Dnevni horoskop 29.05.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Merkur - Neptun kvadrat donosi nesporazume i krive prosudbe uslijed čega može nastati šteta, posebno ako trebate donijeti važne odluke ili se koncentrirati. Poslovne sastanke danas odgodite, jer vam nedostaje smisla za praktično.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ujutro će vam radni kolege prigovarati zato što niste dosljedni. Savjetujemo da budete na oprezu, jer ste skloni impulzivnim reakcijama. Poslijepodne bi mogli primiti veću svotu novca. Oko trošenja tog novca mogli bi se posvađati sa voljenom osobom. Razmislite o potrebama obitelji.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Ujutro bi mogli doznati da se osoba iz obitelji ozbiljno razboljela. Ponuditi ćete svoju pomoć i zato ćete morati obići par mjesta. Poslijepodne će vam savjet rođaka pomoći da smirite izmješane osjećaje.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dobiti ćete goste iz drugog grada. Sve planove za danas morati ćete mjenjati. Ako vaši gosti trebaju pomoć, savjetujemo da im pomognete. Obiteljski prijatelj javiti će vam neugodne vijesti navečer. Ostanite smireni.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Odlučni ste da riješite obiteljski problem koji vas duže vremena brine. Ako vam se pojavi prilika da se udružite u poslovno partnerstvo, nemojte oklijevati, jer ćete popraviti financijsko stanje brzo i bez puno uloženog napora.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Planirate pokrenuti novi posao danas, ali nedostaje vam smisla za praktično. Savjetujemo da to odgodite na neko vrijeme. Mogući su manji zdravstveni problemi, ali prolazni. Bavite se rutinskim poslovima danas. Više vremena posvetite voljenoj osobi.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete biti osjetljivi i ništa vas neće zadovoljiti. Pokušajte to prevladati, inače će to utjecati na odnose sa prijateljima i sa obitelji. Navečer ćete primiti dobru vijest od rođaka koji bi vas mogao čak i posjetiti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Savjetujemo da danas ne trošite i ne ulažete novac koliko god primamljivo se činilo. Povoljno je vrijeme za ljubav! Savjetujemo da se prepustite poslijepodnevnom druženju sa mlađim osobama iz obitelji.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete biti u najboljoj formi i zato nećete moći dovršiti sve što ste planirali. Nije povoljno vrijeme za nove odgovornosti. Poslijepodne ćete biti pozvani na zabavu. Dobro ćete se provesti u društvu voljene osobe i prijatelja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas neće sve ići po planu. Blizak prijatelj tražiti će vas pomoć oko poslovnog problema. I vama će koristiti ako pomognete. Savjetujemo da izbjegavate nagađanja. Nakon stresnog dana provesti ćete romantičnu večer sa voljenom osobom.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Bilo bi mudro da ne ulazite u rasprave danas. Ponuđenu pomoć nemojte odbiti. Savjet koji ćete dobiti od prijatelja sa iskustvom pokazati će se vrlo korisnim u donošenju važne odluke u vašem emotivnom životu.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete se suočiti s manjim poteškoćama u vašem ljubavnom životu. Ako uspijete ostati smireni, riješiti ćete to. Lijepom riječi možete spriječiti potencijalnu svađu. Iako ste nezadovoljni financijskom situacijom, savjetujemo da izbjegavate nagađanja. Uskoro ćete dobiti neočekivanu svotu novca.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Intuicija vam neće puno pomoći danas. Savjetujemo da razmislite o prijedlozima starije osobe iz obitelji. Više pažnje posvetite potrebi za odmorom i opuštanjem. Navečer vam u posjetu dolaze obiteljski prijatelji, neočekivano.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela