Dnevni horoskop 13.07.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Nov Mjesec odnosno konjunkcija Sunca i Mjeseca označava početak novog životnog ciklusa i ide u prilog novim počecima na svim životnim poljima. Optimizam koji će bit prisutan stimulirat će nas na preuzimanje inicijative u svemu onom gdje inače oklijevamo ili što nam je odbojno. Pretvorite tajne planove u stvarnost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Puno toga u polju financija trenutno ovisi o jednom od vaših talenata. Ljudi će oko vas danas bit teški stoga se pripremite na najgore scenarije kako bi se što bolje nosili sa onim što se dogodi. Putujte danas samo ako će vam to pomoći da pronađete mir. Obavezno odvojite popodne i večernje sate za zabavu, druženje i romantiku.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Neće sve biti lako ali sve negativno danas možete uz malo truda i kreativnosti pretvoriti u pozitivno. Ako dulje vrijeme smatrate da je odnos sa voljenom osobom narušen, danas imate priliku provjeriti je li doista tako i može li se išta poduzeti. Ako shvatite da se sa nekim stvarima nećete moći nositi, vrijeme je za prekid.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Društvene će vas aktivnosti dovesti do zanimljivog prijedloga. Nemojte razmišljati srcem već prvo sagledajte činjenice i koristite zdrav razum. Svoje odluke temeljite na onom što smatrate da je dugoročno najbolje. Nemojte istovremeno obavljati više od tri stvari jer ćete pokazati kako niste konzistentni i riskirati ugled.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte se previše uznemiravati radi malih stvari sa kojima se možete pozabaviti i kasnije. Usredotočite se samo na ono najbitnije u pojedinoj situaciji i shvatit ćete koliko na taj način imate više kontrole. Ako ste u mogućnosti, danas dio posla napravite od kuće. Nemojte dozvoliti da radi ukućana dovodite ljubav u pitanje.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Tajne zadržite za sebe. Željet ćete svima objaviti informacije vezane uz vaš poslijednji projekt ili dogovor ali ako tako učinite možete očekivati samo probleme. Koncentrirajte se na načine za zaradu dodatnog novca ili na projekte za uređenje doma. Razmislite o problemima koji vas već neko vrijeme koče ili usporavaju.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte se zavaravati misleći kako ste riješili sve financijske probleme. Stvari idu nabolje ali ako posudite novac ili nekome obećate nešto povezano sa financijama, očekujte neuspjeh. Isto tako, nemojte ništa očekivati od drugih već se oslonite isključivo na sebe. Možete se prepustiti novoj osobi u ljubavi ali ne govorite sve.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Kontrolirajte svoje emocije i danas ćete postići puno više nego planirate. Imate originalan pogled na uobičajene stvari i ako se ohrabrite pa neke stvari kažete pred onima koji imaju moć odluke, dobit ćete pohvale i poboljšati šansu za napretkom. Uložite dodatnih nekoliko sati u projekt koji morate završiti idući tjedan.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako odete na putovanje, povećat ćete vlastito znanje ili ćete sami sebe dovesti u situaciju koja će vam pomoći da stvari gledate objektivnije, drugačije. Otvorite svoje oči, svoj um i svoje srce i dogodit će vam se nešto prekrasno. Neće vam nedostajati kreativnih ideja ali bi se mogli naći u problemu sa nadređenom osobom.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte danas trošiti novce osim ako je to nužno. Dogovor na koji ste računali neće biti onakav kakav ste se nadali da hoće. Poslušajte osobu koja ima više iskustva od vas i postavite se kako vam on/ona savjetuje. Promjena planova bi vas mogla poremetiti. Nemojte bit nesigurni već ako je to potrebno, napravite potez.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Puno toga danas neće ispasti kako ste planirali ali ako pokažete sposobnost prilagodbe sve će biti u redu. Nastavite dalje sa onim prvotnim planovima a ako netko pokuša u zadnji trenutak promijeniti uvjete, jasno i glasno recite svoje mišljenje i povucite se. Ako planirate putovanje očekujte zastoje, pogreške i gubitak.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Kako bi finalizirali neke stvari u poslu morat ćete ponovno napraviti prvi potez. Danas nemojte posuđivati novac niti drugima davati savjete u vezi posla i ljubavi. Ako na radnom mjestu imate puno prijatelja i skloni ste humoru, očekujte ljubomoru i probleme od strane ženske osobe. Nemojte dati da vas itko iskorištava.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Već ćete ujutro shvatiti kako možete ići na više različitih puteva. Ako odaberete slijediti onaj kreativni, završit ćete na mjestu koje vam garantira i financijsko i emotivno zadovoljstvo. Djeca će igrati ulogu u odluci koju donesete. U fazi ste u kojoj možete uspješno pregovarati i zaraditi veću svotu novca. Potražite informacije.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT