Mjesečni horoskop za siječanj 2020. ❤️❤️❤️

Dolazi nova godina, a s njom i novi izazovi! Siječanj 2020. godine je pod snažnim utjecajem elementa zemlje: Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton u Jarcu i Uran u Biku, što povećava energiju konkretizacije. Ta energija će nas pratiti kroz veći dio 2020. godine.

Bilo bi dobro koncentrirati se na svoje snove, uključujući i one teže ostvarive! Nebo širom širi ruke! Budimo ludi, budimo kreativni, budimo originalni. Pokrenimo se uz prekrasnu vatrenu energiju Marsa u Strijelca, prema idealima koji će nas ponijeti. Merkur nam pomaže da idemo dalje. 2020. godina zasigurno vibrira energijom napora, ali oni koji će biti nagrađeni su oni koji ulažu napor. Ne bojte se uložiti u sebe, vjerovati u sebe i promatrati kako život stvara magiju. Ovo je dobra godina za sve nas!

Venera je u Ribama  od 13. siječnja do 7. veljače 2020. godine. Ribe nikada svijet ne vide u crno-bijelom svjetlu. Umjesto toga, Ribe vide sve dugine boje. S božicom ljubavi u Ribama naša je ljubav sveobuhvatna, u stanju smo oprostiti i razumjeti, zavodljivi smo i suosjećajni. Venera u Ribama nježna je. Kad Venera tek uđe u Ribe, doći će do puno veće dubine emocija. Izlaskom iz Vodenjaka bit će više romantike, nježnosti, suosjećanja i simpatije. Osjećaji ljubavi mogu se produbiti i postati jaki, ali i nesebični.

 

 

Neki će se zaljubiti iznova i iznova, u sve lijepo s čime dođu u kontakt. U ovom znaku, Venera je uzvišena, što znači da i planeta i znak dobro funkcioniraju zajedno i izvlače najbolje kvalitete jedno iz drugog. U ovom se slučaju radi o ljubavi, strasti i sposobnosti da vidimo kako se snovi ostvaruju. Bez obzira na naš status u vezi, uvijek postoji potreba za uravnoteženjem vlastitih želja i potreba, kroz sam odnos (kao par ili tim). U Ribama ćemo, naravno, biti voljni raditi zajedno, bez da žrtvujemo vlastite želje i potrebe.

Mars  je u Strijelcu  od 3. siječnja do 16. veljače 2020. godine. S Marsom u Strijelcu, naši postupci su pokrenuti našim idealima. Smeta nam rutina, brzo postajemo nemirni ako se osjećamo zatvoreni. Gajimo ljubav prema avanturama i osvajanju - to je položaj lutanja. Projekte ili izazove započinjemo s guštom, iako ih možemo prilično brzo napustiti. To je možda zato što smo svoje ciljeve postavili previsoko!

Saturn na 22 ° Jarac 47 ' pravi vezu s Plutonom na 22 ° Jarac 47'  - 12. siječnja 2020. godine. To se događa samo jednom.
Ovo je period u kojem se možemo koncentrirati na svoje ciljeve i uspjeti u određenom području. Skloni smo se usredotočiti na jedno određeno područje, s velikom predanošću, možda čak i na opsesivan način. Želimo postići i ostvariti nešto spektakularno. Neki mogu biti čak nemilosrdni u rješavanju problematičnih područja u tom procesu.

U tom razdoblju naš strah da ćemo izgubiti nešto (ili sve) može biti moćan motivator, a znak koji je uključen može biti poanta gdje se bojimo oskudice, kaosa ili gubitka. U stvari, možemo biti potaknuti na izgradnju ili obnovu svojih života.

 

 

Dok Pluton traži povećanu moć i kontrolu putem naših pothvata, karijere i ugleda ili statusa u znaku Jarca, Saturn traži savršenstvo, povećane performanse i dokaz da nešto vrijedimo. Saturn pokušava očistiti neke ekscese ili opsesije Plutona u Jarcu. Ovaj tranzit može zahtijevati naporan rad na preuređivanju i obnovi naših karijera i ciljeva.

Merkur  je u Vodenjaku od 16. siječnja do 3. veljače 2020. Kada je Merkur u Vodenjaku, gladni smo znanja i otvoreni smo za nove i originalne ideje. Počinjemo razmišljati izvan okvira, a naše razmišljanje postaje progresivno i objektivnije. Naša komunikacija i misaoni obrasci su spontani, pomalo fragmentirani i liberalni.

Sunce  je u  Vodenjaku  od 20. siječnja do 18. veljače 2020. godine. Inovacija nam je važna. Postajemo svjesniji onoga što je u našem životu zastarjelo i nastojimo pronaći nove perspektive i nove načine djelovanja. Razlike, struktura i redoslijedi koje Jarac smatra privlačnim sada su previše stroge. Sloboda pojedinca postaje nam daleko značajnija. Nastojimo se osloboditi nekih ograničenja.

Mladi Mjesec u Vodenjaku 24.siječnja 2020. godine označava početak novog ciklusa. U znaku Vodenjaka - prijateljstvo, zajedničke aktivnosti, grupni projekti, pokušaj nečeg novog, humanitarni napori ili pridruživanje grupi bit će snažni fokus. Novi počeci u vezi s bilo kojim ili svim ovim pitanjima su sada mogući.

 

 

Ovo je vrijeme u kojem bi trebali riješiti probleme koji zahtijevaju razmišljanje "izvan okvira"; gledati u budućnost s potpuno novom, pozitivnom vizijom i usredotočiti se na pružanje prijateljske ruke, primanje potpore i iskazivanje ljubavi prema onima oko nas. Pomoću ovog snažnog Vodenjaka imamo priliku da ostvarimo progresivne promjene u svom životu.

Pun Mjesec u Lavu 10.siječnja 2020. godine ukazuje na to da je naš osjećaj sigurnosti sada povezan s našim domom, obitelji i povezanim aktivnostima kao što su kuhanje. Možda smo skloni emocionalnim previranjima. Trebali bi naučiti oprostiti i zaboraviti. Percepcija svijeta može biti vrlo subjektivna. Na nama je da se naučimo udaljiti i sagledati širu sliku.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com