Dnevni horoskop 08.04.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se danas nalaziti u Ribama i odmah prijepodne stvoriti ugodan aspekt sa Uranom. Malih ali lijepih iznenađenja neće nikome nedostajati. Uzmite u obzir svakodnevicu u kojoj ćete konačno moći pronaći nešto lijepo što će vam popraviti bilo kakve ružne dane. Nemojte biti rob vlastite prošlosti.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Bolje bi vam bilo da udaljite misli od svih onih problema za koje znate da ih ne možete riješiti sami ili u kraćem roku. Radije pokušajte svoje vrijeme provesti sa osobom do koje vam je stalo i to radeći sve ono u čemu oboje uživate. Ako planirate poslovno unaprjeđenje i već ste o tome dobili vijesti, potrudite se oko komunikacije.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Rasprave i nepotrebne svađe možete izbjeći samo ako danas odlučite vrlo malo govoriti ali dosta toga napraviti da bi ljudi oko vas bili sretni i zadovoljni. Teret će vam predstavljati dosta mlađa ili starija osoba koju poznajete preko posla. Ostavite dovoljno vremena za bavljenje tuđim problemima ali nemojte baš sve preuzeti na sebe.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete biti dosta zbunjeni, što i ne čudi obzirom da će vas drugi stalno vući u nekoliko različitih smjerova. Ako sami ne odaberete, ne donesete odluku ili je donesete ali se bojite izreći je, netko će to napraviti umjesto vas, ali vam se ishod neće svidjeti. Budite oprezni kada je u pitanju osoba kojoj se povjeravate, važite poteze.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas možete očekivati nenadanu promjenu povezanu uz životni stil, odnos sa nekim od starih prijatelja ili uz uvjerenja koja se tiču djece. Ništa se neće dogoditi ako se povučete i odbijete odmah sudjelovati u novim dešavanjima. Kada je u pitanju posao, morate pokazati svoje vještine da bi vas konačno netko prepoznao.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Iako ćete danas imati dobre namjere, istovremeno morate posložiti prioritete jer bi mogli stvoriti prevelika očekivanja i na kraju se jako razočarati. Danas se fokusirajte na nekretnine, ulaganja u imovinu, renovacije i općenito na promjene povezane uz privatni život. Ako odlučite u nečem pretjerati, platit ćete previsoku cijenu.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Budite pažljivi kada je u pitanju odabir onoga što ćete danas reći i raditi. Netko će samo promatrati i čekati da napravite pogrešan potez. Ako niste sigurni u ono što radite, pokušajte se barem što više osigurati kako ne bi postali predmetom nepravednih kritika. Iako nećete lako prihvaćati promjene, pokušajte ići linijom manjeg otpora.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Svoj ćete pravi potencijal najbolje vidjeti ako se odlučite za kraće poslovno putovanje. Nemojte izbjegavati ljude koji vam se čine uspješnijima ili financijski jačima od vas. Puno ćete naučiti ako samo saslušate što imaju za reći, ne morate se odmah upuštati u nove izazove. Najbolje ćete proći ako svijet promatrate kroz prošla iskustva.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Promatrajte, slušajte i onda donesite odluku, ali isključivo na temelju onoga što ste danas vidjeli ili čuli iz prve ruke. Da bi olakšali život ne samo sebi nego i ukućanima, budite spremni prvi progovoriti o potrebnim promjenama. Netko će skrivati od vas istinu, ali samo zato što se boji kako ćete prema njemu reagirati.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte niti razmišljati o tome da se upustite u tuđu raspravu ili svađu. Male su šanse za to da ćete raspolagati pravim i potpunim informacijama pa bi na kraju samo mogli ispasti glavni krivac. Planove za putovanje ipak odgodite za neko bolje vrijeme. Emotivna ucjena nešto je od čega nećete moći pobjeći, pripazite na obećanja.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako se odlučite više posvetiti razgovorima i poslovima sa osobama koje imaju više iskustva, ubrzo ćete dobiti novu priliku za zaradu novca. Netko će ionako promatrati sve što radite da bi vas uzeo u obzir za poziciju koja vam dugoročno nosi ozbiljan napredak. Dan je idealan za formuliranje i potpisivanje ugovora i dokumenata.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Kada su u pitanju privatni problemi, prije nego odlučite o njima progovoriti ili ih rješavati, imajte na umu kako ćete danas biti zbunjeni, ljuti i općenito subjektivni. Prije nego nešto napravite, stanite i dobro o tome razmislite jer će se dosta toga odviti spontano te vam olakšati odluku. Neće svi kojima vjerujete biti prema vama iskreni.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako želite da se stvari obave i da krenete prema naprijed, danas ćete morati manevrirati situacijama pa i manipulirati određenim osobama. Nemojte razmišljati o onome što ne možete, radije se fokusirajte na sve što možete. Ako vas netko i blokira, idite linijom manjega otpora i potražite alternativu koja će se pokazati boljom.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com