Dnevni horoskop 26.05.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Neptun kvadrat umanjuje smisao za praktično, povečava sklonost idealiziranju i romantičnosti. Isto tako, naglašava osjećajnu stranu i lijepo ponašanje. Ovo nije povoljno vrijeme za poslovne aktivnosti i za donošenje važnih odluka.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Savjetujemo da danas ne preuzimate previše odgovornosti, jer danas će vam nedostajati smisla za praktično. Važne odluke odgodite, posebno one vezane za posao. Oko financijskih pitanja nemojte nametati svoje razmišljanje drugima. Zbog toga bi se mogli posvađati sa voljenom osobom. Vaši pogledi možda neće biti najbolji.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Teško ćete ispuniti sve današnje obaveze na poslu zbog stanja zbunjenosti u kojem ćete biti. Savjetujemo da izbjegavate rasprave sa radnim kolegama i nadređenima. Koncentrirajte se na važnije probleme. Uz strpljenje uspjeti ćete savladati sve poteškoće. Poslijepodne ćete upoznati posebnu osobu u koju ćete se zaljubiti.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ako vam se pruži prilika za novi posao ili da sklopite partnerski ugovor, nemojte dati odgovor odmah. Danas vam nedostaje smisla za praktično. Savjetujemo da više pažnje posvetite vašoj emotivnoj vezi. Imate dobre izglede da provedete romantičnu večer u društvu voljene osobe.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Od jutra ćete se osjećati nepovezano sa svime i van toka događanja. Savjetujemo da pažljivo birate riječi. Izbjegavajte svađu sa starijom ženskom osobom sa posla! Savjetujemo da odgodite putovanja koja ste za danas planirali. Razne poteškoće mogu vas spriječiti pri ostvarenju vaših ciljeva.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Od jutra ćete biti nervozni i u lošem položaju. Ne upuštajte se u nove obaveze, jer se možete suočiti sa neočekivanim preprekama. Ujutro ćete morati obići par mjesta što će poremetiti vaše planove koje ste imali za danas. Danas ne pokušavajte riješiti osjetljiva pitanja, jer vam nedostaje smisla za praktično i zato nećete uspjeti!

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Starija osoba iz obitelji dati će vam dobar savjet za rješavanje problema u partnerstvu. Danas vam nedostaje smisla za praktično, ali obitelj i prijatelji pokazati će razumjevanje i podržati vas. Prihvatite njihovu pomoć! Možete se osloniti na intuiciju voljene osobe.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro ćete biti u stanju zbunjenosti i krivo ćete shvatiti savjet starije žene u obitelji. Pokušajte se bolje koncentrirati. Ako imate u planu kupiti skupocjen predmet, prije nego što požurite u kupovinu razgovarajte sa voljenom osobom.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro se nećete osjećati najbolje, teško ćete održati pažnju na bilo što. U poslu ne riskirajte, jer ćete donijeti krive odluke. Ako vam se predloži ulazak u poslovno partnerstvo, ne žurite sa donošenjem zaključka. Danas ste u stanju zbrke.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Glava će vam biti u oblacima i zanemariti ćete važne stvari. Savjetujemo da ne započinjete nove aktivnosti, jer vam nedostaje smisla za praktično. Imati ćete uspjeha samo ako prihvatite podršku prijatelja i voljene osobe.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete biti u stanju zbunjenosti i nećete moći donijeti važne poslovne odluke. Nije povoljan dan za ispite ili sastanke. Poslijepodne ćete imati priliku da se udružite u profitabilano poslovno partnerstvo. Za sada nemojte ništa potpisivati, jer bi mogli požaliti kasnije.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Odlučni ste i želite započeti novi posao, ali nedostaje vam smisla za praktično. Ako imate dvojbe, radije odgodite planove za neko drugo vrijeme kada će vaše ideje poprimiti jasniji oblik. Mogli bi imati manje zdravstvene probleme, ali ne trebate se brinuti, jer će se problemi uskoro riješiti. Savjetujemo da se držite rutinskih poslova danas. Nemojte zanemariti probleme voljene osobe.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Otkriti ćete da vaši planovi za danas i nisu bili tako realni. Bliska osoba trebati će vašu pomoć oko posla, prijepodne. Izbjegavajte financijska nagađanja. Nakon užurbanog dana provesti ćete romantičnu večer sa voljenom osobom.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela