarati o temama koje su vam zanimljive a upravo će to u vaš život unijeti željene promjene. Očekujte neobičnu ponudu koja će vas dovesti u iskušenje, nemojte odmah reagirati niti pokazati euforiju.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Ukoliko vas muče bilo kakve zdravstvene poteškoće, danas provjerite o čemu se radi. Dobre ćete rezultate postići ukoliko se počnete zdravije hraniti ili razmislite o mogućnostima alternativne medicine. Dio vas će danas obaviti zanimljiv razgovor i shvatiti kako su pred jedinstvenom prilikom za zanimljivu poslovnu suradnju.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Usmjerite se kreativnim projektima ili se uključite u nešto što je drugačije i uzbudljivo. Dan je povoljan za putovanje i za sklapanje novih prijateljstava. Pokušajte naučiti barem nešto novo što će vam pomoći razviti buduće ideje. Ako tragate za promjenom životnog stila, krenite od sebe i promijenite nešto na svom izgledu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Budite oprezni kada su u pitanju dom i obitelj, izbjegavajte bilo kakve rasprave i tuđe prepirke kako bi izbjegli potencijalni problem. Danas ćete puno više sreće imati ako bilo kakvim poteškoćama pristupite metodom obrnute psihologije. Voljena bi vam osoba ili netko od djece danas mogao stvarati brige i zadati glavobolju.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nećete biti sigurni u ono što će se dešavati na privatnom životnom polju ali ćete istovremeno objektivno sagledati okolinu i osjećati se dobro. Klonite se osoba koje vam uporno stvaraju probleme ili pokušavaju uzeti dio vaše slobode. Vrijeme je da se jasno postavite, diplomatski stav tu neće pomoći ali hoće čvrsti argumenti.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Istražite poziciju ili novo radno mjesto izvan poduzeća kojem trenutno pripadate kako bi konačno shvatili što vas zapravo zanima. Porazgovarajte malo više sa osobama koje poznajete gotovo čitav život jer ćete potaknuti zanimljiv razvoj dešavanja koji nosi nekoliko prilika za zaradu. Nikad nije kasno za slijediti svoje snove.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Što god ste do sad pokušavali ostvariti, danas bi moglo konačno uroditi plodom. Pokušajte što više vremena posvetiti poslu. Usmjerite se različitim razgovorima i pregovorima. Dogovorite neformalne sastanke, lobirajte i pokažite da ste odlučni. Nemojte izbjegavati niti pozive na događanja koja vas ne interesiraju, sudjelujte.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nije vrijeme za donošenje finalne odluke. Možda vi tako ne mislite ali ne raspolažete sa svim informacijama i mogli bi napraviti veliku pogrešku. Posvetite se istraživanju. Pomoći će vam i razgovor sa osobom koja gleda stvari iz drugačije perspektive. U ljubavi nemojte stavljati naglasak na ono materijalno, budite romantični.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete shvatiti kako odnos sa nekim tko vam je bitan nije ono čemu ste se nadali niti više može ispuniti vaše potrebe. Budite spremni nastaviti dalje. Dan je idealan za putovanja ali samo ako ona podrazumijevaju susret sa uglednom osobom. U prilog će vam ići i različiti razgovori sa ljudima koji imaju utjecaj na vaše prihode.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nećete moći računati na druge pa se pripremite na to da ćete stvari morati sami obavljati. Postoje problemi bez kojih bi sigurno mogli a da bi ih se riješili morat ćete se udaljilti od pojedinih poznanika. U početku vam možda neće biti lako ali će krajnji rezultat biti više nego pozitivan. U ljubavi vas večeras očekuje olakšanje.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Počnite živjeti na način koji vodi boljem zdravstvenom stanju i općenito boljem stilu života. Usmjerite se financijama ali i svom psihičkom stanju. Situacija u ljubavi je povoljna, ukoliko ste slobodni obavezno dogovorite susret sa simpatijom jer bi odnos mogao postati puno dublji i ozbiljniji. Vjerujte u sebe.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Većina će vas se danas teško nositi sa novim promjenama ali kad se situacija malo slegne shvatit ćete da je sve puno bolje nego prije. Mnogi će danas neočekivano naplatiti staro dugovanje. Dan je povoljan za razmišljanje o preseljenju ili kupnji nekretnine. Sjednite i u miru porazgovarajte sa voljenom osobom, odnos treba njegovati.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com