Dnevni horoskop 19.06.2014ASTRO PREGLED

Trigon Saturn-Mjesec može donijeti ugodne ljubavne trenutke pogotovo na ljubavnom planu. Imat ćete priliku napraviti lijepe geste i uživati u partnerovoj zahvalnosti. Možete raditi planove za vaš ljubavni život jer takvi planovi imat će dobre šanse da se ostvare.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ovog jutra mogli biste upoznati osobu koja će osvojiti vaše srce. Savjetujemo vam da i dalje budete oprezni i skromni. Riječ upozorenja u poslovanju: ne riskirajte danas! Danas se možete osloniti na intuiciju.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Vrlo ste kreativni i spremni pomoći onima u potrebi danas. Stoga je vrlo vjerojatno da ćete biti vrlo uspješni na poslu. Odnosi s obitelji i prijateljima su vrlo dobri. U večernjim satima ćete biti u romantičnom raspoloženju i možda ćete biti u iskušenju da nešto poklonite voljenoj osobi. Savjetujemo vam da ne zanemarujete svoju potrebu za odmorom.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Imate dobre šanse za kupnju vrijedne stvari koju vaša obitelj oduvijek želi. Vaš raspored može se promijeniti u poslijepodnevnim satima zbog nekih problema na poslu. Možda ćete morati raditi u kasnim večernjim satima.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Vaša otvorenost će biti cijenjena od strane svih. Sva partnerstva će imati povoljan razvoj. Bit ćete spremni pomoći kolegama i dati korisne savjete ljudima koji ga trebaju. Pobrinite se da ne dajete obećanja ako niste sigurni da ćete ih održati!

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Ovo će biti poseban dan, pogotovo u ljubavnom polju. Šanse su velike da upoznate posebnu osobu i da se razvije uzajamna privlačnost. Novo prijateljstvo može se pokazati kao dugotrajno. Bliska osoba koju smatrate prijateljem može postati ljubomorna na vas.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Šanse su velike da napravite važan korak u svom životu. Ostanite mirni i nastaviti svojim putem! S druge strane, pobrinite se da ne zanemarite profesionalne dužnosti!

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

U jutarnjim satima, neuspjeh poslovnog projekta mogao bi vas uzrujati. Razmišljajte pozitivno i poduzmite nešto! U popodnevnim satima netko od obitelji bi vas mogao iznenaditi na vrlo lijep način.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Neuspjeh poslovnog projekta će povećati vašu odlučnost i spremnost da više riskirate. Nemojte si dopustiti da se obeshrabrite! Ovo jednostavno nije povoljan dan za posao. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na svoju semocionalnu vezu. Imat ćete priliku provesti kvalitetno vrijeme u društvu svoje voljene osobe.

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Promjene koje se javljaju u vašem emocionalnom životu pokazati će se vrlo korisne za vas. Vaše komunikacijske vještine će biti odlične i danas će vam omogućiti da steknete nove prijatelje. Možete čak i započeti novi odnos koji će se pokazati kao poseban i dugotrajan. Savjetujemo vam da obratite pažnju na poslovne zadatke.

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

U jutarnjim satima mogli bi susresti starog poznanika kojeg niste vidjeli dugo vremena. Odnosi s prijateljima i rodbinom su vrlo dobri. Savjetujemo vam da se pozabavite obiteljskim pitanjima koja odgađate već duže. Možete se osloniti na intuiciju, ali treba uzeti u obzir i savjet starije dame.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ako se pojavi prilika da odete na kratko putovanje zajedno s voljenom osobom iskoristite ju! Putovanje će se dokazati korisno za vaš odnos. Izbjegavajte bilo kakve poslovne aktivnosti danas! Neki poslovni partneri neće igrati pošteno. Savjetujemo vam da se izbjegnete svađe sa ženskom osobom iz vašeg kruga poznanika.

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Danas je povoljno vrijeme da donesete važne odluke. Možete napraviti planove za budućnost uzimajući u obzir svoj emocionalni život. Izbjegavajte bilo kakve poslovne aktivnosti jer danas vam nedostaje poslovnog talenta. Možda ćete susresti starog prijatelja i oživjeti tu povezanost.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela