Dnevni horoskop 28.05.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Mjesec trigon donosi pozitivnu energiju koja će vam koristiti za naporan rad i društvene aktivnosti. Dobiti ćete želju da započnete nove aktivnosti kod kuće. Nemojte oklijevati, posebno ako ste već nekoliko puta odgađali takve aktivnosti!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Prijepodne ćete morati ići na neplanirani put. Izgledno je da će vas na tom putu očekivati niz poteškoća, ali uspjeti ćete sve riješiti. Odnos sa voljenom osobom biti će napet. Savjetujemo da na smiren način razgovarate sa voljenom osobom.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Grupa prijatelja pozvati će vas da im se pridružite na izletu. Biti ćete puni energije i vaše ideje će se cijeniti. Smanjite obaveze kako bi se mogli opustiti. Razmišljate o troškovima? Novac ne bi trebao biti problem, zaslužujete da se opustite.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Sa obitelji pripremate organizirano putovanje. Starija osoba iz obitelji pokušati će se umješati u vaše planove i to će vas uzrujati. Ipak, neki savjeti će vam koristiti. Navečer, kada pripreme privedu se kraju, mogli bi posjetiti prijatelje. Ne zaboravite da vam treba sna.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Dobre vijesti stižu ujutro: primiti ćete novac. Voljena osoba biti će sretna. Povoljno je vrijeme za planiranje budućnosti i za druženje sa prijateljima. Savjetujemo da više pažnje posvetite mlađim članovima iz obitelji.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Imati ćete dobru priliku da ostvarite dobit kroz projekt sa suradnicima. U ljubavi neće sve ići kako treba poslijepodne. Ne brinite se! Blizak prijatelj pomoći će vam da prevladate poteškoće. Savjetujemo da se više posvetite privatnim obavezama.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nakon nezadovoljavajućeg perioda u ljubavnom životu, sreća je na vašoj strani ponovno. Mogli bi upoznati osobu koja će vas osvojiti na prvi pogled. To može biti početak dugoročne veze. Financijsko stanje je zadovoljavajuće. Ipak, nije povoljno vrijeme za nastojanja da dodatno zaradite.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Brinuti će vas financijske poteškoće. Biti ćete u odličnoj intelektualnoj formi. Savjetujemo da iskoristite to i posvetite se obrazovanju i budućim projektima. Vaše društvene vještine su danas odlične i imati ćete priliku za upoznavanje novih prijatelja. Intuicija je vaš saveznik danas.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Biti ćete jako zaposleni i imati ćete puno problema za riješiti. Napravite detaljan plan akcije, kako bi izbjegli uzaludno trošenje energije. Poći će vam za rukom držati se plana, ali prihvatite pomoć prijatelja. Starija osoba iz obitelji dati će vam dar, moglo bi se raditi o svoti novca.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Biti ćete dobro raspoloženi i uklopiti se sa svima oko sebe. Ipak, financijska situacija uzrujati će vas. Uspjeha možete imati u društvenim i kućnim aktivnostima. Navečer ćete ići na zabavu. Budite oprezni i izbjegavajte šale na račun drugih, jer bi ih mogli povrijediti.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Zahvaljujući vašoj kreativnosti imati ćete uspjeha u poslu. Svi planovi za budućnost koje danas razradite imaju dobre šanse da se vrlo brzo pokrenu i donesu vam financijsku dobit. Posvetite više pažnje potrebama voljene osobe. Ne znači da morate zapostaviti privatni život kako bi zaradili novac.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete vrlo uspješni danas zahvaljujući vašoj karizmi. Možete puno uspjeha ostvariti u poslu i privatnim aktivnostima. Savjetujemo da izbjegavate rasprave sa članovima vaše obitelji.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Pojaviti će se prilika za novu aktivnost koja vam može donijeti napredak u profesionalnom životu i poboljšanje financija. Jako naporno ste radili, ali vaši radni kolege neće biti sretni u vezi toga. Nemojte prekoračiti vaše fizičke granice, jer će se to odraziti na vaše zdravlje!

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela