Mjesečni horoskop za Kolovoz 2019. ❤️❤️❤️

Zvijezde su nam naklonjene tijekom kolovoza 2019. godine. Prave harmonične aspekte i ohrabruju nas. Konačno bi se mogli odlučiti za godišnji odmor, putovanje, zabavu i opuštanje. Vrijeme je za pauzu od užurbanog i stresnog tempa.

Vatrena energija Lava naglašena je tijekom kolovoza. Kroz Lava prolaze Merkur (11.- 29. kolovoza), Mars (do 18. kolovoza), Venera (do 21. kolovoza) i Sunce (do 23. kolovoza). Mnogi će otkriti da imaju dovoljno hrabrosti da krenu s nečim novim, da nauče nešto novo, da potraže novu perspektivu i smjer.

Strast, romantika i želja za flertanjem, ali i za dramatičnim reakcijama koje su glasne i često pretjerane - dio su našeg svakodnevnog života. S druge strane, žudnja za pustolovinom, rizik i potreba da budemo u centru pažnje, da nam se dive i da nas slušaju, vodi nas ravno u nevolje, u nezgodne, u besmislene i komične situacije.

 

 

1. kolovoza 2019. godine Merkur završava retrogradno kretanje, a Jupiter 11. kolovoza. Konačno ćemo imati jasnu sliku, koncentraciju potrebnu za učenje i moći ćemo donositi odluke za koje treba hrabrosti, pod inspiracijom koja dolazi kroz intuitivne spoznaje. Imat ćemo široke poglede i perspektivu kada se radi o nama samima i svijetu oko nas. Imajmo na umu  da harmonični aspekti među planetima mogu značiti i vrijeme u kojem ćemo se prepustiti užicima, vrijeme samodostatnosti, lijenosti i pogodnosti svih vrsta.

Nakon 28. kolovoza 2019. godine sve više i više planeta pristiže u Djevicu, pa ćemo se suočiti s velikim zemljanim trigonom: Uran u Biku, a Saturn i Pluton u Jarcu. To znači da ćemo imati podršku kako bi mogli napraviti analizu, dobru procjenu i pokrenuti stvari. Imat ćemo dovoljno hrabrosti da uzmemo stvari u svoje ruke, odredimo smjer, razradimo strategiju i slijedimo put do ostvarenja jasnih ciljeva.

Možemo to protumačiti i kao dovršavanje stvari koje smo prije pokrenuli i sada ulazimo u fazu u kojoj stvari dovodimo u red, s lakoćom određujemo prioritete i eliminiramo ono što nam više ne koristi. Aktivira se perfekcionizam, ali ne smijemo dopustiti da nam postane to prepreka i da mi postanemo previše skloni analiziranju, jer to nam neće ići u korist. Treba nam konstruktivna akcija. Pod nepopustljivim utjecajem Djevice mogli bi popraviti  financijsku situaciju i otkriti radost druženja i rada s drugima zbog ostvarenja zajedničkih ciljeva.

 

 

S Marsom i Venerom u Djevici bit ćemo motiviraniji i ulagat ćemo više truda i energije u odnose s drugima i s voljenom osobom. Pod utjecajem Lava sada možemo očekivati konkretne činjenice, strast i riječi pune ljubavi i djela koja to dokazuju, kroz rješavanje svakodnevnih poslova i obaveza. Odnosi će postati bliskiji i bolji. U ovom periodu stvari postaju jasnije, lakše se pronalaze slabe točke u odnosima s drugima, bez obzira na njihovu prirodu.

Nakon 18. kolovoza 2019. godine produktivnost raste, pa je to dobar period za teže, dosadne ili zahtjevnije zadatke i obaveze.

 

 

Možemo iskoristiti tranzite planeta kroz Djevicu i odlučiti se za zdraviji život, te lakše odoljeti iskušenjima da preuzimamo previše posla ili obaveza i slično.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com