Dnevni horoskop 17.06.2014ASTRO PREGLED

Kvadrat Venera - Mjesec stavlja na kušnju postojeće odnose i donosi društvene i emocionalne sukobe. Također, naglasak je na jakim emocijama. Kako bi prevladali ovo teško vrijeme savjetujemo vam da budete oprezni.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Stariji rođak će vam pomoći u rješavanju emocionalnog problema. Morate imati povjerenja i pokušati ne biti toliko tvrdoglavi. U popodnevnim satima vijest o prijatelju koji je ozbiljno bolestan mogla bi promijeniti vaš raspored.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Vaš posao može propasti, vaša veza može doći svom kraju i to će vas jako uznemiriti. Već dulje vrijeme imate osjećaj da ništa ne ide dobro za vas i da je sve protiv vas. Prestanite biti toliko pesimistični! Nađite malo vremena za opuštanje.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Upravo ste završili rad na velikom projektu i već planirate novi. Razmislite malo o svojoj obitelji! Vrijeme je da usporite! Sutra je novi dan. Obratite više pažnje na svoje najmilije! Trebali bi uhvatiti malo sna koji ste preskakali u zadnje vrijeme.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Mogli biste postati vrlo impulzivni nakon što propustite priliku za ostvarenje svojih ciljeva. Nemojte se iskaliti na svojoj obitelji! Radije probajte naći prave uzroke svog neuspjeha. Voljene osobe će vam pomoći i dati dobar savjet.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Mogli biste se posvađati sa voljenom osobom koja vam zamjera nedostatak nježnosti i duge radne dane. Ukoliko ste pokušali ostvariti financijsku dobit na bilo koji način mogli biste otkriti da to uključuje određene rizike. Trebali bi obratiti pažnju na svoje potrebe za odmorom.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Mogli bi biti loše rasploženi jer imate osjećaj da vas poslovni partner pokušava prevariti. Vrijeme je za razgovor i otklanjanje svih nesporazuma. Blizak prijatelj će vas posjetiti u večernjim satima i pomoći vam da se vratite u dobro raspoloženje.

 

(23.09.-22.10.) VAGA

Čini se da se suočavate sa emocionalnim teškoćama, morati ćete donijeti veliku odluku. Danas je povoljno vrijeme za osmišljavanje budućih planova. Rezultati vašeg napora tijekom posljednjeg razdoblja početi će se prikazivati. Došlo je vrijeme za ubiranje plodova rada. Danas trebate izbjeći spekulacije bilo koje vrste.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Mogli biste otići na put. Možete biti optimistični jer će sve najvjerojatnije ići onako kako ste zamislili. Odnosi s prijateljima bi trebali biti jako dobri. Voljena osoba bi mogla inzistirati da prihvatite pomoć koju vam nudi rođak. Što god da odlučite pazite kako ćete im priopćiti!

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Pojaviti će se prilika da se pridružite novom poslovnom projektu, ali savjetujemo vam da ne činite nepromišljene odluke. Ne razmišljate jasno danas, vaši izbori možda neće biti dobri. Imate dobre šanse za uspjeh danas pod uvjetom da imate strpljenja i kontrolirate svoju nervozu.

 

(22.12.-20.01.) JARAC

Mogli bi se nelagodno osjećati zbog financijskih problema. Izbjegavajte prepiranja jer bi se lako mogla pretvoriti u svađu! Možete se osloniti na intuiciju.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Mogli biste se posvađati sa voljenom osobom zbog vašeg odbijanja da posjetite rodbinu. Izgleda da danas nije dobar dan ni za posao. Pod tim prilično nepovoljnim okolnostima savjetujemo vam da budete mirni i pokušate se opustiti.

 

(20.02.-20.03.) RIBE

Čini se da niste baš skloni promjenama koje se odvijaju na poslu. Čuvajte svoje živce jer ćete samo pogoršati stvari! Stariji rođak mogao bi vam pokušati nametnuti svoj stav, na vama je da izbjegnete svađu. Pokušajte se odmoriti!

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela