Mjesečni horoskop za rujan 2019. ❤️❤️❤️

Tijekom rujna 2019. godine planete su aktivnije nego što su bile tijekom kolovoza 2019. godine. Planete nam daju potrebnu energiju za povratak na posao i za svakodnevne obaveze, iako ćemo se još prisjećati vremena provedenog na godišnjem odmoru.

Kroz strpljivu, analitičnu i marljivu Djevicu prolaze Mars (tijekom mjeseca), Venera i Merkur (do 14. rujna) i Sunce (do 23. rujna). Imat ćemo više strpljenja pri obavljanju svakodnevnih poslova, rado ćemo pomagati drugima i bit ćemo zainteresiraniji za pronalazak novih rješenja i načina  obavljanja poslova kako bi rezultati bili bolji i kako bi olakšali svakodnevicu.

Mentalna energija je pojačana, a konjunkcije koje pravi Merkur (iz Djevice) s Marsom (3. - 4. rujna), Suncem (3. - 5. rujna) i Venerom (11. - 15. rujna) ukazuju na pojačanu moć koncentracije i na jaku podršku tih planeta kada se radi o našem pogledu u raznim situacijama, zatim uvjerenjima, pravima i djelovanju uz snažne argumente.

Može doći do pretjerane mentalne stimulacije ili do kraćeg fitilja ako ne usmjerimo tu svoju pojačanu energiju prema jasnim i konkretnim ciljevima. Savjetujemo da iskoristite što više možete od ovog što ovakav sklop planeta donosi. Može to biti usmjeravanje energije prema učenju, studiranju, poboljšanju komunikacijskih vještina i slično. Pripazite, nemojte biti grubi i neuljudni prema ljudima iz okoline i pazite što govorite u škakljivim situacijama.

Između 5. i 9. rujna 2019. godine Merkur je u dobrim odnosima s retrogradnim Saturnom i Plutonom (oboje u Jarcu). To je povoljan period za učenje i za studente. Osim toga, naš pogled na stvari bit će realističan i lucidan, te ćemo na temelju prethodnih iskustava jako dobro procjenjivati situacije i lakše sve smjestiti na svoje mjesto.

 

 

Kada se radi o detaljima, bit ćemo oprezniji, lakše ćemo čitati između redaka i uočiti što se događa iza scene. Imat ćemo više strpljenja za dosadne ili teške poslove i ciljeve. Bit ćemo bolji no prije u procjeni onog što je naizgled očito kroz razne situacije i odnose, a to će nam pomoći da raščistimo stvari, otkrijemo tajne i slično.

Bit ćemo uvjerljiviji u pristupu i govoru nego inače, što će nam pomoći u pregovorima, postizanju dogovora i pri ostvarenju poslovnih ciljeva.

U prvom dijelu mjeseca Merkur i Mars su u napetom odnosu s Jupiterom. To znači da nas ego može uvaliti u nevolje, možda ćemo biti uvjereni da smo u pravu, bez obzira na sve ili ćemo se upuštati u rizike većih razmjera u želji da napredujemo u karijeri ili dobijemo što želimo kroz odnose.

Aspekt kojeg prave Merkur i Mars s Jupiterom donose nam više hrabrosti da branimo svoja prava, ali ne bi bilo dobro poduzeti rigorozne mjere i akcije. Bolje je djelovati promišljeno i s mjerom. Unutarnji nemir ispoljit će se prema van, pa budite oprezni, moguće su nezgode.

 

 

Merkur i Mars su u opoziciji s Neptunom. To nam donosi bujnu maštu i kreativnost, ali postoji mogućnost samozavaravanja, što kasnije vodi do razočaranja i obeshrabrenja.

Između 6. i 7. rujna i 12. i 15. rujna očekujte poteškoće koje proizlaze iz krivih procjena, samozavaravanja i pokušaja drugih da nas uvjere u nešto što nije tako. Budite oprezni kada se radi o obećanjima, bilo da se radi o novcu, poslu, ljubavi ili bilo čemu drugom.

U ljubavnom životu moguće su oscilacije, od realističnog pogleda do iluzija, fantazija i dnevnog sanjarenja. Ne šteti sanjariti o srodnoj duši, čitanje poezije ili slušanje romantične glazbe, ali budite oprezni između 3. i 5. rujna kada se vrlo lako može dogoditi da budete izigrani i da ne vidite stvarnu sliku.

Zadnji dani rujna mogu donijeti buđenje, spoznaju i prepoznavanje životnog poziva, što može biti neugodno, ali ipak potrebno.

Venera prelazi u Vagu (svoj domicil) 14. rujna 2019. godine, zajedno sa Merkurom i Suncem (23. rujna). Više ćemo se koncentrirati na ostvarenje sklada, na opraštanje i pronalazak zajedničkih riječi sa svima oko nas. U drugom djelu mjeseca više ćemo razmišljati o pravednosti, o jednakim pravima, te će biti izražena želja za druženjem, komunikacijom i općenito odnosima s drugima.

Napeti odnosi planeta krajem mjeseca (Venera - Merkur  Saturn - Pluton) ukazuju na probleme u ljubavnom životu, na igru moći koja ne završava dobro, ljubomoru, posesivnost, nadmoć i razna druga pretjerivanja.

 

 

S druge strane, ti aspekti mogu pomoći da se prevladaju stara ograničenja i da smo spremniji no ikad prije za poduzimanje određenih akcija. Tome znatno pripomaže završetak retrogradnog ciklusa Saturna u Jarcu, 18. rujna 2019. godine. Misli će postati jasnije, a mi zreliji i odgovorniji, što će biti očito pri donošenju novih odluka.

Što se tiče ciljeva za koje treba jako puno hrabrosti, imat ćemo podršku od Jupiter - Neptun kvadrata (14. - 28. rujan), pod utjecajem Saturna (koji kreće direktnim hodom).Ovakva kombinacija ukazuje na završetak faze negiranja na privatnom i kolektivnom nivou. U ovom periodu nema slijepog vjerovanja, fanatizma, pretjeranog samouvjerenja i neiskrenosti sa samim sobom i s drugima.

U politici i ekonomiji može doći do značajnih promjena. Buđenje nakon iluzija može biti bolno, ali prijeko potrebno ako želimo izgraditi solidnu budućnost i živjeti zdravim životom.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com