Mjesečni horoskop za Lipanj 2019. ❤️❤️❤️

Merkur izlazi iz svog domicila, iz Blizanaca 4. lipnja 2019. godine, prelazi u Raka, gdje ostaje do 27. lipnja 2019. godine. Merkur u Raku podržava sve što ima veze s komunikacijom i osjećajima. Lakše ćemo se izražavati, riječi će poteći ravno iz srca. Ako imate određene probleme iz prošlosti koji vas tište, sada je pravo vrijeme da sve pokušate razjasniti. I prema ljudima oko nas bit ćemo susretljiviji i otvoreniji, a u komunikaciji ćemo pokazati više suosjećanja i razumijevanja. Lakše ćemo se zbližavati s drugima, ali i uspostaviti bolje odnose s najbližima.

Ako ste prekinuli kontakt s nekim članom obitelji, sada je pravo vrijeme da pokušate obnoviti odnos. Ohrabrite se, nazovite tu osobu ili joj pošaljite poruku. Neki će potražiti stare prijatelje iz djetinjstva ili osobe koje su ostavile snažan utisak u prošlosti, ali se kontakt nije održao.

Onaj manje ugodan dio boravka Merkura u Raku je subjektivnost i pojačana osjetljivost. To znači da bi stvari mogli shvatiti previše osobno, posebno ako uzmemo u obzir da se u Raku nalazi i Mars. Nakon 21. lipnja Sunce obasjava Raka.

 

Mars i Neptun iz Raka prave harmoničan aspekt s Neptunom iz Riba od 12. do 15. lipnja i susreću Sjeverni Čvor između 11. i 16. lipnja. Kreativnost, sjajne ideje i bujna mašta uzeti će maha, ali može doći i do stvaranja iluzija. Ili se može raditi o maštanju do zadnjeg trenutka, dok se ne pokaže da nema rizika i da smo sigurni. U ovom periodu ne bi trebali dopustiti da stvari eskaliraju, nemojte dopustiti da se frustracije povećavaju. Ako je uopće moguće nastojte to izbjegavati dobrom komunikacijom.

Lipanj je mjesec lijepih i romantičnih gesta, povezivanja duša. Možda ćemo pokazati svoju ranjivu stranu i biti brižni i puni podrške prema drugima.

Naši se životi mogu promijeniti na bolje zahvaljujući lijepim riječima i gestama ili susretu s osobom iz prošlosti ili druženju s članom obitelji.

 

Predispozicija romantici i melankoličnosti bit će upotpunjena potrebom za intelektualnom stimulacijom, flertanjem i zavođenjem koje više proizlazi iz uma nego samo tijela. Taj trend podržava i Venera koja prolazi kroz Blizance 9. lipnja 2019. godine. Isto podržava i Sunce u Blizancima, do 21. lipnja 2019. godine. Bit ćemo društveniji, lakše se upuštati u interakciju, na jedan drugačiji, znatiželjan, ali površan način, dok ćemo iznutra težiti za pažnjom i sigurnosti (Merkur, dispozitor Venere i Sunca, je u Raku).

Zadnja dekada mjeseca je napeta i puna sukoba. Zbog opozicije između Merkura i Marsa, te Saturna i Plutona, sve o čemu smo razmišljali moglo bi se raspršiti. Ljutnju i agresivnost teže je transformirati u nešto pozitivno, negativne emocije mogle bi nas preplaviti, posebno ako su duže vremena potiskivane. Može doći do stvaranja novih napetosti, sukoba i nasilja na društvenom i političkom nivou ili bi mogli svjedočiti nesreći i slično.

Vjera, mašta i potreba za širenjem vidika mogu se dobro uklopiti s realističnim Saturnom, pa možemo izgraditi solidne temelje za najviše privatne, društvene i duhovne težnje. Svatko od nas morat će donijeti odluku o izbjegavanju ili direktnom sučeljavanju i o bivanju u svijetu mašte ili uplitanju u realnosti.

 

Umjesto da se zavaravamo lažnim optimizmom i držimo se pretjerano pozitivnog stava na temelju lažnih i štetnih uvjerenja, trebali bi uložiti napor i vratiti se u težu realnost svakodnevice prije nego što se situacija omakne kontroli i to postane opasno.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com