Dnevni horoskop 03.12.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas nas očekuje pregršt dešavanja, izgledne su promjene u okolini a mnogi potom neće biti sigurni što se od njih očekuje. Nema razloga za žurbu, prije nego donesete bilo kakvu odluku naprosto se povucite i razmislite. Nemojte se bojati iznijeti svoja razmišljanja ali nemojte pritom otkriti baš sve što znate.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Danas će se događati puno toga stoga budite oprezni. Koliko god će osoba biti na vašoj strani, računajte da će isto toliko biti protiv vas. Svoje riječi birajte što pažljivije, nemojte otkrivati adute i uvijek ostavite dio informacija za sebe. Budite spremni na kompromis na svim životnim poljima a navečer se odmorite i opustite.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Danas će se otkriti mnoge tajne. Osim što ćete tako steći bolji dojam o okolini i stvarima koje su se dešavale u proteklih nekoliko mjeseci, pripazite ukoliko se nalazite u tajnom odnosu jer bi danas mogli previše riskirati i biti otkriveni. Zaštitite svoje interese i pažljivo se upustite u rješavanje situacije koja može otići u dva smjera.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Gledajte na današnji dan kao na priliku u kojoj ćete moći iznijeti svoje mišljenje. Pred vama su promjene okoline, nešto što će vam dati dojam da idete u novom smjeru. Posvetite se rješavanju problema, sve što se dogodi i izrekne bit će vrijedno onog olakšanja koje ćete osjetiti na kraju. Prestanite raditi ono što žele drugi.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte dozvoliti da vas sitnice nerviraju kad postoji toliko toga što možete postići ako se koncentrirate na tekuće zadatke i poslove. Imat ćete impresivnu sposobnost obavljanja stvari što će vam osigurati podršku nadređenih. Nesigurnost ili zabrinutost povezana uz prijatelja ili dijete mogla bi vas financijski skupo koštati.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Bit ćete vrlo emotivni, osjetljivi za tuđe potrebe i puni razumijevanja za okolinu. Pripremite se na to da ćete biti u centru pozornosti ali i na to da ćete više pomagati drugima. Očekivanja okoline rastu, budite spremni nositi se sa povećanim radnim aktivnostima. Preuzmite odgovornost na poslu i uvedite potrebne reforme.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju bitne profesionalne odluke, novi projekti ili pregovori koji nose potencijalno puno novca, budite oprezni i čuvajte leđa. Izgledna je promjena poslovne situacije a nakon nje nećete biti sigurni što se slijedeće od vas očekuje. Bit ćete vrlo popularni i privući u svoj život različite zanimljive osobe. Zabavite se.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Možete popraviti situaciju u okolini ali samo ako stvari počnete gledati na drugačiji način. Najbolje bi bilo napraviti odmak a ako niste u mogućnosti otputovati, dovoljno će biti da se udaljite od osoba koje susrećete svaki dan. Ono što danas iznesete pred druge pomoći će vam učvrstiti ugled. Kraće putovanje vodi postignuću.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Netko će se jako truditi otkriti vaše privatne probleme i detalje ljubavnog života. Budite pametni i nemojte otkrivati što radite i sa kim. Fokusirajte se na svoje poslovne projekte i nemojte nikome unaprijed pomagati u nadi da će vam ta osoba vratiti uslugu. Svoje ste dugove prema okolini davno otplatili, fokusirajte se na sebe.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas će vas rijetko tko moći pobijediti ili nadmašiti stoga preuzmite bilo kakve nove odgovornosti, prihvatite izazove koji vas privlače i pokažite kako imate samopouzdanja. Privlačit ćete pažnju svojom snagom, hrabrošću i brzim reakcijama. Iskoristite tu priliku kako bi porazgovarali sa nadređenima i zatražili bolje uvjete rada.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Pred vama je težak dan ali ako donesete samo jednu ispravnu odluku, na kraju ćete se osjećati pozitivno i ponosno na sebe. Očekuje vas dilema koja će se svoditi na novi početak odnosno napuštanje prošlosti. Izgledna je nova poslovna prilika ali prije nego je prihvatite, razmislite kako će sve to utjecati na vama drage osobe.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete donositi jako dobre odluke koje će vam pomoći oblikovati budućnost sa jednom posebnom osobom. Vjerujte u sebe, nastupajte samouvjereno ali nemojte ni u čemu pretjerivati. Držite se činjenica jer ćete jedino tako ostaviti najbolji mogući dojam. Dan je iznimno povoljan za učenje, debate i polaganje ispite.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte odugovlačiti, usmjerite se novim izazovima i posvetite poslu. Bit ćete skloni razmišljati o pogreškama iz prošlosti a upravo vas to može odvesti u pogrešnom smjeru stoga imajte na umu da je jedino budućnost bitna. Ako se nastavite voditi željom za osvetom, sami ćete sebi napraviti nepravdu i kasnije se pokajati.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com