Mjesečni horoskop za kolovoz 2020. ❤️❤️❤️

2020. godina započela je ultra rijetkom i snažnom Saturn Pluton konjunkcijom, nakon čega je slijedio niz Retrograda i moćnih Pomrčina. Ali sada je došao kolovoz, mjesec u kojem imamo priliku uhvatiti dah.

Kolovoz donosi i čarobni Portal Lavlja vrata koji će biti dobrodošao predah od intenzivnih transformativnih energija koje je godina donijela do sada.

Uz ovaj portal imamo prilike da pojačamo svoju energiju, napunimo vitalnost i radimo na podizanju naše vibracije na najviše frekvencije.

Kolovoz je lakši mjesec, ali ako obratimo pažnju, možemo primijetiti da također postavlja scenu onoga što se treba odvijati u posljednja četiri mjeseca u godini.

 

Kvadrat Sunce Uran očekujemo 2. kolovoza
Što god u vašem životu bilo slabo ili drhtavo, vjerojatno će se srušiti. Ta energija neće nas iznenaditi, već će jednostavno potvrditi ono što znamo cijelo vrijeme.

Ponekad se držimo stvari iz straha ili zato što se osjećaju sigurno i poznato, čak iako znamo da je došlo vrijeme da ih pustimo.

Ako u vašem životu postoji nešto što treba otpustiti, ovaj Uran Sunce kvadrat bit će nježan tegljač koji će vam pomoći da se otrgne iz vašeg stiska i iz vašeg života kako bi se moglo dogoditi nešto bolje.

 

 

 

 

Puni Mjesec u Vodenjaku dolazi 3. kolovoza
Energije jučerašnjeg kvadrata Uran-Sunce također će biti pojačane ovim punim Mjesecom u Vodenjaku. Možda sada kada su nam se poljuljali životi, primjećujemo druge stvari i vjerovanja kojih se također trebamo rješiti.

Ovo je vrlo pročišćavajući Pun Mjesec koji će pomoći da se otresemo paučine prošlosti. Vrijeme je da se pustimo, a ovaj Puni Mjesec će nas zaista voditi da se oslobodimo vezanosti i stiska onih stvari koje nam više ne služe.

Lavlja vrata stižu nam 8. kolovoza
Utjecaji portala Lavlja vrata osjećat će se već od 3. kolovoza i trajat će do 9-10. Portal aktivira Sunce koje doseže vrhunac Lava, zvijezdu Sirius i poravnanje Zemlje. Ovo usklađivanje Sunca, Siriusa i Zemlje je ono što aktivira Portal Lavlja vrata.

Pod ovim portalom, visokofrekventne energije zračit će u našu srčanu čakru i čakru trećeg oka, ubrzavajući naš rast i duhovni napredak.

Pristup višim dimenzijama i našim spiritističkim sposobnostima doći će s lakoćom, a mi čak možemo osjetiti da smo energetski ozdravljeni i usklađeni.


Kvadrat Mars Pluton formira se 13. kolovoza
Ovdje želimo obratiti pozornost jer na ovaj dan bit će postavljeni određeni temelji za mjesece koji dolaze.

Mars je sljedeći mjesec vrlo aktivan igrač, pa sve do kraja godine. Mars će uskoro krenuti i retrogradno, tako da poravnanja koja radi sada su stvari koje ćemo morati ponovo razmotriti.

Pogledajte što se toga dana događa kako na osobnoj tako i na globalnoj razini, to možda još nema smisla, ali tijekom razdoblja retrogradnosti to će se vjerovatno pregledati i otkriti na veći način.

 

 

 

 

Retrogradni Uran kreće od 15. kolovoza
Uran će ostatak 2020. godine provesti retrogradno, a vraća se u izravni hod u siječnju 2021. godine.

Uranova retrogradnost suptilni je pokret koji ćemo vjerojatno na podsvjesnoj razini osjetiti više nego na svjesnoj.

Označava vrijeme za povratak i razmišljanje o tome kako smo rasli tijekom godine i odali počast promjenama koje smo prevladali.

Možda ćemo revidirati događaje s početka siječnja 2020. ili se možda s jasnošću, pa čak i milošću osvrnuti na ovo vremensko razdoblje.
                                           

Mladi mjesec u Lavu 18. kolovoza
Naš um može biti bačen u budućnost i mogli bi se pitati kako planirati naredne godine.

Ovo je sjajan Mladi Mjesec za postavljanje hrabrih i odvažnih namjera. Postoji i podržavajuća energija da se prepustimo, vjerujemo i da vidimo kako najbolje možemo iskoristiti ono što nam se nađe na putu.


Sunce u Djevicu ulazi 22. kolovoza
Ulazimo u sezonu neovisne i snažne Boginje Djevice. Ovo je vrijeme za povezivanje s našim Božanskim ženskim principom i prisjećanje koliko je moćan!

Božanski ženski princip nema nikakve veze s rodom, živi u svakome od nas i dio je životne snage ove planete.

Božanski ženski princip ima nježnu, protočnu prirodu, ali to ne znači da nije i snažan i žestok.

Djevica je predstavljena djevicom. Djevica je slobodna raditi što hoće, kad hoće i s kim hoće. Ne treba im partner da bi bili cjeloviti, jer su cjeloviti i potpuni u onome što jesu.

Djevica nas podsjeća da kad slušamo svoj unutarnji kompas uvijek ćemo imati snage i znati što da učinimo kroz sve izazove koji nam budu na putu.
Djevica je žestoka, ali srce im je širom otvoreno i uvijek je vođena snagom ljubavi.

 

 

 

 

Kvadrat Mars Saturn formira se 24. kolovoza
Ovo je još jedan dan za traženje tragova, jer je ono što se ovog dana uzburka vjerojatno nešto što ćemo trebati ponovo razmotriti.

Mars je planeta akcije i energije, a kada krene retrogradno 9. rujna, donijet će vatrenu, zagrijanu energiju za vrijeme koje bi moglo doći do eskalacije napetosti.

Sada, kad čini ovo usklađivanje sa Saturnom, možemo dobiti neke tragove o tome odakle dolazi napetost ili sjeme koje će biti posađeno, što će dovesti do pouka i rasta koje će donijeti Retrogradni Mars.

Trigon Venera Neptun formira se 27. kolovoza
Iako je ovo suptilna energija odlučila sam da je uključiti jer je čarobna! Trigoni označavaju sklad između dva planeta, tako da imamo Božicu ljubavi u skladu s planetom snova i kreativnosti.

Zajedno, njihova energija će poslati slatke, romantične i kreativne vibracije u kosmos. Ovo će nas predivno odvesti u puni Mjesec u Ribama koji pada na 1. rujna.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com