Dnevni horoskop 31.05.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Pluton - Mjesec sekstil može donijeti neobične promjene kod kuće. Iako iz početka mogu biti uznemiravajuće, te promjene mogu donijeti dugoročno poboljšanje. Pokušajte sve prihvatiti sa smješkom. Bilo koja lijepa gesta koju danas pokažete pamtiti će se dugo vremena.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Početi ćete raditi na promjenama kod kuće. Savjetujemo da uzmete u obzir što voljena osoba misli o tome. Povoljno je vrijeme za planiranje budućnosti. Ne upuštajte se u više aktivnosti odjednom, jer nećete dovršiti niti jednu! Poslijepodne ćete dobiti dar koji će vas impresionirati.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Planirate neke promjene napraviti kod kuće i uspjeti ćete naći novac za to. Savjetujemo da u kupovinu idete sa voljenom osobom kako bi izbjegli gubitak vremena i nesporazume. Kod kuće donesite važne odluke o tome što želite!

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dobiti ćete vrijedan poklon za vašu kuću. Biti ćete jako zaposleni danas, ali na kraju dana biti ćete jako zadovoljni postignutim rezultatima. Poslijepodne ćete provesti kod kuće, sa nekolicinom prijatelja koji su vam pomogli oko kućnih aktivnosti.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Odlučno ćete se posvetiti dovršenju radova kod kuće na kojima ste počeli raditi nedavno. Starija osoba iz obitelji pomoći će vam, ali isto tako, pokušati će utjecati na vaše odluke. Savjetujemo da date sve od sebe kako bi izbjegli sukob. Navečer ćete čuti nepovoljne vijesti od prijatelja van vašeg mjesta.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Brinete se zbog kućnih problema. Prilika će se pojaviti za kupnju nekretnine ili razmjenu. Voljena osoba podržati će vas u odluci. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja! Možete se osloniti na intuiciju.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Prijepodne ćete dobiti svotu novca i planove koje imate u vezi kuće sada možete početi ostvarivati. Povoljno je vrijeme za popravke i dekoracije. Izbjegavajte prepirke sa voljenom osobom oko troškova koje ćete imati.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Odgodite poslovne sastanke, jer danas niste u najboljoj formi.Isto tako, savjetujemo da danas ne donosite važne odluke. Vrijeme je da više pažnje posvetite obitelji. Sa voljenom osobom navečer ćete se pripremati za zajednički izlet.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Odlučili ste koncentrirati se na obitelj i kuću. Planirate kupiti vrijedan predmet za vašu kuću. Osoba iz obitelji dati će vam koristan savjet i tako vam pomoći da uštedite dosta novca. Ne donosite odluke prije razgovora sa voljenom osobom!

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako ste planirali napraviti promjene kod kuće, pravo je vrijeme da se aktivirate. Možete se osloniti na pomoć prijatelja i obitelji. Povoljno je vrijeme za promjenu namještaja ili razmještaj, dekoraciju i slično tome. Savjet ženske osobe može pokrenuti svađu između vas i partnera. Budite na oprezu i smireni.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Iako imate puno problema za riješiti, savjetujemo da se poštedite. Treba vam više odmora! Uspjeti ćete napraviti promjene kod kuće koje će poboljšati odnos sa voljenom osobom. Biti ćete u iskušenju da potrošite veću svotu novaca. Savjetujemo da budete oprezni, jer ovo nije povoljno vrijeme za trošenje.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako vam se pruži prilika da sa voljenom osobom odete na izlet, nemojte oklijevati! To vas može zbližiti. Vaše originalne ideje cjeniti će osobe u vašem okruženju, ali saslušajte što drugi imaju za reći. Savjetujemo da odgodite važne poslove.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Odlično je vrijeme za vaš ljubavni život, i za kućne aktivnosti. Ujutro ćete morati otkazati poslovno putovanje. To vam ipak donosi nešto bolje. Ovako ćete imati više vremena za obiteljske planove. Večer ćete provesti u druženju sa prijateljem.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela