Dnevni horoskop 18.07.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Uran kvadrat donosi razdražljivost. Nećete biti društveni. Sa druge strane, povoljan je dan za planiranje budućih aktivnosti, ukoliko takvi planovi već imaju utrt put.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

S lakoćom ćete se nositi sa situacijama s kojima ćete se susretati tokom dana. Ništa vas neće moći izbaciti iz takta niti vam ukloniti osmjeh s lica. Širiti ćete vedrinu i radost oko sebe i biti ćete glavni na zabavi na koju ćete večeras ići.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Imate nekoliko stvari koje morate obaviti, ali imati ćete dovoljno vremena za to. Ipak, osjećati ćete određenu napetost što može rezultirati blokadom. Budući da ćete se teško moći koncentrirati na bilo što, savjetujemo da ono što možete odgodite za neki drugi dan. Treba vam više odmora.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Puno ćete razmišljati o selidbi ili promjeni posla. Nemojte biti u dvojbi, promjena će biti pozitivna. Nećete biti raspoloženi za društvo i željeti ćete da vas svi ostave na miru. Potpuno neočekivano stiže vam pomoć u obliku dobivenih informacija od osobe koja vam želi samo dobro.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete razgovarati sa utjecajnom osobom koja će vam pomoći da ostvarite pozitivne promjene u svom životu. Ali, susresti ćete se i sa osobom ili situacijom koja se opire vašem gledištu na stvari. Morate podnijeti konstruktivan kriticizam i držati se svog uvjerenja bez da budete bezobrazni.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Puni ste energije. Vaš šarm utjecati će na sve oko vas. Dan će biti opušten i pun ugodnih iznenađenja. Družite se sa prijateljima ili sa voljenom osobom i uživajte. Mogli bi dodatno zaraditi, ali pripazite na to kako trošite novac danas.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Imati ćete puno posla danas. Imati ćete goste ili ćete vi ići u goste. Možda ćete renovirati ili preuređivati kuću ili se seliti u novu kuću. Iako ćete biti jako aktivni tokom dana, uživati ćete u svakoj minuti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Uživati ćete u harmoničnoj atmosferi kod kuće. U ljubavi bi mogli biti energičniji no inače. Voljena osoba će biti iznenađena, ali svidjeti će joj se promjena. Istražite nove dimenzije vašeg odnosa. Morate naći način kako da se bolje nosite sa stresnim okolnostima i frustracijama u vašem životu.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uznemiriti će vas stvari koje morate riješiti na praktičan način. Razlučite što je ono što želite i što je dobro za vas. Organizirajte se i konntrolirajte, te usmjerite na posao i uskoro možete očekivati dobre rezultate vašeg rada i financijsko poboljšanje.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete dovršiti poslove koji su stajali određeno vrijeme. Biti ćete uspješni na društvenom i financijskom polju. Nagrada stiže za uložene vrijeme u naporni rad. Jedino pripazite kako razgovarate sa voljenom osobom i ne ulazite u rasprave, jer vrlo lako može doći do sukoba.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete u žurbi danas, ali tako nećete ništa obaviti kako treba. Morate usporiti ako želite uspjeh. Obratite pažnju na ono što govorite i radite. Posvetite pažnju na detalje kako bi uspjeli dovršiti zadatke. Nemojte dopustiti da vas bilo tko uspori odvraćanjem pažnje komentarima.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete morati izabrati između dvije stvari, s time da ćete jednu izgubiti. Osluhnite što vam srce govori. U slobodno vrijeme sastavite popis svojih ciljeva, ali odredite prioritete. Ambiciozniji ste i imate želju ostvariti svoje ciljeve čim prije.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Pritisak na poslu će biti veći i nećete stići posvetiti se stvarima kojima biste željeli. Nećete imati vremena niti za opuštanje. Zato ćete se morati zadovoljiti uživanjem u malim sitnicama. Dokazati će se da donose veće zadovoljstvo i da ne koštaju uspoređujući s onim što vas inače ispunjava.

 

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT