Dnevni horoskop 21.06.2014ASTRO PREGLED

Konjunkcija Uran-Mjesec ima tendenciju učiniti stil života dinamičnim i neobičnim. To također može dovesti do određenog stupnja nestabilnosti u obiteljskom životu a i ljubavnom jer će svi htjeti da bude onako kako oni žele. Pokušajte ostati smireni i uravnoteženi u svemu što radite!

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ovog jutra bit ćete odlučni u završetku važne kućne aktivnosti. Stariji muškarac u obitelji će vam pomoći financijski, ali će vam pokušati nametnuti svoje stavove. Izbjegavajte ulaženje u rasprave koje bi mogle utjecati na vaš odnos. Poslijepodne bliski rođak će vam javiti dobre vijesti.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Možete biti vrlo uspješni u poslovnim susretima. Odnosi s obitelji i prijateljima bit će dobri. U jutarnjim satima mogli biste naići na starog poznanika kojeg niste vidjeli dugo. Poslijepodnećete se nositi s hitnim kućanskim problemima. Savjetujemo vam da uzmete u obzir potrebe mlađih članova obitelji.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Mogli biste imati manje nesporazume sa voljenom osobom. Možete ih jednostavno riješiti ljubaznošću. U večernjim satima, tijekom posjeta prijateljima, sklad i dobro raspoloženje će se vratiti u vaš odnos. Pobrinite se da ne učinite ništa što bi moglo izazvati ljubomoru vaše voljene osobe!

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Mogli bi biti u stanju zbunjenosti u vezi vaših emocionalnih problema. Nemojte pokušavati riješiti sve svoje probleme sami! Trebali bi prihvatiti podršku koju vam nude vaši bližnji. Rođak će vam dati vrijedan savjet koji će se pokazati korisnim u izbjegavanju obiteljske svađe.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Možete biti uspješni u učenju, partnerstvu i financijskim transakcijama. Sve to može vam donijeti značajnu korist. U popodnevnim satima mogli bi otići na izlet. Mogli biste iskusiti ljubomoru. Savjetujemo vam da izbjegavate brzoplete odluke.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Nervoza vas može dovesti u neugodnu situaciju. Skloni ste započinjanju svađe sa voljenom osobom ili starijom osobom u obitelji. Budite mirni i usredotočite se na najvažnija pitanjia! Morate se odmarati više!

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

Prijepodne ćete imati osjećaj da se vrtite u krug. Mogli bi biti u lošem raspoloženju i biti ćete skloni pretjerivanju. Vaša tvrdoglavost mogla bi vas dovesti do svađe sa voljenom osobom. Savjetujemo vam da se izbjegavate izazovne aktivnosti i obratite više pozornosti na svoju potrebu za opuštanjem.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Jutros ćete biti vrlo energični i entuzijastični. Međutim, trebali biste izbjegavati pretjerivanje i ulaženje u ogovaranje s kolegama. U popodnevnim satima mogli bi se suočiti sa neočekivani emocionalnim problemom. Vrijeme je da posvetite više pažnje voljenima!

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Imat ćete priliku za male financijske dobitke pod uvjetom da će izbjegnete špekulacije. U popodnevnim satima mogli bi ući u raspravu s voljenom osobom ako ne pristanete na posjet rodbini. Savjetujemo vam da više pažnje posvetite svojim prijateljima i rođacima.

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

Ovo je dobro vrijeme za financijska pitanja. Imate dobre šanse da poboljšate svoj obiteljski budžet. Ako se pojavi prilika da se pridružite novom poslu, trebali biste prihvatiti bez oklijevanja. Savjetujemo vam da prvo pitate svoje voljene za mišljenje.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Od vas će se očekivati ​​da se bavite mnogim pitanjima, pa bi bilo dobro da svoje prioritete odredite pažljivo. U jutarnjim satima mogli bi naići na neočekivane troškove. Dragi rođak mogao bi trebati vašu pomoć hitno.

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Danas je dobro vrijeme za provedbu vaših poslovnih planova. Mogli biste napraviti dobar napredak u financijskom odjelu. Odnosi s prijateljima i kolegama će biti dobri. Međutim, mogli biste izazvati vruću raspravu u svojoj obitelji zbog vaše potrebe za više samostalnosti. Savjetujemo vam da imate više razumijevanja i komunicirate smireno.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela