Mjesečni horoskop za prosinac 2019. ❤️❤️❤️

Važan događaj tijekom prosinca 2019. godine je ulazak Jupitera u Jarca, gdje susreće Saturna i Plutona koji su tamo već neko vrijeme. Iako je Jupiter u tom znaku oslabljen, njegov dolazak malo razvedrava atmosferu. Velika Sreća (Jupiter) pomaže nam da prihvatimo stvarnost kakva jeste i istinu koju je teže prihvatiti ili se s njom suočiti. Isto se odnosi na neka ograničenja ili slabosti. One su ipak potrebne, ako ne i presudne za razvoj osobnosti i duše, za osobe koje su malo previše slobodne i previše liberalne i koje su naučile živjeti za trenutak bez da imaju jasnu strukturu življenja. Onima koji su ozbiljni, organizirani i promišljeni po prirodi ovaj astrološki utjecaj dolazi kao blagoslov. Možda je ovo pitanje pravog, istinskog talenta i pronalazak svjetlosti u životu u ovom periodu, ali ponajprije se to odnosi na one koji su zreli i spremni za ulazak u novu životnu fazu.

Između svih naših uvjerenja i mišljenja, bilo bi najbolje odabrati ona koja možemo odmah primijeniti i pretvoriti u praksu, ali tijekom ovog perioda dogodit će se neke nove spoznaje i ideje koje neće u potpunosti odgovarati našim dosadašnjim kalupima razmišljanja i stavova ili na temelju dosadašnjih uvjerenja i stavova nećemo više moći funkcionirati u našem svakodnevnom životu. Iako želja za napretkom i dalje slijedi tradicionalan put kojim smo i kročili do sada, i dalje smo u mogućnosti odabrati ono što nam služi najbolje, odnosno uzeti ono najbolje od savjeta i načina djelovanja i funkcioniranja naših predaka i napredovati od onog što je do sada utemeljeno i stvoreno.

Prije nego što djelujete, morat ćete pažljivo i detaljno razmisliti o koracima koje planirate poduzeti, jer jedino tako možete očekivati najbolje rezultate, prepreke i ne potpasti u zamku starih iskušenja i navika. U nadolazećem periodu bit će dosta frustracija, jer Jupiter voli veće zalogaje i često precjenjuje svoj utjecaj. Pod utjecajem Jarca i zbog blizine Saturna i Plutona Jupiterova energija je prizemljena i obuzdana i zato savjetujemo da poduzimate manje korake, te da stvari dovršavate u manjem obujmu koji je dobro isplaniran.

 

 

Glad za moći raste i to će se najbolje moći vidjeti na društveno - političkoj sceni i kroz službene institucije.

Kada Jupiter pređe u Jarca postat ćemo više svjesni istina koje se odnose na novčana, društvena i politička pitanja. Sva pretjerivanja koja su se dogodila kada je Jupiter boravio u Strijelcu (na primjer prevelike pozajmice ili krediti) sada će pokazati svoju ružnu stranu posljedica, pa će neki biti prisiljeni odricati se uz gorčinu. Ako ste na dobar način procijenili i isplanirali sve što ste poduzeli, tada Jupiter može donijeti pozitivne dugoročne rezultate.  Sve je to za vašu dobrobit, iako je teško spoznati od čega krenuti ili doći do pozitivnih rezultata. Unatoč svemu, taj bolji dio bit će postojan.

 

 

U periodu od 11. do 19. prosinca 2019. godine Jupiter iz Jarca i Uran iz Bika prave prekrasan trigon. Pomaže nam da se prilagodimo novoj društvenoj, materijalnoj ili profesionalnoj stvarnosti. Budući da će dva zemljana znaka biti aktivirana, a po prirodi su konzervativni i pragmatični, bit ćemo motivirani i inspirirani kada se radi o novčanim pitanjima, ali na manje riskantan način. Mnogi će naći novi način zarade, priljev novca ili nove prilike s iznenađujućih i nepredviđenih strana ili kroz polja na kojima do sada nije bilo uspjeha.

Energija i vladavina Jarca je vrlo jaka tijekom prosinca 2019. godine. Taj znak aktiviraju: Venera (do 20. prosinca), Sunce (do 21. prosinca) i Merkur (do 29. prosinca). Pomrčina Sunca događa se 26. prosinca u Jarcu. Lekcije će dodatno biti pojačane, kada se radi o obavezama, odgovornosti i odnosu prema drugima, prema službenim institucijama ili kroz sudjelovanje i djelovanje u službenim institucijama.

Želja da budemo cijenjeni i poznati sada je snažna, ali energija Jarca podsjeća nas da se trebamo odreći sebičnosti i djelovati za društvo kao cjelinu, da mislimo na veće dobro, a ne samo na sebe i svoju moć.

Pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. godine spada u grupu pomrčina koje donose nagle završetke nekih suradnji i odnosa. Na društveno - političkoj sceni to može značiti da se završava doba jednog političkog kompromisa. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je za vrijeme pomrčine Sunca Jupiter u konjunkciji sa Suncem i Mjesecom, ovi završeci moraju dugoročno biti vrlo pozitivni, jer nas tjeraju da mijenjamo dosadašnji način funkcioniranja.

 

 

Na privatnom polju tijekom prosinca 2019. godine bit ćemo romantični na pragmatičan način zato što Venera boravi u Jarcu do 20. prosinca. Većina planetarnih aspekata tijekom prosinca je harmonična, pozitivna i pomažu nam da gradimo, da planiramo i razvijemo strategije i da u novu uđemo s novim iskustvima dobivenim kroz nove događaje i pustolovine.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com