Mjesečni horoskop za ožujak 2021. ❤️❤️❤️

Ožujak 2021. izgleda manje napet, opušteniji i svjetliji od dva prethodna mjeseca jer se energije koje generiraju planeti više ne sukobljavaju toliko. Tako dobivamo priliku da počnemo vraćati svoju fizičku i emocionalnu ravnotežu.


Tarot-horoskop.com ističe da su planetarni tranziti i aspekti iz Riba u ožujku 2021. povoljni za pomirenja, izjave ljubavi i ljubavne veze. Evo što se događa u Ribama ovog mjeseca: Sunce prolazi kroz Ribe do 20. ožujka; Venera prolazi Ribe do 21. ožujka; Merkur od 15. ožujka zaranja duboko u ženstvenu Vodenu energiju Riba; Neptun, koji se dugi niz godina nalazi u Ribama, susreće se sa Suncem između 10. i 12. ožujka, Venerom između 13. i 15. ožujka i Merkurom tijekom zadnja tri dana u mjesecu. Kao rezultat toga, svi možemo očekivati da ćemo više sanjariti, biti u oblaku fantazije, možda tolerantniji i spremniji opraštati. Skloni smo se s više prihvaćanja osvrtati na previranja u prva dva mjeseca u godini i intuitivno razumijemo da je sve dio šireg konteksta sa značajnim duhovnim posljedicama.

 

 


Oni koji se bave umjetničkim stvaralaštvom nadahnuće mogu pronaći s više lakoće, ali svi bi mogli osjećati osobitu sklonost prema poeziji, romansi, čitanju ili drugim duhovnim načinima koji istražuju suptilne veze između ljudi ili između nas samih i svemira.


Još jedan značajan astrološki događaj u ožujku 2021. je Mars koji se premješta iz Bika u Blizance - što pojačava Zračnu energiju ovog perioda, ako imamo na umu činjenicu da su Jupiter i Saturn u Vodenjaku, zračnom znaku. Kao rezultat toga, ideje koje su sada rođene odvažnije su nego obično, ali često se mogu pokazati težim za provođenje ili neučinkovitima. Mogla bi postojati i tendencija da se više razgovara, a manje radi, žonglira s novim, zanimljivim i genijalnim idejama, ali bez konkretnih i pragmatičnih inicijativa.

 

 


Znatiželja je pojačana astrološkim kontekstom iz ožujka 2021., ali, s druge strane, skloni smo postajati više nametljivi i možda postoji tendencija ka verbalnoj agresivnosti. Tarot-horoskop.com preporučuje da nitko od nas ne donosi odluke u trenutku; trebali bismo se kloniti mentalne i fizičke uznemirenosti i vježbati posebice nakon 21. ožujka, kada Sunce i Venera prolaze kroz Ovna.


Nakon 21. ožujka 2021., astrološki kontekst pojačava impulzivnost i tendenciju ka riziku, a 23. i 25. ožujka mogli bi biti obilježeni mentalnim rasulom, zbunjenošću i razdražljivošću. Vrijeme je da strpljivo kultiviramo svoje vještine slušanja, istraživanja i pažljivog čitanja svih informacija koje nam se nađu na putu, svih ugovora i značajnih dokumenata, a ne da brzopleto donosimo zaključke. Inače postoji rizik da zategnemo veze s onima oko nas i završimo u neprijateljskom okruženju.


S druge strane, mi smo entuzijastični, odvažni i često djetinjasto idealistični, ali to je neophodno kako bismo napredovali.
Što se tiče novca, Tarot-horoskop.com preporučuje oprez i pokazivanje suzdržanosti, jer nije sve baš divno i krasno.

 

 


Nakon 28. ožujka 2021. Sunce može u fokus staviti neke starije rane, zbog kojih se možemo braniti na prilično agresivan način. Možda postoji tendencija prema prikrivanju naše ranjivosti i slabosti pokazivanjem pretjerano hrabrog prkosnog stava. Najkonstruktivnije bi bilo polaziti od ideje da nemamo što dokazati drugima - a možda čak ni sebi. Situacije u kojima se nalazimo tijekom ovog perioda mogu nam pokazati da nas agresija usmjerena na druge na kraju najviše nas same povrijedi.


Potencijal za osvješćivanje i ozdravljenje veći je prema kraju ožujka, nakon krize ili vizije kroz koju netko uspije pogoditi u sridu.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com