RUNE TJEDNA (28.07.-03.08.)

 

Eithwaz EITHWAS - LJUBAV

Eithwas ukazuje na stresan i neugodan period koji bi mogao biti pred nama. Koristite svoje vrijeme mudro i bez obzira koliko loše se stvari čine ishod koji Eihwas pokazuje je pozitivan. Pokušajte biti što pozitivniji!

 

RUNE TJEDNA (21.07.-27.07.)

SowuloSOWULO - LJUBAV

Sowulo je runa ljubavi koja nam govori da sve što naumimo ćemo i postići. Vrijeme je za nove početke, istraživanje sadašnjih ali i novih odnosa. Uživajte u ljudima i mjestima koje volite ovog tjedna!

 

RUNE TJEDNA (14.07.-20.07.)

 

NAUTHIZ - LJUBAV Nauthiz

Nauthiz sugerira da ćemo morati biti strpljivi u ovom trenutku. Ljubav se ne može požurivati​​. Njoj treba vremena i truda da bi mogla rasti i postati jaka. Borbe i teškoće mogu biti nužni dio za pronalaženje prave i trajne ljubavi. Uvjerite se da ste stvarno cijenite one koji su oko vas.

RUNE TJEDNA (07.07.-13.07.)

 

Uruz

URUZ - LJUBAV

Uruz nam govori da je pred nama odlično razdoblje energije, odlučnosti i vitalnosti. Iskoristite ovo vrijeme da poduzmete sve i koristite energiju kako bi ostvarili ono što ste mislili da je nemoguće! Uz upornost i ustrajnost uspjet ćete!

 

RUNE TJEDNA (30.06.-06.07.)

 

Laguz

LAGUZ - LJUBAV

Laguz nam govori da iako imamo osjećaj da naš život prolazi kroz olujna vremena uskoro ćemo stići u sigurnu luku. Poslušajte svoj unutarnji glas jer on će vas odvesti u sretnu i sigurnu budućnost.

 

RUNE TJEDNA (23.06.-29.06.)

 

SowuloSOWULO - LJUBAV

Sowulo je runa ljubavi, pozitivna runa koja sugerira da će sve što naumite postići uspjeh! Sada je vrijeme da iskoristite puni potencijal svojih mogućnosti! Pozitivan ishod je na pomolu!

RUNE TJEDNA (16.06.-22.06.)IsaISA - LJUBAV

Ljubav treba njegovati! Kroz vrijeme i brigu ona može doseći svoj puni potencijal. Sada je vrijeme da pokažete svoje osjećaje koliko god vam to teško bilo!

 

 

 < 1 2
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela