Mjesečni horoskop za rujan 2021. ❤️❤️❤️

Do 22. rujna 2021. Sunce prolazi kroz Djevicu - uredan i analitički znak - i u skladnim je vezama s Uranom (smještenim u Biku) i Plutonom (smještenim u Jarcu). Kao rezultat toga, vidimo astrološku konfiguraciju koja se naziva Veliki trigon (ili piramida), točnije, Veliki Trigon Zemljanih znakova jer se svi planeti koji su uključeni u njega nalaze u znakovima Zemlje.

Ova konfiguracija daje prednost pragmatičnim nastojanjima i akcijama usmjerenim na konkretne rezultate. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da svi uživamo u razdoblju tijekom kojeg imamo priliku povratiti ravnotežu, izgraditi i konsolidirati se. U ovim astrološkim okolnostima, promjene se događaju na uredan i proračunat način, temeljen na jasnoj analizi rizika, tako da se možemo vratiti na pravi put sa svojim materijalnim resursima.

Piramida Zemlje iz rujna 2021. mnogima od nas predviđa period ubiranja plodova napora koji smo već uložili ili pronalaženja najboljih rješenja za maksimalno iskorištavanje resursa koje imamo. Intuicija je oštra i imamo velike izglede da lakše dobijemo ono što nam je potrebno kako bismo postigli svoje ciljeve. Potreba za inovacijama i novostima popraćena je opreznim stavom koji umanjuje sve moguće rizike.

 

 

S druge strane, neki se s materijalnog stajališta osjećaju toliko ugodno da postaju lijeni i propuštaju velike prilike, postaju stagnantni ili su skloni potrošiti više od onoga što si mogu priuštiti. Neki čak čekaju da postanu veliki, a da za to ne rade upravo kada im planeti daju energiju potrebnu da promijene svoj život na bolje, istaknu se i kroz radnju dokažu koje su njihove vještine, talenti i snage.

Pod ovim utjecajima zemaljskih znakova, čak i najneuredniji od nas imaju priliku povratiti svoju sposobnost da se srede, organiziraju i postanu učinkoviti.

Zemljinu energiju ovog perioda također podržava Mars tijekom prve polovice mjeseca. Tada Mars započinje svoj tranzit kroz Vagu, znak u kojem se ne osjeća tako ugodno, gdje se nalazi i Merkur i u koji Sunce ulazi 22. rujna. Sunce također nije dobro u Vagi, ali pomaže nam bolje razumjeti stajalište drugih ljudi.

Astrološki kontekst druge polovice rujna 2021. tjera nas da tražimo ravnotežu u vezama s drugima, ne primjenjujemo previše autoriteta, ali ne dopuštamo ni drugima da gaze po nama.

 

 

Što se tiče odnosa, Tarot-horoskop.com ističe da se stvari kompliciraju od 10. rujna jer Venera - vladar Vage - prelazi u Škorpiona, gdje daje štetan učinak. Postoji međusobni prijem između Venere i Marsa, ali budući da su oba planeta u egzilu, vrlo je vjerojatno da će ciljati jedan kod drugog na lošije kvalitete i slabosti.

Zbog toga veze s drugima mogu postati vrlo škakljive. Mogli biste se nositi s dvostrukošću, posesivnošću, ljubomorom, igrom moći ili manipulacijama. Mnogi od nas mogli bi se osjećati kao da ne možemo postići nešto na otvoren i izravan način na koji bismo htjeli, te da se moramo spustiti na nivo manevriranja i strategija iza kulisa. U ovom astrološkom kontekstu, sredina riskira da se smatra licemjerjem, a kompromis bi se mogao smatrati kompromitiranjem sebe s moralnog stajališta.

Dar koji nam Venera daje tranzitirajući kroz Škorpiona je transformacijska moć ljubavi i intimnosti. Nažalost, mnogi bi se mogli osjećati kao da imaju moć i pravo promijeniti druge, manipulirati njima i prisiliti ih da služe njihovim interesima.

Tijekom svog tranzita kroz Škorpiona, Venera se sukobljava s Uranom i na kvadratima ima Saturn i Jupiter, oba smještena u Vodenjaku. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da bismo se mogli nositi s emocionalnim problemima i blokadama te bismo mogli osjetiti unutarnji sukob između želje za sigurnošću i potrebe za slobodom i neovisnošću. Možda postoji želja da se to poveća, što bi moglo dovesti do nerazumnih odluka i ekstremnih radnji.

 

 

Tarot-horoskop.com preporučuje svima da koriste svoju racionalnu i objektivnu stranu kako bi uočili stvari, odmjerili mogućnosti i donijeli bilo kakve odluke. Srećom, Merkurov tranzit kroz Vagu potiče upravo lucidnost i realizam.

S druge strane, Merkur počinje period retrogradnog kretanja 27. rujna koji će trajati do 18. listopada. Kao rezultat toga, možemo očekivati ​​relacijsku nestabilnost i vrlo je vjerojatno da će neki od nas postati nesigurni ili oklijevati u pitanjima vezanim za partnerstva, udruge, ugovore ili brak. Također pod utjecajem retrogradnog kretanja Merkura, neke bi se starije teme mogle ponovno aktualizirati, a sada se mogu riješiti otvorenim i iskrenim dijalogom.

Posljednje dekade u rujnu, Merkur čini kvadrat s Plutonom, koji predisponira ekstremno razmišljanje i sukobe. Vrlo je vjerojatno da će neki od nas osjetiti potrebu duboko zaroniti u neke situacije - što samo po sebi nije loše, ali naše metode riskiraju više štete nego pomoći stvarima. Možda postoji i tendencija djelovanja na temelju neutemeljenih sumnji ili odlaska u razne opsesije koje bi nam bilo bolje otpustiti tijekom ovog perioda.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com