Mjesečni horoskop za listopad 2019. ❤️❤️❤️

Dva su značajna događaja tijekom listopada 2019. godine! Prije svega, 2. listopada 2019. godine Mars kreće retrogradno, u Biku, a direktnim hodom kreće tek u drugom tjednu prosinca.

Ovisno o tome gdje vam se nalazi Mars u natalnoj karti, njegov položaj bi mogao ublažiti neke napetosti u vašem životu. Zatim, 3. listopada 2019. godine, Mlad Mjesec u Vagi i pomrčina Sunca najavljuju vrijeme novih početaka.

Sunce pravi pozitivan aspekt i donosi čitavu paletu mogućnosti. Listopad donosi nove stvari, svjedočit ćemo radikalnim promjenama i istinskoj introspekciji. Mogli bi krenuti u potragu za ostvarenjem snova, u utrku za sreću.

Listopad sadrži u sebi elemente zraka i vode; Vaga i Škorpion su  su sjedni znakovi zodijaka i imaju vrlo različit utjecaj na nas, jer su vrlo različiti znakovi. Kod Vage je sve pitanje ravnoteže. Vaga je ženski znak, onaj koji vjeruje u poštenost, ravnotežu, ljubaznost i ljubav. Tu je element zraka koji će život učiniti lakšim, bez namjere i olakšati komunikaciju.

U astrologiji je Merkur planet koji vlada umom i komunikacijom, pa Merkur u uravnoteženoj i mirnoj Vagi pomaže da razgovori s osobama s kojima je teško razgovarati postaju iznenada lakši.

 

 

Kako dani odmiču, postaje jače djelovanje Škorpion, pa će se stabilnost i jasnoća mijenjati. Kao vodeni znak, Škorpion donosi osjetljivost kao i kod drugih vodenih znakova, ali ovisno o čemu se radi i što bi željeli da ostane sakriveno.

Tijekom listopada 2019. godine bit će živahnije na poslu, bit će više druženja i timskog rada, što će donijeti veću produktivnost, jer će svi biti stimulirani dobrom komunikacijom. Jasna komunikacija dok je Merkur u Vagi vrlo je korisna za projekte koji se jednostavno odvijaju. Razgovarat ćete o projektima i pokazat ćete tko ste.

Oko 11. listopada lakše ćete izdržati poteškoće. Sentimentalnost i strast nadjačat će razum. Suočavat ćete se s drugačijim i neobičnim stvarima. Za neke će to značiti bijeg od problema, a neke će privlačiti originalnost. Ovo može biti mjesec preporoda.

3. listopada 2019. godine Pluton (planeta transformacije) kreće direktnim hodom. Donosi moćan razvoj događaja i promjene, te način i stil života.

Poteškoće su uvijek moguće i žustri razgovori nisu isključeni. Stvari neće biti dosadne ili svakodnevne, ali niti turbulentne, nego više uravnotežene. Ponekad je dobra pauza od uspona i padova. Naravno,ispada iz te ravnoteže povremeno će biti i to može stvoriti napetosti.

Merkur je ponovno retrogradan, od 11. listopada do 7. prosinca. Njegovo retrogradno kretanje odraziti se može na vaše računalo, telefon, planove kupovine, na posao i putovanja. Moguća su kašnjenja, kvarovi na aparatima ili autu, preokreti i u tom periodu morat ćete imati rezervne planove. Budite fleksibilni, jer u tom periodu ništa nije popravljeno ili dovršeno i konačno.

 

 

Pun Mjesec u Ovnu 13. listopada 2019. godine, u opoziciji sa Suncem u Vagi i ostalim aspektima dodatno naglašava potrebu za ravnotežom. Pun Mjesec simbolizira kulminaciju i završetak. Ipak, svaki kraj i novi je početak. Uz utjecaj Plutona i Jupitera otvaraju se novi putevi prema slobodi i stabilnosti.

Ostatak mjeseca donijet će ozbiljniji ton na radnom mjestu, jer će razgovori postati dublji, a povremeno nevezano za posao. Nesporazumi će utjecati na funkcionalnost na poslu i uzrokovati frustracije. Važno je vrlo jasno naglasiti što se treba učiniti kako bi se nastavilo s efikasnim radom i pustiti male nesporazume koji dugoročno neće biti važni.

Tijekom listopada 2019. godine odnosi s drugima bit će vam važni, tako će važni razgovori biti isprepleteni brbljanjem. U društvu prijatelja osjećat ćete se ugodno.

Ljubavna situacija zahtjeva uspostavu stabilnosti. Noviji odnosi zbog toga se mogu brzo raspasti. Ako prežive i uspiju brzo uspostaviti ravnotežu, to je dobar znak. O osjećajima ćete otvorenije govoriti i lakše ćete se izražavati, što može biti od velike pomoći.

Vrijeme vladavine Škorpiona donosi dublje povezivanje među prijateljima. Samootkrivanje kroz prijateljstvo će se sigurno dogoditi. Doći će do razotkrivanja tajni koje se trebaju otkriti, pa čak i nekih koje su dobro skrivene. Neke informacije koje isplivaju na površinu mogu sve promijeniti.

Mlad Mjesec u Škorpionu 27. listopada simbolizira moćne nove početke.

 

 

Listopad je vrijeme u kojem možete izgraditi temelje za bolji život. Općenito, osjećamo se kao da smo razradili sitne poteškoće koje imamo sami sa sobom i sposobni smo preuzeti više nego inače. Budite oprezni, jer ovo neće trajati zauvijek.

Vladavina Škorpiona otkriva našu sjenu, a to bi nas moglo iznenaditi. Dobro je za to biti spreman, ne opterećivati se sitnicama i usredotočiti se na napredak i razmišljanje. Mogli bi biti ranjiviji nego inače i važno je pružiti ruku ljudima s kojima se družimo i kojima vjerujemo kako bi nam pomogli u tome.

Ovaj će vam mjesec donijeti dovoljno izazova, ali i dovoljno vremena za pripremu za navedene izazove.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com