Dnevni horoskop 24.06.2014ASTRO PREGLED

Konjunkcija Venera-Mjesec donosi zbunjenost, nedostatak društvenosti zbog pomiješanih osjećaja. Može vam se dogoditi da sumnjate u vlastite osjećaje. Da biste prevladali ovo stanje sve što vam treba je više samopouzdanja.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Mogli bi se suočiti sa financijskim gubitcima zbog neuspjeha u poslu koji je izgledao obećavajuće. Poslovna partnerstva mogu postati vrlo napeta zbog vaših loših komunikacijskih vještina. Savjetujemo vam da se naoružate strpljenjem i izbjegnete financijske spekulacije.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Mogli biste postati razdražljivi zbog svojih financijskih poteškoća. Smirite svoj temperament jer bi mogli povrijediti osjećaje bliskog prijatelja. Danas nije povoljno vrijeme za ispite, prezentacije ili putovanja. S druge strane, vjerojatno ćete se dobro provesti s voljenom osobom i mlađim članovima obitelji. Pazite što pričate!

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Mogli bi se suočiti s nekoliko prepreka. Možete imati osjećaj da gubite svoju energiju, a to će vam uznemiriti. Ljudi oko vas će biti puni razumijevanja i podrške. Odnos s voljenom osobom će imati pozitivnu evoluciju. Zajedno ćete uspjeti riješiti dugogodišnji problem.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Vaša impulzivnost danas je u punom jeku, a vaši prijatelji i poslovni partneri mogu se okrenuti protiv vas. Savjetujemo vam da budete taktični.Poštedite se i odmorite! Obratite više pažnje na osobne probleme ostalih članova svoje obitelji!

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Razljutiti će vas neodržano obećanje prijatelja. Čuvajte svoje živce! Možda postoji razumno objašnjenje! Fleksibilnost će vam pomoći da izbjegnete svađu koja bi inače mogla dovesti do prekida odnosa.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ne preporučamo da se bavite pitanjima koja zahtijevaju takatičnost. Mogli bi biti u stanju iritacije i nećete biti uvjerljivi. S druge strane, odnos s voljenom osobom biti će jako dobar.

 

(23.09.-22.10.) VAGA

Namjeravate li preuzeti više odgovornosti nećete biti u mogućnosti nositi se sa svima njima sami. Zapravo ovo nije povoljno vrijeme za bilo kakve poslovne aktivnosti. Velik je rizik od nastajanja financijskih gubitaka. Ako morate voziti savjetujemo vam da budete oprezni i provjerite svoj automobil i prtljagu temeljito.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

U jutarnjim satima možete naići na komunikacijske probleme što može utjecati na vaše društvene i emocionalne veze. Ovo nije dobar trenutak za pokretanje novih aktivnosti ili poslovnih projekata, bez obzira koliko primamljivo se čini.

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Posvetit ćete svoje vrijeme intelektualnom aktivnostima. Iako ste svjesni da bi to mogao napraviti jaz između vas i vaših prijatelja mislit ćete da se zadovoljstvo isplati. Uspjet ćete riješiti važne obiteljske probleme. Ako ste pozvani na izlet savjetujemo vam da odbijete poziv. Skloni ste nesrećama.

 

(22.12.-20.01.) JARAC

Suočavate se s preprekama koje će vas spriječiti da se izražavate jasno. Savjetujemo vam da danas odgodite sve sastanke jer vaše komunikacijske vještine su vrlo niske. Ovo nije pravo vrijeme za ulaganje ili kupnju vrijednih predmeta jer vaš izbor možda neće biti najbolji.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

U jutarnjim satima bi mogli biti u lošem raspoloženju i postati manje društveni zbog nekih zdravstvenih problema. Savjetujemo vam da komunicirate sa svojim prijateljima i voljenom osobom. U večernjim satima ćete posjetiti rođaka koji će vam pomoći da se vratite u dobro raspoloženje.

 

(20.02.-20.03.) RIBE

Danas nije povoljno vrijeme za službena putovanja. Vaše šanse za financijsku korist su prilično male. Vaš semocionalni odnos može ići jako dobro, pod uvjetom da će obratite više pozornosti na potrebe voljene osobe.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela