Mjesečni horoskop - Veljača 2015.


 

horoskop mjesečniASTRO PREGLED

Strastveni mjesec je pred nama: Venera i Mars će stalno biti blizu jedan drugome sve do 20. veljače 2015, u romantičnom znaku Riba, a nakon 20.veljače u gorućem Ovnu.

Mjesec analize, svijesti i odluka: dva sekstila će se formirati između Merkura, planeta intelekta, i Saturna, planeta dubine i čvrstoće: jedan 5. veljače 2015., uz Merkur u retrogradnom kretanju (vjerojatno vodeći do utvrđivanja problema) i jedan 19. veljače 2015. godine s Merkurom u izravnom kretanju (vjerojatno vodeći do rješenja).

Mjesec entuzijastičnih i inovativnih inicijativa: Jupiter će uskoro završiti trigon s Uranom u (to će završiti 3. ožujka). Tu će biti određenih mogućnosti, ali Jupiter će biti u retrogradnom kretanju, što pokazuje da stvari neće biti tako jednostavne kao što se čini na prvi pogled i da je moguće da će zahtijevati preispitivanje ili naknadne prilagodbe.

Čuvajte se, ipak, kako kvadrat između Urana i Plutona je blizu završetka! Taj će oblik zauzeti položaj u ožujku (ali je već aktivan) i to će biti posljednji u nizu takvih 7 kvadrata koje su se događali počevši od 2012. To će biti duboko transformirajući aspekt, ali s velikim konfliktima i traumatskim potencijalom.
 

ovan

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

Uz Mjesečev sjeverni čvor u Ovnovoj kući odnosa, 2014. i 2015. godina će biti relevantne godine na razini odnosa, u kojima ćete shvatiti koliko je važna druga osoba za vas i tražiti ćete načine s kojima bi mogli poboljšali odnos. Stvari neće uvijek biti jednostavne u tom razdoblju, ali će na kraju dovesti do boljeg partnerskog života. Prve dvije dekade u veljači 2015 neće biti vrlo razigrane za Ovnove na emocionalnoj razini, ali će težiti prema meditaciji, privatnosti, a možda čak i prema samoći. To će biti poput hvatanja daha prije nego vas povuče u vrtlog. I tu će doista biti emocionalni vrtlog, koji će početi 20. veljače 2015. godine kada će i Venera, planet senzualnosti, i Mars, planet želje, ući u znak Ovna, obilježavajući premijeru  nekih vrlo strastvenih tjedana. 

 

Karijera & novac

U veljači 2015. godine omiljene aktivnosti za Ovna će biti one kulturno-znanstvene, visoko obrazovanje, specijalizacije, stručni izleti i inicijative koje podrazumijevaju velike udaljenosti, inozemstvo ili strance. Vladar Ovnove kuće rada, Merkur, će inzistirati na zajedničkom naporu, na timskom radu ili na postupcima koji se odnose na velike skupine ljudi, ili su povezani s organizacijama, društvenim događanjima, javnosti. U takvim okolnostima, Ovnovi će imati priliku da postanu lideri mišljenja. Stariji projekt mogao bi se vratiti natrag u pozornost. Ponekad ćete stagnirati, predomisliti se ili se vratiti na neke faze prilagodbe i slično, ali u cjelini ćete ostvariti napredak. Financijski, treća dekada veljače 2015. godine će biti najaktivnija i plodonosna.

Zdravlje & moral

Ovan je otporan po svojoj prirodi ali s vremena na vrijeme ima slabe trenutke, kao i svi. U veljači 2015. godine vladar Ovnove kuće bolesti će biti u ciklusu retrogradnog kretanja, što znači da ovaj period mora biti gledan s oprezom. Potrebno je izbjeći iscrpljenost i pretjerivanja, ne zalaziti u rizične akcije. Osim toga, bit će određenih opasnosti od onečišćenja ili trovanja, a vi ćete imati nisku otpornost na ovisnosti.

Savjet

U svakom projektu oslanjajte se na sebe prije svega! Drugi mogu imati atipične reakcije.

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Prve dvije dekade veljače 2015 mogu biti vrlo romantične za Bikove. Mars, vladar Bikove kuće parova, stalno će biti oko Venere, planete ljubavi, senzualnosti, zadovoljstva i sklada. To će biti dobar period za više izlazaka zajedno sa partnerom, za zabavu s prijateljima ili rad na planovima za budućnost. Jedna tema koja će zanimati Bikove tijekom cijele veljače 2015. će biti seksualnost, aspekt na kojem se još uvijek može raditi kako bi se poboljšao: još uvijek postoje neistraženi načini, još uvijek ima prostora za komunikaciju kako bi se postiglo savršeno zajedništvo.U posljednjoj dekadi veljače 2015. Bikovi će biti izolirani ili bi mogli biti pod utiskom samoće ili nezadovoljstva.Nije isključeno da vas očekuje neugodno iznenađenje na emocionalnoj razini. 

Karijera & novac

U veljači 2015. godine Sunce će biti u Bikovoj kući karijere i statusa, položaju koji pogoduje napretku, isticanju, bivanju u centru pažnje i privlačenju divljenja i pozitivnoj zahvalnosti. S druge strane, Venera i Mars će potaknuti timski rad te će donijeti Bikovima navijače i popularnost. Veljača 2015. će imati jake financijske konotacije za Bikove. Dugoročno gledano, do kraja 2017, vladar Bikove kuće karijere će privući pozornost prema biznisu, ulaganjima, raznim transakcijama. U prvom kvartalu 2015., vladar Bikove kuće novca, Merkur, imati će produljeni boravak u Bikovoj kući karijere, pokazujući bilo mobilizaciju resursa za poboljšanje ili učvršćivanje pozicije, ili usmjerenje potreba prema više profitabilnoj djelatnosti.

Zdravlje & moral

U prve dvije dekade veljače 2015. Bikovi će biti u dobroj formi te će imati puno energije. Vi ćete imati vrlo aktivni interval, koji bi mogao biti obilježen žurbom, anksioznosti i sklonosti prema riziku i pretjerivanju, sa svim posljedicama koje proizlaze iz ovog, ali uz malo sreće koja će vas zaštititi od komplikacija.Posljednja dekada može biti problematična za Bikove. Odgovaranja, nesreće i druge neugodne i neočekivane epizode će se vjerojatno dogoditi.

Savjet

U slučaju da imate problema, pitajte za pomoć obitelji! Dobiti ćete ju.

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Smješten u Blizančevoj kući parova za nekoliko godina unaprijed, Saturn će zahtijevati pouzdanost i dubinu te će vam željeti pokazati realističnu sliku odnosa koja odgovara Vašim unutarnjim potrebama što je više moguće. U prve dvije dekade veljače 2015. Venera, koja je planet ljubavi i istovremeno vladar Blizanačeve kuće strasti, će biti u najjačem i najistaknutijem mogućem položaju, čineći da vaši osjećaji i želje steknu važnost i prevladavaju nad razumom. Osim toga, Venera će biti u društvu vatrenog Marsa. Ova konfiguracija može stvoriti emocionalne trenutke jedinstvenog šarma i intenziteta. Čuvajte se, ipak, jer prekomjerni osjećaji mogu dovesti do kritičnih trenutaka!

Karijera & novac

Informacije, komunikacija i putovanja će biti na vrhu preokupacija Blizanaca tijekom cijele veljače 2015. To će biti odličan period za studije, istraživanja, pisanje, uređivanje, objavljivanje, konferencije i intervjue, putovanja, sastanke, pregovore, pa čak i za poslove koji zahtijevaju energiju i vještinu. Sve ove domene su vam poznate, svrstane su pod urođenim talentima Blizanaca, tako da ćete svakako raditi svoje najbolje što osigurava uspjeh. Venera i Mars, smješteni upravo u Blizančevoj kući karijere, će govoriti o ambicijama i konkurentnosti, ali i osobnom šarmu i društvenim odnosima, što može podržati napredak. Druga i treća dekada veljače 2015. godine će biti najuspješnije za Blizance, a profesionalno postignuće će podrazumijevati financijsku korist također.

Zdravlje & moral

Forma i raspoloženje Blizanaca će biti u porastu. Vi ćete se općenito dobro predstaviti, biti ćete samouvjereni, optimistični i imati smisla za humor. U prvoj dekadi veljače 2015 možete imati dojam da ne radite s maksimalnom učinkovitošću, ali ova neugodnost će postupno nestati i posljednja dekada će vas naći u top formi. Preporuča se, međutim, da izbjegnete pretjerivanja, prema kojima se sada jače naginjati.

Savjet

Napravite popis prioriteta i usredotočite se se na njih!

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

Prve dvije dekade veljače 2015. neće biti jako spektakularne za Rakove na emocionalnoj razini, nego tihe i bez značajnih događaja. Na zajedničkoj razini, radit će se o rutini i dijeljenju odgovornosti unutar para, a na višoj razini, o kulturno-duhovnoj potrazi, o zajedničkoj želji za otkrivanjem novih horizonata. Moglo bi se raditi i o romantičnom izletu ili putovanju iz emocionalnih razloga. Posljednja dekada veljače 2015. godine biti će zanimljivija i uzbudljivija za Rakove. Venera (planet ljubavi) i Mars (planet strasti) ući će u Ovna, snažno područje s kojeg će, zajedno s naelektriziranim Uranom, poticati vladara Rakove kuće parova. Tu će biti avantura, promjena, novosti, iznenađenja i prekretnica!

Karijera & novac

Jupiter, Saturn i Uran će biti strateški smješteni u Rakovim strukovnim kućama, stvarajući povoljnog struju za karijeru i novac. U veljači 2015. godine mogućnosti se mogu pojaviti u bilo koje vrijeme. (S obzirom da je Uran uključen neočekivano će vladati.) Šanse koje će se ponuditi Rakovima u tom razdoblju će podrazumijevati potrebu za nekim promjenama ili oblikovanjima za koja ćete morati skupiti hrabrost da učinite. Ako priznate ovu tendenciju i učiniti promjene dobrovoljno, možete napredovati; ako ćete se boriti, promjene će se i dalje dogoditi, ali bi vi mogli biti na gubitku. Razdoblje s najvećim potencijalom za uspjeh za Rakove, najdinamičnije i najbogatije mogućnostima, će biti treća dekada veljače 2015. Svi čimbenici koji vladaju Rakovim radom, položajem, ugledom i financijama će biti u moćnim pozicijama, spremni za napad i velika osvajanja. Iskoristite priliku!

Zdravlje i moral

Neko smanjenje fizičke energije može se primijetiti u prvom dijelu veljače 2015. Smješteno u opskurne kuće, Sunce će biti u opoziciji sa vladarem Rakove kuće bolesti. Nemojte zanemariti svoje bolesti (ako bolujete od bilo koje) i potrudite se voditi uravnotežen i organiziran život! Također se preporučuje imati dovoljno odmora, izbjegavati slatkiše i masti, vježbati i misliti pozitivno.

Savjet

Budite oprezni što se tiče financijskih procedura, pogotovo u prvom dijelu mjeseca.

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Komunikacija će biti neophodna za Lavov emocionalni život tijekom cijele veljače 2015. Pod utjecajem Merkura, koji će biti u svom ciklusu retrogradnog kretanja, Lavov emocionalni život će biti obilježen raspravama, debatama, dopisivanjem, porukama.. o raznim temama, među kojima neke važne, sa starim korijenima, koje su u potrazi za pojašnjenjem. Tu će biti putovanja za otići i svečanosti za prisustvovati, bit će pregovora i želje za promjenom ili reorganizacijom. Dobri znakovi, objašnjenja i rješenja će početi dolaziti u drugoj dekadi veljače 2015. Općenito, u ovom razdoblju Lavovi interesi gravitiraju oko odnosa, a njihov životni partner će igrati glavnu ulogu. Možda, međutim, imaju tendenciju da razmišljaju i brinu o svemu previše. Novac i prijatelji mogu imati utjecaj na Lavov partnerski život. 

Karijera & novac

U veljači 2015. godine odnosi s drugima će biti presudni za Lavove. Radit će se o suradnji, ugovorima, odnosima s klijentima, savjetovanju, grupnim projektima..Tu bi se mogli pojaviti i drugi oblici interakcije, suparništvo, natjecanje ili čak parnica. U posljednjoj dekadi veljače 2015 Lavovi će imati uspjehe vezane uz studij, putovanja, kulturne i duhovne aktivnosti. Novac će biti u središtu Lavovih preokupacija tijekom cijele veljače 2015: za novac ćete sklapati saveze, za novac možda čak i imati prepirke. No, još uvijek je novac taj koji će vas pokrenuti, to će biti pravi razlog vaše inicijative. Vi ćete razmišljati o kupnji, ulaganju, uzimanju kredita i slično, ali ako želite imati profit, odluke u vezi novca morat će biti izvagane pažljivo, bez žurbe a naročito na vrlo realan način.

Zdravlje & moral

Dva kvadrata u razvoju: jedan između subverzivnog Plutona, koji se nalazi u Lavovoj kući bolesti, i nepredvidljivog Urana;drugi između Saturna, vladara Lavove kuće bolesti, i podmuklog Neptuna. U zaključku, 2015. neće vam biti dopušteno da se opustite, čak i ako vam Jupiter, smješten u Lavu, daje energiju i čini da se osjećate snažno. U veljači 2015. preporučujemo vam da se pazite posebno u drugoj polovici mjeseca. 

Savjet

Izbjegavajte pretjerivanja i pokušati biti skromni!

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Venera i Mars će biti u Djevičinoj kući parova i Jupiter, vladar Djevičine kuće parova, će biti u Lavu te će biti elektrificiran trigonom sa Uranom. Iako je još zima, prve dvije dekade veljače 2015. godine biti će vruće za Djevice. Velike oluje, strujanja strasti, čista ludost!Ništa ne može zaustaviti Djevičine osjećaje, ništa ih ne može natjerati da odustanu od borbe da dođu do osobe koju žele. Neće biti opreza, neće biti razuma, ničega osim nagona. Djevičin moto za veljaču 2015. godine biti će "stvoriti ili prekinuti". Zvijezde će težiti ka stvaranju, ali ako imate problematičnu natalnu kartu, opcija sa prekidanjem nije isključena. Posljednja dekada veljače 2015. godine biti će manje strastvena za Djevice, ali će ih pridobiti za idealistički romantizam, koji može biti šarmantan ali i obmanjujući.

Karijera & novac

Ključne riječi za veljaču 2015. godine su: suradnja, partnerstvo, ugovori, natjecanja. Aktivno ćete biti u interakciji s drugima, započeti ćete nova partnerstva ili ćete okončati neka koja vam nisu odgovarala. Budući da će Sunce i Merkur, Djevičin vladar, biti u Djevičinoj kući rada, biti će vam dodijeljeni važni zadaci, imati ćete autonomiju u radu i vjerojatno ćete biti očarani onim što radite. No, tu će doći situacije koja će vas natjerati da bolje razmislite o načinu na koji organizirate svoj rad i ciljeve prema kojima vaša ambicija ide. Mogli bi nastaviti stariji projekt. Zarada će biti zadovoljavajuća, ali ćete potrošiti u skladu s tim. Posljednja dekada veljače 2015. godine biti će posebno dinamična s financijske točke gledišta za Djevice, ali to može biti rizično, tako da vam se preporuča razboritost.

Zdravlje & moral

Zdravlje će biti jedno od pitanja koje će zaokupiti pozornost Djevica u veljači 2015. godine. Novi problemi mogu se pojaviti i nekih stariji bi se mogli aktivirati, no isto tako mogli bi naći rješenja za njih, pogotovo u drugoj dekadi. Veljača 2015. će također biti značajna u pogledu organizacije životni stil, njege tijela i pozornosti dane izgledu i odjeći.

Savjet

Pokušajte se ponašati umjerenije i na više diplomatski način u svojim odnosima!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

U Vaginoj kući parova biti će nepredvidljivi Uran, u konjunkciji s Mjesečevim Južnim čvorom. Neki od aspekata koji se tiču Urana su dobri, neki su stresni, znak da u veljači 2015 možete očekivati bilo što bez prethodne najave. Što će se događati s vama u velikoj će mjeri ovisiti o vama, pa se pokušajte ponašati na uravnotežen i taktičan način. Situacija bi mogla potpuno poludjeti u posljednjoj dekadi veljače 2015. kada će se Venera i Mars pridružiti Uranu. U Vaginoj kući strasti će biti Sunce i Merkur, a potonji će biti retrogradan do 11. veljače 2015. Vaš seksualni nagon će biti jak, vaši osjećaji intenzivni, ali ćete riskirati pretjerane reakcije ili donošenje pogrešne odluke. Moguće je da će stariji problemi isplivati na površinu ili da će se nesporazumi vezani za komunikaciju pojaviti.

Karijera & novac

Konjunkcija Venera-Mars će animirati Vaginu kuću rada u prve dvije dekade veljače 2015, a Sunce u posljednjoj dekadi. Vi ćete imati aktivan, zaposlen, stresan mjesec, koji će zahtijevati puno od vas. Srećom, posao, iako je težak, može biti i ugodan. I to čak može biti produktivniji ako radite sustavno i organizirano. Vi ćete imati koristi od okolnosti koje će vam ići na ruku, znati ćete kako se postaviti u središte pažnje i prikazati u dobrom svjetlu. U drugoj dekadi veljače 2015. ćete iskoristiti svaku ideju i izvrsno iskoristiti svaku situaciju koja izgleda primamljivo za vas. Osim toga, vi ćete se prelijevati s kreativnošću. To će biti odlično razdoblje za Vage, pogotovo za one koje rade u području umjetnosti, zabave, zastupanja. Nakon 20. veljače oprez u rukovanju s novcem!

Zdravlje & moral

Vagina kuća bolesti će biti prilično zauzeta u veljači 2015. godine, dakle, mogli bi doživjeti neke neugodne stvari (potaknute posebno od strane zanemarivanja i nemara) ili manifestirati istinski interes za zdravlje. To će biti dobar period za preglede, obveze s stomatologom i druge inicijative koje se odnose na dobro stanje tijela.

Savjet

Poklonite više vremena i više pažnje obitelji!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

U prve dvije dekade, pod snažnim utjecajem Venera-Mars konjunkcije u Škorpionovoj kući strasti, vi ćete živjeti život u potpunosti i imati seksualnu energiju dostojnu nezaboravne avanture. Vi ćete izraziti svoje instinkte s puno snage, riješiti se inhibicija, koketirati s mladenačkom gorljivošću, nipošto nećete omogućiti vašim suparnicima da ugrabite vaš plijen, u spavaćoj sobi ćete jednostavno biti tornado koji će zadiviti, očarati i iscrpiti svoju partnericu. Za Škorpione ovo razdoblje će osobito poticati nove ljubavne priče, strastvenu ili slobodnu ljubav, bez obaveza. Posljednja dekada veljače 2015. će biti pod romantičnim - i prilično varljivim! - šarmom Sunce-Neptun konjunkcije.

Karijera & novac

Uz Jupiter u Škorpionovoj kući karijere, Uran u Škorpionovoj kući rada, i Saturn koji podupire obojicu iz Škorpionove kuće novca, u 2015. godini ćete se nametati, poboljšati svoj imidž, popeti se na vrh. Osim toga, vaš prihod će početi rasti, a ako njime upravljate mudro, možete učvrstiti svoju financijsku situaciju. No ipak morati ćete uložiti napore prema tome. Dakle, veljača 2015 nagovješćuje da će biti produktivna za Škorpione, no zaposlena i stresna. To će biti dinamičan mjesec, bogat inicijativama i izazovima, osobito u posljednjoj dekadi. Veljača 2015 će poticati novost, promjene, modernizaciju i to vam može donijeti neočekivane mogućnosti. U svom tom vrtlogu, vi ćete biti poput vojnika na bojnom polju i ništa vas neće sprječavati u pokretanju napada na ciljeve koje ste postavili za sebe.

Zdravlje & moral

Škorpioni će biti u odličnoj formi u prve dvije dekade veljače 2015. sa svojim baterijama napunjenima do kraja, s požudom za akcijom, s brzim i preciznim reakcijama, puni adrenalina. Pritisak će ipak biti visok. U posljednjoj dekadi, pritisak će biti još jači, imajući sposobnost da uzrokuje sve vrste smetnji: živčanu razdražljivost, nesreće, infekcije, upale, razne smetnje.

Savjet

Popravite nešto oko kuće, promijenite, prefarbajte ili ukrasite!

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Prvi dio veljače 2015. neće obilovati galantnim ponudama za Strijelce. To će prije biti osamljeni period, u kojem ćete njegovati privatnost, razdoblje analize i evaluacije, u kojem ćete pomno promišljati o očekivanjima koja imate od vaše značajne osobe i ono što joj vi možete ponuditi zauzvrat, ispitivati koliko je važan vaš trenutni odnos.. Također je moguće da će biti situacija koje će donijeti "najbolje ponašanje", konzervativne tendencije licem u lice s velikom žeđi za slobodom. Ova žeđ za slobodom će preuzeti razmjere u posljednjoj dekadi veljače 2015. koja će donijeti Uran, Mars i Veneru zajedno u Strijelčevu 'kuću strasti, u konfiguraciji s kolosalnim erotskim potencijalom. Ljubav će biti u zraku i to bi se moglo očitovati na više neočekivanih i iznenađujućih načina.

Karijera & novac

U prvoj dekadi veljače 2015. Strijelci će morati procijeniti svoje znanje i sposobnosti kako bi pronašli rješenja. Možda ćete imati osjećaj da doživljavate blokadu, da imate prepreku na putu, ali na kraju će pobijediti inteligencija i diplomatski pregovori. U drugom dijelu mjeseca bit će nešto opuštenije. Osim dokazivanja intelektualne sposobnosti i komunikacijskih vještina, također ćete pokazati nevjerojatnu kreativnost. Uz sve to, posljednja dekada veljače 2015. godine će vam pomoći da budete u dobrom svjetlu, zastupate svoje interese izvrsno, pokažete svoje talente, promovirate svoj brand. Možete također zaraditi dobar novac, ali ćete imati tendenciju trošiti previše, želeći izgledati i osjećati se dobro.

Zdravlje & moral

Veljača 2014 neće, čini se, predstavljati zdravstvene probleme Strijelcima. Međutim, sa Saturnom u Strijelcu, vaše tijelo možda neće baš biti u stanju najbolje otpornosti, čak i ako mislite da ste u odličnoj formi, neumjerenost i nesmotrenost može eventualno imati lošije učinke nego inače - učinke koji možda nisu vidljivi od početka , ali će se postupno akumulirati. Dakle, odmarajte i pazite se!

Savjet

Budite oprezni što govorite, što obećajete, što potpisujete i koje odluke donosite u prvoj dekadi!

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

S Venerom i Marsom u Jarčevoj kući komunikacije, erotika će cvjetati u riječima. Vi ćete razgovarati puno s (ili oko) vaše voljene osobe, vi ćete pisati ljubavne poruke, e-mailove, SMS poruke ili čak poeziju! No, iako je "najprije došla riječ", morati ćete doći do akcije! Budite oprezni da ne pretjerate s riječima jer mogli zamijeniti riječi za akciju! To je zato što će Neptun, koji nije vrlo učinkovit, previše biti uz Veneru i Mars. Napravite plan, koristiti svoju sposobnost uvjeravanja (koji je na niskom nivou!) i dovedite svoj emocionalni život na razinu činjenica. Duge šetnje ili čak kratko zajedničko putovanje će biti dobrodošli. 3.-4. veljače 2015. Puni Mjesec će pojačati Jarčeve emocije i može dovesti do značajnog događaja na emocionalnoj razini.

Karijera & novac

Veljača 2015 će biti izvrsna za intelektualne djelatnosti, obuku, stjecanje novih znanja i informacija, pisanje, uređivanje, i sl. Također ćete dobro prolaziti u ispitima ili intervjuima. Ključ uspjeha Jarčeva u veljači 2015. godine će biti komunikacija. Vi ćete imati veliku sposobnost uvjeravanja, odašiljati ćete poruke sa snagom i sjajem, impresionirati svoje sugovornike. Uspjeh će vas pratiti ako se bavite trgovinom ili bilo kojom drugom vrstom trgovanja. Također ćete procjenjivati i pregovarati s lakoćom, što će biti od velike pomoći u veljači 2015. godine kada Sunce prolazi kroz Jarčevu kuću novca, stimulirajući vaše financijske i poslovne inicijative. Nakon razdoblja zbunjenosti na početku mjeseca, novac će početi dolaziti.

Zdravlje & moral

Zdravlje će biti jedno područje u kojem stvari možda neće ići dobro u veljači 2015. godine. Saturn, Jarčev vladar, neće biti dobro pozicioniran i vladar Jarčeve kuće bolesti će biti retrogradan u prvoj dekadi što vam nosi umor još od prethodnog mjeseca. Imati ćete snažnu volju, dobar moral, ali morati ćete poštedjeti vašu fizičku formu. Izbjegavajte iscrpljenost i vodite brigu o sebi u cjelini!

Savjet

Koristite energiju posljednje dekade za dinamične radnje u vezi doma, obitelji i imovine!

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Jupiter će i dalje biti u Vodenjakovoj kući parova, stvarajući veliku žeđ za ljubavlju i širokom raspoloživosti, tako da, u svom elementu, možete preplaviti svog partnera s ljubavlju. Jupiter će ponuditi puno, ali u isto vrijeme će imati visoka očekivanja od vašeg partnera s obzirom na njihovo ponašanje i tražiti će dokaze o zahvalnosti. U prve dvije dekade veljače 2015. godine Sunce, koje je ujedno vladar Vodenjakove kuće parova, će biti upravo u Vodenjaku, položaju iz kojeg će zračiti energiju i magnetizam, ali koji će istaknuti vašu egocentričnu prirodu i učinit će vjerujete ste zaslužili i više pažnje nego inače. Možete biti sretni u veljači 2015. ali za to ćete morati imati razumna očekivanja i prestati misliti da ste središte svemira.

Karijera & novac

Uz Sunce u tranzitu kroz Vodenjaka, u prve dvije dekade veljače 2015 ćete sjati, očekujte lovorike i pljesak. Vi ćete imati stav lidera, vi ćete zračiti snagom, samopouzdanjem i stručnosti, biti će vam dodijeljeni važni zadaci koji će vas istaknuti. Ključ uspjeha Vodenjaka u veljači 2015. godine: energija, inicijativa i domišljatost, u kombinaciji s dobrim društvenim i profesionalnim umrežavanjem. Nakon prve dekade, neko olakšanje će se osjetiti, prepreke koje su vam otežavale put će biti izbrisane. Budući da su aktivan Mars i sretna Venera u Vodenjakovoj kući novca, očekuje se da ćete imati još opipljivih rezultata, što znači da ćete imati koristi u vidu povišice prihoda. Veljača 2015. će biti izvrsna za novac, dokle god ste umjereni i ne dopustite da pohlepa preuzme kontrolu.

Zdravlje & moral

Vi ćete vjerojatno proći gotovo bez problema. Fizički, Vodenjaci će biti u vrlo dobroj formi te će imati dosta energije. Mogli biste, međutim, imati problema s koncentracijom u prvoj dekadi veljače 2015. zbog čega bi mogli biti malo više rastreseni, nespretni ili doživjeti neke zabune u komunikaciji. No, sve to će biti prolazno. S druge strane, treba uzeti sklonost neumjerenosti ozbiljnije, jer može imati neugodne posljedice.

Savjet

Budite oprezni kada putujete u posljednjoj dekadi mjeseca, jer će postojati opasnost od incidenata / nesreća!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

S Venerom i Marsom u Ribama, prve dvije dekade u veljači 2015. godine preplaviti će vas s emocionalnim uzbuđenjem. Ribina želja za pridobivanjem nečije ljubavi, njihova moć za zavođenje i njihova afektivna dostupnost će biti na vrhuncu, i broj emocionalnih mogućnosti će rasti. Osjećaji će biti burni, želja će biti jaka, a ponekad će biti izražena dramatično ili pretjerano. Događaji, iako će biti uzbudljivi, mogu biti zbunjujući. Vi ćete biti spremni za ponovno konfigurirati svoje životne ciljeve prema impulsima strasti. Veljača 2015. će imati ogroman erotski potencijal za Ribe. Iz emocionalne točke gledišta, prva dekada će biti više komplicirana ili neobična, jer će Merkur, vladar Ribine kuće parova, biti retrogradan. No, iskustva koja ćete imati, iako neće baš biti ugodna, dovesti će do podizanja svijesti o situaciji ili rješavanje jedne.

Karijera & novac

Smješteni u Ribama, Venera i Mars će vam posuditi strast i dinamiku u prve dvije dekade veljače 2015. Vi ćete biti vrlo uključeni u ono što ćete činiti, preuzeti ćete inicijativu, boriti ćete se, zalagati. Vi ćete biti energični, odlučni i učinkoviti. Ponekad će vaši postupci biti nepromišljeni, agresivni ili neoprezni i biti ćete skloni odgristi više nego što možete žvakati. Unatoč svemu tome, vi možete biti uspješni. No, kako bi došli do svojih ciljeva, morat ćete shvatiti da vam je potrebna lucidnost, taktičnost i strategija. U posljednjoj dekadi veljače 2015. ćete imati Sunce u Ribama na vašoj strani, koje obećava sjaj i uspjeh. Ipak u posljednjoj dekadi, Venera i Mars će ući u Ribinu kuću novca, odakle vam mogu pomoći da zaradite više, ali vas i tjerati da trošite više. U prvoj dekadi moguće je da će biti neke konfuzije koje se odnose na kuće ili imovine.

Zdravlje & moral

Biti ćete preplavljeni s vitalnošću i imati živ i optimističan duh i pozitivan stav. Međutim, imati ćete očitu sklonost nepromišljenosti, žurbi i pretjerivanju, što vas može dovesti do sukoba i nezgoda. Dodatnu energiju koju će Ribe imati u veljači 2015. godine trebaju koristiti na vježbe ili druge energične aktivnosti. Inače, to može dovesti do groznice, upale, infekcije, osipa ili bolnih kriza, posebno u prvom dijelu mjeseca.

Savjet

Pokušajte uvesti više discipline pogotovo što se tiče razmišljanja i poduzimanja akcija!

 


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop - Veljača 2015.


 

horoskop mjesečniASTRO PREGLED

Strastveni mjesec je pred nama: Venera i Mars će stalno biti blizu jedan drugome sve do 20. veljače 2015, u romantičnom znaku Riba, a nakon 20.veljače u gorućem Ovnu.

Mjesec analize, svijesti i odluka: dva sekstila će se formirati između Merkura, planeta intelekta, i Saturna, planeta dubine i čvrstoće: jedan 5. veljače 2015., uz Merkur u retrogradnom kretanju (vjerojatno vodeći do utvrđivanja problema) i jedan 19. veljače 2015. godine s Merkurom u izravnom kretanju (vjerojatno vodeći do rješenja).

Mjesec entuzijastičnih i inovativnih inicijativa: Jupiter će uskoro završiti trigon s Uranom u (to će završiti 3. ožujka). Tu će biti određenih mogućnosti, ali Jupiter će biti u retrogradnom kretanju, što pokazuje da stvari neće biti tako jednostavne kao što se čini na prvi pogled i da je moguće da će zahtijevati preispitivanje ili naknadne prilagodbe.

Čuvajte se, ipak, kako kvadrat između Urana i Plutona je blizu završetka! Taj će oblik zauzeti položaj u ožujku (ali je već aktivan) i to će biti posljednji u nizu takvih 7 kvadrata koje su se događali počevši od 2012. To će biti duboko transformirajući aspekt, ali s velikim konfliktima i traumatskim potencijalom.
 

ovan

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

Uz Mjesečev sjeverni čvor u Ovnovoj kući odnosa, 2014. i 2015. godina će biti relevantne godine na razini odnosa, u kojima ćete shvatiti koliko je važna druga osoba za vas i tražiti ćete načine s kojima bi mogli poboljšali odnos. Stvari neće uvijek biti jednostavne u tom razdoblju, ali će na kraju dovesti do boljeg partnerskog života. Prve dvije dekade u veljači 2015 neće biti vrlo razigrane za Ovnove na emocionalnoj razini, ali će težiti prema meditaciji, privatnosti, a možda čak i prema samoći. To će biti poput hvatanja daha prije nego vas povuče u vrtlog. I tu će doista biti emocionalni vrtlog, koji će početi 20. veljače 2015. godine kada će i Venera, planet senzualnosti, i Mars, planet želje, ući u znak Ovna, obilježavajući premijeru  nekih vrlo strastvenih tjedana. 

 

Karijera & novac

U veljači 2015. godine omiljene aktivnosti za Ovna će biti one kulturno-znanstvene, visoko obrazovanje, specijalizacije, stručni izleti i inicijative koje podrazumijevaju velike udaljenosti, inozemstvo ili strance. Vladar Ovnove kuće rada, Merkur, će inzistirati na zajedničkom naporu, na timskom radu ili na postupcima koji se odnose na velike skupine ljudi, ili su povezani s organizacijama, društvenim događanjima, javnosti. U takvim okolnostima, Ovnovi će imati priliku da postanu lideri mišljenja. Stariji projekt mogao bi se vratiti natrag u pozornost. Ponekad ćete stagnirati, predomisliti se ili se vratiti na neke faze prilagodbe i slično, ali u cjelini ćete ostvariti napredak. Financijski, treća dekada veljače 2015. godine će biti najaktivnija i plodonosna.

Zdravlje & moral

Ovan je otporan po svojoj prirodi ali s vremena na vrijeme ima slabe trenutke, kao i svi. U veljači 2015. godine vladar Ovnove kuće bolesti će biti u ciklusu retrogradnog kretanja, što znači da ovaj period mora biti gledan s oprezom. Potrebno je izbjeći iscrpljenost i pretjerivanja, ne zalaziti u rizične akcije. Osim toga, bit će određenih opasnosti od onečišćenja ili trovanja, a vi ćete imati nisku otpornost na ovisnosti.

Savjet

U svakom projektu oslanjajte se na sebe prije svega! Drugi mogu imati atipične reakcije.

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Prve dvije dekade veljače 2015 mogu biti vrlo romantične za Bikove. Mars, vladar Bikove kuće parova, stalno će biti oko Venere, planete ljubavi, senzualnosti, zadovoljstva i sklada. To će biti dobar period za više izlazaka zajedno sa partnerom, za zabavu s prijateljima ili rad na planovima za budućnost. Jedna tema koja će zanimati Bikove tijekom cijele veljače 2015. će biti seksualnost, aspekt na kojem se još uvijek može raditi kako bi se poboljšao: još uvijek postoje neistraženi načini, još uvijek ima prostora za komunikaciju kako bi se postiglo savršeno zajedništvo.U posljednjoj dekadi veljače 2015. Bikovi će biti izolirani ili bi mogli biti pod utiskom samoće ili nezadovoljstva.Nije isključeno da vas očekuje neugodno iznenađenje na emocionalnoj razini. 

Karijera & novac

U veljači 2015. godine Sunce će biti u Bikovoj kući karijere i statusa, položaju koji pogoduje napretku, isticanju, bivanju u centru pažnje i privlačenju divljenja i pozitivnoj zahvalnosti. S druge strane, Venera i Mars će potaknuti timski rad te će donijeti Bikovima navijače i popularnost. Veljača 2015. će imati jake financijske konotacije za Bikove. Dugoročno gledano, do kraja 2017, vladar Bikove kuće karijere će privući pozornost prema biznisu, ulaganjima, raznim transakcijama. U prvom kvartalu 2015., vladar Bikove kuće novca, Merkur, imati će produljeni boravak u Bikovoj kući karijere, pokazujući bilo mobilizaciju resursa za poboljšanje ili učvršćivanje pozicije, ili usmjerenje potreba prema više profitabilnoj djelatnosti.

Zdravlje & moral

U prve dvije dekade veljače 2015. Bikovi će biti u dobroj formi te će imati puno energije. Vi ćete imati vrlo aktivni interval, koji bi mogao biti obilježen žurbom, anksioznosti i sklonosti prema riziku i pretjerivanju, sa svim posljedicama koje proizlaze iz ovog, ali uz malo sreće koja će vas zaštititi od komplikacija.Posljednja dekada može biti problematična za Bikove. Odgovaranja, nesreće i druge neugodne i neočekivane epizode će se vjerojatno dogoditi.

Savjet

U slučaju da imate problema, pitajte za pomoć obitelji! Dobiti ćete ju.

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Smješten u Blizančevoj kući parova za nekoliko godina unaprijed, Saturn će zahtijevati pouzdanost i dubinu te će vam željeti pokazati realističnu sliku odnosa koja odgovara Vašim unutarnjim potrebama što je više moguće. U prve dvije dekade veljače 2015. Venera, koja je planet ljubavi i istovremeno vladar Blizanačeve kuće strasti, će biti u najjačem i najistaknutijem mogućem položaju, čineći da vaši osjećaji i želje steknu važnost i prevladavaju nad razumom. Osim toga, Venera će biti u društvu vatrenog Marsa. Ova konfiguracija može stvoriti emocionalne trenutke jedinstvenog šarma i intenziteta. Čuvajte se, ipak, jer prekomjerni osjećaji mogu dovesti do kritičnih trenutaka!

Karijera & novac

Informacije, komunikacija i putovanja će biti na vrhu preokupacija Blizanaca tijekom cijele veljače 2015. To će biti odličan period za studije, istraživanja, pisanje, uređivanje, objavljivanje, konferencije i intervjue, putovanja, sastanke, pregovore, pa čak i za poslove koji zahtijevaju energiju i vještinu. Sve ove domene su vam poznate, svrstane su pod urođenim talentima Blizanaca, tako da ćete svakako raditi svoje najbolje što osigurava uspjeh. Venera i Mars, smješteni upravo u Blizančevoj kući karijere, će govoriti o ambicijama i konkurentnosti, ali i osobnom šarmu i društvenim odnosima, što može podržati napredak. Druga i treća dekada veljače 2015. godine će biti najuspješnije za Blizance, a profesionalno postignuće će podrazumijevati financijsku korist također.

Zdravlje & moral

Forma i raspoloženje Blizanaca će biti u porastu. Vi ćete se općenito dobro predstaviti, biti ćete samouvjereni, optimistični i imati smisla za humor. U prvoj dekadi veljače 2015 možete imati dojam da ne radite s maksimalnom učinkovitošću, ali ova neugodnost će postupno nestati i posljednja dekada će vas naći u top formi. Preporuča se, međutim, da izbjegnete pretjerivanja, prema kojima se sada jače naginjati.

Savjet

Napravite popis prioriteta i usredotočite se se na njih!

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

Prve dvije dekade veljače 2015. neće biti jako spektakularne za Rakove na emocionalnoj razini, nego tihe i bez značajnih događaja. Na zajedničkoj razini, radit će se o rutini i dijeljenju odgovornosti unutar para, a na višoj razini, o kulturno-duhovnoj potrazi, o zajedničkoj želji za otkrivanjem novih horizonata. Moglo bi se raditi i o romantičnom izletu ili putovanju iz emocionalnih razloga. Posljednja dekada veljače 2015. godine biti će zanimljivija i uzbudljivija za Rakove. Venera (planet ljubavi) i Mars (planet strasti) ući će u Ovna, snažno područje s kojeg će, zajedno s naelektriziranim Uranom, poticati vladara Rakove kuće parova. Tu će biti avantura, promjena, novosti, iznenađenja i prekretnica!

Karijera & novac

Jupiter, Saturn i Uran će biti strateški smješteni u Rakovim strukovnim kućama, stvarajući povoljnog struju za karijeru i novac. U veljači 2015. godine mogućnosti se mogu pojaviti u bilo koje vrijeme. (S obzirom da je Uran uključen neočekivano će vladati.) Šanse koje će se ponuditi Rakovima u tom razdoblju će podrazumijevati potrebu za nekim promjenama ili oblikovanjima za koja ćete morati skupiti hrabrost da učinite. Ako priznate ovu tendenciju i učiniti promjene dobrovoljno, možete napredovati; ako ćete se boriti, promjene će se i dalje dogoditi, ali bi vi mogli biti na gubitku. Razdoblje s najvećim potencijalom za uspjeh za Rakove, najdinamičnije i najbogatije mogućnostima, će biti treća dekada veljače 2015. Svi čimbenici koji vladaju Rakovim radom, položajem, ugledom i financijama će biti u moćnim pozicijama, spremni za napad i velika osvajanja. Iskoristite priliku!

Zdravlje i moral

Neko smanjenje fizičke energije može se primijetiti u prvom dijelu veljače 2015. Smješteno u opskurne kuće, Sunce će biti u opoziciji sa vladarem Rakove kuće bolesti. Nemojte zanemariti svoje bolesti (ako bolujete od bilo koje) i potrudite se voditi uravnotežen i organiziran život! Također se preporučuje imati dovoljno odmora, izbjegavati slatkiše i masti, vježbati i misliti pozitivno.

Savjet

Budite oprezni što se tiče financijskih procedura, pogotovo u prvom dijelu mjeseca.

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Komunikacija će biti neophodna za Lavov emocionalni život tijekom cijele veljače 2015. Pod utjecajem Merkura, koji će biti u svom ciklusu retrogradnog kretanja, Lavov emocionalni život će biti obilježen raspravama, debatama, dopisivanjem, porukama.. o raznim temama, među kojima neke važne, sa starim korijenima, koje su u potrazi za pojašnjenjem. Tu će biti putovanja za otići i svečanosti za prisustvovati, bit će pregovora i želje za promjenom ili reorganizacijom. Dobri znakovi, objašnjenja i rješenja će početi dolaziti u drugoj dekadi veljače 2015. Općenito, u ovom razdoblju Lavovi interesi gravitiraju oko odnosa, a njihov životni partner će igrati glavnu ulogu. Možda, međutim, imaju tendenciju da razmišljaju i brinu o svemu previše. Novac i prijatelji mogu imati utjecaj na Lavov partnerski život. 

Karijera & novac

U veljači 2015. godine odnosi s drugima će biti presudni za Lavove. Radit će se o suradnji, ugovorima, odnosima s klijentima, savjetovanju, grupnim projektima..Tu bi se mogli pojaviti i drugi oblici interakcije, suparništvo, natjecanje ili čak parnica. U posljednjoj dekadi veljače 2015 Lavovi će imati uspjehe vezane uz studij, putovanja, kulturne i duhovne aktivnosti. Novac će biti u središtu Lavovih preokupacija tijekom cijele veljače 2015: za novac ćete sklapati saveze, za novac možda čak i imati prepirke. No, još uvijek je novac taj koji će vas pokrenuti, to će biti pravi razlog vaše inicijative. Vi ćete razmišljati o kupnji, ulaganju, uzimanju kredita i slično, ali ako želite imati profit, odluke u vezi novca morat će biti izvagane pažljivo, bez žurbe a naročito na vrlo realan način.

Zdravlje & moral

Dva kvadrata u razvoju: jedan između subverzivnog Plutona, koji se nalazi u Lavovoj kući bolesti, i nepredvidljivog Urana;drugi između Saturna, vladara Lavove kuće bolesti, i podmuklog Neptuna. U zaključku, 2015. neće vam biti dopušteno da se opustite, čak i ako vam Jupiter, smješten u Lavu, daje energiju i čini da se osjećate snažno. U veljači 2015. preporučujemo vam da se pazite posebno u drugoj polovici mjeseca. 

Savjet

Izbjegavajte pretjerivanja i pokušati biti skromni!

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Venera i Mars će biti u Djevičinoj kući parova i Jupiter, vladar Djevičine kuće parova, će biti u Lavu te će biti elektrificiran trigonom sa Uranom. Iako je još zima, prve dvije dekade veljače 2015. godine biti će vruće za Djevice. Velike oluje, strujanja strasti, čista ludost!Ništa ne može zaustaviti Djevičine osjećaje, ništa ih ne može natjerati da odustanu od borbe da dođu do osobe koju žele. Neće biti opreza, neće biti razuma, ničega osim nagona. Djevičin moto za veljaču 2015. godine biti će "stvoriti ili prekinuti". Zvijezde će težiti ka stvaranju, ali ako imate problematičnu natalnu kartu, opcija sa prekidanjem nije isključena. Posljednja dekada veljače 2015. godine biti će manje strastvena za Djevice, ali će ih pridobiti za idealistički romantizam, koji može biti šarmantan ali i obmanjujući.

Karijera & novac

Ključne riječi za veljaču 2015. godine su: suradnja, partnerstvo, ugovori, natjecanja. Aktivno ćete biti u interakciji s drugima, započeti ćete nova partnerstva ili ćete okončati neka koja vam nisu odgovarala. Budući da će Sunce i Merkur, Djevičin vladar, biti u Djevičinoj kući rada, biti će vam dodijeljeni važni zadaci, imati ćete autonomiju u radu i vjerojatno ćete biti očarani onim što radite. No, tu će doći situacije koja će vas natjerati da bolje razmislite o načinu na koji organizirate svoj rad i ciljeve prema kojima vaša ambicija ide. Mogli bi nastaviti stariji projekt. Zarada će biti zadovoljavajuća, ali ćete potrošiti u skladu s tim. Posljednja dekada veljače 2015. godine biti će posebno dinamična s financijske točke gledišta za Djevice, ali to može biti rizično, tako da vam se preporuča razboritost.

Zdravlje & moral

Zdravlje će biti jedno od pitanja koje će zaokupiti pozornost Djevica u veljači 2015. godine. Novi problemi mogu se pojaviti i nekih stariji bi se mogli aktivirati, no isto tako mogli bi naći rješenja za njih, pogotovo u drugoj dekadi. Veljača 2015. će također biti značajna u pogledu organizacije životni stil, njege tijela i pozornosti dane izgledu i odjeći.

Savjet

Pokušajte se ponašati umjerenije i na više diplomatski način u svojim odnosima!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

U Vaginoj kući parova biti će nepredvidljivi Uran, u konjunkciji s Mjesečevim Južnim čvorom. Neki od aspekata koji se tiču Urana su dobri, neki su stresni, znak da u veljači 2015 možete očekivati bilo što bez prethodne najave. Što će se događati s vama u velikoj će mjeri ovisiti o vama, pa se pokušajte ponašati na uravnotežen i taktičan način. Situacija bi mogla potpuno poludjeti u posljednjoj dekadi veljače 2015. kada će se Venera i Mars pridružiti Uranu. U Vaginoj kući strasti će biti Sunce i Merkur, a potonji će biti retrogradan do 11. veljače 2015. Vaš seksualni nagon će biti jak, vaši osjećaji intenzivni, ali ćete riskirati pretjerane reakcije ili donošenje pogrešne odluke. Moguće je da će stariji problemi isplivati na površinu ili da će se nesporazumi vezani za komunikaciju pojaviti.

Karijera & novac

Konjunkcija Venera-Mars će animirati Vaginu kuću rada u prve dvije dekade veljače 2015, a Sunce u posljednjoj dekadi. Vi ćete imati aktivan, zaposlen, stresan mjesec, koji će zahtijevati puno od vas. Srećom, posao, iako je težak, može biti i ugodan. I to čak može biti produktivniji ako radite sustavno i organizirano. Vi ćete imati koristi od okolnosti koje će vam ići na ruku, znati ćete kako se postaviti u središte pažnje i prikazati u dobrom svjetlu. U drugoj dekadi veljače 2015. ćete iskoristiti svaku ideju i izvrsno iskoristiti svaku situaciju koja izgleda primamljivo za vas. Osim toga, vi ćete se prelijevati s kreativnošću. To će biti odlično razdoblje za Vage, pogotovo za one koje rade u području umjetnosti, zabave, zastupanja. Nakon 20. veljače oprez u rukovanju s novcem!

Zdravlje & moral

Vagina kuća bolesti će biti prilično zauzeta u veljači 2015. godine, dakle, mogli bi doživjeti neke neugodne stvari (potaknute posebno od strane zanemarivanja i nemara) ili manifestirati istinski interes za zdravlje. To će biti dobar period za preglede, obveze s stomatologom i druge inicijative koje se odnose na dobro stanje tijela.

Savjet

Poklonite više vremena i više pažnje obitelji!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

U prve dvije dekade, pod snažnim utjecajem Venera-Mars konjunkcije u Škorpionovoj kući strasti, vi ćete živjeti život u potpunosti i imati seksualnu energiju dostojnu nezaboravne avanture. Vi ćete izraziti svoje instinkte s puno snage, riješiti se inhibicija, koketirati s mladenačkom gorljivošću, nipošto nećete omogućiti vašim suparnicima da ugrabite vaš plijen, u spavaćoj sobi ćete jednostavno biti tornado koji će zadiviti, očarati i iscrpiti svoju partnericu. Za Škorpione ovo razdoblje će osobito poticati nove ljubavne priče, strastvenu ili slobodnu ljubav, bez obaveza. Posljednja dekada veljače 2015. će biti pod romantičnim - i prilično varljivim! - šarmom Sunce-Neptun konjunkcije.

Karijera & novac

Uz Jupiter u Škorpionovoj kući karijere, Uran u Škorpionovoj kući rada, i Saturn koji podupire obojicu iz Škorpionove kuće novca, u 2015. godini ćete se nametati, poboljšati svoj imidž, popeti se na vrh. Osim toga, vaš prihod će početi rasti, a ako njime upravljate mudro, možete učvrstiti svoju financijsku situaciju. No ipak morati ćete uložiti napore prema tome. Dakle, veljača 2015 nagovješćuje da će biti produktivna za Škorpione, no zaposlena i stresna. To će biti dinamičan mjesec, bogat inicijativama i izazovima, osobito u posljednjoj dekadi. Veljača 2015 će poticati novost, promjene, modernizaciju i to vam može donijeti neočekivane mogućnosti. U svom tom vrtlogu, vi ćete biti poput vojnika na bojnom polju i ništa vas neće sprječavati u pokretanju napada na ciljeve koje ste postavili za sebe.

Zdravlje & moral

Škorpioni će biti u odličnoj formi u prve dvije dekade veljače 2015. sa svojim baterijama napunjenima do kraja, s požudom za akcijom, s brzim i preciznim reakcijama, puni adrenalina. Pritisak će ipak biti visok. U posljednjoj dekadi, pritisak će biti još jači, imajući sposobnost da uzrokuje sve vrste smetnji: živčanu razdražljivost, nesreće, infekcije, upale, razne smetnje.

Savjet

Popravite nešto oko kuće, promijenite, prefarbajte ili ukrasite!

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Prvi dio veljače 2015. neće obilovati galantnim ponudama za Strijelce. To će prije biti osamljeni period, u kojem ćete njegovati privatnost, razdoblje analize i evaluacije, u kojem ćete pomno promišljati o očekivanjima koja imate od vaše značajne osobe i ono što joj vi možete ponuditi zauzvrat, ispitivati koliko je važan vaš trenutni odnos.. Također je moguće da će biti situacija koje će donijeti "najbolje ponašanje", konzervativne tendencije licem u lice s velikom žeđi za slobodom. Ova žeđ za slobodom će preuzeti razmjere u posljednjoj dekadi veljače 2015. koja će donijeti Uran, Mars i Veneru zajedno u Strijelčevu 'kuću strasti, u konfiguraciji s kolosalnim erotskim potencijalom. Ljubav će biti u zraku i to bi se moglo očitovati na više neočekivanih i iznenađujućih načina.

Karijera & novac

U prvoj dekadi veljače 2015. Strijelci će morati procijeniti svoje znanje i sposobnosti kako bi pronašli rješenja. Možda ćete imati osjećaj da doživljavate blokadu, da imate prepreku na putu, ali na kraju će pobijediti inteligencija i diplomatski pregovori. U drugom dijelu mjeseca bit će nešto opuštenije. Osim dokazivanja intelektualne sposobnosti i komunikacijskih vještina, također ćete pokazati nevjerojatnu kreativnost. Uz sve to, posljednja dekada veljače 2015. godine će vam pomoći da budete u dobrom svjetlu, zastupate svoje interese izvrsno, pokažete svoje talente, promovirate svoj brand. Možete također zaraditi dobar novac, ali ćete imati tendenciju trošiti previše, želeći izgledati i osjećati se dobro.

Zdravlje & moral

Veljača 2014 neće, čini se, predstavljati zdravstvene probleme Strijelcima. Međutim, sa Saturnom u Strijelcu, vaše tijelo možda neće baš biti u stanju najbolje otpornosti, čak i ako mislite da ste u odličnoj formi, neumjerenost i nesmotrenost može eventualno imati lošije učinke nego inače - učinke koji možda nisu vidljivi od početka , ali će se postupno akumulirati. Dakle, odmarajte i pazite se!

Savjet

Budite oprezni što govorite, što obećajete, što potpisujete i koje odluke donosite u prvoj dekadi!

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

S Venerom i Marsom u Jarčevoj kući komunikacije, erotika će cvjetati u riječima. Vi ćete razgovarati puno s (ili oko) vaše voljene osobe, vi ćete pisati ljubavne poruke, e-mailove, SMS poruke ili čak poeziju! No, iako je "najprije došla riječ", morati ćete doći do akcije! Budite oprezni da ne pretjerate s riječima jer mogli zamijeniti riječi za akciju! To je zato što će Neptun, koji nije vrlo učinkovit, previše biti uz Veneru i Mars. Napravite plan, koristiti svoju sposobnost uvjeravanja (koji je na niskom nivou!) i dovedite svoj emocionalni život na razinu činjenica. Duge šetnje ili čak kratko zajedničko putovanje će biti dobrodošli. 3.-4. veljače 2015. Puni Mjesec će pojačati Jarčeve emocije i može dovesti do značajnog događaja na emocionalnoj razini.

Karijera & novac

Veljača 2015 će biti izvrsna za intelektualne djelatnosti, obuku, stjecanje novih znanja i informacija, pisanje, uređivanje, i sl. Također ćete dobro prolaziti u ispitima ili intervjuima. Ključ uspjeha Jarčeva u veljači 2015. godine će biti komunikacija. Vi ćete imati veliku sposobnost uvjeravanja, odašiljati ćete poruke sa snagom i sjajem, impresionirati svoje sugovornike. Uspjeh će vas pratiti ako se bavite trgovinom ili bilo kojom drugom vrstom trgovanja. Također ćete procjenjivati i pregovarati s lakoćom, što će biti od velike pomoći u veljači 2015. godine kada Sunce prolazi kroz Jarčevu kuću novca, stimulirajući vaše financijske i poslovne inicijative. Nakon razdoblja zbunjenosti na početku mjeseca, novac će početi dolaziti.

Zdravlje & moral

Zdravlje će biti jedno područje u kojem stvari možda neće ići dobro u veljači 2015. godine. Saturn, Jarčev vladar, neće biti dobro pozicioniran i vladar Jarčeve kuće bolesti će biti retrogradan u prvoj dekadi što vam nosi umor još od prethodnog mjeseca. Imati ćete snažnu volju, dobar moral, ali morati ćete poštedjeti vašu fizičku formu. Izbjegavajte iscrpljenost i vodite brigu o sebi u cjelini!

Savjet

Koristite energiju posljednje dekade za dinamične radnje u vezi doma, obitelji i imovine!

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Jupiter će i dalje biti u Vodenjakovoj kući parova, stvarajući veliku žeđ za ljubavlju i širokom raspoloživosti, tako da, u svom elementu, možete preplaviti svog partnera s ljubavlju. Jupiter će ponuditi puno, ali u isto vrijeme će imati visoka očekivanja od vašeg partnera s obzirom na njihovo ponašanje i tražiti će dokaze o zahvalnosti. U prve dvije dekade veljače 2015. godine Sunce, koje je ujedno vladar Vodenjakove kuće parova, će biti upravo u Vodenjaku, položaju iz kojeg će zračiti energiju i magnetizam, ali koji će istaknuti vašu egocentričnu prirodu i učinit će vjerujete ste zaslužili i više pažnje nego inače. Možete biti sretni u veljači 2015. ali za to ćete morati imati razumna očekivanja i prestati misliti da ste središte svemira.

Karijera & novac

Uz Sunce u tranzitu kroz Vodenjaka, u prve dvije dekade veljače 2015 ćete sjati, očekujte lovorike i pljesak. Vi ćete imati stav lidera, vi ćete zračiti snagom, samopouzdanjem i stručnosti, biti će vam dodijeljeni važni zadaci koji će vas istaknuti. Ključ uspjeha Vodenjaka u veljači 2015. godine: energija, inicijativa i domišljatost, u kombinaciji s dobrim društvenim i profesionalnim umrežavanjem. Nakon prve dekade, neko olakšanje će se osjetiti, prepreke koje su vam otežavale put će biti izbrisane. Budući da su aktivan Mars i sretna Venera u Vodenjakovoj kući novca, očekuje se da ćete imati još opipljivih rezultata, što znači da ćete imati koristi u vidu povišice prihoda. Veljača 2015. će biti izvrsna za novac, dokle god ste umjereni i ne dopustite da pohlepa preuzme kontrolu.

Zdravlje & moral

Vi ćete vjerojatno proći gotovo bez problema. Fizički, Vodenjaci će biti u vrlo dobroj formi te će imati dosta energije. Mogli biste, međutim, imati problema s koncentracijom u prvoj dekadi veljače 2015. zbog čega bi mogli biti malo više rastreseni, nespretni ili doživjeti neke zabune u komunikaciji. No, sve to će biti prolazno. S druge strane, treba uzeti sklonost neumjerenosti ozbiljnije, jer može imati neugodne posljedice.

Savjet

Budite oprezni kada putujete u posljednjoj dekadi mjeseca, jer će postojati opasnost od incidenata / nesreća!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

S Venerom i Marsom u Ribama, prve dvije dekade u veljači 2015. godine preplaviti će vas s emocionalnim uzbuđenjem. Ribina želja za pridobivanjem nečije ljubavi, njihova moć za zavođenje i njihova afektivna dostupnost će biti na vrhuncu, i broj emocionalnih mogućnosti će rasti. Osjećaji će biti burni, želja će biti jaka, a ponekad će biti izražena dramatično ili pretjerano. Događaji, iako će biti uzbudljivi, mogu biti zbunjujući. Vi ćete biti spremni za ponovno konfigurirati svoje životne ciljeve prema impulsima strasti. Veljača 2015. će imati ogroman erotski potencijal za Ribe. Iz emocionalne točke gledišta, prva dekada će biti više komplicirana ili neobična, jer će Merkur, vladar Ribine kuće parova, biti retrogradan. No, iskustva koja ćete imati, iako neće baš biti ugodna, dovesti će do podizanja svijesti o situaciji ili rješavanje jedne.

Karijera & novac

Smješteni u Ribama, Venera i Mars će vam posuditi strast i dinamiku u prve dvije dekade veljače 2015. Vi ćete biti vrlo uključeni u ono što ćete činiti, preuzeti ćete inicijativu, boriti ćete se, zalagati. Vi ćete biti energični, odlučni i učinkoviti. Ponekad će vaši postupci biti nepromišljeni, agresivni ili neoprezni i biti ćete skloni odgristi više nego što možete žvakati. Unatoč svemu tome, vi možete biti uspješni. No, kako bi došli do svojih ciljeva, morat ćete shvatiti da vam je potrebna lucidnost, taktičnost i strategija. U posljednjoj dekadi veljače 2015. ćete imati Sunce u Ribama na vašoj strani, koje obećava sjaj i uspjeh. Ipak u posljednjoj dekadi, Venera i Mars će ući u Ribinu kuću novca, odakle vam mogu pomoći da zaradite više, ali vas i tjerati da trošite više. U prvoj dekadi moguće je da će biti neke konfuzije koje se odnose na kuće ili imovine.

Zdravlje & moral

Biti ćete preplavljeni s vitalnošću i imati živ i optimističan duh i pozitivan stav. Međutim, imati ćete očitu sklonost nepromišljenosti, žurbi i pretjerivanju, što vas može dovesti do sukoba i nezgoda. Dodatnu energiju koju će Ribe imati u veljači 2015. godine trebaju koristiti na vježbe ili druge energične aktivnosti. Inače, to može dovesti do groznice, upale, infekcije, osipa ili bolnih kriza, posebno u prvom dijelu mjeseca.

Savjet

Pokušajte uvesti više discipline pogotovo što se tiče razmišljanja i poduzimanja akcija!