Dnevni horoskop 15.02.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstil Merkura i Urana uvijek za sobom povuče interesantne promjene ali treba reći da su te promjene pozitivne i često koriste ne samo pojedincu nego i široj okolini. Ako ste kreativni ili imate neobičnu ideju u koju vjerujete, sad imate priliku implementirati je i postaviti temelje za novi put kojim birate ići.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Vaša će glavna odlika danas biti kreativnost pa svakako uložite sve napore u nešto za što želite da krene ili da se bolje razvije. Bit ćete jako romantično raspoloženi ali nemojte gubiti dragocjeno vrijeme na priče o tome što osjećate ili namjeravate nego se pokušajte opustiti i uživati u trenutku. Bitan je osjećaj koji imate.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Osjećat ćete da vas ograničava ona osoba koja vam je nametnula svoje probleme i uvukla vas u svoj privatan život, prije čega niste bili toliko bliski. Morate se otarasiti osjećaja krivnje i razmisliti o tome što možete napraviti da prvo pomognete sebi. Ne možete si dozvoliti da budete nečije žrtveno janje.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Pokušajte zauzeti pozitivniji stav prema životu i gledajte onu dobru stranu svakodnevice. Ako vam se i nakon toga doista ne sviđa ono što se oko vas događa, napravite promjenu.  Nije vrijeme da pokleknete pred nečijim hirevima niti da pristanete na ucjenu u ljubavnom odnosu, posebno ako je u pitanju tajna veza.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Dajte sve od sebe i izbjeći ćete rizik od toga da vas netko ogovara ili da vas pokuša poniziti pred drugima. Morate shvatiti da vrijedite točno onoliko koliko se potrudite dokazati da možete, znate i želite nešto napraviti ili obraniti. Nemojte dozvoliti da na vas utječu nečiji komentari ili loša procjena, ostanite smireni.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas imate značajnu prednost pa to gledajte iskoristiti najbolje što možete. Starija osoba će vam pomoći u financijskom smislu i to u većoj mjeri. Unatoč tome nemojte misliti da imate više od onoga što je u novčaniku. Na ljubavnom ste polju danas vrlo jaki stoga isplanirajte večer punu strasti i opuštanja.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ne smijete dozvoliti da vam problemi na emotivnom polju utječu na objektivnost i da radi toga propustite jako dobru stvar. Bilo kakvo pretjerivanje u reakcijama, u postupcima ili pretjerano analiziranje u mislima neće vam učiniti dobro. Osoba do koje vam je stalo vjerojatno će se predomisliti i razočarati vas.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Morate se odmaknuti od svakodnevice, ako možete čak i fizički nekamo otići. Ukoliko niste u mogućnosti, pokušajte se usmjeriti nečem novom što vam može donijeti znanje ali i povećati svijest o onom što vam je bitno. Razmislite o trenutnoj poziciji i o ciljevima za budućnost. Nemojte radi ljutnje nešto propustiti.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uložite novce u vlastito okruženje ili u projekt koji će biti isključivo vaš. Nije vrijeme za nekakva zajednička ulaganja jer je velika vjerojatnost da će vas netko navesti na pogrešne zaključke i to samo da bi vas iskoristio/la. Sve što radite pokušajte staviti na papir jer ćete tako vidjeti ono što inače ne bi.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ukoliko dozvolite da emocije utječu na ono što trenutno radite ili uđete u posao sa osobom sa kojom ste i privatno povezani, nećete više znati što radite niti kamo idete. Napravite korak unazad i napravite analizu i sebe i okruženja, odredite prilike i odredite slabosti prije nego napravite potez koji bi mogli požaliti.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Novac možete zaraditi samo ako ćete biti mudri po pitanju baratanja novcima i ako znate točno u što ulažete. Radi ljubavi možete pretrpjeti gubitak ako dozvolite da radi simpatija ili osjećaja prema nekome potrošite previše novaca na svoj izgled. Pomoć ponudite u nematerijalnom, novac nije uvijek najbolje rješenje.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Imate puno stvari koje ste si posložili u glavi i sve što trebate je samo nastaviti puni samopouzdanja. U mogućnosti ste napraviti nekoliko privatnih promjena koje će vam povećati poštovanje prema samima sebi. Nemojte dozvoliti da vas od voljene osobe udalje njegovi/njeni komentari koji danas neće biti ugodni.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Prije svega trebate bit sigurni da je plan koji ste smislili moguće ostvariti u praksi. Vjerojatno ćete morati napraviti nekoliko prilagodbi jer će vam osoba za koju ste mislili da na nju možete računati, okrenuti leđa. Isto tako računajte na to da ćete zbog situacije na emotivnom polju morati danas mijenjati dnevni raspored.

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT