Dnevni horoskop 18.06.2014ASTRO PREGLED

Sekstil Jupiter-Venera može dovesti do suptilne promjene na ljubavnom području. Također pogoduje kreativnosti i povećava sposobnost razumijevanja dubokih aspekta života. Ovo je pravo vrijeme da stavite svoje umjetničke talente na tržište, bez obzira u kojem ste području trenutno.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Vaša izvanredna kreativnost omogućit će vam pokretanje novog projekta. Možete uspjeti u intelektualnim i emocionalnim pitanjima. Ovo je vrijeme povoljno za umjetničku inspiraciju. Ne zanemarujte svoju potrebu za odmorom!

 

(20.04. - 20.05.) BIK

U jutarnjim satima možete biti osjetljiviji nego inače, a odnosi s ljudima vam zato mogu biti teški. Savjetujemo vam i dalje oprez u svemu što činite. Izbjegavajte obećanja ako niste sigurni da ih možete ispuniti. U večernjim satima posvetite svoje vrijeme kreativnim hobijima.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Moglo bi doći do važne promjene koja će vam donijeti posebno zadovoljstvo. Vaša intenzivna intelektualna aktivnost i posebna kreativnost donijet će vam uspjeh u društvu. U popodnevnim satima možda ćete morati donijeti veliku odluku u vezi svog ljubavnog života. Možete se osloniti na intuiciju.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Jutro će za vas biti optimistično i pokazat će iznimnu kreativnost. Vaš umjetnički talent će vam omogućiti da se dokažete u društvu. Upoznati ćete važnu osobu koja bi kasnije mogla biti od velike pomoći za vas. U večernjim satima možete doživjeti ljubavno razočaranje. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na svoje voljene.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Danas će biti naporan dan za vas. Međutim, vaša kreativna mašta omogućiti će vam da prođete kroz sve akcije danas. Mogli biste se osjećati istrošeno u večernjim satima ali ćete se dobro zabaviti uz svoje voljene.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Biti ćete u mogućnosti prevladati sve prepreke na koje ćete naići. To je povoljno vrijeme za ispite, umjetničko djelovanje i prezentacije. Vaš ljubavni odnos biti će jako dobar. Savjetujemo vam da obratite više pozornosti na mlađe osobe u obitelji.

 

(23.09.- 22.10.) VAGA

Planirali ste pokrenuti novi poslovni projekt, ali se suočavate s financijskim poteškoćama. Kreativnost i mašta će vam pomoći pronaći izlaz iz situacije. U popodnevnim satima možete doživjeti emocionalno razočaranje. Savjetujemo vam da se izbjegavate duga putovanja.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Danas je povoljno vrijeme za vas da napravite planove za budućnost i budete primjećeni u društvu. Vaša posebna osjetljivost učinit će vas ugodnim društvom prijateljima i voljenoj osobi. Izbjegavajte donošenje brzopletih odluka!

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Jutros sanjarite i imaju tendenciju zanemariti važna pitanja. Ne preporučujemo vam da se uključujete u nove aktivnosti jer vaše odluke neće biti najbolje. Razmislite dvaput prije nego nešto poduzmete te se oslonite na potporu starije osobe u obitelji!

 

(22.12.- 20.01.) JARAC

Vaša kreativnost će biti cijenjena i danas. To može biti korisno na i u poslu. Uzmite u obzir savjet rođaka, osobito u financijskim pitanjima. Obiteljski prijatelji mogli bi vas posjetiti u popodnevnim satima.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Možda niste raspoloženi za komunikaciju te stoga želite odgoditi poslovne sastanke. Izbjegavajte rizik jer se kladite na pogrešnog konja! Morate se opustiti. Ako su vas prijatelji pozvali u posjetu idite!

 

(20.02.- 20.03.) RIBE

Imate dobre šanse za uspjeh u kućnim i društvenim aktivnostima. Kolege s posla i vaša voljena osoba će cijeniti vaše ideje. Vaše komunikacijske vještine će biti odlične, a vi ćete biti u mogućnosti riješiti bilo koji problem lako. Možete napraviti planove za budućnost ako izbjegavate špekulacije.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela