Mjesečni horoskop za siječanj 2021. ❤️❤️❤️

Siječanj 2021. izgleda prilično dinamičan, začinjen sukobima i izazovima koji će vas voditi prema drugačijoj percepciji stvarnosti u kojoj živimo. Što više ustrajemo na držanju svojih starih načina, to drastičnije posljedice događaja koji se događaju tijekom cijelog mjeseca mogu biti.


 

 

Jupiter, smješten u Vodenjaku, pravi kvadrat s Uranom - vladarom Vodenjaka - smještenim u Biku; točan aspekt je 18., ali njegovi se učinci mogu osjetiti prilično snažno između 13. i 22. siječnja. Ovaj kvadrat izaziva potrebu za novitetima i želju da se oslobodimo, otrgnemo od bilo kakvih ograničenja i sugerira da bismo mogli očekivati neki napeti društveni događaji ili dramatične događaje povezane s novcem. Vrlo je vjerojatno da bi se želja za sigurnošću mogla zaboraviti ili da bi se u njezino ime mogle poduzeti neke rizične geste ili inicijative, poput prosvjeda i društvenih pokreta. Tarot-horoskop.com ističe da kad je Uran upetljan u napete aspekte, kao što je u siječnju 2021. godine, najveća opasnost s kojom se suočavamo je mijenjanje stvari radi samih promjena, želeći da se stvari razlikuju, jednostavno da bi se vidjele drugačije, a da zapravo nema stvarne alternative.


Srećom, čak i s napetim i dinamičnim aspektima uvijek dolaze mogućnosti za napredak, jer energija tih aspekata favorizira promjene koje već dugo mislimo napraviti na osobnoj i društvenoj razini. Mnogi od nas mogu oscilirati između potrebe za stabilnošću i sigurnošću s jedne strane i želje za istraživanjem prilično neobičnih aspekata života s druge strane. Bilo bi najbolje prvo redefinirati ideju sigurnosti i stabilnosti kako bi novo moglo ući u naš život na konstruktivan način, bez pokretanja problema. S druge strane, ovaj astrološki kontekst pomaže nam da shvatimo da nije sve novo i najnovije generacije nužno korisno i za nas.


 

 

7. siječnja 2021. godine Mars izlazi iz Ovna - svog domicila - i započinje svoj tranzit kroz Bika - znak koji smanjuje njegovu energiju. Marsova inicijativa i pionirska priroda sukobljavaju se s Bikovom potrebom da zadrži ono što već ima i održi stvari onakvima kakve jesu. 20. siječnja 2021. godine Mars se susreće s Uranom u konjunkciji; učinci ovog aspekta javljaju se od 18. do 22. siječnja. Između 19. i 26. siječnja Mars pravi kvadrat s Jupiterom, što može pogoršati stvari u interakciji Jupiter-Uran. Ovaj vrlo moćan astrološki kontekst sugerira da bismo mogli vidjeti sukob između onoga što smatramo starim i naše želje za napretkom. Moglo bi doći do sukoba, moguće s ekonomskom strujom. Osobni se interesi eksplozivno sukobljavaju s grupnim. Kao i uvijek, interakcija Marsa i Urana može govoriti o nesrećama, eksplozijama, potresima, nasilju, sukobima skupina s policijom i tako dalje.


8. siječnja 2021. Venera prelazi u Jarca, gdje se susreće sa Suncem i Plutonom. Budući da je Jarac zemljani znak, poput Bika (koji je domaćin Marsu i Uranu), Tarot-horoskop.com smatra da je astrološka energija ovog izraza posebno konstruktivna i pragmatična. Unatoč napetostima ili možda upravo zbog njih, imamo priliku pokrenuti u djelo ili usavršiti puno stvari, bilo da se radi o profesionalnim projektima, vezama ili situacijama vezanim uz novac, socijalnim inicijativama i tako dalje. U našem ljubavnom životu i vezama ovaj astrološki kontekst pojačava senzualnost, ali i želju za ulaskom u uzbudljive ljubavne situacije ili čak opasne. S druge strane, Venerin tranzit kroz Jarca daje nam energiju koja može doprinijeti ublažavanju pretjerano intenzivnih želja, a može imati i blagotvoran utjecaj na način na koji upravljamo svojim novcem, jer nas tjera na veću suzdržanost.


 

 

Također 8. siječnja, Merkur prelazi u Vodenjaka, gdje su Jupiter i Saturn, a Sunce tamo tranzitira 19. siječnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da tijekom ovog perioda svi stječemo velike kreativne i inovativne sposobnosti. Neće nedostajati progresivnih i hrabrih ideja, ali one bi se mogle sukobiti s tvrdoglavošću i konzervativnim energijama koje dolaze iz Bika.


S Marsom i Uranom u Biku, te s Merkurom, Jupiterom, Saturnom i Suncem u Vodenjaku, postaje jasno da Bik i Vodenjak imaju značajan utjecaj u siječnju 2021. Ali oba su znaka fiksna, što znači da bi moglo biti i teže od uobičajenog  pronaći sredinu između otvorenosti za inovativne koncepte i apstraktnog mišljenja - tipično za Vodenjaka - i praktičnih potreba - tipičnih za Bika. Kao rezultat toga, važno je razumjeti i prihvatiti da novost nije nužno remetilački faktor stabilnosti i sigurnosti; naprotiv, ako se njime pametno upravlja, to može biti važan alat za zadržavanje i učvršćivanje onoga što je doista važno za svakoga od nas. A ako osjetimo da se neke stvari ne odvijaju dovoljno brzo, dobit ćemo vremena za ponovnu procjenu ideja i otkrića od sljedećeg mjeseca, jer 30. siječnja 2021. Merkur započinje svoje retrogradno kretanje kroz Vodenjaka.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com