Mjesečni horoskop - Ožujak 2019.

Najvažniji astrološki događaj tijekom ožujka 2019. godine je ulazak Urana u znak Bika. Vraća se 6. ožujka 2019. godine u ovaj fiksni, zemljani znak, domicil Venere. Uran je 6. studenog 2018. godine krenuo retrogradnim hodom i vratio se u Ovna, a sada direktnim hodom dolazi u Bika i tu ostaje sve do 26. travnja 2026. godine, s kratkom promjenom smjera u Blizancima u periodu između 7. srpnja i 8. studenog 2025. godine.

Mogli bi se naći u situacijama o kojima smo samo razmišljali do studenog 2018. godine, a može se raditi o situacijama i idejama od kojih smo odustali ili ih odgađali do tada. Uz utjecaj Urana zasigurno dolazi do ponovne procjene novčanih pitanja i određivanja novih prioriteta. Pomoći će nam da ponovno definiramo što trebamo napraviti kako bi ostvarili bolju i sigurniju budućnost.  Možemo reći da ćemo prolaziti kroz mentalne promjene tijekom narednih sedam godina.

 

 

Tijekom ožujka 2019. godine Uran dobro surađuje s Venerom koja prolazi kroz Vodenjaka (domicil Urana), do 26. ožujka. S emotivnog gledišta, bit ćemo više distancirani, više usmjereni na sklapanje prijateljstva, na platonske veze, razmjenu ideja, a može se raditi i o vezama bez obaveza.

Društveni život bit će intenzivan i može nam pomoći profesionalno, ali isto tako i u privatnom životu, posebno ako djelujemo nesebično i mislimo i na druge i ako se posvetimo društvenim projektima.

Iz Riba inspiriraju nas Sunce (do 20. ožujka 2019. godine), Neptun i Merkur (koji je retrogradan između 5. i 28. ožujka 2019. godine). U našim životima bit će puno romantike, senzualnosti i poezije tijekom ovog predivnog mjeseca koji budi život nakon zime.

Retrogradno kretanje Merkura kroz Ribe utječe na razum, pojačava intuiciju i donosi dnevna sanjarenja. Oni koji se bave kreativnim poslom bit će blagoslovljeni ovim tranzitom, dok neki drugi mogu biti nezadovoljni ili razočarani tijekom ovog perioda.

Može biti manjih poteškoća u komunikaciji; rasprave mogu postati beskonačne, bez konačnih zaključaka. Pregovori vas mogu ostaviti zbunjenima. Nije povoljno vrijeme za kalkulacije, potpisivanje ugovora i za davanje obećanja. Nesporazumi mogu biti zabavni, ali to su ipak nesporazumi koji mogu rezultirati svađama i kaosom.

Dobra stvar koju ovaj tranzit donosi je buđenje mašte. Sada možemo sanjati i pobjeći od svakodnevice. Pomaže nam da se povežemo s duhovnosti, a možda smo na taj aspekt našeg života pomalo zaboravili.

Dinamičan period trajat će do 20. ožujka 2019. godine, a tada Sunce ulazi u zaigranog, dinamičnog, nestrpljivog i impulzivnog Ovna.

 

 

Planete iz zemljanih znakova - Mars iz Bika, Saturn i Pluton iz Jarca - podržavaju nas i pomažu da ostanemo prizemljeni i uravnoteženi.

Mars ulazi u Blizance 31. ožujka 2019. godine. Puno ćemo razmišljati, na smjeliji način kada se radi o našim ciljevima, ali postoji i rizik od stvaranja kaotičnih misli, uglavnom zbog nestrpljenja.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT