Dnevni horoskop 20.06.2014ASTRO PREGLED

Konjunkcija Merkur-Sunce donosi nam više odlučnosti i samopouzdanja. Danas je povoljno vrijeme za kretanje u akciju. Pokušajte provesti sve projekte koje ste odgađali u zadnje vrijeme!

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Vaša energija i predanost će vam omogućiti da završite veliki projekt koji ste započeli prije nekog vremena. Dobar prijatelj će vam ponuditi priliku da se uključite u novo partnerstvo koje će dokazati da isplativo. Izbjegavajte polemike sa svojom voljenom osobom! Inače bi mogli ozbiljno oštetiti vaš odnos.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Bit ćete u formi i raspoloženi za izradu budućih planova. Ovo je dobro vrijeme za stvaranje dugoročne investicije, pokretanje novih poslovnih projekata i putovanja od osobnog interesa. Iskoristite vaše dobro raspoloženje danas! Imate dobre šanse za uspjeh u svim svojim poduhvatima.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Biti ćete entuzijastični i vaša inicijativa će biti inspirirajuća. Odlučnost će vam pomoći da budete uspješni u svojim profesionalnim i intelektualnim aktivnostima. Nemate razloga za zabrinutost po pitanju emocionalnog života. Savjetujemo vam da ostanete skromni s prijateljima.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Mogli biste na kratak put prijepodne kombinirajući svoje poslovne i osobne interese. Osjećati ćete se samopozdano i možda ćete imati tendenciju da previše riskirate, Savjetujemo vam da budete fleksibilniji u svojim partnerstvima i prestanete nametati svoje poglede drugima.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Mogli biste sudjelovati u obiteljskoj svađi vezanoj za trenutne financijske teškoće. Bit ćete puni energije i sposobni završiti projekt koji ste pokrenuli prije dosta vremena, Nemojte propustiti ovu priliku! Savjetujemo vam da budete oprezni sa svojim troškovima i uzmete u obzir potrebe cijele obitelji.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ovog jutra bit ćete entuzijastični i samouvjereni a to će vas učiniti vrlo učinkovitim. Nećete imati nikakvih komunikacijskih problema. Mogli biste otići na poslovni put. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na svoju potrebu za odmorom kako bi sačuvali svoje zdravlje.

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

Mogli biste se osjećati prilično pod stresom zbog gustog rasporeda na poslu. Međutim, ne biste trebali pokazivati svoje nezadovoljstvo pred nadređenima. Imajte povjerenja i nemojte dopustiti da vas situacija smlavi.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Imate dobre šanse za uspjeh u svim svojim profesionalnim aktivnostima i osobnim projektima. Vaša jaka volja i samopouzdanje će vam pomoći da prevladate sve prepreke. Ovo je povoljno vrijeme za ispite, znanstvene radove i projekte. Nemojte zanemariti voljenu osobu koja vrlo vjerojatno očekuje više od vas.

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Usprkos svojoj manje nego zadovoljavajućoj financijskoj situaciji, nećete biti obeshrabreni ili izgubiti samopouzdanje. Čak i ako osjećate da ste u dobroj formi savjetujemo da i dalje budete oprezni u svemu što činite. U poslijepodnevnim satima, vaš šef može tražiti da se vratite na posao zbog nekog hitnog prekovremenog rada.

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

Starija osoba može vam ponuditi priliku da joj se pridružite u poslovnom projektu koji će vam omogućiti da zaradite značajnu količinu novca. U popodnevnim satima mogli biste otići na poslovni put. Imat ćete priliku upoznati osobu koja će kasnije postati jedna od vaših poslovnih partnera. Izbjegavajte špekulacije bilo koje vrste!

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Prijepodne bit ćete zauzeti baveći se predugo odgađanim financijskim pitanjima. Ako imate priliku da se pridružite novom partnerstvu savjetujemo vam da to učinite. To može donijeti korisne promjene u vaš život. Uzmite u obzir savjet voljene osobe!

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Dan započinje sretnim događajem. Vjerojatno ćete dobiti značajan iznos novca iz poslovanja koje ste nedavno pokrenuli zajedno sa bliskim prijateljem. Sada možete napraviti hrabare planove za budućnost i kupiti vrijedne stvari koje ste sanjali. Savjetujemo vam da se oslanjate na intuiciju i uzmete u obzir savjet bliskog rođaka.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela