JARAC - horoskop 2020.

HOROSKOP JARAC 2020.

2020. godina za vas će zapravo predstavljati jedan period zatišja. Prevladavat će smirena i ugodna atmosfera a planete će se tako posložiti da ćete doći u dodir sa vrlo malim brojem nervoznih i negativnih osoba. Okolnosti će biti povoljne i možete ih iskoristiti ali samo ako ćete ih biti voljni istražiti te spremni uvesti u svoj život veće promjene. Pripremite se na bavljenje većim poslovnim, financijskim i privatnim izazovima. Ako u pojedinim trenucima imate dojam kaosa, okrenite se duhovnosti. Ove ćete godine svakako bolje ostvariti svoje životne ambicije.

 

 

 LJUBAV I BRAK

Ove će vam, 2020. godine, ljubav predstavljati jako bitan faktor. Većinu ćete vremena imati dojam da je voljena osoba ono što vašem životu daje pravo značenje a okolnosti će se lijepo posložiti pa ćete biti emotivno sretni. Budite oprezni u prvoj polovini godine kad bi se članovi obitelji i prijatelji mogli na neprikladan način miješati u vaš ljubavni život. Bez obzira na situacije u kojima ćete se povremeno nalaziti, ostanite svjesni činjenice da su planete povoljne i da ste na dobrom putu koji će mnoge od vas dovesti do sklapanja braka. Ove će godine brojni odnosi doći do jedne ozbiljnije razine. Treba napomenuti i kako ćete ove godine, više nego prethodnih,privlačiti osobe suprotnog spola ali i kako će oni od vas koji su slobodni, biti skloni ljubavnim igrama i dvosmislenosti. Venera će vam ići u prilog pa se pokušavajte izražavati što jasnije, nemojte se bojati pokazati svoje pravo lice. Oni koji su zauzeti ali nezadovoljni, trebali bi se fokusirati na osobu koju doista vole ali bez da povrijede trenutnog partnera/icu. Kod svih će pripadnika znaka do kraja godine prevladati harmonija i mir.KARIJERA

Kroz 2020. godinu možete očekivati prilično poslovnih obaveza. Već ćete u prvih nekoliko mjeseci dobiti bolje ugovore a ulazite u period kad bi morali odlučiti koju ulogu želite i gdje se vidite kroz idućih nekoliko godina. Nemojte se bojati pokazati svoju kreativnost u trenucima kad će svi ostali biti vrlo ozbiljni i djelovati strogo. U svakom trenutku budite spremni baviti se težim radnim zadacima jer će to biti najbolji način za zbližavanje sa nadređenima i dobivanje njihove naklonosti. Svi će vam se napori isplatiti iako ćete ponekad imati dojam da nitko ne vidi vaša postignuća. Ukoliko razmišljate o promjeni karijere ili samo radnog mjesta, ovo je idealna godina za tako nešto. 2020. je povoljna i za različita stjecanja novih znanja kao i za započinjanje novog hobija. Realizirat ćete mnoge ciljeve ali zapamtite da je sve na vama, nemojte odustajati.


FINANCIJE

Kada su u pitanju financije, u 2020. godini morate biti čvrsti i pokazati odlučnost. Uvijek budite čvrsto nogama na zemlji ili se barem potrudite da drugi steknu taj dojam, posebno prilikom pregovora. U prilog vam idu različite dugoročne investicije kao i dugoročni financijski planovi. Prije bilo kakvih sklapanja ugovora, dobro pročitajte njihov sadržaj i to posebno ona sitna slova a uvijek se konzultirajte sa nekim tko je stručan. Klonite se pravnih zavrzlama, ako osjetite da bi negdje mogao biti potencijalni problem, suradnju radije odbijte. Novac će vam kroz godinu polako dolaziti a na vama je kako ćete njime raspolagati. Nećete biti skloni pretjeranom trošenju pa će većina vas godinu završiti pozitivno, pokušajte zato stavljati novac sa strane kako bi uštedjeli što više. Oni od vas koji imaju vlastito poduzeće mogu očekivati pozitivna dešavanja i veće prihode nego prošle godine. Neće vam biti problem definirati nove prilike, sve što može donijeti zaradu jako će brzo dobiti vašu pažnju.ZDRAVLJE

U 2020. ćete godini imati jako dobar imunitet pa je tako mala vjerojatnost prehlada i viroza. Energiju ćete usmjeriti vrlo pozitivno i tako stres svesti na minimum što će doprinijeti tome da se osjećate dobro i zadovoljno. Kroz čitavu ćete godinu znati kako trebate raditi i kad je vrijeme za odmor a time ćete izbjeći trošenje energije na nepotrebne stvari. Sa vremena na vrijeme bi vas mogli uznemiriti samo dentalni problemi ili poteškoće sa probavom, rješavajte ih odmah kako bi izbjegli veće poteškoće. Druga polovina godine donosi vam još bolje zdravstveno stanje a predstavlja idealan period za odmaranje i prikupljanje energije. Godina vam donosi brojne mogućnosti za nove aktivnosti kojima možete svoje zdravlje održati na zavidnoj razini, odaberite jednu ali je se onda i držite. Jednostavan životni stil će učiniti čuda.


 

 


OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kada je u pitanju obiteljski život, u 2020. će godini biti prilično dinamike. Neki će od vas tako, za vlastito dobro, privremeno napustiti obiteljske vrijednosti i udaljiti se od pojedinih osoba, uglavnom onih negativnih ili posesivnih. Jako ćete cijeniti svoju slobodu. Vaše će vas ambicije i pojedini životni izazovi stalno odmicati od obiteljii prijatelja pa ćete tako kroz nekoliko duljih faza sa njima provoditi vrlo malo vremena. Budite oprezni, kad dođe do situacija u kojima će vas te osobe trebati, budite tu za njih kako ne bi trajno oštetili pojedine odnose. Budite i praktični, nemojte davati obećanja koja nećete moći ispuniti, posebno ako se tiču financija. Kroz godinu će biti perioda kad ćete provesti vrijeme sa najbližima ali će ih biti relativno malo i bit će kratki. Nemojte biti impulzivni a u trenucima kad će vas drugi kritizirati zbog vaših poteza i činjenice da ih zanemarujete, ostanite smireni.Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Imat ćete puno energije i različitih novih planova. Iskažite svoju zahvalnost prijateljima i obitelji iako će biti trenutaka kad će odnosi biti napeti.

Veljača 2020. – Budite spremni na različite poslovne prepreke. Ništa neće biti trajno, situacije će se mijenjati iz trenutka u trenutak pa nemojte odmah reagirati.

Ožujak 2020. – Moći ćete ostvariti svoje želje i ambicije. Ovo je idealan period za stjecanje novih znanja i vještina. Ostanite hladni prilikom poslovnih pregovora.

Travanj 2020. – Odličan mjesec u kojem ćete se osjećati jako dobro. Prevladavat će stabilnost i vjera u ljude. Razmislite o budućim potezima i posložite prioritete.

Svibanj 2020. – Ne trebate očekivati negativna dešavanja. Sve će vam ići od ruke a stvari ćete obavljati prije nego se to od vas očekuje. Ostanite motivirani.

Lipanj 2020. – Nevolje su moguće na svakom koraku, pazite što radite i sa kim provodite svoje vrijeme. Moguće su trzavice sa nekim od bliskih prijatelja.

Srpanj 2020.  – Period idealan za suradnju i timski rad, nemojte nastupati samostalno jer bi se mogli razočarati ishodom. Ipak, jasno dajte do znanja da imate kontrolu nad većim projektima.

Kolovoz 2020. – Osjećat ćete se vrlo moćno. Uvijek razmislite prije nego povučete potez. Razmislite o budućnosti i svom privatnom životu.

 

 

Rujan – Bit ćete skloni davanju savjeta što će drugi protumačiti kao pametovanje. U poslu ćete biti praktični i brzo reagirati.

Listopad 2020. – Smiren period bez pretjeranih dešavanja. Odlično vrijeme za odmoriti se i opustiti. Posvetite se obitelji i prijateljima, što više razgovarajte sa njima.

Studeni 2020. – Bit ćete iznimno zadovoljni, posebno nakon što vam obitelj i prijatelji pruže svoju podršku. Vrijeme je da se otvorite, ne samo po pitanju emocija nego i novih životnih mogućnosti.

Prosinac 2020. – Venera će biti u vašem znaku pa će mjesec biti idealan po pitanju međuljudskih odnosa. U poslu malo usporite tempo. Pokažite da ste suosjećajna osoba koja je spremna pružiti pomoć.SAVJET

2020. godina predstavlja povoljan period za vaš osobni rast, ostvarit ćete brojne ciljeve. Najbitnije je da se fokusirate na svoje ambicije i želje ali i da radite predano. Nemojte zanemariti prijatelje i obitelj, budite tu za njih barem u teškim trenucima.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela