Mjesečni horoskop za lipanj 2020. ❤️❤️❤️

Značajni događaji tijekom lipnja 2020. godine su pomrčina Mjeseca u Strijelcu (5. lipnja) i pomrčina Sunca u Raku (21. lipnja). Astrološki sklop zahtjeva provjeru situacije, budući da su neke stvari trebale biti riješene odavno i stvara duboku potrebu za novim počecima koji će nas povesti prema većoj stabilnosti i sigurnosti.

Mjesec pravi opoziciju sa Suncem i Venerom (koja je retrogradna u Blizancima) i pravi kvadrat s Marsom (u Ribama) 5. lipnja. To rezultira stvaranjem takozvanog "T-kvadrata" u promjenjivim znakovima, s Marsom kao glavnom planetom. Zbog ekonomske krize i krize povezane sa zdravstvenim pitanjima tražimo odgovore, tražimo istinu koja se krije iza lažnih i proturječnih informacija. Ideološki, duhovni ili znanstveni sukobi mogu postati svakodnevica. Osim Venere, koja je retrogradna do 25. lipnja, imamo još retrogradnih planeta što znači da nećemo tako brzo doći do konstruktivnih zaključaka ili olakšanja nakon spoznaje istina.

Pomrčina Mjeseca 5. lipnja 2020. godine u privatnom životu svima donosi mogućnost razotkrivanja nekih dragocjenih unutarnjih istina koje nam se nužno ne moraju svidjeti ili zbog kojih nismo ponosni, ali tek nakon toga možemo obaviti unutarnje čišćenje duše.

 

 

U danima oko pomrčina mogli bi se uznemiriti, pa se treba potruditi zadržati samokontrolu. Mogli bi imati puno sjajnih ideja i želju da se što prije realiziraju, ali stvari se polako pokreću i za sada sve ostaje na idejama. Treba izbjegavati predomišljanja i donošenje odluka u zadnjem trenutku, zatim paziti na riječi koje izgovaramo i kako se ponašamo prema drugima.

Uz ovakav položaj planeta mogu nas sustići neki prijašnji novčani problemi, pa ćemo biti prisiljeni suočiti se s tim, moramo dobro proanalizirati situaciju i propuste koje smo napravili kako bi to sada riješili.

Mars, planeta akcije, nalazi se u Ribama, u znaku u kojem se ne osjeća baš ugodno, do 28. lipnja. Imamo Mars - Neptun konjunkciju 12 - 15. lipnja koja može probuditi želju za bijegom, ali i pojačati intuiciju koja nam može poslužiti pri boljem shvaćanju onog što se događa. Mogli bi se osjećati bez energije i motivacije, ali pogledajmo malo unutar sebe. Koliko se naša duhovna uvjerenja reflektiraju kroz naše akcije?

Merkur kreće retrogradno 18. lipnja u Raku i kretat će se retrogradno do 12. srpnja 2020. godine. U "retrogradnom klubu" sada imamo Merkura, Veneru, Jupitera, Saturna, Plutona i Neptuna.

 

 

Budući da je Merkur, planeta misli i komunikacije, retrogradna u Raku, znaku obitelji i doma, može doći do problema u komunikaciji s članovima obitelji, zatim do zastoja ili odgoda, renoviranja. Nije povoljan period za prodaju ili kupnju nekretnina dok je Merkur retrogradan u Raku.

S druge strane, retrogradno kretanje planeta povoljno je za introspekciju i razgovore o raznim temama iz prošlosti. Povoljan je period za zbližavanje sa rodbinom s kojom neko vrijeme nije bilo kontakta.

Sunce prelazi u Raka isti dan kada imamo pomrčinu Sunca, 21. lipnja 2020. godine. Ova pomrčina pripada grupi pomrčina koje stvaraju blokade. Pomrčine iz ove grupe označile su vremena ograničenjima i zabranama. To zvuči poznato ako pomislimo na sve ono što se u zadnje vrijeme događalo. To može rezultirati ulaskom u novu fazu ograničenja i zabrana kako bismo i nadalje bili sigurni.

Pomrčina Sunca može donijeti i krivo tumačenje okolnosti ili vlastitih sposobnosti kada nešto treba napraviti. Zato u danima oko pomrčine nemojte donositi važne odluke ili poduzimati bilo kakve nove aktivnosti. To je povoljan period za introspekciju. S toliko retrogradnih planeta moramo više raditi na sebi i svom unutarnjem svijetu nego na vanjskim zadacima.

 

 

Vrijedi napomenuti i to da su Jupiter i Pluton retrogradni u Jarcu i da  se ponovno susreću u konjunkciji od 19. lipnja, i ostaju u konjunkciji do početka sljedećeg mjeseca. To donosi nedostatak motivacije i volje za djelovanjem. Razlog je upravo to što nam retrogradno kretanje daje priliku da razmotrimo put kojim se krećemo i  da analiziramo promjene koje smo do sada pokrenuli ili stvari koje ne prihvaćamo i promjene koje ne želimo ostvariti a potrebne su.

Retrogradno kretanje i konjunkcija Jupiter - Pluton donosi nam energiju (a možda i mudrost) koja nam je potrebna kako bi shvatili što se oko nas događa i kako to utječe na naše živote. Ovo je idealno vrijeme da analiziramo što je zaista ostvarivo, a što nije i koja su naša osobna ograničenja.

 

 

Za lipanj 2020. godine možemo reći da je značajan period za nas i za otkrivanje vlastite vrijednosti i što drugi cijene kod nas. Važna je i naša sposobnost da realno analiziramo dugoročne ciljeve.

Sada nam može postati jasnije koliko je važno ostaviti iza sebe terete prošlosti kako bi uopće mogli kročiti novim putem. Sa sobom možemo ponijeti dalje samo ono što nam je istinski važno i vrijedno.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com