Tarot karta Sunce

Tarot karta Sunce

Ključne riječi: radost, prijateljstvo, zajedništvo, stabilnost, bratska ljubav.

Astrološki simbol kojem odgovara: Sunce

Opis: Karta Sunca je simbol očinske, muške energije, kozmičkog oca, kao i bratske ljubavi. Kao primarni izvor života, svjetla i topline, Sunce protjeruje tamu da bismo mogli jasno vidjeti svoj put kao i da bismo bili prosvijetljeni iznutra. Kao rezultat toga, u stanju smo vidjeti istinu i razumjeti njen učinak. Karta Sunca predstavlja energiju, dobro zdravlje, spolnu zrelost, mogućnosti, velikodušnost, samopouzdanje, uspjeh, brak, djecu i materijalno bogatstvo. Ovi pozitivni elementi daju nam samopouzdanje da ćemo biti uspješni u svim našim nastojanjima, bilo da su u duhovnoj, materijalnoj ili emotivnoj sferi. Moramo biti svjesni i negativnih elemenata, kao što su bučnost, arogancija, taština i krive predodžbe koje mogu izazvati neuspjeh i nesigurnost.

Tarot karta Sud

Tarot karta Sud

Ključne riječi: sud, liječenje, glazba, dobre vijesti, otkriće.

Astrološki simbol kojem odgovara: Pluton

Opis: Karta suda predstavlja sudnji dan ili poziv na buđenje navješćujući novi životni ciklus. Dok se jedan ciklus približava kraju, moramo se pripremiti za novu fazu u svom razvoju – budućnost čeka. Sada je vrijeme kada napori iz prošlosti daju pozitivne rezultate, kada žanjemo nagrade zbog njih, kada shvaćamo da smo povučeni u novom pravcu i prepoznajemo svoj stvarni poziv. U svom pozitivnom značenju Sud nas podsjeća da kroz iskrenost i istinsku refleksiju možemo shvatiti gdje smo griješili na svom putu. Kao rezultat toga, moramo si oprostiti kako bismo ponovo stekli osjećaj osobne vrijednosti i uspjeha. Kada se nalazi u negativnom kontekstu, Sud simbolizira neodlučnost, strah da prepustimo kontrolu, kajanje, neravnotežu i zatočenost. 

Tarot karta Svijet

Tarot karta Svijet

Ključne riječi: realizacija, ekspanzija, putovanje svijetom, ispunjenje.

Astrološki simbol kojem odgovara: Saturn

Opis: Karta svijeta, koja se smatra najsretnijom kartom Velike Arkane, je simbol svega što možemo postići na svom putu kroz život, simbol perfekcije, ljepote, uspjeha i javnog odobravanja i priznanja. Ovo je mjesto gdje ciklus završava i opet iznova počinje. Sreća i ispunjenje su ključni elementi koji pružaju osjećaj fizičke, emocionalne i duhovne dobrobiti. Signalizirajući uspjeh i ostvarenje ciljeva, Svijet nam osvještava da smo završili jedan ciklus i da smo se spremni upustiti u novu pustolovinu. Spremni smo i spremamo se za novo putovanje s višom razinom svijesti, znajući da se traži aktivno sudjelovanje i služenje. U negativnom situacijama, ova karta može ukazivati na značajne prepreke na našem putu, poteškoće, nezavršene poslove koje smo ostavili iza sebe, kao i na nedostatak predanosti. 

 < 1 2 3
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela