Dnevni horoskop 23.06.2014ASTRO PREGLED

Opozicija Mjesec-Saturn može dovesti do raznih prepreka, odgoda, poteškoća, frustracija i zamornog posla. Najbolje bi bilo stati sa svime i pričekati da ovaj aspekt prođe. Ako se ne bojite suočiti sa svim tim, možda ćete otkriti da su neke stvari lakše za prevladati nego što ste očekivali. Ovo bi mogla biti prilika da naučite lekciju o hrabrosti u suočavanju sa sudbinom.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Danas ćete naići na financijske poteškoće. Pozitivniji pristup bi bio od velike pomoći. Vaša napetost mogla bi utjecati na vaše društvene odnose. Ovo nije povoljno vrijeme za ispite i putovanja. Poslijepodne ćete se dobro zabaviti u društvu svoje voljene osobe.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

U jutarnjim satima mogli bi se suočavati sa nizom prepreka zbog kojih ćete osjećati da je vaš trud uzaludan. Ljudi oko vas spremni su pomoći vam. Voljena osoba je uz vas, na vašoj strani. Poslijepodne ćete uspjeti riješiti neka davna odgođana pitanja.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Možda ćete morati otkazati putovanje zbog svog zdravstvenog stanja. Mogli bi imati manjih probavnih problema - ništa što se kratkom dijetom ne može popraviti. Odnos s voljenom osobom mogao bi biti napet zbog rođaka koji se miješa u tuđe poslove. Pokušajte riješiti stvari mirno!

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Namjeravate pokrenuti nešto novo ali ste previše nestrpljivi. Zbog toga možete završiti gubeći dragocjeno vrijeme. Savjetujemo vam da izbjegnete polemike sa kolegama na poslu. Usredotočite se na važnija pitanja! Odnosi s mlađim ljudima su odlični danas.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Budite oprezni na poslu i sa poslovnim partnerima jer vaše komunikacijske vještine možda neće biti u svom najboljem izdanju danas! Vaša financijska situacija možda nije dobra, ali nemate prave razloge da se brinete. Stariji rođak će vam pomoći. U popodnevnim satima, osoba iz drugog grada mogla bi vam donijeti loše vijesti.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Mogli bi biti uzrujani zbog svojih nesporazuma s poslovnim partnerom. Savjetujemo vam da ostanete mirni i pitate bliskog prijatelja za pomoć. Možete uspjeti samo ako ćete biti strpljivi i kontrolirati temperament.

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

Poslovni neuspjeh mogao bi vas uzrujati. Zapamtite: sutra je novi dan i nove prilike će se pojaviti. Komunikacijski problemi mogli bi podići neočekivane prepreke. Savjetujemo vam da i dalje budete oprezni i izbjegavate financijske spekulacije.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Obiteljski prijatelj može vam ponuditi priliku da se pridružite u novom partnerstvu. Savjetujemo vam da iskoristiti priliku čak i ako očekivane beneficije nisu prilično velike. Savjet voljene osobe na tu temu može se pokazati vrlo korisan. Morate se odmarati više.

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ujutro bi se mogli osjećati zbunjeno i napraviti zaostatke na poslu. Izbjegavajte vruće prepirke sa svojim nadređenima! Sve će se uskoro vratiti u normalu i uspjeti ćete nadoknaditi zaostatke. Vratiti ćete se u svoje dobro raspoloženje u večernjim satima tijekom posjeta prijateljima.

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

Možda ćete morati otići na poslovni put koji će se pokazati vrlo uspješan. Vodite brigu o prtljazijer bi mogli izgubiti važan predmet! Odnosi s prijateljima će biti odlični. Što se tiče financijske situacije, nemate razloga za zabrinutost. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na potrebe voljenih.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Bit ćete vrlo zauzeti danas pa vam savjetujemo da odredite svoje prioritete. U popodnevnim satima možda ćete morati promijeniti svoj raspored kako bi se mogli nositi s nekim problemima voljene osobe. Morat ćete potrošiti značajnu količinu novca za popravak nečeg kod kuće. Pokušajte ostati mirni!

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Skloni ste činjenju pogrešaka na poslu, a i kašnjenja bi se mogla dogoditi. Ostanite mirni i prihvatite pomoć kolega! Ovo je vrijeme za izlaske i druženje. Možda ćete upoznati ljude koji će uskoro biti od velike pomoći za vas. Savjetujemo vam da usporite jer bi mogli doći do granice izdržljivosti.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela