Dnevni horoskop 18.06.2014ASTRO PREGLED

Sekstil Jupiter-Venera može dovesti do suptilne promjene na ljubavnom području. Također pogoduje kreativnosti i povećava sposobnost razumijevanja dubokih aspekta života. Ovo je pravo vrijeme da stavite svoje umjetničke talente na tržište, bez obzira u kojem ste području trenutno.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Vaša izvanredna kreativnost omogućit će vam pokretanje novog projekta. Možete uspjeti u intelektualnim i emocionalnim pitanjima. Ovo je vrijeme povoljno za umjetničku inspiraciju. Ne zanemarujte svoju potrebu za odmorom!

 

(20.04. - 20.05.) BIK

U jutarnjim satima možete biti osjetljiviji nego inače, a odnosi s ljudima vam zato mogu biti teški. Savjetujemo vam i dalje oprez u svemu što činite. Izbjegavajte obećanja ako niste sigurni da ih možete ispuniti. U večernjim satima posvetite svoje vrijeme kreativnim hobijima.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Moglo bi doći do važne promjene koja će vam donijeti posebno zadovoljstvo. Vaša intenzivna intelektualna aktivnost i posebna kreativnost donijet će vam uspjeh u društvu. U popodnevnim satima možda ćete morati donijeti veliku odluku u vezi svog ljubavnog života. Možete se osloniti na intuiciju.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Jutro će za vas biti optimistično i pokazat će iznimnu kreativnost. Vaš umjetnički talent će vam omogućiti da se dokažete u društvu. Upoznati ćete važnu osobu koja bi kasnije mogla biti od velike pomoći za vas. U večernjim satima možete doživjeti ljubavno razočaranje. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na svoje voljene.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Danas će biti naporan dan za vas. Međutim, vaša kreativna mašta omogućiti će vam da prođete kroz sve akcije danas. Mogli biste se osjećati istrošeno u večernjim satima ali ćete se dobro zabaviti uz svoje voljene.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Biti ćete u mogućnosti prevladati sve prepreke na koje ćete naići. To je povoljno vrijeme za ispite, umjetničko djelovanje i prezentacije. Vaš ljubavni odnos biti će jako dobar. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na mlađe osobe u obitelji.

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

Planirali ste pokrenuti novi poslovni projekt, ali se suočavate s financijskim poteškoćama. Kreativnost i mašta će vam pomoći pronaći izlaz iz situacije. U popodnevnim satima možete doživjeti emocionalno razočaranje. Savjetujemo vam da se izbjegavate duga putovanja.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Danas je povoljno vrijeme za vas da napravite planove za budućnost i budete primjećeni u društvu. Vaša posebna osjetljivost učinit će vas ugodnim društvom prijateljima i voljenoj osobi. Izbjegavajte donošenje brzopletih odluka!

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Jutros sanjarite i imaju tendenciju zanemariti važna pitanja. Ne preporučujemo vam da se uključujete u nove aktivnosti jer vaše odluke neće biti najbolje. Razmislite dvaput prije nego nešto poduzmete te se oslonite na potporu starije osobe u obitelji!

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

Vaša kreativnost će biti cijenjena i danas. To može biti korisno na i u poslu. Uzmite u obzir savjet rođaka, osobito u financijskim pitanjima. Obiteljski prijatelji mogli bi vas posjetiti u popodnevnim satima.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Možda niste raspoloženi za komunikaciju te stoga želite odgoditi poslovne sastanke. Izbjegavajte rizik jer se kladite na pogrešnog konja! Morate se opustiti. Ako su vas prijatelji pozvali u posjetu idite!

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Imate dobre šanse za uspjeh u kućnim i društvenim aktivnostima. Kolege s posla i vaša voljena osoba će cijeniti vaše ideje. Vaše komunikacijske vještine će biti odlične, a vi ćete biti u mogućnosti riješiti bilo koji problem lako. Možete napraviti planove za budućnost ako izbjegavate špekulacije.

 

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT