Dnevni horoskop 04.06.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Brze odluke, nove izazove i spontanost radije ostavite za neki drugi dan. Naime, većina nas neće imati sve potrebne informacije niti ćemo se moći osloniti na okolinu a emocije će nas navoditi na pogrešan trag. Sa druge strane, uobičajene će aktivnosti rezultirati dobrim povratnim informacijama, uspjehom i pohvalama.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Mnogi će od vas danas naučiti bitnu lekciju koja će vam pomoći u budućnosti. Moći ćete uvesti značajnije promjene u svoju rutinu a one će vam pomoći da postanete efikasniji. Ako još uvijek razmišljate o osobi koju ste davno upoznali, stupite u kontakt. Rješavanje tuđih privatnih problema većini će zadati glavobolje.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Koliko god bili pod stresom i u stisci sa vremenom, nemojte brzati jer će to voditi pogreškama, nesporazumima i lošim potezima. Prije nego što odlučite uvesti nešto novo ili dati priliku osobi koju ste tek upoznali, sagledajte širu sliku. Emotivni će problemi dosta utjecati na vaš rad, odvojite privatni od poslovnog života.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dovedite u pitanje sve ono što vam nude osobe koje od vas očekuju nešto na brzinu jer su velike šanse za to da vas pokušavaju prevariti. Imajte na umu sve što rade drugi, osobito kolege i nadređeni ali nemojte dozvoliti da vas to usporava. U privatnom ćete životu imati priliku za novi odnos sa osobom koja ima slične životne ciljeve.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Pred vama je strastven i zanimljiv dan u kojem neće nedostajati uobičajenih aktivnosti kao ni novih izazova. Nećete moći ostvariti sve što ste zamislili stoga pažljivo rasporedite vrijeme i posložite prioritete. Poslovno partnerski odnos može danas rezultirati novim idejama i većom motivacijom. Nemojte odbijati tuđe molbe.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte dozvoliti da zbog emocija napravite pogrešku u karijeri. Ako smatrate da sve radite ispravno, nastavite dalje po svom. U ljubavi ćete se moći nositi sa problemima samo ako ste spremni reći ono što mislite i pritom se nositi sa posljedicama. Ako vas muči financijska dilema, obratite se starijoj osobi iz prošlosti.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako u poslu usporite, postat ćete predmetom izrugivanja i kritika a više nitko neće obraćati pozornost na sve ono što ste napravili i pozitivno je. Ostanite u toku, nemojte dozvoliti da drugi preuzmu kontrolu nad vašim projektima i sve će biti u redu. Koliko god zazirali od promjena na ljubavnom polju, danas će biti pokrenute.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Uložite trud i vrijeme u sve što bi vam moglo olakšati život i stanovanje. Dan je povoljan za uradi-sam projekte i preuređenje stambenog ili poslovnog prostora, već ćete detaljima popraviti atmosferu i postati produktivniji. Prihvatite pozive za kavu jer će vam misli postati bistrije a budućnost jasnija. Ne odgađajte privatne obaveze.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Odlučite se za one promjene koje će vas potaknuti na kreativnije razmišljanje jer ćete tako izbjeći dobar dio nemira koji će biti prisutan u radnom okruženju. Imajte na umu da nikada neće svi biti zadovoljni i stavite na prvo mjesto svoje potrebe. Stariji će vam pojedinac stvarati probleme ili vas zabrinjavati svojim odlukama.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ne možete pogriješiti. Izađite u društvo, pokažite da ste dobro raspoloženi te uvijek spremni za zabavu i povežite se sa osobama koje vam mogu pomoći na bilo kakav način. Već kasnite sa dijelom promjena a sad ste u idealnom periodu za osloboditi se nepotrebnih ograničenja. Nemojte putovati prije nego riješite obaveze.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Držite se pravila i nemojte raditi stvari na drugačiji način jer će netko dovesti u pitanje sav vaš rad i trud. Ostavite nove ideje za neki drugi dan, radije se prepustite rutini i nemojte se suprotstavljati drugima. Teško ćete danas moći bilo što objasniti a istovremeno trebate imati spremne odgovore tako da ne gubite vrijeme.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte biti previše otvoreni po pitanju svojih misli i emocija jer bi mogli naljutiti nekoga od prijatelja, susjeda ili kolega. Zadržite za sebe nove poslovne ideje, mišljenje o kolegama ili nadređenima te se nemojte upuštati u ogovaranja na radnom mjestu. Provedite što više vremena na novim projektima i budite uporni.

 

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako utemeljite svoje poteze na onom što smatrate da je ispravno, vjerojatno ćete napraviti skupu pogrešku. Puno toga vam danas neće biti rečeno ali ćete imati dojam da ste u sve upućeni, budite jako oprezni ako su pred vama bitan poslovni sastanak ili pregovori. Opet će vam stvarati probleme osoba koja je to radila i ranije.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com