Dnevni horoskop 22.06.2014ASTRO PREGLED

Sekstil Neptun-Mjesec stvara predispozicije za sanjarenje, romantiku, idealizam, suosjećanje. Ovaj astrološki aspekt također stvara predispoziciju za bavljenje nerealnim projektima koji bi mogli završiti kao bolan neuspjeh. S obzirom na nisku razinu rasuđivanja poželjno je važne aktivnosti i odluke odgoditi.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Nećete biti u vrlo dobroj formi i mogli bi osjetiti da niste u mogućnosti dovršiti važan zadatak. Savjetujemo vam da se izbjegnete preuzimanje novih odgovornosti, jer će vam to samo potrošiti energiju. U popodnevnim satima mogli bi biti pozvani na party, gdje ćete se dobro zabaviti s voljenom osobom i bliskim prijateljima.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Poznanik će trebati vaš savjet o poslovnom projektu koji se može pokazati isplativ i za vas. Izbjegavajte špekulacije bilo koje vrste! Nakon napornog dana, provesti ćete romantičnu večer u društvu svoje voljene osobe.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Stariji rođak će vam pomoći da donesete veliku odluku za svoj emocionalni život. Vaša sposobnost rasuđivanja pneće biti od velike pomoći danas, ali možete se osloniti na potporu svoje obitelji i prijatelja. Izbjegavajte ulaženje u polemike!

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Teško financijsko stanje vas gnjavi već neko vrijeme. Prije podne, mogli bi se suočiti s poteškoćama u radu. Nadređeni i kolege će biti puni razumijevanja i podrške. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na svoju obitelj.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Blizak prijatelj može vam ponuditi priliku da se pridružite u novom poslu. Nemojte žuriti s odlukom jer nećete sada biti razboriti. Partnerstva će ići jako dobro. Romantična večer čeka vas i vaše voljene osobe.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Neočekivani događaji mogu se dogoditi prijepodne. Stoga ne bi trebalo napraviti detaljan raspored za danas. Možda ćete morati pokrenuti nekoliko zadataka u interesu svoje obitelji. Danas je povoljno vrijeme za vas da se bavite financijskim pitanjima. Danas se možete osloniti na svoju intuiciju.

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

Ovog jutra mogli bi biti u stanju zbunjenosti. Savjetujemo vam da odgodite poslovne aktivnosti, jer vaše odluke mogu se pokazati krive i uzrokovati teške gubitke. S druge strane, ovo je povoljno vrijeme za vaš emocionalni život. Vaš moral je na visokom nivou.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Imat ćete osjećaj da jednostavno ništa ne možete napraviti kako treba i da je sve gubljenje energije. Prijatelji i obitelj će biti puni razumijevanja i podrške. Savjetujemo vam da i dalje budete oprezni i prihvatite podršku koju vam nude starije osobe u obitelji.

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Danas nije povoljno vrijeme za ulaganja ili poslovne aktivnosti. Ujutro bi mogli čuti novosti od bliskog rođaka što može promijeniti vaše planove u vezi putovanja. Savjetujemo vam da se izbjegavate izazovne aktivnosti koje zahtijevaju fokusiranje i pozornost na detalje.

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

Ne preporučamo da preuzimate nove odgovornosti na poslu danas. Bilo bi pametnije da odgodite bilo kakve velike odluke i zadržite prisebnost u razgovoru s kolegama. Unatoč vašoj prilično dobroj financijskoj situaciji, vaša niska razina dobrog rasuđivanja mogla bi vam donijeti nevolje u poslovanju.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Vaše brige nisu opravdane jer imate dobre šanse za uspjeh i u društvenom a i ljubavnom polju. Nervoza koju osjećate uzrokovana je samo umorom. Trebali bi ostati u rutinskim aktivnostima i obratiti više pozornosti na svoju potrebu za odmorom.

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Čini se da ste u stanju konfuzije i mogli bi krivo shvatiti druge. Ne možete se osloniti na intuiciju danas. Bilo bi dobro da razmotrite savjet starijeg rođaka. Savjetujemo vam da izbjegnete bilo kakve poslovne susrete i odgodite važne odluke.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela