Mjesecni horoskop - 2014.horoskop mjesečniASTRO PREGLED

Srpanj 2014. će biti mjesec oslobođenja. 

16. srpnja Jupiter će napustiti Raka i kročiti u Lava, a 28. srpnja Mars će završiti svoj neobično dug boravak u Vagi i prijeći u Škorpiona. Ta dva premještanja koja će Jupiter i Mars učiniti dovest će do raspada Kardinalnog križa koji je mnoge testirao od prosinca pa nadalje. Napetost će se raspršiti tek krajem srpnja 2014. Prve dvije dekade će i dalje biti prilično napete posebice za kardinalne znakove: Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Počevši od 16.srpnja 2014. Jupiter će biti u Lavu godinu dana ( do 11. kolovoza 2015.) Što možemo očekivati? U svom pozitivnom izrazu Jupiter u Lavu hrani uzvišene i zdrave ambicije, entuzijazam, vitalnost, strast, hrabrost, velikodušnost, plemenite osobe, odanost, velike projekte i akcije.  U svom negativnom izrazu, Jupiter u Lavu omogućuje taštinu, dominantne tendencije, ponos, hvalisanje i otpadanje dolaska u prvi plan. Jupiter u Lavu očito obećava favoriziranje Lavova prije svega u sljedećih 12 mjeseci. Međutim, to može donijeti neke prednosti i Ovnovima i Strijelcima također, pa čak Vagama i Blizanacima.

ovan(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

Mars provodi svoje zadnje dane u Ovnovoj kući odnosa. Napustit će ovu kuću 28. srpnja nakon gotovo osam mjeseci, a njegov odlazak će donijeti malo olakšanja u kontaktu s drugima, bez obzira radi li se o ljubavi, braku ili poslu. Međutim do 28. srpnja Ovnove veze bit će vrlo žustre. Partnerstva imaju tendenciju biti meta nekih važnih odluka ali i nekih sukoba ili rivalstva. Izbjegavajte nametanje svog stajališta u previše izravnom ili  čvrstom tonu! Dinamika koju donosi Mars također se može iskoristiti konstruktivno, u zajedničkim akcijama ili onima koje za cilj imaju opće dobro. Združeni i dobronamjerni stav će biti dobrodošao. I u srpnju će Venera, vladar Ovnove kuće parova, podržavati komunikaciju i razmjenu osjećaja i imati sposobnost da vam omogući važan spoj ili putovanje emocionalne naravi.

Karijera & novac

U prvom dijelu srpnja Merkur, vladar Ovnove kuće rada, bit će u vašoj trećoj kući, kući punoj inicijative i pokreta. Zajedno s Merkurom bit će Venera što će donijeti olakšanje i prilike. Imate dakle isplativo razdoblje pred sobom. Izvrsno za intelektualni rad, ali i za sastanke, razgovore i pregovore. Sve vrste ideja prolazit će vam umom i naučiti ćete razne stvari, bit će vam lako kalkulirati, držati govore ili se izraziti u pisanom obliku. Započet ćete nove stvari, uključiti se u razne postupke  i biti vrlo marljivi. Ovnova četvrta kuća bit će zauzeta Suncem u prve dvije dekade srpnja, zatim Merkurom i Venerom u drugom dijelu mjeseca, naglašavajući interes za smještaj, prostor ili nekretnine, te kako se čini sticanje ili investiciju u tom smjeru. Financijski, bit će razloga za optimizam.

Zdravlje & moral

Teoretski, u srpnju Ovnovi neće imati razloga za brigu. Ovnova kuća bolesti bit će oslobođena negativnih utjecaja. Naprotiv, srpanj će biti period koji može donijeti poboljšanje zdravlja ili medicinska rješenja u slučaju da ih trebate. Možete iskoristiti srpanj kako bi dostigli bolju fizičku kondiciju ili preuzeli inicijativu vezano za zdravlje ili ljepotu.

Savjet

Organizirajte obiteljsko okupljanje ili kupite nešto novo za dom!

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Astrološka kretanja u srpnju biti će više realna nego romantična za Bikove. Bikova ljubav će sada trebati sigurnost i opipljiva sredstva za uvjeravanja, jer imat ćete više sluha za pun novčanik nego šetnje pod mjesečinom i biti emotivniji u pogledu lijepe sadašnjosti od ljubavne pjesme. Tek zadnjom dekadom srpnja vaša osjećajnost za ljubavna šaputanja i dopisivanja ( uključujući i ona elektronička dakako ) će rasti. Tada će biti vrijeme za zajedničke šetnje i dijeljenje osjećaja za vrijeme dugih privatnih razgovora. Također u toj zadnjoj dekadi srpnja biste mogli otići na put emocionalnih konotacija ili upoznati osobu koja bi vam mogla značiti nešto posebno. Na kraju mjeseca Saturnu će se pridružiti Mars u Bikovoj kući parova. Bit će to početak perioda koji će dati energiju parovima ali mogao bi također kumovati konfliktima.

Karijera & novac

Srpanj 2014. će biti veseo i živahan mjesec koji će vas držati zaposlenim gotovo cijelo vrijeme. Bit ćete u pokretu, upoznati mnogo novih ljudi, razgovarati, pregovarati, kalkulirati, postaviti stvari. Upoznat ćete nove ljude koji mogu postati vaši suradnici. S Venerom i Merkurom u Bikovoj kući novca, prvi dio srpnja obećava da će biti velikodušan: bit će poklona za vas i drugih materijalnih prednosti, nabavke u području lijepih ili luksuznih predmeta, ali i svote novca koja će doći iz suradnje, umjetničkih ili intelektualnih aktivnosti, komunikacije i putovanja. U zadnjoj dekadi srpnja Sunce će biti u Bikovoj četvrtoj kući koja se tiče nekretnina, prostora, zgrada i zemljišta, ali i poljoprivredei podzemnih izvora. Aktivnosti u ovim područjima mogu vam donijeti zadovoljstvo, pogotovo jer će i Jupiter biti ovdje počevši od 16. srpnja.

Zdravlje & moral

Kraj srpnja donijet će vam veliko olakšanje: Mars će napustiti Bikovu kuću bolesti pa ako ste imali problema u posljednjih osam mjeseci sada možete očekivati značajno smanjenje problema. No do kraja mjeseca treba biti oprezan i posebno se kloniti infekcija, upala i nesreća.

Savjet

Nemojte trošiti novac na stvari koje vam donose ugodu ali su skupe i beskorisne.

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Uz Veneru, planetu ljubavi, koja se nalazi u Blizancima, prve dvije dekade srpnja biti će užitak: ljubav će lako naći način da dođe do vas i svemir će se urotiti da ispuni vaše srce radošću. Venera će donijeti optimizam i slatkoću, podariti vam šarm i eleganciju, okružiti vaše geste i tijelo svilenkastim velom senzualnosti, moći ćete steći popularnost i ispuniti želje. Ako želite biti sretni samo trebate slušati Veneru, njene savjete, i otvoriti svoje srce. Još jedna dobra vijest je da Jupiter, vladar kuće parova kod Blizanaca, ulazi u Lava - tj. u Blizančevu treću kuću - 16. srpnja 2014, gdje će ostati godinu dana. S Jupiterom u vašoj kući komunikacije i misli, ljubavni život parova kod Blizanaca će imati veliku vjerojatnost da padne pod znak strasti pa se nadalje njegovati komunikacijom i mentalno-duhovnim skladom.

Karijera & novac

Ovo će biti razdoblje s važnim financijskim konotacijama za vas. U srpnju Blizančeva kuća novca bit će prošarana od strane Sunca, Merkura (vladara Blizanaca) i Venere. Tranziti Sunca i Merkura će istaknuti važnost materijalne sfere koja će zauzeti vaš interes i gdje će vaša energija ići, dok će Venera donijeti notu dobronamjernosti i sreću koju ćete osjećati posebice u posljednjoj dekadi srpnja 2014. Biti ćete raspoloženi za veće prihode nego inače, za financijske odluke i akcije, ali pojaviti će se i rizici od većih troškova od onih običnih. Na profesionalnoj razini, nova era počinje: Jupiter, vladar kuće karijere kod Blizanaca, ući će U lava 16. srpnja što nagovješta godinu napretka i zadovoljstva. Ambicije će rasti, projekti postati hrabriji, postignuća veća, prestiž će pojačati i / ili će se učvrstiti.

Zdravlje & moral

Biti ćete u dobroj formi opet. 1. srpnja Merkur, vladar Blizanaca, završit će svoj ??retrogradni hod i nastaviti svoje noramno kretanje. Psihološki, vi ćete biti jako dobro: Venera će se pobrinuti da ste u veselom i optimističnom raspoloženju i da gledate svijetlu stranu stvari. Optimizam će vjerojatno prevladavati idućih godinu dana jer će Jupiter ući u Blizančevu kuću uma gdje će ostati do kolovoza 2015.

Savjet

Uživajte u svim zadovoljstvima koje će vam srpanj ponuditi ali nemojte trošiti previše!

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

U srpnju 2014. stvari će se promijeniti. Nakon što je bio uz vas jednu godinu, Jupiter će napustiti znak Raka, a strast i požuda za avanturom će se ohladiti malo. Mars, vladar Rakove kuće ljubavi i erotike, također će napustiti Vagu, poziciju koji je vjerojatno poremetila vaš erotski život malo u posljednjih osam mjeseci. Generalno gledajući, pritisak će popustiti, a proces će se odvijati postupno i privesti kraju prema posljednjim danima u mjesecu. Srpanj će vam ipak donijeti i emocionalna dostignuća: u prvoj dekadi, kroz trigon koji će Sunce formirati sa Saturnom (vladarom Rakove kuće odnosa), i u posljednjoj dekadi, zbog Venere. Zavodljiva i senzualna Venera će biti u Raku počevši od 18. srpnja 2014. Ovaj položaj Venere će biti posebno povoljan za ljubav, sklad i suradnju, izglađivanje puta do novih emocionalnih odnosa,  vraćanje iskre u sadašnji ili obnavljanje starog odnosa.

Karijera & novac

Sunce će prijeći u znak Raka, što znači da ćete se istaknuti, naglasit će vaše vještine i imidž. To će vam pružiti puno ambicija i energije što je upravo ono što vam je potrebno da potaknete aktivnosti koje vode do uspjeha. Merkur će također ući u Raka 13. srpnja. Dakle, vaš um će biti više na oprezu, ideje će dolaziti lako, riječi bti izgovorene bez poteškoća (u govoru ili pisanju), vještina će se unaprijediti. Zatim, Venera će ući u Raka 18. srpnja, podržavajući odnose suradnje, ali i socijalne kontakte koje mogu postati korisni za profesionalni razvoj. I na kraju, 28. srpnja, Mars, vladar Rakove kuće karijere, završit će svoj neugodan i neuobičajeno dug boravak u Vagi (gotovo osam mjeseci!). Nešto će se otključati, pokrenuti, doći u normalu. Što se tiče novca, dugo sretno razdoblje će početi: Jupiter, Veliki Dobrotvor, ući će u Rakovu kuću novca 16. srpnja 2014.

Zdravlje i moral

Bit ćete u odličnoj formi. Osjećati ćete kako se stres smanjuje, vi se opuštate i vraćate u ravnotežu. Nema razloga da se brinete za zdravlje. Jedino bi vas Pun Mjesec mogao uznemiriti oko 11. - 12. srpnja. Psihički ćete biti u zavidnoj poziciji: vjerovat ćete sebi, biti samouvjereni, optimistični i dobrog raspoloženja.

Savjet

Pozdravite novosti i promjene! 

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Vladar Lavove kuće parova bit će dobro aspektiran u srpnju tako da ćete imati sve povoljne okolnosti. Podrška će doći sa manje vidljivog mjesta doduše što potiče diskretan romantizam više od vidljivih entuzijastičnih manifestacija. U prvom dijelu srpnja Venera će biti u području povoljnom za veze bazirane na prijateljstvu i zavjerama. To obećava mnogo zabave i donosi emocionalne mogućnosti među prijateljima, kroz socijalizaciju  ili sudjelovanje u grupnim aktivnostima (emisije, kongresi, grupni projekti i sl.). 16. srpnja vrlo značajan događaj će se odviti: Jupiter, veliki dobrotvor, ući će u Lava. Tako će započeti godina postignuća i zadovoljstva na nekoliko razina, među kojima je i ona emocionalna jer Jupiter je vladar Lavove kuće ljubavi i seksualnosti.

Karijera & novac

U prvom dijelu srpnja možete računati na vrlo dobru popularnost, na podršku prijatelja, zaštitnika ili fanova. Vi ćete skladno i profitabilno razviti projekte koji će okupiti nekoliko ljudi koji dijele isti cilj. Međutim, čini se da vam nedostaje entuzijazma. Međutim, to će se popraviti u drugom dijelu mjeseca. 16. srpnja  veliki Jupiter će ući u Lava, narednu godinu ćete živjeti u ozračju širenja i optimizma, život će biti uzbudljiv, stvari će se odvijati u vašu korist, tu će biti i razne mogućnosti za poboljšanje materijalnog , profesionalnog i društvenog statusa. Sve će biti vrlo dobro, pod jednim uvjetom: da budete umjereni! Sa Suncem u Lavu, uz Jupiter, posljednja dekada srpnja nagovješćuje da će biti sretna, velikodušna, možda čak i spektakularna.

Zdravlje & moral

Prvi dio srpnja mogao bi biti obilježen nekako naprednim stanjem umora i većom osjetljivošću na bolesti. I živčani sustav može biti prilično slab. Najbolje bi bilo da izbjegnete velike zahtjeve, odmorite se i pokušajte se opustiti. Drugi dio srpnja će vam donijeti zavidnu formu, puno fizičke energije, entuzijazam i veliki optimizam.

Savjet

Budite spremni za velike inicijative ali važite svoje šanse pažljivo!

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Merkur, vladar Djevice, će biti uz Veneru gotovo tijekom cijelog srpnja, prvo u Blizancima, a zatim u Raku. Ova neposredna blizina će generirati romantično raspoloženje, višu potrebu za ljubavlju, za bliskošću, za zajedništvom. Odnosi djevice imaju tendenciju da budu nježni, dobronamjerni, skladni. Ako ne postoji odnos jedan bi mogao započeti upravo sada. Nova veza je moguća pogotovo ako uzmemo u obzir da Merkur i Venera prolaze najvišim dijelom horoskopa Djevice što pogoduje izlascima, druženju i indirektnoj mogućnosti za upoznavanje novih ljudi. Druga polovica srpnja izgled da obećava više s ove točke gledišta, s obzirom na trigone koje će Merkur i Venera naizmjence formirati s Neptunom, a koji se nalaze u kući parova kod Djevice. Morat ćete zadržati svoje misli za sebe ipak. Ponekad Neptun može roditi nade koje nisu baš realne.

Karijera & novac

U prve dvije dekade srpnja Sunce će biti u kući popularnosti i pobornika Djevice i bit će tamo kada Merkur ( vladar Djevice) i Venera (nositelj sreće i radosti) stignu u drugom dijelu mjeseca. Prije toga, u prvom dijelu mjeseca, Merkur i Venera će biti u Djevičinoj kući karijere. Sve u svemu, srpanj će biti idealan za promicanje svoje slike, odnose s šefovima i / ili vlastima, uspjeh i priznanja. To će biti neka vrsta razdoblja u kojem će se stvari rješavati same od sebe i postignuća će doći bez većih napora ili barem uz napor u kojem ćete uživati i koji će vam donijeti zadovoljstvo. Interakcija s drugima, komunikacija i suradnja će biti vrlo bitne Djevicama u srpnju, a veze će vam uvelike pomoći da napredujete. Izgleda da će i na financijskom planu stvari ići vrlo dobro.

Zdravlje & moral

Bit ćete dobro, pogotovo u prve dvije dekade srpnja. Imat ćete energije i vaš moral će biti visok. Posljednja dekada mogla bi biti osjetljivija pa se pokušajte poštediti i izbjegavati prevelike napore, ekscese i izloženost uvjetima koji bi vam mogli naškoditi. Cijeli srpanj bit će dobar za poboljšanje vašeg izgleda.

Savjet

Izlazite što je češće moguće i steknite nove prijatelje!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

Prve dvije dekade srpnja bit će vrlo razigrane i mogle bi vam podariti lijepe trenutke ali i trenutke koji bi vam mogli dignuti živce. To je zbog toga što će Mars, vladar Vagine kuće parova, formirati trigon sa Venerom, planetom ljubavi i harmonije, ali i eksplozivni kvadrat sa Suncem. Srpanj 2014. će biti biti iznimno važan za vaš ljubavni život ionako. Prvo zato što će Venera prolaziti najvišim područjem vašeg horoskopa slaveći ljubav. Drugo, zbog Marsa koji će biti točno u Vagi stavljajući odnose u prvi plan. Ovo nije nešto novo, događa se od prosinca ali iako Mars u Vagi naglašava partnersku sferu ne čini to uvijek na ugodan način. Dobra je vijest što će Mars konačno napustiti Vagu 28. srpnja. Dakle, pritisak će se smanjiti, neki sporovi će se riješiti a odnosi će postati skladniji.

Karijera & novac

Period pun postignuća! Sunce će biti u Vaginoj kući karijere do 23. srpnja, dok će Merkur i Venera prolazi kroz tu kuću također u drugom dijelu mjeseca. Između 19. srpnja i 22. srpnja sva tri će biti u ovom području uspjeha. Srpanj će vas istaknuti odlično,  a uspjesi će doći pogotovo iz kulturno-intelektualnih aktivnosti, bit će povezani s putovanjima ili udaljenosti i bit će u znaku odnosa. Vagine inicijative ili odluke bit će pod utjecajem partnera, od strane suradnika ili će biti promovirani putem društvenih odnosa. 16. srpnja Jupiter će ući u Vaginu kuću zaštite i podržavatelja gdje će boraviti tijekom jedne godine donoseći vam popularnost, podršku i priliku, pogotovo u grupnim akcijama ili akcijama koje imaju veze s javnošću, publikom. Drugi dio srpnja će biti profitabilniji od prvog dijela što se financija tiče.

Zdravlje & moral

Bit ćete u dobroj formi a ići će i na bolje. Kardinalni križ koji vam je donio mnogo stresa postupno će se raspasti. 16. srpnja Jupiter će ući u Lava i postati saveznik Vagama uključujući i fizičku razinu. Štoviše, na sreću 28. srpnja Mars će napustiti Vagu koja će tada vratiti harmoniju, mir i ravnotežu.

Savjet

Govorite u javnosti, predstavite svoje projekte, tražite pristalice!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi i vladar Škorpionove kuće parova bit će u tajanstvenom području vaše osme kuće u prve dvije dekade srpnja. Osma kuća ne ohrabruje inicijative i akcije, ali ide u dubinu pokušavajući izvući suptilna značenja, analizirati nijanse, suočiti se sa strahovima i frustracijama ili prkositi tabuima. Drugim riječima, osma kuća će vas potaknuti da vježbate svoje psihološke i istražiteljske sposobnosti kako bi razumijeli skrivena značenja odnosa i tajna načela na kojima se temelje postupci partnera. 19. srpnja Venera će ući u Škorpionovu devetu kuću koja je naklonjena emocionalnim izletima i ljubavima na daljinu i njeguje intelektualno i duhovno zajedništvo.

Karijera & novac

Škorpionova karijera će krenuti uzlaznim putem. Srpanj će biti mjesec uspjeha sa studijama, istraživanjima i brojnim drugim intelektualnim preokupacijama, kao i aktivnostima vezanim za visoko obrazovanje, kulturna ili izdavačka okruženja. Također se može pokazati kao povoljan za suradnju koja se odnosi na udaljenost, putovanja, turizam i uvoz-izvoz. Jupiter, Veliki Dobrotvor, ući će u Škorpionovu kuću karijere 16. srpnja što će olakšati napredak i privući zahvalnost, čast i uspjeh. 23. srpnja Jupiteru će se pridružiti i Sunce puno glamura u kući karijere. Prvi dio srpnja obećava donijeti neke financijske satisfakcije. Merkur i Venera govore o  pogodnostima koje će doći kroz partnera ili suradnika, o zaradi od dodatnih suradnji, darovima, oporavku ili rješenju u vezi s bankama i drugim financijskim institucijama.

Zdravlje & moral

Srpanj dolazi s dobrim vijestima: kardinalni križ koji je pritiskao Škorpionovu kuću zdravlja krenut će se raspadati oko sredine mjeseca. Prema kraju mjeseca Mars, koji je upravo vladar Škorpiona, će izići iz vaše dvanaeste kuće, kuće nepovoljne za zdravlje. Bit ćete mnogo bolje, ali ipak ćete morati voditi brigu o sebi jer vaše tijelo još neće biti u najboljoj formi.

Savjet

Možete početi raditi velike, ambiciozne projekte.

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Prvi dio srpnja nagovješćuje da će biti poseban. Venera, planet ljubavi, proći će Strijelčevom kućom odnosa gdje je i Merkur  koji je zapravo vladar kuće odnosa. Ovo je znak prilike u ljubavi, nježnosti, sklada i razumijevanja u braku. Venera je nositelj senzualnosti i ona će vam omogućiti romantično raspoloženje i pridonijeti će stvaranju neke povoljne ljubavne okolnosti. Merkur će također imati općenito pozitivnu i povoljnu ulogu a posebno će stimulirati komunikaciju. Prvi dio srpnja će tako postati izvrsan da provedete vrijeme s partnerom ili da upoznate nekog s kim bi mogli podijeliti svoj život. Drugi dio srpnja bit će mirniji, diskretniji, više analitički. Na kraju dobra vijest: 16. srpnja Jupiter, vladar Strijelca, ući će u strastveni znak Lava na jednu godinu!

Karijera & novac

Prve dvije dekade srpnja izgledaju obećavajuće iz perspektive ugovora i partnerstva. Mogla bi vam biti predložena suradnja, primjetit ćete napredak u sadašnjim suradnjama i potpisivati povoljne ugovore. Odnosi s javnošću i klijentima će biti dobri i profitabilni. Bilo bi dobro da povećate broj vaših poznanika, jer bi se oni mogli pokazati korisni u budućnosti. Srpanj će imati jake financijske konotacije za Strijelce. Vrtjeti će se oko novca koji će stizati od drugih (vaš životni partner, suradnici, roditelji itd..), oko povoljnih ulaganja i oko posebnih odnosa s financijskim institucijama i poslovnim okruženjima. Posljednja dekada srpnja će biti posebno sretna i donijeti darove ili okolnosti koje će vam pomoći da se oporavite.

Zdravlje & moral

Neko pogoršanje forme  može se osjetiti u prvom dijelu srpnja. Srećom, to neće predugo trajati i postepeno ćete se vratiti u bolju formu. 16. srpnja Jupiter, vladar Strijelca, ući će u Lava, znak pun snage i dinamike, a ta pozicija će vas potaknuti i fizički i psihički narednih godinu dana.

Savjet

Ne izlažite se financijski prije pažljive procjene situacije!

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

Veze će biti zajednička točka na kojoj će se svi putevi za Jarce spajati kroz srpanj. Sunce će ostati u Jarčevoj kući parova u prve dvije dekade srpnja tako da će ljubav, brak ili stalni odnosi biti u prvom planu. Osoba pored vas postat će vaš fokus u ovom periodu, a ako nemate nikog pored sebe ovo će biti problem broj jedan koji treba riješiti. U Jarčevu kuću parova vratit će se i Merkur 13. srpnja da završi ciklus koji je počeo prošlog mjeseca a tiče se komunikacije među partnerima, dodjele zadataka ili načina na koji se isprepliću poslovni i privatni život. Do 18. srpnja Venerin tranzit kroz Blizance omogućit će nekim Jarcima da pronađu ljubav preko posla,  teretane ili čekaonice kod doktora. 18. srpnja Venera će ući u Jarčevu kuću parova obećavajući dobro razumijevanje, prilike i sreću u emocionalnom životu.

Karijera & novac

Veze će imati značajan utjecaj na profesionalni život Jarca. Srpanj 2014. će biti važan za ugovore, suradnju i timski rad. Bez obzira koliko usamljen je Jarac neće biti drugog načina nego povezati se s drugima, integrirati se. Sada bi čak Jarci mogli postati pomoćnici velike grupe ljudi što će im donijeti zadovoljstvo jer svi planeti koji prolaze Jarčevom kućom partnerstva (Sunce, Merkur, Jupiter) će tvoriti prosperitetne i skladne trigone sa Saturnom, vladarom Jarca, koji se nalazi u vašoj kući zajednice. Srpanj 2014. dolazi sa dvije velike vijesti: 16. srpnja Jupiter ulazi u jednu Jarčevih financijskih kuća, to je znak da do ljeta 2015. možete očekivati dodatne količine novca i druge materijalne koristi, zatim 28. srpnja ratnik Mars napušta Jarčevu kuću karijere te ju oslobađa stresa i napetosti.

Zdravlje & moral

1. srpnja Merkur će nastaviti svoj direktan hod kroz Jarčevu kuću zdravlja. Možemo zaključiti da će zdravstveno stanje dobiti jedan pozitivan zaokret ili da ćete naći rješenje za nedavne preokupacije koje se tiču higijene, oblika, prehrane i sličnog. Prve dvije dekade srpnja će biti povoljne za kozmetičke usluge i imat će sposobnost donijeti vam jedan svježiji stil oblačenja.

Savjet

Budite kreativni u svom poslu i učvrstite odnose s kolegama!

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Do 18. srpnja ćete imati koristi od Venerine "čudotvorne" prisutnosti u Vodenjakovoj kući ljubavi. Venera će udahnuti više snage vašim emocijama, zasut će vas senzualnošću, povećat će vašu sposobnost privlačenja i otvoriti vrata mogućim novim emocionalnim radostima. Iako je zrak prošaran slatkim mirisom romantičnosti impuls tijela će prevladatii vaše tijelo će biti osjetljivije, mnogo više senzibilno stimulaciji. Ovo je idealno razdoblje za istraživanje svog erotskog potencijala i poboljšanje svog privatnog života. Posljednja dekada srpnja donosi preokret u Vodenjakovoj kući parova koja će biti središte pozornosti, ovog puta zbog tranzita Sunca koje ističe potrebu da se ogledate u drugima, da dijelite i budete na istoj valnoj duljini. Partnerski život će formirati os oko koje će vaši ciljevi i svemir gravitirati.

Karijera & novac

Odličan mjesec za promoviranje Vodenjakove slike i talenata! Venera će vas reflektirati u najboljem svijetlu i stvoriti povoljne okolnosti. Ljudi će vas voljeti, cijeniti vaš veseo i prijateljski stil i bit će spremni aplaudirati vašoj izvedbi. Prve dvije dekade srpnja posebno će pogodovati umjetničku izražajnost i kreativnost, ali i administraciju, organizaciju i organizacijske sposobnosti. Sa Suncem u Vodenjakovoj kući posla imat ćete mnogo autonomije i možete igrati ulogu vođe ili zasjati u jednom trenutku zbog posebne izvedbe. Merkur će također biti u Vodenjakovoj kući posla u drugom dijelu srpnja, poziciji specifičnoj za intelektualne preokupacije, govorničke aktivnosti, proračune, transakcije i kratke izlete. Srećom, sredina srpnja će se ogledati u skladu s tim i na bankovnom računu.

Zdravlje & moral

Područje koje predstavlja higijenu i medicinu za Vodenjake će biti veoma aktivno u srpnju 2014. Bit će aktivno u prilično korisnom smislu kako se čini. Dobri aspekti i tranziti (prvo Sunce, zatim Merkur i Venera) označit će ovo područje u vidu rješenja i odluka. Srpanj će biti prikladan za liječničke preglede, tretmane i terapije.

Savjet

Radite koliko teško želite ali velikodušno odvojite vremena i za zabavu!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

Romantičan mjesec je pred vama! Ribama će biti živahno u kući ljubavi i erotike. Jupiter će provesti svoje zadnje dane ovdje prije nego ju napusti 16. srpnja. Zadnje ali kako se čini najučinkovitije dane jer će imati Sunce uz sebe i taj udruženi efekt će imati potrebnu snagu da dovede do značajnih emocionalnih događaja za Ribe. Kombinacija Jupiter- Sunce u vašoj kući ljubavi i erotike donijet će vam entuzijazam, veselje, strast, žeđ za avanturom i dobru sreću. Sunce će biti ovdje negdje do 23. srpnja. 13. srpnja u istu će kuću doći i radosni Merkur željan novosti i ludih stvari. Nakon Jupiterova odlaska, ne više od dva dana kasnije Venera, planet ljubavi, stići će u tu istu kuću zemaljskih užitaka, šireći valove senzualnosti. Za Ribe srpanj 2014. bit će mjesec uživanja, gozba za dušu i tijelo!

Karijera & novac

S takvim prikazom snaga u Ribinoj kući užitaka srpanj će biti prikladniji za odmor i zabavu nego za rad. Međutim, ako morate raditi morat ćete povećati svoju učinkovitost kako bi imali više vremena za neprofesionalne aktivnosti ili kombinirati ugodno s korisnim. To neće biti teško jer vas planeti vole i promoviraju vas bez previše truda s vaše strane. Oni će se pobrinuti da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu tako da iskoristite ove posebne i očito povoljne okolnosti.Uspjeh će povrh svega biti u kreativno-umjetničkim aktivnostima, (re)prezentacijskim akcijama i pedagoškom radu.16. srpnja donijet će značajan događaj: Jupiter će ući u Ribinu kuću posla i tako će početi godina profesionalnog entuzijazma, prilika i zadovoljstva, uključujući i financijsku razinu.

Zdravlje & moral

Bit ćete u odličnoj formi pogotovo u prve dvije dekade srpnja. Imat ćete puno fizičke energije, a moral će biti u svom najboljem izdanju. Izvrsno za ples, sport, seks, i bilo koje druge fizičke aktivnosti. Posljednja dekada srpnja dočekat će Jupiter i Sunce skupa u Ribinoj kući medicinskih preokupacija. To je znak prilike vezane za zdravlje i tjelesnu dobrobit pod jednim uvjetom: da izbjegnete ekscese.

Savjet

Zabavite se koliko god možete! Ovo je odličan period za to!

 


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesecni horoskop - 2014.horoskop mjesečniASTRO PREGLED

Srpanj 2014. će biti mjesec oslobođenja. 

16. srpnja Jupiter će napustiti Raka i kročiti u Lava, a 28. srpnja Mars će završiti svoj neobično dug boravak u Vagi i prijeći u Škorpiona. Ta dva premještanja koja će Jupiter i Mars učiniti dovest će do raspada Kardinalnog križa koji je mnoge testirao od prosinca pa nadalje. Napetost će se raspršiti tek krajem srpnja 2014. Prve dvije dekade će i dalje biti prilično napete posebice za kardinalne znakove: Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Počevši od 16.srpnja 2014. Jupiter će biti u Lavu godinu dana ( do 11. kolovoza 2015.) Što možemo očekivati? U svom pozitivnom izrazu Jupiter u Lavu hrani uzvišene i zdrave ambicije, entuzijazam, vitalnost, strast, hrabrost, velikodušnost, plemenite osobe, odanost, velike projekte i akcije.  U svom negativnom izrazu, Jupiter u Lavu omogućuje taštinu, dominantne tendencije, ponos, hvalisanje i otpadanje dolaska u prvi plan. Jupiter u Lavu očito obećava favoriziranje Lavova prije svega u sljedećih 12 mjeseci. Međutim, to može donijeti neke prednosti i Ovnovima i Strijelcima također, pa čak Vagama i Blizanacima.

ovan(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

Mars provodi svoje zadnje dane u Ovnovoj kući odnosa. Napustit će ovu kuću 28. srpnja nakon gotovo osam mjeseci, a njegov odlazak će donijeti malo olakšanja u kontaktu s drugima, bez obzira radi li se o ljubavi, braku ili poslu. Međutim do 28. srpnja Ovnove veze bit će vrlo žustre. Partnerstva imaju tendenciju biti meta nekih važnih odluka ali i nekih sukoba ili rivalstva. Izbjegavajte nametanje svog stajališta u previše izravnom ili  čvrstom tonu! Dinamika koju donosi Mars također se može iskoristiti konstruktivno, u zajedničkim akcijama ili onima koje za cilj imaju opće dobro. Združeni i dobronamjerni stav će biti dobrodošao. I u srpnju će Venera, vladar Ovnove kuće parova, podržavati komunikaciju i razmjenu osjećaja i imati sposobnost da vam omogući važan spoj ili putovanje emocionalne naravi.

Karijera & novac

U prvom dijelu srpnja Merkur, vladar Ovnove kuće rada, bit će u vašoj trećoj kući, kući punoj inicijative i pokreta. Zajedno s Merkurom bit će Venera što će donijeti olakšanje i prilike. Imate dakle isplativo razdoblje pred sobom. Izvrsno za intelektualni rad, ali i za sastanke, razgovore i pregovore. Sve vrste ideja prolazit će vam umom i naučiti ćete razne stvari, bit će vam lako kalkulirati, držati govore ili se izraziti u pisanom obliku. Započet ćete nove stvari, uključiti se u razne postupke  i biti vrlo marljivi. Ovnova četvrta kuća bit će zauzeta Suncem u prve dvije dekade srpnja, zatim Merkurom i Venerom u drugom dijelu mjeseca, naglašavajući interes za smještaj, prostor ili nekretnine, te kako se čini sticanje ili investiciju u tom smjeru. Financijski, bit će razloga za optimizam.

Zdravlje & moral

Teoretski, u srpnju Ovnovi neće imati razloga za brigu. Ovnova kuća bolesti bit će oslobođena negativnih utjecaja. Naprotiv, srpanj će biti period koji može donijeti poboljšanje zdravlja ili medicinska rješenja u slučaju da ih trebate. Možete iskoristiti srpanj kako bi dostigli bolju fizičku kondiciju ili preuzeli inicijativu vezano za zdravlje ili ljepotu.

Savjet

Organizirajte obiteljsko okupljanje ili kupite nešto novo za dom!

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Astrološka kretanja u srpnju biti će više realna nego romantična za Bikove. Bikova ljubav će sada trebati sigurnost i opipljiva sredstva za uvjeravanja, jer imat ćete više sluha za pun novčanik nego šetnje pod mjesečinom i biti emotivniji u pogledu lijepe sadašnjosti od ljubavne pjesme. Tek zadnjom dekadom srpnja vaša osjećajnost za ljubavna šaputanja i dopisivanja ( uključujući i ona elektronička dakako ) će rasti. Tada će biti vrijeme za zajedničke šetnje i dijeljenje osjećaja za vrijeme dugih privatnih razgovora. Također u toj zadnjoj dekadi srpnja biste mogli otići na put emocionalnih konotacija ili upoznati osobu koja bi vam mogla značiti nešto posebno. Na kraju mjeseca Saturnu će se pridružiti Mars u Bikovoj kući parova. Bit će to početak perioda koji će dati energiju parovima ali mogao bi također kumovati konfliktima.

Karijera & novac

Srpanj 2014. će biti veseo i živahan mjesec koji će vas držati zaposlenim gotovo cijelo vrijeme. Bit ćete u pokretu, upoznati mnogo novih ljudi, razgovarati, pregovarati, kalkulirati, postaviti stvari. Upoznat ćete nove ljude koji mogu postati vaši suradnici. S Venerom i Merkurom u Bikovoj kući novca, prvi dio srpnja obećava da će biti velikodušan: bit će poklona za vas i drugih materijalnih prednosti, nabavke u području lijepih ili luksuznih predmeta, ali i svote novca koja će doći iz suradnje, umjetničkih ili intelektualnih aktivnosti, komunikacije i putovanja. U zadnjoj dekadi srpnja Sunce će biti u Bikovoj četvrtoj kući koja se tiče nekretnina, prostora, zgrada i zemljišta, ali i poljoprivredei podzemnih izvora. Aktivnosti u ovim područjima mogu vam donijeti zadovoljstvo, pogotovo jer će i Jupiter biti ovdje počevši od 16. srpnja.

Zdravlje & moral

Kraj srpnja donijet će vam veliko olakšanje: Mars će napustiti Bikovu kuću bolesti pa ako ste imali problema u posljednjih osam mjeseci sada možete očekivati značajno smanjenje problema. No do kraja mjeseca treba biti oprezan i posebno se kloniti infekcija, upala i nesreća.

Savjet

Nemojte trošiti novac na stvari koje vam donose ugodu ali su skupe i beskorisne.

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Uz Veneru, planetu ljubavi, koja se nalazi u Blizancima, prve dvije dekade srpnja biti će užitak: ljubav će lako naći način da dođe do vas i svemir će se urotiti da ispuni vaše srce radošću. Venera će donijeti optimizam i slatkoću, podariti vam šarm i eleganciju, okružiti vaše geste i tijelo svilenkastim velom senzualnosti, moći ćete steći popularnost i ispuniti želje. Ako želite biti sretni samo trebate slušati Veneru, njene savjete, i otvoriti svoje srce. Još jedna dobra vijest je da Jupiter, vladar kuće parova kod Blizanaca, ulazi u Lava - tj. u Blizančevu treću kuću - 16. srpnja 2014, gdje će ostati godinu dana. S Jupiterom u vašoj kući komunikacije i misli, ljubavni život parova kod Blizanaca će imati veliku vjerojatnost da padne pod znak strasti pa se nadalje njegovati komunikacijom i mentalno-duhovnim skladom.

Karijera & novac

Ovo će biti razdoblje s važnim financijskim konotacijama za vas. U srpnju Blizančeva kuća novca bit će prošarana od strane Sunca, Merkura (vladara Blizanaca) i Venere. Tranziti Sunca i Merkura će istaknuti važnost materijalne sfere koja će zauzeti vaš interes i gdje će vaša energija ići, dok će Venera donijeti notu dobronamjernosti i sreću koju ćete osjećati posebice u posljednjoj dekadi srpnja 2014. Biti ćete raspoloženi za veće prihode nego inače, za financijske odluke i akcije, ali pojaviti će se i rizici od većih troškova od onih običnih. Na profesionalnoj razini, nova era počinje: Jupiter, vladar kuće karijere kod Blizanaca, ući će U lava 16. srpnja što nagovješta godinu napretka i zadovoljstva. Ambicije će rasti, projekti postati hrabriji, postignuća veća, prestiž će pojačati i / ili će se učvrstiti.

Zdravlje & moral

Biti ćete u dobroj formi opet. 1. srpnja Merkur, vladar Blizanaca, završit će svoj ??retrogradni hod i nastaviti svoje noramno kretanje. Psihološki, vi ćete biti jako dobro: Venera će se pobrinuti da ste u veselom i optimističnom raspoloženju i da gledate svijetlu stranu stvari. Optimizam će vjerojatno prevladavati idućih godinu dana jer će Jupiter ući u Blizančevu kuću uma gdje će ostati do kolovoza 2015.

Savjet

Uživajte u svim zadovoljstvima koje će vam srpanj ponuditi ali nemojte trošiti previše!

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

U srpnju 2014. stvari će se promijeniti. Nakon što je bio uz vas jednu godinu, Jupiter će napustiti znak Raka, a strast i požuda za avanturom će se ohladiti malo. Mars, vladar Rakove kuće ljubavi i erotike, također će napustiti Vagu, poziciju koji je vjerojatno poremetila vaš erotski život malo u posljednjih osam mjeseci. Generalno gledajući, pritisak će popustiti, a proces će se odvijati postupno i privesti kraju prema posljednjim danima u mjesecu. Srpanj će vam ipak donijeti i emocionalna dostignuća: u prvoj dekadi, kroz trigon koji će Sunce formirati sa Saturnom (vladarom Rakove kuće odnosa), i u posljednjoj dekadi, zbog Venere. Zavodljiva i senzualna Venera će biti u Raku počevši od 18. srpnja 2014. Ovaj položaj Venere će biti posebno povoljan za ljubav, sklad i suradnju, izglađivanje puta do novih emocionalnih odnosa,  vraćanje iskre u sadašnji ili obnavljanje starog odnosa.

Karijera & novac

Sunce će prijeći u znak Raka, što znači da ćete se istaknuti, naglasit će vaše vještine i imidž. To će vam pružiti puno ambicija i energije što je upravo ono što vam je potrebno da potaknete aktivnosti koje vode do uspjeha. Merkur će također ući u Raka 13. srpnja. Dakle, vaš um će biti više na oprezu, ideje će dolaziti lako, riječi bti izgovorene bez poteškoća (u govoru ili pisanju), vještina će se unaprijediti. Zatim, Venera će ući u Raka 18. srpnja, podržavajući odnose suradnje, ali i socijalne kontakte koje mogu postati korisni za profesionalni razvoj. I na kraju, 28. srpnja, Mars, vladar Rakove kuće karijere, završit će svoj neugodan i neuobičajeno dug boravak u Vagi (gotovo osam mjeseci!). Nešto će se otključati, pokrenuti, doći u normalu. Što se tiče novca, dugo sretno razdoblje će početi: Jupiter, Veliki Dobrotvor, ući će u Rakovu kuću novca 16. srpnja 2014.

Zdravlje i moral

Bit ćete u odličnoj formi. Osjećati ćete kako se stres smanjuje, vi se opuštate i vraćate u ravnotežu. Nema razloga da se brinete za zdravlje. Jedino bi vas Pun Mjesec mogao uznemiriti oko 11. - 12. srpnja. Psihički ćete biti u zavidnoj poziciji: vjerovat ćete sebi, biti samouvjereni, optimistični i dobrog raspoloženja.

Savjet

Pozdravite novosti i promjene! 

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Vladar Lavove kuće parova bit će dobro aspektiran u srpnju tako da ćete imati sve povoljne okolnosti. Podrška će doći sa manje vidljivog mjesta doduše što potiče diskretan romantizam više od vidljivih entuzijastičnih manifestacija. U prvom dijelu srpnja Venera će biti u području povoljnom za veze bazirane na prijateljstvu i zavjerama. To obećava mnogo zabave i donosi emocionalne mogućnosti među prijateljima, kroz socijalizaciju  ili sudjelovanje u grupnim aktivnostima (emisije, kongresi, grupni projekti i sl.). 16. srpnja vrlo značajan događaj će se odviti: Jupiter, veliki dobrotvor, ući će u Lava. Tako će započeti godina postignuća i zadovoljstva na nekoliko razina, među kojima je i ona emocionalna jer Jupiter je vladar Lavove kuće ljubavi i seksualnosti.

Karijera & novac

U prvom dijelu srpnja možete računati na vrlo dobru popularnost, na podršku prijatelja, zaštitnika ili fanova. Vi ćete skladno i profitabilno razviti projekte koji će okupiti nekoliko ljudi koji dijele isti cilj. Međutim, čini se da vam nedostaje entuzijazma. Međutim, to će se popraviti u drugom dijelu mjeseca. 16. srpnja  veliki Jupiter će ući u Lava, narednu godinu ćete živjeti u ozračju širenja i optimizma, život će biti uzbudljiv, stvari će se odvijati u vašu korist, tu će biti i razne mogućnosti za poboljšanje materijalnog , profesionalnog i društvenog statusa. Sve će biti vrlo dobro, pod jednim uvjetom: da budete umjereni! Sa Suncem u Lavu, uz Jupiter, posljednja dekada srpnja nagovješćuje da će biti sretna, velikodušna, možda čak i spektakularna.

Zdravlje & moral

Prvi dio srpnja mogao bi biti obilježen nekako naprednim stanjem umora i većom osjetljivošću na bolesti. I živčani sustav može biti prilično slab. Najbolje bi bilo da izbjegnete velike zahtjeve, odmorite se i pokušajte se opustiti. Drugi dio srpnja će vam donijeti zavidnu formu, puno fizičke energije, entuzijazam i veliki optimizam.

Savjet

Budite spremni za velike inicijative ali važite svoje šanse pažljivo!

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Merkur, vladar Djevice, će biti uz Veneru gotovo tijekom cijelog srpnja, prvo u Blizancima, a zatim u Raku. Ova neposredna blizina će generirati romantično raspoloženje, višu potrebu za ljubavlju, za bliskošću, za zajedništvom. Odnosi djevice imaju tendenciju da budu nježni, dobronamjerni, skladni. Ako ne postoji odnos jedan bi mogao započeti upravo sada. Nova veza je moguća pogotovo ako uzmemo u obzir da Merkur i Venera prolaze najvišim dijelom horoskopa Djevice što pogoduje izlascima, druženju i indirektnoj mogućnosti za upoznavanje novih ljudi. Druga polovica srpnja izgled da obećava više s ove točke gledišta, s obzirom na trigone koje će Merkur i Venera naizmjence formirati s Neptunom, a koji se nalaze u kući parova kod Djevice. Morat ćete zadržati svoje misli za sebe ipak. Ponekad Neptun može roditi nade koje nisu baš realne.

Karijera & novac

U prve dvije dekade srpnja Sunce će biti u kući popularnosti i pobornika Djevice i bit će tamo kada Merkur ( vladar Djevice) i Venera (nositelj sreće i radosti) stignu u drugom dijelu mjeseca. Prije toga, u prvom dijelu mjeseca, Merkur i Venera će biti u Djevičinoj kući karijere. Sve u svemu, srpanj će biti idealan za promicanje svoje slike, odnose s šefovima i / ili vlastima, uspjeh i priznanja. To će biti neka vrsta razdoblja u kojem će se stvari rješavati same od sebe i postignuća će doći bez većih napora ili barem uz napor u kojem ćete uživati i koji će vam donijeti zadovoljstvo. Interakcija s drugima, komunikacija i suradnja će biti vrlo bitne Djevicama u srpnju, a veze će vam uvelike pomoći da napredujete. Izgleda da će i na financijskom planu stvari ići vrlo dobro.

Zdravlje & moral

Bit ćete dobro, pogotovo u prve dvije dekade srpnja. Imat ćete energije i vaš moral će biti visok. Posljednja dekada mogla bi biti osjetljivija pa se pokušajte poštediti i izbjegavati prevelike napore, ekscese i izloženost uvjetima koji bi vam mogli naškoditi. Cijeli srpanj bit će dobar za poboljšanje vašeg izgleda.

Savjet

Izlazite što je češće moguće i steknite nove prijatelje!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

Prve dvije dekade srpnja bit će vrlo razigrane i mogle bi vam podariti lijepe trenutke ali i trenutke koji bi vam mogli dignuti živce. To je zbog toga što će Mars, vladar Vagine kuće parova, formirati trigon sa Venerom, planetom ljubavi i harmonije, ali i eksplozivni kvadrat sa Suncem. Srpanj 2014. će biti biti iznimno važan za vaš ljubavni život ionako. Prvo zato što će Venera prolaziti najvišim područjem vašeg horoskopa slaveći ljubav. Drugo, zbog Marsa koji će biti točno u Vagi stavljajući odnose u prvi plan. Ovo nije nešto novo, događa se od prosinca ali iako Mars u Vagi naglašava partnersku sferu ne čini to uvijek na ugodan način. Dobra je vijest što će Mars konačno napustiti Vagu 28. srpnja. Dakle, pritisak će se smanjiti, neki sporovi će se riješiti a odnosi će postati skladniji.

Karijera & novac

Period pun postignuća! Sunce će biti u Vaginoj kući karijere do 23. srpnja, dok će Merkur i Venera prolazi kroz tu kuću također u drugom dijelu mjeseca. Između 19. srpnja i 22. srpnja sva tri će biti u ovom području uspjeha. Srpanj će vas istaknuti odlično,  a uspjesi će doći pogotovo iz kulturno-intelektualnih aktivnosti, bit će povezani s putovanjima ili udaljenosti i bit će u znaku odnosa. Vagine inicijative ili odluke bit će pod utjecajem partnera, od strane suradnika ili će biti promovirani putem društvenih odnosa. 16. srpnja Jupiter će ući u Vaginu kuću zaštite i podržavatelja gdje će boraviti tijekom jedne godine donoseći vam popularnost, podršku i priliku, pogotovo u grupnim akcijama ili akcijama koje imaju veze s javnošću, publikom. Drugi dio srpnja će biti profitabilniji od prvog dijela što se financija tiče.

Zdravlje & moral

Bit ćete u dobroj formi a ići će i na bolje. Kardinalni križ koji vam je donio mnogo stresa postupno će se raspasti. 16. srpnja Jupiter će ući u Lava i postati saveznik Vagama uključujući i fizičku razinu. Štoviše, na sreću 28. srpnja Mars će napustiti Vagu koja će tada vratiti harmoniju, mir i ravnotežu.

Savjet

Govorite u javnosti, predstavite svoje projekte, tražite pristalice!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi i vladar Škorpionove kuće parova bit će u tajanstvenom području vaše osme kuće u prve dvije dekade srpnja. Osma kuća ne ohrabruje inicijative i akcije, ali ide u dubinu pokušavajući izvući suptilna značenja, analizirati nijanse, suočiti se sa strahovima i frustracijama ili prkositi tabuima. Drugim riječima, osma kuća će vas potaknuti da vježbate svoje psihološke i istražiteljske sposobnosti kako bi razumijeli skrivena značenja odnosa i tajna načela na kojima se temelje postupci partnera. 19. srpnja Venera će ući u Škorpionovu devetu kuću koja je naklonjena emocionalnim izletima i ljubavima na daljinu i njeguje intelektualno i duhovno zajedništvo.

Karijera & novac

Škorpionova karijera će krenuti uzlaznim putem. Srpanj će biti mjesec uspjeha sa studijama, istraživanjima i brojnim drugim intelektualnim preokupacijama, kao i aktivnostima vezanim za visoko obrazovanje, kulturna ili izdavačka okruženja. Također se može pokazati kao povoljan za suradnju koja se odnosi na udaljenost, putovanja, turizam i uvoz-izvoz. Jupiter, Veliki Dobrotvor, ući će u Škorpionovu kuću karijere 16. srpnja što će olakšati napredak i privući zahvalnost, čast i uspjeh. 23. srpnja Jupiteru će se pridružiti i Sunce puno glamura u kući karijere. Prvi dio srpnja obećava donijeti neke financijske satisfakcije. Merkur i Venera govore o  pogodnostima koje će doći kroz partnera ili suradnika, o zaradi od dodatnih suradnji, darovima, oporavku ili rješenju u vezi s bankama i drugim financijskim institucijama.

Zdravlje & moral

Srpanj dolazi s dobrim vijestima: kardinalni križ koji je pritiskao Škorpionovu kuću zdravlja krenut će se raspadati oko sredine mjeseca. Prema kraju mjeseca Mars, koji je upravo vladar Škorpiona, će izići iz vaše dvanaeste kuće, kuće nepovoljne za zdravlje. Bit ćete mnogo bolje, ali ipak ćete morati voditi brigu o sebi jer vaše tijelo još neće biti u najboljoj formi.

Savjet

Možete početi raditi velike, ambiciozne projekte.

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Prvi dio srpnja nagovješćuje da će biti poseban. Venera, planet ljubavi, proći će Strijelčevom kućom odnosa gdje je i Merkur  koji je zapravo vladar kuće odnosa. Ovo je znak prilike u ljubavi, nježnosti, sklada i razumijevanja u braku. Venera je nositelj senzualnosti i ona će vam omogućiti romantično raspoloženje i pridonijeti će stvaranju neke povoljne ljubavne okolnosti. Merkur će također imati općenito pozitivnu i povoljnu ulogu a posebno će stimulirati komunikaciju. Prvi dio srpnja će tako postati izvrsan da provedete vrijeme s partnerom ili da upoznate nekog s kim bi mogli podijeliti svoj život. Drugi dio srpnja bit će mirniji, diskretniji, više analitički. Na kraju dobra vijest: 16. srpnja Jupiter, vladar Strijelca, ući će u strastveni znak Lava na jednu godinu!

Karijera & novac

Prve dvije dekade srpnja izgledaju obećavajuće iz perspektive ugovora i partnerstva. Mogla bi vam biti predložena suradnja, primjetit ćete napredak u sadašnjim suradnjama i potpisivati povoljne ugovore. Odnosi s javnošću i klijentima će biti dobri i profitabilni. Bilo bi dobro da povećate broj vaših poznanika, jer bi se oni mogli pokazati korisni u budućnosti. Srpanj će imati jake financijske konotacije za Strijelce. Vrtjeti će se oko novca koji će stizati od drugih (vaš životni partner, suradnici, roditelji itd..), oko povoljnih ulaganja i oko posebnih odnosa s financijskim institucijama i poslovnim okruženjima. Posljednja dekada srpnja će biti posebno sretna i donijeti darove ili okolnosti koje će vam pomoći da se oporavite.

Zdravlje & moral

Neko pogoršanje forme  može se osjetiti u prvom dijelu srpnja. Srećom, to neće predugo trajati i postepeno ćete se vratiti u bolju formu. 16. srpnja Jupiter, vladar Strijelca, ući će u Lava, znak pun snage i dinamike, a ta pozicija će vas potaknuti i fizički i psihički narednih godinu dana.

Savjet

Ne izlažite se financijski prije pažljive procjene situacije!

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

Veze će biti zajednička točka na kojoj će se svi putevi za Jarce spajati kroz srpanj. Sunce će ostati u Jarčevoj kući parova u prve dvije dekade srpnja tako da će ljubav, brak ili stalni odnosi biti u prvom planu. Osoba pored vas postat će vaš fokus u ovom periodu, a ako nemate nikog pored sebe ovo će biti problem broj jedan koji treba riješiti. U Jarčevu kuću parova vratit će se i Merkur 13. srpnja da završi ciklus koji je počeo prošlog mjeseca a tiče se komunikacije među partnerima, dodjele zadataka ili načina na koji se isprepliću poslovni i privatni život. Do 18. srpnja Venerin tranzit kroz Blizance omogućit će nekim Jarcima da pronađu ljubav preko posla,  teretane ili čekaonice kod doktora. 18. srpnja Venera će ući u Jarčevu kuću parova obećavajući dobro razumijevanje, prilike i sreću u emocionalnom životu.

Karijera & novac

Veze će imati značajan utjecaj na profesionalni život Jarca. Srpanj 2014. će biti važan za ugovore, suradnju i timski rad. Bez obzira koliko usamljen je Jarac neće biti drugog načina nego povezati se s drugima, integrirati se. Sada bi čak Jarci mogli postati pomoćnici velike grupe ljudi što će im donijeti zadovoljstvo jer svi planeti koji prolaze Jarčevom kućom partnerstva (Sunce, Merkur, Jupiter) će tvoriti prosperitetne i skladne trigone sa Saturnom, vladarom Jarca, koji se nalazi u vašoj kući zajednice. Srpanj 2014. dolazi sa dvije velike vijesti: 16. srpnja Jupiter ulazi u jednu Jarčevih financijskih kuća, to je znak da do ljeta 2015. možete očekivati dodatne količine novca i druge materijalne koristi, zatim 28. srpnja ratnik Mars napušta Jarčevu kuću karijere te ju oslobađa stresa i napetosti.

Zdravlje & moral

1. srpnja Merkur će nastaviti svoj direktan hod kroz Jarčevu kuću zdravlja. Možemo zaključiti da će zdravstveno stanje dobiti jedan pozitivan zaokret ili da ćete naći rješenje za nedavne preokupacije koje se tiču higijene, oblika, prehrane i sličnog. Prve dvije dekade srpnja će biti povoljne za kozmetičke usluge i imat će sposobnost donijeti vam jedan svježiji stil oblačenja.

Savjet

Budite kreativni u svom poslu i učvrstite odnose s kolegama!

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Do 18. srpnja ćete imati koristi od Venerine "čudotvorne" prisutnosti u Vodenjakovoj kući ljubavi. Venera će udahnuti više snage vašim emocijama, zasut će vas senzualnošću, povećat će vašu sposobnost privlačenja i otvoriti vrata mogućim novim emocionalnim radostima. Iako je zrak prošaran slatkim mirisom romantičnosti impuls tijela će prevladatii vaše tijelo će biti osjetljivije, mnogo više senzibilno stimulaciji. Ovo je idealno razdoblje za istraživanje svog erotskog potencijala i poboljšanje svog privatnog života. Posljednja dekada srpnja donosi preokret u Vodenjakovoj kući parova koja će biti središte pozornosti, ovog puta zbog tranzita Sunca koje ističe potrebu da se ogledate u drugima, da dijelite i budete na istoj valnoj duljini. Partnerski život će formirati os oko koje će vaši ciljevi i svemir gravitirati.

Karijera & novac

Odličan mjesec za promoviranje Vodenjakove slike i talenata! Venera će vas reflektirati u najboljem svijetlu i stvoriti povoljne okolnosti. Ljudi će vas voljeti, cijeniti vaš veseo i prijateljski stil i bit će spremni aplaudirati vašoj izvedbi. Prve dvije dekade srpnja posebno će pogodovati umjetničku izražajnost i kreativnost, ali i administraciju, organizaciju i organizacijske sposobnosti. Sa Suncem u Vodenjakovoj kući posla imat ćete mnogo autonomije i možete igrati ulogu vođe ili zasjati u jednom trenutku zbog posebne izvedbe. Merkur će također biti u Vodenjakovoj kući posla u drugom dijelu srpnja, poziciji specifičnoj za intelektualne preokupacije, govorničke aktivnosti, proračune, transakcije i kratke izlete. Srećom, sredina srpnja će se ogledati u skladu s tim i na bankovnom računu.

Zdravlje & moral

Područje koje predstavlja higijenu i medicinu za Vodenjake će biti veoma aktivno u srpnju 2014. Bit će aktivno u prilično korisnom smislu kako se čini. Dobri aspekti i tranziti (prvo Sunce, zatim Merkur i Venera) označit će ovo područje u vidu rješenja i odluka. Srpanj će biti prikladan za liječničke preglede, tretmane i terapije.

Savjet

Radite koliko teško želite ali velikodušno odvojite vremena i za zabavu!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

Romantičan mjesec je pred vama! Ribama će biti živahno u kući ljubavi i erotike. Jupiter će provesti svoje zadnje dane ovdje prije nego ju napusti 16. srpnja. Zadnje ali kako se čini najučinkovitije dane jer će imati Sunce uz sebe i taj udruženi efekt će imati potrebnu snagu da dovede do značajnih emocionalnih događaja za Ribe. Kombinacija Jupiter- Sunce u vašoj kući ljubavi i erotike donijet će vam entuzijazam, veselje, strast, žeđ za avanturom i dobru sreću. Sunce će biti ovdje negdje do 23. srpnja. 13. srpnja u istu će kuću doći i radosni Merkur željan novosti i ludih stvari. Nakon Jupiterova odlaska, ne više od dva dana kasnije Venera, planet ljubavi, stići će u tu istu kuću zemaljskih užitaka, šireći valove senzualnosti. Za Ribe srpanj 2014. bit će mjesec uživanja, gozba za dušu i tijelo!

Karijera & novac

S takvim prikazom snaga u Ribinoj kući užitaka srpanj će biti prikladniji za odmor i zabavu nego za rad. Međutim, ako morate raditi morat ćete povećati svoju učinkovitost kako bi imali više vremena za neprofesionalne aktivnosti ili kombinirati ugodno s korisnim. To neće biti teško jer vas planeti vole i promoviraju vas bez previše truda s vaše strane. Oni će se pobrinuti da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu tako da iskoristite ove posebne i očito povoljne okolnosti.Uspjeh će povrh svega biti u kreativno-umjetničkim aktivnostima, (re)prezentacijskim akcijama i pedagoškom radu.16. srpnja donijet će značajan događaj: Jupiter će ući u Ribinu kuću posla i tako će početi godina profesionalnog entuzijazma, prilika i zadovoljstva, uključujući i financijsku razinu.

Zdravlje & moral

Bit ćete u odličnoj formi pogotovo u prve dvije dekade srpnja. Imat ćete puno fizičke energije, a moral će biti u svom najboljem izdanju. Izvrsno za ples, sport, seks, i bilo koje druge fizičke aktivnosti. Posljednja dekada srpnja dočekat će Jupiter i Sunce skupa u Ribinoj kući medicinskih preokupacija. To je znak prilike vezane za zdravlje i tjelesnu dobrobit pod jednim uvjetom: da izbjegnete ekscese.

Savjet

Zabavite se koliko god možete! Ovo je odličan period za to!