Mjesečni horoskop za studeni 2020. ❤️❤️❤️

Glavni astrološki događaj u studenom 2020. je povratak konjunkcije Jupiter-Pluton u Jarcu, koja završava niz od tri konjunkcije s velikim utjecajem na cijelu 2020. godinu. Prva konjunkcija dogodila se 5. travnja, s obje planete u izravnom pokretu; druga se konjunkcija dogodila 30. lipnja, s oba planeta u retrogradnom gibanju; i konačno, treća se usavršava u studenom 12. godine.

Ukratko, možemo reći da je travanj (prva konjunkcija Jupiter-Pluton) bio period kada su se oblikovale neke značajne promjene što se tiče naših života, kako na osobnoj tako i na društvenoj razini. Potkraj lipnja i početkom srpnja (drugi spoj Jupiter-Pluton) bio je period oklijevanja, preispitivanja, pa čak i zaokreta. Stoga smatramo da bismo u studenom 2020. trebali vidjeti stvari puno jasnije kao rezultat iskustva stečenog tijekom prethodnih mjeseci.

Konjunkcije između Jupitera i Plutona povezane su, između ostalog, s velikim pošastima, a prvi dio 2020. označio je period tijekom kojeg je rastao broj oboljelih, što je pokrenulo socijalne, ekonomske i zakonodavne promjene. Kao rezultat toga, ističemo da bismo u studenom mogli imati nekakav konačni obračun. Sad bismo trebali moći reagirati zrelije, odgovornije, učinkovitije, jer smo dobili priliku razumjeti i naučiti stvari između travnja i listopada.

 

 

Isto možemo očekivati ​​i na osobnoj razini, kao rezultat promjena generiranih početkom novog egzistencijalnog ciklusa 5. travnja. Imali smo dovoljno vremena za kalibraciju, slaganje sebe i ponovnu izradu strategija tako da sada možemo možemo prevladati probleme i zakoračiti naprijed kako bismo ostvarili svoje snove, ciljeve i želje. Imali smo dovoljno vremena da shvatimo što je uistinu važno u našem životu i revidiramo svoje ideje i filozofiju o životu kada su u pitanju moć, bogatstvo te materijalni i nematerijalni resursi.


Događaji od travnja do listopada 2020. dokazali su da bismo započeli novi osobni i društveni ciklus, prvo moramo napustiti zastarjele vrijednosti, metode rada i sustave. Izvrstan primjer bio bi javni obrazovni sustav: nerazvijeni i kruti sustav, bez modernih nastavnih metoda ili pametnih platformi i tako dalje. Posljedice toga vidjet će se u studenom 2020. godine, a napredak, rekonstrukcije i ponovno pokretanje mogu se postići samo uz velike napore. Reforme koje su se bojažljivo započele oko 5. travnja, a revidirane su u lipnju i srpnju, sada bi se trebale provoditi hrabro i krajnje iskreno. Isto vrijedi i za ono što svaki od nas mora promijeniti u svom osobnom životu. To su promjene od kojih se više ne možemo skrivati i posljedice od kojih više ne možemo pobjeći.

Astrološki kontekst pokazuje nam da bismo u studenom 2020. trebali usavršiti i primijeniti rješenja za probleme povezane s pandemijom, a turizam bi nam mogao ponuditi vrlo korisne lekcije.

Budući da je konjunkcija Jupiter-Pluton u Jarcu, mogli bismo zaključiti da je vrijeme posebno dragocjen resurs - koji smo vjerojatno potratili s beskorisnim sukobima. Kraj godine i povratak konjunkcije Jupiter-Pluton tjeraju nas da zbrojimo stvari i zapitamo se je li to vrijeme izgubljeno ili stečeno. Za one koji su se stalno vrtjeli u istom ograničenom i zatvorenom krugu, vrijeme je bilo izgubljeno; za one koji su zamišljali promjene, bilo je vrijeme stečeno za preusmjeravanje na ono što je uistinu važno.

 

 

Osobna ukazanja koja je svatko od nas imao također mogu generirati društvene promjene koje dovode do radikalnih političkih promjena, na primjer. U tim bi okolnostima izbori 2020. u mnogim zemljama mogli imati vrlo zanimljive posljedice.

Kao što ste pročitali u predviđanjima za travanj, prolazimo kroz period s velikim materijalnim potencijalom, a zdravstvena kriza koju prolazimo ne oduzima nam ga, već nas jednostavno prisiljava da prebrodimo još jednu prepreku. Kao rezultat, možemo očekivati ​​da će se taj potencijal ispuniti nakon kriznog vremena, resetiranja stvari na novu osnovu i na nove načine. Kada govorimo o ekonomskim sustavima, ove se promjene ne mogu dogoditi glatko, bez problema ili izazova; ali to su velike promjene koje također otkrivaju ono što je korumpirano, krivo, nemoralno, nasilno, zastarjelo i autoritarno.

Novi početak, prema kojem gledamo odlučno u studenom 2020., ovisi o tome što smo učinili i što smo razumjeli od ožujka do sada. Šansa da se stvari preokrenu na bolje nije izgubljena, pa je vrijeme da uložimo sve napore kako bismo to iskoristili na osobnoj i društvenoj razini.

Studeni 2020. posebno je dinamičan i donosi snažne i transformativne događaje. Mnogi od nas, možda i većina, uspjet će provesti neke promjene za koje nismo mislili da ćemo ih moći ostvariti, djelujući ili zato što smo svjesni potrebe za promjenom ili smo prisiljeni zbog okolnosti. U svakom slučaju, imamo sve šanse da ćemo na kraju osjetiti veliko olakšanje jer smo uspjeli prevladati neke strahove ili unutarnje prekide i zakoračiti na novi put koji nas treba voditi u dobrom smjeru.

 

 

Što se tiče planeta koje se brzo kreću, korist nam je povratak Merkura u izravno kretanje (4. studenog) i Marsa (13. studenog). Kao rezultat toga, naše su želje za širenjem, promjenom i rastom dobro podržane. Naše razmišljanje je jasnije i u stanju smo obaviti, završiti stvari.

Škorpiona jako aktivira prisutnost Sunca (do 21. studenog), Merkura (od 10. studenog) i Venere (od 21. studenog). Ako također imamo na umu energiju Marsa smještenu u Ovnu i energiju konjunkcije Jupiter-Pluton, dobit ćemo sliku astrološkog konteksta koji nas gura i pomaže da ostvarimo sve promjene koje smo odgađali ili smo započeli i odustali od odluka i projekata oko kojih smo kružili najmanje od početka godine.

Venera prolazi kroz Vagu - njezin domicil - do 21. studenog 2020., i pravi kvadrate s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu. Kao rezultat toga, čini se da su ljubavni životi intenzivni, ali nesigurni. Postoje krize i sukobi, strast, ljubomora i intenzivna fizička privlačnost, pa preporučujemo oprez i umjerenost.

Studeni 2020. završava pomrčinom Mjeseca u Blizancima 30. Kao rezultat, mogle bi se aktivirati teme povezane s komunikacijom i znanjem, što znači da je sjajno vrijeme da se oslobodimo zastarjelih ideja i revidiramo neke poglede kako bismo stekli noviji, realniji pogled na život. Trebali bismo se osloboditi uskogrudnih ili ograničavajućih komunikacijskih strategija ili metoda i truditi se obogatiti svoje znanje. Sve to treba započeti s njegovanjem naše sposobnosti slušanja.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com